The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Nem akarok belegázolni a lelkivilágodba, de nem teljesen így mûködik ez... Legfeljebb túl lassú vagy hozzá. A "leggyorsabb visszaesés"-t is be lehet akasztani, ha elég gyors vagy...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Aragorn10
HÁt skacok kaptam egy olyan küldit, hogy végigröhögtem az egészet<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
Az egyik szobornál egy daedra herceg azt kérte tõlem, hogy lopódzak be egy várba ahol a hercegnõ éppen vacsorázik a haverjaival és ott nyomjak el egy varázslatot amit adott. Én meg elnyomtam és akkor mindenkit levetkõztetett még engem is <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>.Aztán amikor visszamentem megkaptam a levedlett cuccaimat és egy olyan botot ami 3000-es feltöltésû és ilyen varázslatot tud.
LOOOOOOOOL<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

VampireLord
hát ha elvileg leolvastad akkor a térképen megjelenik egy tó ahova kell menned (pontosabban a mellette lévõ barlangba)

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

VampireLord
Egy kicsit elakadtam: Fingers of the Mountain Part II-nél
elolvastam a noteszt és visszamentem a hegytetõre...

és most mit csináljak itt a hegyen? 😞 fogalmam sincs

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

csá!
most ott járok hogy a path of dawn küldibe megvan mind a 4 kötet.meg is fejtettem.délbe elmentem ahhoz a sírhoz.leolvastam azt a térképet.és onnan mit kell csinálni?hova kell menni?segítsetek légyszi.
elõre is köszi!
LegionarR
A cuccmegmaradással kapcsolatban: Valamelyik nap szereztem egy jobb kis páncélt, és a régit a fõvárosnál, a nagy hídról a folyóba hajítottam 😊 Azóta sok helyen voltam, kb. a térkép negyedédt felderítettem, és ma visszaértem a fõvároshoz. Gondoltam ott megnézem ott van-e a régi páncél a folyóban. Úgy kb. fél perc feresgélés után megtalátam ugyanazt a páncélt, nagyjából ugyanott ahova dobtam. Nem hiszem hogy az NPC-k dobálnak páncélokat a folyóba 😊 Így hát biztosra veszem, hogyha bárhol leraksz valami cuccot, az addig ott is marad, amíg vissza nem mész érte (akár más házában, akár az erdõ közepén).... I love Oblivion 😊

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Szintlépésre még egyszer visszatérve, semmibe nem kerülne beletenni egy opciót, amivel ki-be lehet kapcsolni az általam említett progresszív szintlépõs megoldást (vagy még jobb esetben skálázni, mondjuk egy csúszkával). Akinek az a heppje, hogy 1 nap alatt, kb. 8-10. szintig jutva végignyomja a 17-18e ft-ért vett játékot, és aztán továbblép, ám tegye, viszont az összes többi játékos a fejlesztõ lába nyomát csókolgatná egy megfelelõ fejlõdésrendszer miatt.

Szóval egy sima arcade-simulation állítási lehetõség megoldja azokat a gondokat, amiket itt többen üzletpolitikával, stb-vel kapcsolatban felvetettek.

Még egy dolog, a Gothic volt a másik véglet, hardcore rpg fan-eknek tömör gyönyör (nagy kár hogy elbarmolták az irányítást), másoknak élvezhetetlen. Pedig a két játékot elsõsorban csak a fejlõdésrendszer és az ellenfelek szintjei különbözteti meg egymástól, minden más szempontból hasonlóan kidolgozott produkcióról van szó. Viszont a Gothic példája is bizonyítja, hogy mindkettõre van igény, mindkét játék sikeres lett, üzletpolitika ide, üzletpolitika oda...

tegla
Ejj bazz...

