The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
bizonyos emberekkel beszélve lehet, azaz van egy ikon és úgy, de nem mindenkinél. Ráadásul szó szerint arany áron mérik 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Elég tályékozatlan vagyok de nem tudom hogy hol van a mage guildbe ahol fel lehet tölteni a mágikus fegyvereket.
PyRex
de 😄

Snake? Nem Sneak?

reaper4
hát ja 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

PyRex
Az lenne a jó, ha egy adott kategórián belül (spellek, fegyverek, páncélok, stb.) lenne egy "kedvencek", meg egy "összes töbi" fülecske és így lehetne csoportosítani a nálad lévõ cuccokat. Esetleg egy ilyen mod is születik majd valamikor 😊

Sikerült rájönni a törlésre?
Tényleg hasznos lenne ha a spelleket ki lehetne törölni, van egy rakás felesleges spellem, és az igazán ütõseket már alig találom közöttük...

PyRex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ott vagy ahol gondolom, hogy vagy 😊, akkor a lebegõ fényeket kell leütni, majd felvenni azt, ami utánuk marad. Megvárni a hajnalt / naplementét és akkor tudsz a szoborral beszélni...

Abban kérem még a segitségeteket hogy mit kell csinálni a nöi szobornál ahol van 3 csávó.

PyRex
htx

Lazarus
Na, ez 5letes logó 😛
BlackShadow
IC ben kapod a questet egy árustol h van egy arc aki tönkreteszi a biznisszt.. nos ennek a küldinek a végén benntvagyok a kriptában és aztírja h még átkéne néznem hátha találok valamit.. hát én nem találok semmit 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Jagi
Ly-nal írják a csuk(j)lyát?

PyRex
Szerintem nem kell annyira sok ram a játéknak. Nem nagyon vágom, mert nálam a Windows szerint a FIZIKAI (tehát NEM virtuális) 2GB ramomból 1,4GB szabad volt, miközben futott a game... Fura.

Jagi
Városban csak csukjával a fején közlekedj 😄DDDD

ez nem atkaq-nak szólt
pff..voltam már ott, de nemtom mit kellett csinálni.. nézd meg a küldetésekben mit ír...
Valaki segitsen nekem még csak most kezdtem el játszani a játékkal de nem tudom hol lehet a mágikus fegyvereket újratölteni.Köszi
PyRex
htx, végre kezdem érteni 😊 <#worship>

grebber
Valaki segíthetne kicsit mert megtorpantam.
Ott tartok hogy 4 könyvet kell öszegyüjteni meg is vannak visszamegyek ahhol a lényhez akihez kell és nincs semmi nyil nemtom mit tegyek!

Next PC upgrade: 2022

b-type
😊)
Term. csak tartalék karakter, egyenlõre tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegivel.
Nemrég írta 'Piszok Alfréd' (term. Piszkos Fred), hogy legyen egy kidolgozottabb arc az utcsó karaktermentési ponton...hát nekem sehogy nem jött össze, így összeszöszöltem õt. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nekem 512 mb RAM-om van, 800x600-ban, viszont large textúrával, bloom effekttel, stb-vel megy és ha rendesen akad az általában akkor van, ha egy Oblivion Gate elõtt állok... hö..
huha 😄

ezzel akad mediumon??
Leírom a konfigomat mert nagyon akad hátha valaki tud nekem segíteni ez ügyben...Pentium 4 3 ghz, 2 giga ddr2 533 mhz ram, 6600as geforce videókártya. Medium beállításon játszom és nagyon akad...Valaki tud adni egy két tippet? Olvastam finom hangolásról de nemigazán értek hozzá. Köszi a tippeket tanácsokat

b-type
Gyors gyúrtam én is egy másik karaktert 😊))
- Gruumsh 😊)
..nem tervezek vele virágokat és gombákat gyûjteni <#idiota>
bokáig érõ vasban nem épp a szavak 'embere'.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jazzy
en mar kb 3 napja nem is jatszottam annyira felidegesit, hogy a varazslataim sz*rt se ernek, summonolok 1et aztan nekiallok futkosni, vagy lovoldozok a botommal es toltom felorankent, ehhez persze ruinokat kell jarnom egyfolytaban.
igen erosen idegtepo😄 de igazabol nem is azzal lenne a gond hogy 2 utesbol kifektet hanem azzal hogy irdatlan sok hpjuk lett a lupjuknak koszonhetoen es szinte csak karmolgatod ha sikerul eltalalni oket😊

