The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az egyik szobornál egy daedra herceg azt kérte tõlem, hogy lopódzak be egy várba ahol a hercegnõ éppen vacsorázik a haverjaival és ott nyomjak el egy varázslatot amit adott. Én meg elnyomtam és akkor mindenkit levetkõztetett még engem is <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>.Aztán amikor visszamentem megkaptam a levedlett cuccaimat és egy olyan botot ami 3000-es feltöltésû és ilyen varázslatot tud.
LOOOOOOOOL<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
elolvastam a noteszt és visszamentem a hegytetõre...
és most mit csináljak itt a hegyen? 😞 fogalmam sincs
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
most ott járok hogy a path of dawn küldibe megvan mind a 4 kötet.meg is fejtettem.délbe elmentem ahhoz a sírhoz.leolvastam azt a térképet.és onnan mit kell csinálni?hova kell menni?segítsetek légyszi.
elõre is köszi!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Szóval egy sima arcade-simulation állítási lehetõség megoldja azokat a gondokat, amiket itt többen üzletpolitikával, stb-vel kapcsolatban felvetettek.
Még egy dolog, a Gothic volt a másik véglet, hardcore rpg fan-eknek tömör gyönyör (nagy kár hogy elbarmolták az irányítást), másoknak élvezhetetlen. Pedig a két játékot elsõsorban csak a fejlõdésrendszer és az ellenfelek szintjei különbözteti meg egymástól, minden más szempontból hasonlóan kidolgozott produkcióról van szó. Viszont a Gothic példája is bizonyítja, hogy mindkettõre van igény, mindkét játék sikeres lett, üzletpolitika ide, üzletpolitika oda...
IC-ben keress egy Gray Fox-s plakátot/wanted/olvasd el.Aztán a legközelebbi koldussal dumálva Gray Fox-ra utalva ha nincs jó repud vele 70% körül akkor adj neki lóvét vagy jópofizz akkor már elmondja,hogy hol és milyen idõben találsz thieves guildost.
De csak Neked és csak most:
Utazz Imperial City Waterfront-hoz,ahogy megérkeztél megfordulva a falon látsz egy Gray Fox-s körözvényt;na ott egybõl szembe kimenni a tengerpartra jobbra sok viskó,a vár tövében a viskóknál van kódus 😊 beszélsz vele Gray Foxról-ha nem mond sokat adsz neki pénzt vagy az "aljáték"-al megkedvelteted magad.
A kapott infó tudatában vársz éjfél utánig ott a házak között egyik udvaron lesz 3 csóka a barna fiatalember a fáklyával a menõ szal ha vele beszélsz ott is kell jó repu és ad egy alquestet amit ha megcsinálsz felvesz a guildba...ennyi,röviden 😊
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Azt mondta ha megölök egy bizonyos embert, akkor kivívom a banda elismerését és én is tag lehetek 😊
Még nem próbáltam ki.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Together we'll fly someday...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Egy tuti van az elsõ dungeonban ahogy kiérsz a "kiráyl-kisérõs" dungeonból a tó/folyó? túlpartján(ahol van 2 bandita is kint).De ott is olyan,hogy egy kötömböt kellett benyomni és a közeli oszlopon a kupola felemelkedett és ott volt a az a bizonyos 😊
Szal éremes jól körülnézni nem csak átfutni egy dungeonon mert a legeldugottabb sarokban mindig van vmi jó cucc egy ládikóban.<#zavart1>#zavart1>
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nagyon jo es hasznos kis program!
Plusz nemi recept:
Potions/Poisons to be made at Novice level
Just getting started can be confusing. So here are some recipes for useful potions you can make at Novice level.
Restore Magicka: Flax Seeds, Steel Blue Entoloma
Restore Health: Cairn Bolete Cap, Lady's Smock Leaves
Damage Health: any two of Wisp Stalk Cap, Stinkhorn Cap, Nightshade or Spiddal Stick
Potions/Poisons to be made at Apprentice level
When you reach Apprentice level you can really start making worthwhile potions and poisons, some even with multiple effects. Here are some of the more useful ones.
Feather: Flax Seeds, Venison OR Flax Seeds, Sacred Lotus Seeds (more common)
Cure Disease: Mandrake Root, Elf Cup Cap
Dispel: Bergamot Seeds, Ectoplasm
Restore Health: Lady's Smock Leaves, Aloe Vera Leaves
Night Eye: Carrot, Viper's Bugloss Leaves
Detect Life: Rat Meat, Bread Loaf
Water Breathing: Onion, White Seed Pot
Silence: Vampire Dust, Rice
Damage Speed: Green Stain Cup Cap, Peony Seeds
Damage Health + Damage Magicka: Harrada, Spiddal Stick
Damage Health + Damage Magicka + Silence: Harrada, Spiddal Stick, Vampire Dust, Rice
Potions/Poisons to be made at Journeyman level
Journeyman level reveals three ingredient effects. Multiple effect combinations are more numerous, and some new potion and poison effects are no possible.
