The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy érdekes: nem tudom, hogy akik "pillanatok alatt" a 20. szint és környékére léptek, azok hogy csinálják. Eddig megcsináltam a fõ történet küldetéseit + a teljes Arénát (tök jó volt, mert ott van az az ork, akinek a származását meg kellene tudnom - de mivel õ (volt) a grand champion az arénában, õt öltem meg legutoljára - így a származásos quest törlõdött, no sebaj 😊, asszem 28-30 completed quest-nél vagyok, de még mindig csak 10 szintû. És nekem ez nagyon tetszik. Mármint hogy nem vagyok ilyen agyontápolt superhero 😊 Most pl egy barlangban állandóan meghalok 😊)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Together we'll fly someday...
majd a petty soulgembõl csipogd, hogy béna varázslók ... !
😉
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tok kellemetlen allandoan scrollozgatni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na flame off
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
Gondold már meg mit kérdezel és mi értelme van?
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fõág viszont a Blades Guild.
Amúgy a thieves,mage és fighters guilden kívül vannak még vagy csak ez a három?
Why so serious?
Késõbb kelleni fognak azok az "ételek" hidd el 😉
Na ezek micsodák és mire jók?
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Ha kinyírom egy kis ház összes lakóját és onnantól a ház ládikájába rakom a nehéz tárgyaimat bármikor visszajövök ott fogom találni ? Akár +20 óra játékóra után is?
<#zavart1>#zavart1>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ez totál nem igaz! Felhúztam a VGA-mat PE órajelre, és kb 80%-kkal (!!!!) javult a framerate. Igaz, félóra után artifactocat kezdett dobálni (Icecool hûtés ide vagy oda, 92 fokos volt a mag!!!), úgyhogy visszavettem.....
Arénában a 3 ellenfélnél sem a poligonok számolásával, hanem a rengeteg árnyékolás/effekt megjelenítésével van a gond. Nálam is akkor esik le a framerate 15, néha 10 alá amikor sok NPC van egyszerre a képben. Ha elfordulok, "visszagyorsul" 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Szerintem Barton proci bõven elég hozzá hidd el vga kell inkább(1gb ram se árt).
Még valami: az ATI driver 4xAA-ját kipróbáltam (a játékban kikapcsoltam addig), és SOKKAL de sokkal csúnyább lett a játék, viszont nem is gyorsult! Úgyhogy játékban 4xAA, ATI driverben pedig Application preferencre-re!)
Ja, azért írom neked mert majdnem tökugyanaz a konfigunk: AMD64 3000, 1 Gb ram és X850XT.
DB
A ti kung-futok nem erős!
A helyzet az, hogy elmentem már J-hez, bezéltem is vele, mindenféllérõl diskourálunk, csak az amulettrõl nem. Az amuletes küldi EGYÁLTALÁN nics benne a questlogban! Mivel nem ajánlja fel a témát, odaadni se tudom az amulettet és így nem is halad a történet (se Martin, se rom).
Amúgy megcsináltam újra a tutorialt és kiderült, hol volt a gond:
Amikor a király meghal és beszélsz az õrrel, õ ott adja a questet, elveszi a csaj kardját és ott lehet kasztot választani. NEKEM EZ TELJESEN KIMARADT! Az õrrel ugyan beszéltem, de se quest, se kard (még mindíg megvan), se kaszt. A csatornák kijáratánál mondta, hogy meg tudom változtatni a kasztomat, mondtam is magamban, hogy: megváltoztatani??? dehát nincs is kasztom! Ott csináltam magananak elõször ...
MEGABUG!
Abban reménykedek, hogy valahol találok valami konzol parancsot, amivel triggerelni lehet ezt a questet, külömben cumi.
Mert 2 óra 15 perce tolom a gamet és amit találtam összesen kb 4 életlöttyöt már nincs és kb 2 mm-es életcsikom van.
Next PC upgrade: 2022
1152x864,high,2xAA,semmi árnyék,fû kikapcsolva,maximális látótávolság, a tárgyak stb. feltûnési csúszkája nekem is középen, 16xAF driverbõl. És így fut átlag 25 fpsel külsõ tereken, átlag 15el városokban, átlag 30-35el dungeonokban.
Az a vicces, hogy ez a játék nem VGA igényes. Ez proci igényes méghozzá a RAI miatt. Szal ha azt szeretnéd, hogy gyorsabb legyen inkább procit fejlessz....
Kipróbáltam az arénában, 3 ellenféllel szemben már nagyon durva, iszonyatosan akad, és alátámasztja feltevésem, hogy tökmind1 milyen beállításokkal tolom....Hiába vettem vissza mindent nem kaptam 15 fpsnél többet(ez nem átlag!, hanem max), míg a fent említett beállításokkal 11fps volt a max...
Szal hidd el ennek a játéknak a proci a szûk keresztmetszet. Mostmár értem miért támogatják a kétmagos procikat annyira...
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;