Tatyla
és ezt a fájlt hova kell bemásolnom?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jazzy
en szemely szerint elonyben reszesitem azt, hogy itt lvl1 itt lvl6 itt lvl60 szornyek vannak, nem pedig azt tenyleg hogy multkor megtamadott 1 puma es 2 utesbol meghaltam.. Azer eleg idegtepo lehet lvl50-en megtamad 2 puma es nem tudsz mit kezdeni csak szaladsz..
igen ez lenne a realis, de majd meglatod mi lesz😄 az lesz hogy minden egyes enemybe legalabb 20 powerattack vagy nyilvesszo kell majd, ellentetben azzal ami level 3 on volt ahol gondolom az orok nagyban hozzajarultak a sikerhez. ja igen az orok, az orok kerlek nem fejlodnek veled tehat azok ugyanolyanok lesznek mitn akkor amikro level3 kent odamentel, na de ugye a mobok nem scampok lesznek hanem storm astronarchok meg spider dremorak meg tarsaik😄 ergo az orok nem fognak tovabb elni mint 10 masodperc😊

szoval majd ha ezt megtapasztaltad akkro rajosz hogy miert is problemazunk😊

a sötét testvériségnél miután megöltem az elsõ köldetésben azt az embert elköldenek egy városba ahol be kell menni a házba de be van reteszelve az ajtót.miot kell csinálni ?(bocs hogy újra beírtam de csak ma tudok vele játszani)
tegla
Okés de sztem ugyanolyan nehézségû lesz mint amikor lvl 3 voltam az elsõ kapunál.
Remélem igy lesz és ezt tartom "reális"-nak mivel tök mindegy,hogy mit csináltál,hányas szintû vagy ugyanolyan kihivást kell nyújtania a fõszálnak bármilyen szintû is legyél.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

nah akkor most arra kerlek hogy probald meg azt hogy ezzel a masodik karaktereddel varsz mondjuk level 18 ig es csak akkro kezded el kvatchi esemenyeket. kivancsi leszek mit szolsz😄

Jagi
Az elõbb vmi miatt nem jött be az üzim 😞

Kész van az új kaszt, ehhez elõröl kell kezdenem de megérte (már most)

Athletics, acrobatics, Marksman, blade, block, snake

szorzo az az amit latsz a levelupkor a statok mogott tehat pl intellect +3. azert szorzo mert alapbol ugye 1 el none a skilled es ez 1 szorzodik. max szorzo az 5 tehat akkor +5 szerepelne pl az intellect mogott. a trukk ott jon amikro verpistike modjara az a celod hogy (mivel levelupnal 3 statodat novelheted) 3 statra akarod a +5 szorzot elerni. mivel minden az adott stathoz tartozo 2pontnyi skill novekedes ad 1 szorzot (tehat pl int ala tartozik: alchemy, conjuration, mysticism. ha ebbol no mondjuk 2 ponttal az alchemy akkro az mar +1 szorzo ha 1 ponttal no alchemy 1 ponttal conjuration akkor az is +1 szorzo), de a leveluphoz szukseges 10 noveleshez ezeknek majornak kell lennie, ugy jarsz jol ha nincs minden int alapu skilled majorban mert akkor ahogy elered veluk a +5 szorzot mar kapasbol lupolas jonne. mert ugye a szorzokat noveli a minor skill novekedes is de azok nem befolyasoljak a leveluphoz szukseges 10 pontot. hu nem egyszeru ezt erthetoen leirni😄

de a legjobb ha ugy jatszod hogy szarsz ezekre a dolgokra es csak elvezed a jatekot amig lehet😄 leglabbis en szarok ra, csak kiemeltem hogy ez a rendszer erosen kedvez a verpistikeknek, a mobok fejlodese miatt.

köszi szépen!
tegla
Természetesen elkezdtem az elsõ karakteremmel-warrior lvl 13 jelenleg.
De most egy elf-t tolok ami lvl 11 és thief guild vezetõje(GF)éppen azért mert a warriorommal lvl 3!-n zártam be az elsõ oblivion kaput és még ott megcsináltam a vár-kitisztitásos küldit is,aztán sorban a többit igy szépen fejlõdtem...és keményebbek lettek a mobok is ez természetes.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

vörös kardok vannak a ház falán
minden városban van
helló sziasztok!
nem tudja valaki hogy a fighters guild hol van?vagy hogy hogy lehet bekerülni oda?vagy ha oda is meghívó kell akkor hogy lehet szerezni?
Zsolo007
Szorzókat nem tudok, sorry

a sötét testvériségnél miután megöltem az elsõ köldetésben azt az embert elköldenek egy városba ahol be kell menni a házba de be van reteszelve az ajtót.miot kell csinálni ?
PyRex
Ezek mind világosak, csak a szórzók vagy mik nem, amit a morrowindws szntlépéses szövegben olvastam. vagy az itt nincs is? 😊

gratulalok az ertelmes ideillo hozzaszolasodhoz gondolom gozod sincs rola hogy min problemazunk.

