The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Egyébként a FAQba érdemes lenne beírni a MODokhoz, hogy nagy többségük csak új karakter indítása után lép mûködésbe....ez a csúnya igazság 😞

DonnieBrasco
😊 én 32 vagyok (leszek a héten), és engem is maximálisan leköt, van is lelkifurdalásom mikor családi életet kéne élni 😛 eddig olyan 20 óra nekem is, és lvl 9 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DnP
Nekem nem mutat semmit a terkepen 😊Legalabbis nem emlexem.. Koszi azert! Este megnezem. Ja ez a Spoiler makro hogy mukodik ? 😊 itt lent a makrora bokok? megnezem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊 ok 😊 igyekszem nem elfelejteni

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

DonnieBrasco
Jóreggelt,

Éééésss... a nagy várakozás ma véget ér! 😊

Package Process
Date Time Location Activity
Mar 27, 2006 07:44 AM SHANNON, IE OUT FOR DELIVERY
07:43 AM SHANNON, IE IMPORT SCAN
Mar 26, 2006 08:56 PM KOELN (COLOGNE), DE HUB SCAN
08:56 PM KOELN (COLOGNE), DE HUB SCAN
06:11 PM KOELN (COLOGNE), DE ARRIVAL SCAN
02:40 AM LOUISVILLE, KY, US DEPARTURE SCAN

Már csak annyi a baj, hogy nem lesz otthon senki aki átvegye... de elvileg a számom megvan nekik, úgyhogy ma a kezemhez nõ a mobil 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

DnP
Bocsi.. 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A hely a várkertben van - Imperial City, de az active quest fülön a Map gombra kattintva megmutatja a térképen.
Mayday
Talan Spoiler makrot hasznalhatnad...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

DnP
Hali! Lehet egy kerdesem? Megvan a negy Szekras konyv, akik a kiralybacsit megoltek. Namost, egyetemen azt irtak tanulmanyozzam oket,hogy megtudjam hol az a bizonyos shrine. 😊 Trukkosen van elrejtve nem mondom. Zold birodalmnat kene megtalalnom, ahol a var a deli napot erinti. Na ez hol van? Terkepen csa zold ut van. Arrol feluton leterve az erdo fele talaltam egy masodik portalt oblivionba. Ez lenne a cel? Vagy egy egy masik szal? Lecci help! Melozom epp, zsal 11 ezer hozzaszolast most nem tudok vegigolvasni. 😊 Koszike elore is!

Sheltem
Maga a varázslat már megvan(megvettem) csak kell hozzá 25 mysticism, nekem alapból 15 van és még nem fejlesztettem(talán minden mást csak ezt az egyet nem) szal most szopok mert ezt kell felfejlesztenem 25 ig hogy majd használhassam a soul trap varázslatot(addigis töltenem kell a cuccosokat sajnos).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ha soul gemeket tudsz szerezni. meg egy soul trap varazslatot, akkor a varazslatot ramondva a rad tamado lenyre, majd hatoidon belul legyilkolva ( harc kozben is ramondhatod )
es havan ures soulgemed, amibe a lelek belefer, akkor elkapja.

ezekkel a feltoltott soul gemekkel tod feltolteni a varazstargyaid.

Sheltem
Mármint Gondolkodás nélkül(csak elírtam).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Amúgy a Dark Brotherhood vezetõje(a feketecsuklyás arc nem a szentélybenli kispályások) kajak olyan mint a star warsban az uralkodó. Komolyan a hangja is és még a stílusa is. Gondolkodás teljesítem a kéréseit 😊

Sheltem
Sziasztok

A hétvégén nem sokat írtam ide, mert egész hétvégén játszottam szinte(23 óra játékidõnél tartok 10. szintû kari), hát gyerekek valami eszméletlen jó ez a játék. Nem tom én 28 éves vagyok de rég nem kötött már le játék ennyire, gyakorlatilag megszûnik a külvilág amikor játszom 😊 Tegnap megcsináltam az Arena-t Grand Champion lettem + nyomom a Dark Brotherhood küldetéseket mellette csatlakoztam az összes többi guildhez is.
Egyetlen gondom, hogy a fegyver újratöltés kurvasokba kerül(500-csillagos ég aranyig) a mágus guildekben és még egy deka Varla Stone -t nem találtam sehol 😞 Ebben az egyben jó lenne ha valaki segítene, mert a rengeteg zsetont amit az aránában szereztem gyakorlatilag fegyver rechargera költöm.

ati2002
Jaja, ez nálam is elõfordult, pont itt jártam, amikor idejött az asszony, és csak lesett.

