The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Éééésss... a nagy várakozás ma véget ér! 😊
Package Process
Date Time Location Activity
Mar 27, 2006 07:44 AM SHANNON, IE OUT FOR DELIVERY
07:43 AM SHANNON, IE IMPORT SCAN
Mar 26, 2006 08:56 PM KOELN (COLOGNE), DE HUB SCAN
08:56 PM KOELN (COLOGNE), DE HUB SCAN
06:11 PM KOELN (COLOGNE), DE ARRIVAL SCAN
02:40 AM LOUISVILLE, KY, US DEPARTURE SCAN
Már csak annyi a baj, hogy nem lesz otthon senki aki átvegye... de elvileg a számom megvan nekik, úgyhogy ma a kezemhez nõ a mobil 😛
DB
A ti kung-futok nem erős!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hely a várkertben van - Imperial City, de az active quest fülön a Map gombra kattintva megmutatja a térképen.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
es havan ures soulgemed, amibe a lelek belefer, akkor elkapja.
ezekkel a feltoltott soul gemekkel tod feltolteni a varazstargyaid.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A hétvégén nem sokat írtam ide, mert egész hétvégén játszottam szinte(23 óra játékidõnél tartok 10. szintû kari), hát gyerekek valami eszméletlen jó ez a játék. Nem tom én 28 éves vagyok de rég nem kötött már le játék ennyire, gyakorlatilag megszûnik a külvilág amikor játszom 😊 Tegnap megcsináltam az Arena-t Grand Champion lettem + nyomom a Dark Brotherhood küldetéseket mellette csatlakoztam az összes többi guildhez is.
Egyetlen gondom, hogy a fegyver újratöltés kurvasokba kerül(500-csillagos ég aranyig) a mágus guildekben és még egy deka Varla Stone -t nem találtam sehol 😞 Ebben az egyben jó lenne ha valaki segítene, mert a rengeteg zsetont amit az aránában szereztem gyakorlatilag fegyver rechargera költöm.
Akármennyire is csak a játékra figyel az ember, azért kurva nagyot dob az egészen, ha legalább így néz ki a táj a háttérben. Fantasztikus érzés.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Together we'll fly someday...
Tudsz amugy angolul, ertetted mirol folyt a sok diskurzus es milyen esemenyek tortentek meg?
Egyébként a morrowindhq kiváló,ott is van jópár ötlet,infó amit tudunk hasznositani nekem rengeteget segitett anno amikor Morrowindel játszottam szal thx érte is és várjuk az oblivionhq bõvitését 😊
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Tudom hogy hülye kérdés de reménykedek 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
gamertag: kenobita
Úgy tûnik nem kaptam meg az elsõ questet. (Amulett Jauffrehez)
Egyszerûen nem tudom odaadni neki, nincs is ilyesmi a questek között.
Ti kaptatok erre külön questet? Vagy csak elvette az öreg az amulettet?
Furcsa is volt, hogy amikor kijöttem a csatornákból, azt mondta, hogy kövessem a piros nyilat és eljutok Jauffrehez. De nem volt piros nyíl. Akkor nem is foglalkoztam vele, de most akartam haladni a fõ questel és nem tudtam.
Nem tudtok valami konzolparancsot questek indítására, vagy aktiválására?
Mi a helyzet az editorral?
Nagyon úgy tûnik, hogy elekadtam, de az q, hogy nem kezdem elõrõl az egészet. Benne van már vagy 20 óra játékidõm, felrobbanok, ha egy ilyen bug miatt kellene újrakezdenem <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#gun>#gun>
Még a csatornákba is visszamentem, ott ált a fekete õr srác a király hullája mellett, vagy 2 hét után is. Persze okosat nem tudott mondani ...
Nekem egy RPG azt jelenti, hogy létrehozok egy karaktert, akivel elindulok valahonnan, és eljutok valahová. (nem fizikailag értem) Regényekben is azokat szeretem, amikor egy alapvetõen tehetséges de tudatlan fiatal szereplõ belecsöppen a kalandokba, és fokozatosan fedezi fel magában a hõst, amíg egyszer el nem jut oda, hogy az egész világ sorsának kerekén fordítson.
No de nagyon elrugaszkodtunk az alaptémától, és egyébként sem célom, hogy meggyõzzelek, ahogy korábban is írtam, szerencsés lett volna, ha már a Bethesda megoldja mindkét tábor gondjait, mert kétségkívül megoldhatóak ezek.
- valaki próbálta már a Sean Bean arc modot? (én a hangját elsõre kiszúrtam, pedig esküszöm nemtudtam, hogy õ is bennevan, de imáádom)
- a Slower Oblivion mod mûködik megfelelõen, mert ezis érdekelne majd!?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Inkább izzasszon meg egy fürge kis goblin, minthogy tömegével kaszaboljam õket amíg totál meg nem unom az adott barlangot (ami persze nonszensz, mivel a goblinok hiába lépnek szintet, így is olyan gyengék, hogy ihaj, szóval bizonyos keretek között megmarad a "gyenge az gyenge, erõs az erõs" efektus).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(egyébként én is ezért nem tettem fel eddig)
Még annyit, hogy ez a mod egyszeri korrekt végigjátszásra tökéletes, ha aztán valakinek van kedve továbbkalandozni, akkor kikapcsolhatja.
(Amúgy a tárgyak szintezését egyik se javítja, szóval a cuccok még mindig a szinthedhez mérten fognak megjelenni...)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Most bepakolásztam oda az olyan magic cuccaimat, amiktõl nem volt szívem megválni. Kellett a hely a soksok egyéb lootnak. 😊
Arra vagyok kíváncsi, hogy x isõ múlva is ott lesznek-e, vagy kirabol valaki?
A slusszpoén az lenne, ha a Thieves guild adna egy questet, hogy rámoljam ki a saját házamat. 😊)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én még csak ismerkedem a játékkal, de nekem is volt ilyen gondom ... sõt nállam Martin és a Lovagok vesztek össze valamin ... 😞
Nállam reload kellett 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
PSN: s3ctorHU
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A lóval tényleg lehet menni is? 😊 És nehéz lovat lopni?? Gondolom nem olcsó... 😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."