The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Ez megbízható...régebben linkelve lett, fullosan biztonságos hasznos oldal.
medium detail és megy folyamtosan igy is gyönyörü...
de ha valaki vérezni kezd akkor 1 fpsre esik D:

ez gyönyörüszép játék ez

http://www.lohere.net - a MagyarChan

rage
Jó kis Active-X vezérlõket telepítene a weboldal, inkább ezt hanyagoljuk.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kandurex
Nagyon komoly, visszaadja a játék értelmét!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

http://www.srtest.com/referrer/srtest
itt elvielg ment a gém de azt modnják hogy nem 😄 igaz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

köszi épp felfér 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Kandurex
rakom a banner alá 😄D

4.6 asszem

Hellótok.Hány gigát rak fel a vinyóra a game ?

Stephen(Sing Chi) Chow forever

rage
Semmilyen, csak cd check
Miért nem írod meg rendesen a DVD-t, installálod arról, s hagyod bent a lemezt?
Vagy miért nem szeded le a cracket a Gamecopyworld-rõl?
S miért a játékot szidod, mikor te bénázol egy másolattal?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

FX 5600-on 512 DDR Ram al elmegy ???

Hunnenkoenig
Eltünteti a szörnyek szintjet, igy random szintüek lesznek.
Ha tul könnyünek talalod hasznald a dufficulty (nehezsegi szint) huzigat az opcioknal

Nem tudni mi törtenik magasabb szinten

Lehet, hogy csak uj jatek inditasaval müködik

de bemountolva hagyod?
jó, neked nem fog menni, bye

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

röviden: bármilyen szintü mosnter spawnolhat bármikor (mármint tökmind1 milyen szintü vagy), és a szörnyek nem lvlupolnak veled, kb ennyi a lényeg

egyszerre hány guild tagja lehetek?
Shodan
Egyátalán milyen védelem van ezen a fostalicskán?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Hunnenkoenig
GameXP link nem megy valamiert...

Igy probaljatok: GameXP oldala Free Download

Kandurex

Shodan
Ez nem igaz letöltöttem újra ezt a szart és nem megy, winraral kicsomagolom , daemonal mount, felinstallálom és indításnál kiírja hogy helyezem be a lemezt. Nem hiszem el hogy csak nekem nem megy <#gun><#falbav><#gonosz3>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Hunnenkoenig
Akinek lassu a jatek, mert gyenge a gepe, probalja meg ezt:

GameXP
Inditas utan a "Warp Speed" gombra kattintani.

Utana ezt: !ATuner

Inditas utan a "Direct 3D extra" kivalaszt es az "Optimize" megnyom. A kivant opcio kivalaszt ("speed" vagy "Quality").

Haver esküszik ra, hogy 10/15 FPS-el jobban megy neki AMD 1800+ procival es valami regi GF kartyaval.

Nalam nem volt hatasa jatekban, csak a windowst gyorsitotta meg...

Kandurex
Ez a oblivionhq.hu elég kihalt :/

Én tolvaj/íjász wood elf csajszit nyomatok és eddig nem sok problémám volt. Igaz még csak 5 óra játékidõm van és 3-as szintû vagyok. És tényleg rohadt fílinges. Elõtte vittem harcost de 13 óra után abbahagytam. Az se volt rossz de ez jobb.

Why so serious?

Mr_no_NaMe
Amúgy mennyire éri meg tolvaj/íjászt indítani?
Állítólag gyenge, viszont rohattul fílinges lenne.
Mondjuk tolvajban egy valamit nem szeretek...MINDENT el tudok lopni csak használni nem tudom mert harcos cuccokkal meg mágusbotokkal mit kezdjen a tolvaj 😊
ZsZso
Lessétek meg Shaunim a másik topikba 😊 Õ lesz a második karim ... amolyan szummonolós varázslónõt szeretnék belõle faragni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Mr_no_NaMe
Ha lesznek modok lécci linkeljétek, elõre is köszi!
Kandurex
Mert szerintem én addig lerakom a játékot. Kinek van kedve tápolodni, fejlõdni, ha sehova nem vezet

Kandurex
Van már rá valamilyen mod?

Pont ez az én gondom is. Az összes nyamvadt orkon Ebony páncél van, és glass fegyverekkel nyomják. Állítólag magasabb szinteken még rosszabb a helyzet. Semmi értelme fejlõdni, hiába vagyok én a világ megmentõje, hiába gyõztem le az összes létezõ gonosz teremtényt, ha utána a kalandokat követõen hazafelé sétálva lenyom két mezei útonálló daedric páncélban, daedric fegyverekkel...

Szerencsére már egy csomó mod készül ennek kijavítására, érdemes körülnézni a hivatalos fórumban.

(Még azért megjegyezném, mielõtt megszólnának, ettõl az egy komoly hibától eltekintve szvsz iszónyúan jó a játék, félelmetes a hangulat, brilliáns a sztori, kiváló az AI, imádom az egészet, csak ezt az egy fejlõdésdolgot nem bírom megszokni.)

köszi megpróbálom

http://thenamelessphoto.com/

ÕÕ... Ha jól emlékszem reggel 6 körül kell a szoborhoz szólni. De elõtte a megölt sárga fényekbõl szedd ki a port (vagy mit). Elég belõle 1 db is.

már kb 3at lecsaptam de még semmi..