Akármennyire is csak a játékra figyel az ember, azért kurva nagyot dob az egészen, ha legalább így néz ki a táj a háttérben. Fantasztikus érzés.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Most milyen beállításokkal fut?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Me0w
EL tudod inditani, de jatszhatatlan, szerintem tonkreteszi az egesz jatek hangulatat. Csak egy pelda: Mikor az erdoben keresgeltem a Nirnrootot, meg a felesegem is bejott es azt mondta, ez a legszebb jatek amit eddig nalam latott. Ezt fogod elvesziteni a jatekbol.

Together we'll fly someday...

Pl leirhatnad mit latsz a jatekban. Mi van a quest log-ban? Milyen resz-questek vannak teljesitett statuszban, mi teljesitendoben? Ott van az inventoryban meg a medal? Meglatogattad mar j-t, beszeltel vele? Bekerult a martin -os quest? Elmentel az ostromlott varoshoz?

Tudsz amugy angolul, ertetted mirol folyt a sok diskurzus es milyen esemenyek tortentek meg?
Sziasztok. A következõ konfigom van: Nvidia/Gigabyte 6800/128mb vcard (16p 350/700mHz), AMD 64bit/3000 proci(s754), 1,5 giga ram. A játék az általam várthoz képest siralmasan fut. Szerintetek mit kellene ahhoz fejlesztenem hogy bekapcsolt distance-el, mondjuk 2xes élsimivel normálisan (min. 35fps mindigmindenhol 😄) fusson? Elég ha csak a videokártyát kicserélem valami combosabbra(attól függetlenül hogy 6800as, egy olcsó hulladék...)? Vagy a proci is gyengusz neki?
tegla
Gondolom,hogy legyen is mivel feltölteni az oldalt kell a tapasztalat.
Egyébként a morrowindhq kiváló,ott is van jópár ötlet,infó amit tudunk hasznositani nekem rengeteget segitett anno amikor Morrowindel játszottam szal thx érte is és várjuk az oblivionhq bõvitését 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Methylisocloro
Sikerült valakinek Geforce4 4200-vel használni a játékot?
Tudom hogy hülye kérdés de reménykedek 😊

j0nNyKa
jobb felso sarokban eszlelted, hogy egyfajta aldast rakott rad, es hogy az idovel eltunik ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

cenobite
Huhhh. Most néztem a planetelderscrolls oldalt, jó sok mod van már a játékhoz. Alakul! 😊

gamertag: kenobita

Érintsd meg mégegyszer,akkor viszaváltozik.NEkem bejött.
Csak jelezni szeretném, hogy ezzel a Gamer XP-vel óvatosan próbálkozzon mindenki, nálam ugyanis minden változtatás kb. 30 másodperccel boot utáni kékhalált eredményezett, és csak a Windows default-tal tudtam újra életre kelteni a rendszeremet. Ettõl persze lehet, hogy másnak jól fog menni, nekem nem jött be.

Most mingyárt megõrülök ...
Úgy tûnik nem kaptam meg az elsõ questet. (Amulett Jauffrehez)
Egyszerûen nem tudom odaadni neki, nincs is ilyesmi a questek között.
Ti kaptatok erre külön questet? Vagy csak elvette az öreg az amulettet?
Furcsa is volt, hogy amikor kijöttem a csatornákból, azt mondta, hogy kövessem a piros nyilat és eljutok Jauffrehez. De nem volt piros nyíl. Akkor nem is foglalkoztam vele, de most akartam haladni a fõ questel és nem tudtam.
Nem tudtok valami konzolparancsot questek indítására, vagy aktiválására?
Mi a helyzet az editorral?
Nagyon úgy tûnik, hogy elekadtam, de az q, hogy nem kezdem elõrõl az egészet. Benne van már vagy 20 óra játékidõm, felrobbanok, ha egy ilyen bug miatt kellene újrakezdenem <#boxer><#falbav><#violent><#gun>
Még a csatornákba is visszamentem, ott ált a fekete õr srác a király hullája mellett, vagy 2 hét után is. Persze okosat nem tudott mondani ...