IC-ben keress egy Gray Fox-s plakátot/wanted/olvasd el.Aztán a legközelebbi koldussal dumálva Gray Fox-ra utalva ha nincs jó repud vele 70% körül akkor adj neki lóvét vagy jópofizz akkor már elmondja,hogy hol és milyen idõben találsz thieves guildost.
De csak Neked és csak most:
Utazz Imperial City Waterfront-hoz,ahogy megérkeztél megfordulva a falon látsz egy Gray Fox-s körözvényt;na ott egybõl szembe kimenni a tengerpartra jobbra sok viskó,a vár tövében a viskóknál van kódus 😊 beszélsz vele Gray Foxról-ha nem mond sokat adsz neki pénzt vagy az "aljáték"-al megkedvelteted magad.
A kapott infó tudatában vársz éjfél utánig ott a házak között egyik udvaron lesz 3 csóka a barna fiatalember a fáklyával a menõ szal ha vele beszélsz ott is kell jó repu és ad egy alquestet amit ha megcsinálsz felvesz a guildba...ennyi,röviden 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Sõt egy gyilkolás után (ami nem önvédelem volt hanem egy õrnek megtetszett az öltözéke) engem felkeresett egy bérgyilkos banda hírnöke is.
Azt mondta ha megölök egy bizonyos embert, akkor kivívom a banda elismerését és én is tag lehetek 😊
Még nem próbáltam ki.

CHEAPBOY
nekem ilyen csukam is van, ami tudja😊 Konnyu elmenekulni ha kerget a watch (Shadow Hides You😄 )

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kandurex
Mondjuk engem hidegen hagy a tolvajlás: magia recomm küldetéseket üzgérelem 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Tökegyszerû: éjszaka, lopj - csalj, hazudj, aztán kapjanak el, börtön után jó eséllyel, egy próba után meghívnak tagnak a guildbe.

Me0w
Ismered lent azt a kis bizbaszt, aminek az a neve, hogy kereso? Vagy nem lenni magyar es nem beszelni a nyelvet?

Together we'll fly someday...

VKiller
Kösz hogy mindenki ilyen megértõ de konkrétan még senki sem írta le hogy hol van egy nyamvadt Thieves Guild! Vissza olvastam 3 oldalt. 9000hozzászóláshoz így este már nincs nagy kedvem. Valaki írja már le! Kössz!

tegla
Hm biztos van egy lakatlan ház amit feltörsz és önkényes lakásfoglalóként tengeted napjaid tovább vagy veszel egyet kp-ért vmelyik városban azt oda cuccolsz be.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Me0w
Gondolom csinaltal mar meg olyan questeket, ahol a vegen az alany 'veletlenul' elhalalozik 😊, es te megkapod a haza kulcsat. Probald meg ott elrakni, szerintem megmaradnak.

Sziasztok! Nem udja valaki hogy van e valahol valami olyan láda ahova betudom pakolni azokat a cuccokat amiket nem akarok eladni de nem is karom cipelni öket?
tegla
Uhh ezért 1000 hála és köszönet a bolyhos szilvásgombócevõk áldjanak meg csókjaikkal ez nagyon klafa infó!

tegla
Ja hát elég ritka kövecske az biztos.
Egy tuti van az elsõ dungeonban ahogy kiérsz a "kiráyl-kisérõs" dungeonból a tó/folyó? túlpartján(ahol van 2 bandita is kint).De ott is olyan,hogy egy kötömböt kellett benyomni és a közeli oszlopon a kupola felemelkedett és ott volt a az a bizonyos 😊
Szal éremes jól körülnézni nem csak átfutni egy dungeonon mert a legeldugottabb sarokban mindig van vmi jó cucc egy ládikóban.<#zavart1>

hen-tes
nekem van ilyen csizmám, és még a manám se fogy 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mayday
Alkímia kalkulátor
Nagyon jo es hasznos kis program!

Plusz nemi recept:

Potions/Poisons to be made at Novice level

Just getting started can be confusing. So here are some recipes for useful potions you can make at Novice level.

Restore Magicka: Flax Seeds, Steel Blue Entoloma

Restore Health: Cairn Bolete Cap, Lady's Smock Leaves

Damage Health: any two of Wisp Stalk Cap, Stinkhorn Cap, Nightshade or Spiddal Stick

Potions/Poisons to be made at Apprentice level

When you reach Apprentice level you can really start making worthwhile potions and poisons, some even with multiple effects. Here are some of the more useful ones.

