The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Na 1 ismét érdekes dolog van😞
A fagytûz tisztáson vagyok lecsaptam azt a nagy fehéret +találtam jégbe fagyva ezt a "Józsit" de mit kell csinálni vele...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ami viszotn fontos és nagyon sürgõs lenne. találtam egy olyan kis modot, ami a magica regenerációt az intelligenciától és a willpowertõl együttesen tette függõvé, de nem találom és nem emléxem a nevére sem...
nagyon fontos lenne !
mert akadás van, most indított karimnak van -2 magicája 😊
Kicsomagolva bármelyik több lesz, mint 2 Giga...
sorry...
Tud valaki ajánlani egy grafika javító kis modifikációt aminek nem 2gigás máretük van? De azért elég sokat szépít.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Az OBSE-t nem kell installálni. Kibontod a letöltött OBSE zip fájlt bárhova. A fájlokat bemásolod az Oblivion mappába. Ennyibõl áll az installálás. Mindegy, mennyire van petchelve, modolva a program.
Menj végig a barlangon, a túloldalon indulj tovább, keresd meg erõd romjait.
köszi az infót😊
Bruma ban járok és a hercegnõ küldetését nem tudom + csinálni!
kaptam tõle valami naplót (ami nekem angolul van) térképet (szintén angol)
és kulcsot! az elsõ lépés hogy el kell mennyi a sárkányfog sziklához na el is mentem! innen utal a naplóra hogy hogyan tovább de nem bírtam ki silabizálni se a térképpel nem boldogultam?(
Tud nekem valaki segíteni hogy merre kell tovább menni???
A végigjátszásban sem találtam errõl semmit😞((
CUO lelõhely.
Giskard, a mod elsõdleges fejlesztõje úgy két éve kissé berágott az OOO fejlesztõjére (inkompatibilitások miatt õt piszkálták a játékosok, pedig az OOO-ban voltak nyûgök), így visszavonult, kvázi zárttá tette a csomagot. Pontosabban az addig elkészült verziókat továbbra is össze lehet vadászni a tesnexusról és társairól, de van egy Guild Only váltoazta a fõbb modoknak, azokat csak a linkelt oldalról lehet leszedni, regisztráció után és tilos bárhova máshova belinkelni.
Mindkettõhöz kell az a 360 mega körüli erõforráscsomag, ami ugyanott, csak az "old" szekcióban található meg. Letöltheted 7 kisebb, vagy egy full fájlban is. A full a szekció második lapján van...
A CUO modokkal kompatibilis a Lost Spires mod, amiben régészkedni lehet, így azt is érdemes felrakni mellé.
Az All Natural-t pillanatynilag sehonnan, mert a tesnexuson a készítõje átmenetileg blokkolta az elrést. Gondolom fejleszti.
Van egy Weather: All natural mod, ami elérhetõ és úgy tûnik, ez lesz az utód. OBSE018 kell hozzá!!!
All Natural: Combines Natural Interiors, Natural Environments, Enhanced Weather, and Real Lights for tons of lighting and weather improvements.
Ezt meg cserébe 😊 :
Az Oblivion nem arról szól, hogy "végigtoljuk oszt unatkozunk". Kezdj egy újat, más karakterrel, hagyd a fenébe a gyári plotot és csak élj benne a világban.
Cyrodiil Upgrade OVerhaul és a hozzá kapcsolódó modok többszáz órányi új feladatot adnak, de érdekes csak akkor lesz, ha ismét elölrõl kezded. Újjáépítheted Kvatch-ot, lehetsz a hercege. Vagy lerombolhatod és újjáépítheted a mágus rendet, visszahozva a nekromanciát az elfogadott mágia iskolák közé. Stb...
A modokat, amelyek OBSE-t igényelnek, mindig jelzik a mod telepítõ leírásban, DE! ezeket pont úgy kell telepíteni, mit az összes többit.
Az OBSE pluginok egy külön állatfaj. Ha valamelyik modnak kell, akkor megadja, melyik plugint, honnan töltsd le.
meg kell nézni egyesével a modok leírását hozzá ?
obli exe
obli launcher
obli modmanager
obse launche
szóval elméletileg jónak kellene lennie, mindent indít kivéve a játékot.... 😞😞😞
vagy magasabb szinten is megvan minden alacsony monstrának a párja ? pl ektoplazma vagy farkasbõr ilyenek...
A céhes küldiket csak úgy csinálhatod, ha csatlakozol is egyhez. Azaz, pl a mágusoknál, minden városban teljesítened kell egy apró szívességet, és utána leszel csak teljes jogú tag.
A másik pedig az "életszerûség" : lehetsz harcos, lehetsz mágus, tolvaj, bérgyilkos... de azt Neked kell eldöntened, hogy mennyire passzol, ha mind vagy egyszerre.