Egyébként minimum 2-es szintûnek kell lenni hozzá, de szerintem mire idáig elér bárki már akkor is megvan ha csak a fõküldetésre koncentrált.

Why so serious?

Ja hogy ez a problem, akkor oksi..... félreértettem. -.-
Fordulj meg és indulj lefele a dombon. Ott lesz a will-o-the-wisp, azt csapd le. De csak ezüst fegyver sebzi.

Why so serious?

Ha a Join M.G. rész quest-jeire gondolsz akkor ez nem kell hozzá csak a part 1.

Mellesleg a küldi szerintem bugos:

A jegyzetet ha elolvasod, akkor a sok bla-bla után azt mondja, hogy egy schock varázslatot kell elsütni, de nekem semmi nem történt. A küldit mutató nyil ugyan eltûnt, de a quest még mindíg a megoldatlanok között maradt és a luvnya sem akart hozzám szólni ezzel a témában. Ettól még az Join M.G. quest sikeres lett és IC-be is bejutottam a mágusokhoz. Sõt már az Arc-Magi tól kapom a feladatokat. Szóval szerintem bogaras a küldi, és nembaj ha kimarad.

És ha a dark brotherhood-ot nyomom éppen akkor utána mehetek a fighters guildbe? Mert jó lenne.
Amúgy állat ez a játék. Jártamban-keltemben betértem egy faluba. Sehol senki, gondoltam benézek egy házba. Benézek egy házba, erre odalép valami láthatatlan pali és közléi, hogy menjek a fogadóba ott majd elmondják a helyzet. Odamegyek és a fogadós közli, hogy néhány hete mindenki láthatatlanná vált a faluban és már nagyon unják. Egy Alcotar nevû varászlót gyanusít aki a közelben lakik és megkér, hogy keressem meg. A varázslót könnyen megtalálom /õ is láthatlan/ és kiderül, hogy õ volt és kissé túl jól sikerült a varázslat. De azt mondja ne aggódjanak mert egy-két év és elmúlik a varázs. Mondom, hogy a falusiaknak nincs két évük erre elkezd értetlenkedni, hogy miért hiszen õ nagyon élvezi /itt már hangosan röhögtem/. Végül aztán adott egy spellt amivel helyrehoztam a dolgot. Jutalmul meg ingyen lakhatok a fogadóban.

Why so serious?

Ez nem olyan küldi, hogy egy bizonyos szint után végezhetõ el? Nézd meg a leírásban! Mert én is voltam hasonló helyen, csak nem havas helyen.
Zsolo007
Egyébként utálom ezt a respawn dolgot. Egyszerûen röhejes, hogy a legutolsó legbénám, legvénebb bandita is mithril páncélban és glass swordel nyomul.... Jövedelmezõ, de röhejes. Realitás=0

Zsolo007
Akkor bezárom õket 😊))

itt mit kell csinálni? mutatja a nyil hova kell menni. de csak forgok körbe körbe mert ahova mutat ott nincs semmi.

VampireLord
pls valaki mondja el mit kell csinálni a Choroll-i mage guild feladatánál a Cloud Top-on! ez az egy hiányzik már csak 😞( ott vagyok a hegyen fennt és hiába nézem azt a törött oszlopot semmi sem történik... help

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Nem muszáj bezárni õket... Csak ha akarod 😄 Persze lesznek olyan küldik, amelyikben egy kijelölt kaput kell bezárnod, azokat be kell zárni, a többit nem.

cenobite
Nekem van vizenjáró cipõm! 😛 Már nem emléxem hol kaptam.

gamertag: kenobita

Zsolo007
A sok megnyíló Oblivion kaput be kell zárni, hogy megcsináljam a fõküldit? Vagy ha meglesz az amulet akkor majd csak úgy bezáródnak? Fonsots lenne tudni, mert ha nem kötelezõ végigirtani õket, akkor végig kell írtanom mindet 😄

na én is belejöttem a gaméba de lenne 1-2 apró kérdésem hol lehet cumókat eladni\venni?????
BlackShadow
poén küldi volt ez a thiefes 😊 megvolt a könyv és gondoltam lefexem aludni a közeli hajóban.. hát mire ébredek? kifutott 4 sötét alakkal a fedélzeten 😛 vicces volt 😄 fõpuncival szívtam sokat mert oyan varázslata volt h találatkor szívta rendesen a fatique-t..

amúgy ezt a lockpickelést csak egérrel lehet csinálni? mert nem igazán tudom jól kezelni :'(

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

j0nNyKa
hat en eloszor vegigcsinaltam a thief guildet, aztan a fightert, es utana jott a dark brotherhood, ilyen sorrendben semmi gond nincs

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

hmm akkor a fihter guild kizarja a tolvajcehet meg a sotet testveriseget(ahhoz gyilkosnak kell lenni ugye?), mert egybol kizarnak ha rajtakapnak valami turpissagon.

May the force serve you well!