Hmm, még valami, aztán befejezem. 😊 A Gothic közelebb áll ahhoz, amit itt írtál, ott a gyengébb lények is kemény küzdelemre késztetnek, ott inkább az a gondom, hogy a hõs fejlõdése lett egy picit túl lassú, bár éppenhogycsak.

Nem értünk egyet, én elég sok fantasy regényt olvastam, imádom a fantasy világokat, de olyat még nem találtam, ahol egy goblin igazán komoly ellenfél lett volna egy magára valamit adó kalandornak. Nekem ez sokat számít. Ha mindenki nehéz ellenfél, minden mástól függetlenül, akkor onnantól kezdve számomra ez nem RPG, hanem akciójáték.

Nekem egy RPG azt jelenti, hogy létrehozok egy karaktert, akivel elindulok valahonnan, és eljutok valahová. (nem fizikailag értem) Regényekben is azokat szeretem, amikor egy alapvetõen tehetséges de tudatlan fiatal szereplõ belecsöppen a kalandokba, és fokozatosan fedezi fel magában a hõst, amíg egyszer el nem jut oda, hogy az egész világ sorsának kerekén fordítson.

No de nagyon elrugaszkodtunk az alaptémától, és egyébként sem célom, hogy meggyõzzelek, ahogy korábban is írtam, szerencsés lett volna, ha már a Bethesda megoldja mindkét tábor gondjait, mert kétségkívül megoldhatóak ezek.

Macccy
Megdöglött a radeon9700 -esem Oblivion közben (egyperces néma csendet ennek a kihunyt csodának, majd' minden HIGH-on ment élsimítva) és nem tudom folytatni, úgyhogy kérdezek:

- valaki próbálta már a Sean Bean arc modot? (én a hangját elsõre kiszúrtam, pedig esküszöm nemtudtam, hogy õ is bennevan, de imáádom)

- a Slower Oblivion mod mûködik megfelelõen, mert ezis érdekelne majd!?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Eszembe jutott még valami, ha elfogynak a küldetések, akkor egy ilyen RPG automatikusan átmegy Hack&Slash-be, és ebben az esetben már nincs különösebb jelentõsége a fejlõdésnek, nincs igazán cél vagy feladat, egyszerû akciójáték válik a dologból. Ezen a ponton tényleg nincs értelme a cap-nek, de nem kerül semmibe kikapcsolni. Viszont amíg nem volt ilyen mod, addig nem volt lehetõség bekapcsolni sem!!! Ez a lényeg, a Bethesda kihagyott egy ziccert (vagy inkább rúgott egy öngólt), semmibe nem került volna mindkét tábor igényeit kielégíteni!

Hmuda
Akkor lenne megfelelõ, ha meg lehetne oldani, hogy az alacsony szintûeket egyáltalán ne rakja le sehova. Jelenleg ezt nem tudja.

Inkább izzasszon meg egy fürge kis goblin, minthogy tömegével kaszaboljam õket amíg totál meg nem unom az adott barlangot (ami persze nonszensz, mivel a goblinok hiába lépnek szintet, így is olyan gyengék, hogy ihaj, szóval bizonyos keretek között megmarad a "gyenge az gyenge, erõs az erõs" efektus).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja igen, a tárgyak szintezése valóban nincs meg, ezzel jó ha mindenki tisztában van, de tekintve, hogy kb. 7-8 órával ezelõtt adta ki mindkét srác a modját, és mindkettõ ezen dolgozik a továbbiakban, így várható ez is hamarosan.

(egyébként én is ezért nem tettem fel eddig)

A random mod sztem is rossz ötlet, a másik viszont nem az, tekintve, hogy (elvileg) max 54. szintig fejlesztheted magad, és a mod a legjobb lényeket alapból ilyenre csinálja. Erre jön még az is, hogy ha 2-3 ellenfél jön rád egyszerre, akkor már 30. szint fölötti dögök is megizzasztanak.

Még annyit, hogy ez a mod egyszeri korrekt végigjátszásra tökéletes, ha aztán valakinek van kedve továbbkalandozni, akkor kikapcsolhatja.