Feather: Flax Seeds, Venison OR Flax Seeds, Sacred Lotus Seeds (more common)

Cure Disease: Mandrake Root, Elf Cup Cap

Dispel: Bergamot Seeds, Ectoplasm

Restore Health: Lady's Smock Leaves, Aloe Vera Leaves

Night Eye: Carrot, Viper's Bugloss Leaves

Detect Life: Rat Meat, Bread Loaf

Water Breathing: Onion, White Seed Pot

Silence: Vampire Dust, Rice

Damage Speed: Green Stain Cup Cap, Peony Seeds

Damage Health + Damage Magicka: Harrada, Spiddal Stick

Damage Health + Damage Magicka + Silence: Harrada, Spiddal Stick, Vampire Dust, Rice

Potions/Poisons to be made at Journeyman level

Journeyman level reveals three ingredient effects. Multiple effect combinations are more numerous, and some new potion and poison effects are no possible.

Water Walking: Grapes, Tiger Lily Nectar, Stinkhorn Cap

Fortify Strength: Arrowroot, Elf Cup Cap

Chameleon: Radish, Bloodgrass

Invisibility: Tinder Polypore, Wormwood Leaves

Reflect Damage: Scamp Skin, Green Stain Cup

Fire Damage: Fire Salts, Steeel Blue Entolima

Frost Damage: Milk Thistle, Vampire Dust

Paralyze: Clannfear Claws, Daedra Venin

Damage Health + Damage Magicka + Silence: Harrada, Spiddal Stick, Rice

Damage Health + Damage Magicka + Damage Speed: Harrada, Spiddal Stick, Peony Seeds, Pear

Damage Health + Damage Magicka + Fire Damage: Harrada, Spiddal Stick, Steel Blue Entoloma

Damage Health + Damage Magicka + Fire Damage + Silence: Harrada, Spiddal Stick, Blue Entoloma, Rice

Potions/Poisons to be made at Expert level

Expert level reveals all possible ingredient effects. Creating single effect potions/poisons should be easy by now, but here's one brand new potion and some combination poisons to try.

Fortify Speed (+ Damage Health): Pear, Wisp Stalk Cap (yes, this is a potion and not a poison, since it contains positive effects)

Reflect Spell: Glow Dust, Cinnabar Polypore Cap Yellow

Fire Damage + Shock Damage + Damage Health (common): Spiddal Stick, Imp Gall, Ectoplasm, Fly Aminata Cap

Fire Damage + Shock Damage + Damage Health (uncommon): Imp Gall, Ectoplasm, Fire Salts, Ogre's Teeth

Paralyze + Frost Damage: Dryad's Saddle Polypore, Milk Thistle Seeds, Tennel Seeds

Paralyze + Frost Damage + Silence: Harrada, Milk Thistle Seeds, Vampire Dust

Paralyze + Frost Damage + Damage Magicka + Silence: Fennel Seeds, Harrada, Milk Thistle Seeds, Vampire Dust

Paralyze + Fire Damage + Damage Magicka + Damage Health: Steel Blue Entoloma, Imp Gall, Harrada, Fennel Seeds

Paralyze + Damage Health + Damage Magicka + Damage Intelligence: Fennel Seeds, Harrada, Wisp Stalk Cap

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Me0w
Gondolom tudod, hogy mit takar a fo kuldetes-szal, szoval elolvasod mik vannak, es azt beallitod aktivra.

Fred lécci csekk emaileid, elküldtem az oblivion végigjátszásának elsõ részét!

www.gamekapocs.hu

amúgy a fõ szál questeket ,h jelöli a kiválasztó képernyõn? mert szeretnék a fõ cuccal foglalkozni most ,de nemtudom melyik az mert van vagy 15megkezdett küldetésem most.

http://thenamelessphoto.com/

loool.

http://thenamelessphoto.com/

kösssz
Kandurex
Szerintem nagy poén 😄

Szal aki jár majd cyimale (vagy mi neve) városba, a mágus céhnél, pontom pénzért és tudásért megtanítják a vízen járást <#zavart1> Szerinted?

IC-ben az egész Archane University az M.G. hez tertozik 😊

Me0w
Az Imperial Citytol nem messze van egy F betus rom (Bocs, de mar nem emlekszem a nevere 😊), ahol a ghostok is dobjak az ektoplazmat, na ott van 2 ilyen stone, az biztos. A vizparton haladj vegig korbe, egy szep feher epitmeny, ket koralaku resszel.