Water Walking: Grapes, Tiger Lily Nectar, Stinkhorn Cap
Fortify Strength: Arrowroot, Elf Cup Cap
Chameleon: Radish, Bloodgrass
Invisibility: Tinder Polypore, Wormwood Leaves
Reflect Damage: Scamp Skin, Green Stain Cup
Fire Damage: Fire Salts, Steeel Blue Entolima
Frost Damage: Milk Thistle, Vampire Dust
Paralyze: Clannfear Claws, Daedra Venin
Damage Health + Damage Magicka + Silence: Harrada, Spiddal Stick, Rice
Damage Health + Damage Magicka + Damage Speed: Harrada, Spiddal Stick, Peony Seeds, Pear
Damage Health + Damage Magicka + Fire Damage: Harrada, Spiddal Stick, Steel Blue Entoloma
Damage Health + Damage Magicka + Fire Damage + Silence: Harrada, Spiddal Stick, Blue Entoloma, Rice
Potions/Poisons to be made at Expert level
Expert level reveals all possible ingredient effects. Creating single effect potions/poisons should be easy by now, but here's one brand new potion and some combination poisons to try.
Fortify Speed (+ Damage Health): Pear, Wisp Stalk Cap (yes, this is a potion and not a poison, since it contains positive effects)
Reflect Spell: Glow Dust, Cinnabar Polypore Cap Yellow
Fire Damage + Shock Damage + Damage Health (common): Spiddal Stick, Imp Gall, Ectoplasm, Fly Aminata Cap
Fire Damage + Shock Damage + Damage Health (uncommon): Imp Gall, Ectoplasm, Fire Salts, Ogre's Teeth
Paralyze + Frost Damage: Dryad's Saddle Polypore, Milk Thistle Seeds, Tennel Seeds
Paralyze + Frost Damage + Silence: Harrada, Milk Thistle Seeds, Vampire Dust
Paralyze + Frost Damage + Damage Magicka + Silence: Fennel Seeds, Harrada, Milk Thistle Seeds, Vampire Dust
Paralyze + Fire Damage + Damage Magicka + Damage Health: Steel Blue Entoloma, Imp Gall, Harrada, Fennel Seeds
Paralyze + Damage Health + Damage Magicka + Damage Intelligence: Fennel Seeds, Harrada, Wisp Stalk Cap
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
www.gamekapocs.hu
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
Szal aki jár majd cyimale (vagy mi neve) városba, a mágus céhnél, pontom pénzért és tudásért megtanítják a vízen járást <#zavart1>#zavart1> Szerinted?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Menj el vmelyik városba-Bruma pl.-és ott jelentkezhetsz.
Olvassatok már vissza néha az istenért és utána kérdezzetek!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Why so serious?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A Planes of Oblivion-nél megtaláltam a foglyot a toronyban. Mondta hogy keressek egy kulcsot. A Hall-ba nem tudok bemenni. Megmondaná vki hol találom a keyt?
Én felkötném aki használja , de azért ha nagyon elakad valaki egy kis segítség lehet jól jön...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Press ~ (tilde) while playing to bring up the console. Enter any of the following codes:
Code: Result:
tgm God Mode if Nothing Targeted
tcl No Clipping Mode
tfh Full Help
help List Console Commands
lock # Lock Selected Door (1-100)
unlock Unlock Selected Door
kill Kill Selected NPC Target
coc NAME Teleport to NAME
modpcs SKILL, # Add Indicated Amount of Points to Specified Skill
modpca ATTRIBUTE, # Add Indicated Amount of Points to Specified Attribute
AdvLevel Advance a Level
AdvSkill Advance Skill Experience
CompleteQuest Complete Current Quest
caqs Complete All Quest Stages
psb Get All Spells
ToggleMapMarkers Reveal All Map Locations
sexchange Change Gender
showclassmenu Change Class
showbirthsignmenu Change Birth Sign
player.setlevel # Change Level to # (1-255)
tai AI On/Off
tcai Combat AI On/Off
player.additem 0000000f 1000 Get 1000 Gold
player.additem 0000000a 100 Get 100 Lockpicks
player.additem 0000000b 100 Get 100 Skeleton Keys
player.additem 0000000c 100 Get 100 Repair Hammers
player.additem X Y Get Item (X=HEX NUMBER OF ITEM, Y=AMOUNT)
Why so serious?
Why so serious?
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!