Hmuda
Inkább az a röhejes, hogy ha a #10075-ben linkelt modban minden abszolút random és nem lehet tudni, hogy most elsõ szintûként egy dungeonba berak egy rakás 50. szintû daedrát, vagy 50. szinten berak két darab elsõ szintû goblint (mivel nem jelzi a szinteket ezért marad a "puding próbája az evés" és most vagy egy ütéssel lenyomnak vagy te teszed ezt meg, egyik se valami nagy hepi). A #10112 féle már egy fél fokkal jobb, de egy idõ után abban meg ki fog halni minden kihívás és ugyanott tartunk mint a MW-ben, hogy egy bizonyos szint után mindenki megfekszik már attól, hogy rájuk nézünk, ami ismét nagyon élvezetes (fõleg ha 50. szinten egy olyan dungeonba téved az ember amiben olyan ellenfelek vannak amiket teszem azt már 15. szinten capeltek).

(Amúgy a tárgyak szintezését egyik se javítja, szóval a cuccok még mindig a szinthedhez mérten fognak megjelenni...)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Szerinted nem röhejes az, ha minden város mellett Daedric armorba bújtatott útonállók garázdálkodnak??

Jo, megcsinaltam aki odajut ne szopjon vele, van 2 vascso a foldon, fel kell veni, es betenni a fogaskerekek koze.
azt az Azurás will-o-the-wisp küldetést csinálom. mi a fenét kell ott csinálni? plz help!

"The hist" a kuldi neve (az elozo kerdesemnek) aki mar volt ott, legyszi valaszoljon. Koszi. :-)
Hmuda
Miért röhejes az ami kihívást jelent? <#szomoru2>

I.C.ram
Nem lehet valahogy átugrani a bevezetõ részt a játékban, és rögtön a csatornarendszer kijáratától indulni?
Fritz Von...
Jelentem, vettem 2500-ért egy házat (putrit) 😊
Most bepakolásztam oda az olyan magic cuccaimat, amiktõl nem volt szívem megválni. Kellett a hely a soksok egyéb lootnak. 😊
Arra vagyok kíváncsi, hogy x isõ múlva is ott lesznek-e, vagy kirabol valaki?
A slusszpoén az lenne, ha a Thieves guild adna egy questet, hogy rámoljam ki a saját házamat. 😊)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Amikor a blackwood bazist lenyomom, es van 1 gep, ami 1 fa nedvet csapolja le, azt hogy kell leallitani/szetrombolni? (fighters guild champion szintjen van a kuldi)
Kandurex
#10055 nem abnormális, rossz szó: röhejes a megfelelõ

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DummyBoy
Üdv!

Én még csak ismerkedem a játékkal, de nekem is volt ilyen gondom ... sõt nállam Martin és a Lovagok vesztek össze valamin ... 😞

Nállam reload kellett 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LegionarR
Én meg annyira megijedtem hogy gyorsan visszatöltöttem a quicksave-t 😊

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

sector512
Ló 2500-ba kerül. Legalábbis az egyik helyen tuti

PSN: s3ctorHU

sector512
Elég érdekes dolgot tapõasztaltam az imént. Bezártam Oblivion kapuját a hegyen. Odamentem a parancsnokhoz, aki megköszönte stb., mondja vegyük be a falut. Mondom ok. Erre a parancsnok elkezd befelé futni a faluba, az emberei meg rám támadnak! Ugy tudtam csak továbbvinni, hogy megöltem mindet, utána meg a szörnyeket. Most már nem akarnak megölni, viszont a templomban nem tudok inni a szenteltvízbõl mert "bûnös" vagyok. <#guluszem1> Remélem nem lesz ebbõl hátrányom a késõbbiekben...

PSN: s3ctorHU

mila69en
😄D én kardot kaptam meg pajzsot de egy idõ után vissza változtam

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Üdv! Gondolom már kérdezték, de merre induljak amikor kiértem a sewersbõl? Menjek rögtön ahová a quest visz, vagy érdemes benézni inkább a közeli faluba, valami C betûs... vagy inkább a fõvárosba menjek? El szeretném adni a cuccaimat 😊

A lóval tényleg lehet menni is? 😊 És nehéz lovat lopni?? Gondolom nem olcsó... 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Hmuda
Kandurex "abnormális fejlõdés" ellenes modját a FAQ-ba kellene, nem a FAQ alá.

Hmuda
Kösz. :-) Csak így tudtam normálisra megcsinálni, mert a daedra betûk túl vékonyak, hogy olvashatóak legyenek ilyen kis helyen. :-(