a jatek szuperjo azzal semmi gond. a gond ott van hogy magasabb szinten (15+) ha nem figyeltel a karidra akkro kb lehetetlen helyzetbe kerultel a tovabbi questeleskre, de ha pl foszalat akarod ekkro kezdeni akkor tuti vertpisalsz, kiveve ha hozzanyulsz a difficulty barhoz vagy modokat telepitesz fel.

ket kerdesem lenne hanyas szintu vagy es elkezdted e mar a foszalat?

Kandurex
Az én papám erõsebb, menjél Doomzni, ezt a szöveget hanyagoljuk már.

Attól, hogy én valóban RPG -t szeretnék játszani, azaz szerepjátékot, akkor azt normális és a fantasy világhoz mérten reális kereteken belül szeretném. Nem pedig az agyalni, hogy, hogy tud halálra harapni egy 30. lvl harcost egy kurva 5cm -es patkány a csatornába.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsolo007
Én nem értem mi ebben annyira bonyolult...

Major skills: Ezek azok a skillek amiket meghatározónak és fontosnak jelöltél meg karaktergenerálásnál. Ezek alapból magasabb szinten indulnak, mint a minorok (ha jól emlékszem 25rõl (apprentice), a minor 5jével (novice) szemben). Ha ezekben fejlõdsz használat útján közelebb kerülsz a szintlépéshez. Ha szintlépés megvan szundi ágyban.

Minor skills: Lassabban fejlõdnek, mint a Major skillek, és a szintlépésbe nem számítanak bele. Ergó hiába fogsz destruction megicet használni harcosként, ha a destruction minor skill sosem lépsz tõle szintet.

Szintlépés: Egyszerû. Szintlépésnél az jellemzõidet (attributes)(pl. Agility, strength, stb) növelheted. Ha rámész egérrel mindegyiknél írja mit befolyásol. Alapból 1 pontot adhatsz rá ha kiválasztod. Viszont annak arányában (és ebben különbözik a Morrotól), hogy milyen skillek használatával érted el a szintlépést ad + pontokat azokra a jellemzõkre amik befolyásolják azt a skillt 😊. Tehát ha közelharcos vagy és 1es és 2es szint között csak vagdalkóztál karddal, sokszor megütöttek, és még esetleg blokkoltál is néhanapján akkor ezek arányában fog adni + pontot a strengthre, endurance-re. Ha varázsolgatsz, akkor az Intelligencia és a Willpower fog + pontokat kapni. Értelemszerûen azt a jellemzõt érdemes fejleszteni szintlépéskor amilyiket legtöbbet használtad a szintlépésig, ergo amelyikre a legtöbb + pont van.

Remélem elég érthetõ. Egyébként sajnálom, valószínû velem van a baj, de ezek annyira egyértelmû dolog, talán a 2. vagy 3. szintlépésre már rájöttem, hogy hogy mûködik a rendszer...nem egy ördöngõsség...

Halfer
azoknak akik elolvasták az elõzõ spoilermakrómentes hsz-emet, üzenem, hogy teljesen érvénytelen amit mondtam mert akármit is olvastak el belõle nem igaz. hülyeség volt, aki halott az más volt. pssztt. szóval ne bántsatok, pedig vétkeztem 😛 asszem ez nem spoiler hogy ezt elmondom, szóval nyugalom, nem "basztam" el a játékélményét!

tegla
Komolyan nem értem mi bajotok van ezzel a játékkal.
Rohadtúl nem érdekel hányas szintû vagyok,nem tudom mit kell ezzel foglalkozni mert a droprate meg a mobok szintje meg a ...játszatok bazze itt van egy überfasza,kiváló rpg.Ha meg nem teszik menjél Diablozni v. WoWzni azt ott farmolhatsz éjjel-nappal überfasza lootokat,hogya aztán még többet farmolj és még többet meg Te legyél a sokadik "vérpistike" azt verheted a nyálad az óvódában...