Sheltem
Köszi a helpet megnézem. Amúgy abszolút nem találok olyan követ sem a labirintusokban(Varla Stone) amivel fel lehet töltenem a fegyvereket 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tegla
IC-ben nem hinném,hogy van mágus guild,mivel ott az egyetem van oda nem kell guild.
Menj el vmelyik városba-Bruma pl.-és ott jelentkezhetsz.

Me0w
Komponens alkimiahoz

nem vagyok vámpír csak úgy kérdem
hát akkor ?
Me0w
Nem

tegla
Banyek nem tudom minek spammolod 10 percenként amikor már legalább 10x le lett irva csak vissza kéne olvasni.
Olvassatok már vissza néha az istenért és utána kérdezzetek!

az ellenszer a vámpírságra vagy mi ?
Sheltem
Valaki nem tudna egy shotot csinálni arról, hogy hol van az imperial cityben a mágus guild? Vagy legalább hogy melyik negyedben találom? Hihetetlen, hogy egyszerûen nem találom sehol.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

a vampie dust mire jó ?
A hullát kutasd át, ott lesz az.

Why so serious?

Halfer
Annál volt egy fegyver, az maga a kulcs vagy kotorásszak még a földön? 😄

rage
Annál, akit kinyírtál a fogoly mellett... 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Halfer
Ha kérdezek az még gondolom nem Spoiler.
A Planes of Oblivion-nél megtaláltam a foglyot a toronyban. Mondta hogy keressek egy kulcsot. A Hall-ba nem tudok bemenni. Megmondaná vki hol találom a keyt?

Figyelem ! CHEAT !!! csak saját felelõsségre !!
Én felkötném aki használja , de azért ha nagyon elakad valaki egy kis segítség lehet jól jön...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cheat Mode
Press ~ (tilde) while playing to bring up the console. Enter any of the following codes:
Code: Result:
tgm God Mode if Nothing Targeted
tcl No Clipping Mode
tfh Full Help
help List Console Commands
lock # Lock Selected Door (1-100)
unlock Unlock Selected Door
kill Kill Selected NPC Target
coc NAME Teleport to NAME
modpcs SKILL, # Add Indicated Amount of Points to Specified Skill
modpca ATTRIBUTE, # Add Indicated Amount of Points to Specified Attribute
AdvLevel Advance a Level
AdvSkill Advance Skill Experience
CompleteQuest Complete Current Quest
caqs Complete All Quest Stages
psb Get All Spells
ToggleMapMarkers Reveal All Map Locations
sexchange Change Gender
showclassmenu Change Class
showbirthsignmenu Change Birth Sign
player.setlevel # Change Level to # (1-255)
tai AI On/Off
tcai Combat AI On/Off
player.additem 0000000f 1000 Get 1000 Gold
player.additem 0000000a 100 Get 100 Lockpicks
player.additem 0000000b 100 Get 100 Skeleton Keys
player.additem 0000000c 100 Get 100 Repair Hammers
player.additem X Y Get Item (X=HEX NUMBER OF ITEM, Y=AMOUNT)
Hát már az én geforce fx 5700-amon is csak fanatikusoknak üzzemódban fut mert minden minimumon van ami azt jelenti hogy bûn ronda és még úgyis szaggat néha. Ettõl függetlenül jól elvagyok vele. 😊

Why so serious?

Hát én addig jutottam, hogy imperial cityben miután hallottam a grey fox nevû csókáról azután odamentem az egyik beggarhoz, kicsit pénzeltem és rákérdeztem, erre elmondta, hol tudnám megtalálni és ekkor kaptam a finding the thieves guild küldetést. Itt tartok vele jelenleg mert most a dark brotherhood missionöket csinálom és majd csak utána ezt.

Why so serious?

ReTeK
kipróbáltam mûködik (Ti4200) de csodát ne várj, szigorúan csak fanatikusoknak

ez a thief guild engem is érdekeln hogy pontosan kinél, hogy lehet jelentkezni?

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Kössz a helpet, csak nem találtam a jegyzetet mert a varázstekercseim közé keveredett😄

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

VKiller
Thieves Guildot hol találok? Mage meg Fighter az van sz*rásig.
Aki jatszik úgy is tudja please valaki írja már le!<#wave>