Amit mondasz, az a két gyári kiegészítõ lemez - gondolom én... A modok pedig, amikrõl itt beszélnek, azok apró, vagy hatalmas változtatások, amiket kedved szerint tehetsz be a játékba. Ezek lehetnek új fegyverek, emberek, városok, küldetések stb...
mást nem!
viszont a céhes feladatokat lehet csinálni nem...? egyik céhböl át lehet menni a másikba..?
Rossz ez a vanilla oblivion 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nem tudom hogy hányas szinten vagyok idáig 2x lehetett emelnem és az olyan 50 körüli!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
akkor megyek keresgélek😊
köszöntem😊
A játék csak azokba a célpontokba enged utazni, amelyeket már meglátogattál korábban.
Ha nem akarsz sokat gyalogolni-lovagolni, keress egy közeli, már megtalált helyet, utazz oda, és onnan látogass el.
Cyrodiil maga a terület, ahol az Oblivion játszódik. Az Imperial faj hazája. Tehát ott vagy.
Ektoplazmát a levert szellemekbõl, minotaurosz szarvat a minotauroszokból, ogre fogat meg az ogrékból nyerhetsz. Tessék nézelõdni. Ogre és szellem fõleg barlangokban, minotauroszok meg az erdõben találhatók.
A Harcosok Céhe küldetéseket csinálom mégpedig a Részegség és rendbontás
lényeg hogy kerítenem kell majd "minótaurosz szarvat és Ogre fogat és
5 adag ektoplazmát na és itt jön a gond mégpedig hogy ezt megtalálom Cyrodiilben de viszont ide erre a részre nem tudok eljutni vagy is közli velem hogy ide nem mehetek!
Hogyan oldjam meg ezt a dolgot vagy honnan kerítsem ezeket a dolgokat meg?
Függ a gépedtõl, a játékstílusodtól és az elvárásaidtól a játékkal szemben. Akarod-e egyáltalán az alap sztorit játszani, vagy plusz kihívásokat keresel? Tetszene-e a nekromanta lét, vagy jobb szeretsz tolvajt alakítani, esetleg hõs lovagot, vagy bérgyilkost? Akarsz-e csapatot irányítani, vagy jobb szereted a magányos harcos üzemmódot? Szívesen öltöztetnéd a partnereidet, vagy a házaidat rendeznéd be, készítenél-e fegyvereket, páncélokat, vagy spéci varázslatokat? Erõsebb ellenfelekre vágysz, vagy többre? Felfedeznél-e új tájakat, vagy letelepednél egy farmon, azt igazgatva, békés termelõként. Szeretnél-e küzdeni egy hölgy kegyeiért, kastélyt szerezve neki, lóháton barangolni vele a környéken.
Mindre van mod, lehetõség, csk össze kell válogatnod õket, magadnak, hogy a magad képére szabd a játékot.
A tesnexus-on, tematikusan rendezve megtalálod a modok túlnyomó részét...
Itt meg egy szép nagy Quest lista, amibõl válogathatsz. Kissebb és nagyobb questek. Nem mind rakható egyszerre föl, de jó információkat találsz arról, melyik melyikkel kompatibilis...
Az asztalodról töröld le az Oblivion indítóikont, tedd ki helyette az obse-loader.exe linkjét, tedd bele az oblivion indító ikonját és kész.
Amennyiben pluginokat is használsz az obse-hez, a plugin könyvtár az Oblivion\Data\OBSE\Plugins...
már írtam korábban, nem akar mûködni az obse. pedig kellene. ellenõriztem az elérési útvonalakat a menüpontjában, elvileg jók. külön kellett neki a character manager, mert az nem volt korábban, de az se oldotta meg, nem indítja az exét. az írja hibaüzi panelban hogy please check the oblivion directory path in the options screen is correct and you have obse installed
namármost a hivatkozási könyvtárak útvonala jó, és persze hogy telepítve van az obse, hiszen abból akartam indítani, és itt dobja fel a hibaüzit...
vmi 5let ?
nagyon fontos lenne hogy mûködjön modok miatt amikhez kell...
A másik baj meg az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy pont a neked tetszõ módosításokat fogja hozni.
Ha még külön le kell hozzá szedegetni ezt-azt, akkor nagy valószínûséggel semmiféle ellenõrzés vagy hangolás nincs mögötte, csak összelapátolt az illetõ egy halom modot, aminek így semmi értelme. Gigapatch-nek elnevezni meg kifejezett nagyképûség. A patch hibajavítás, ez meg ebben a formában csak hibákat fog okozni. De Te tudod...
Egyébként az OBMM képes arra, hogy egy esp alapján összerakja a hozzá tartozó egyéb (textura, modell, hang, stb...) fájlokat egyetlen omod-ba.
Valamelyik menüpontja kifejezetten erre való, de most meg nem mondom melyik...