The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geforce 4 -en megy neked ? 😄

akkor fx 5600 intel celeron 2.4 és 512 DDR ramon mé nem ? 😄
a celeron a baj ? 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jó neked, nekem egy ennél jobb gépen alig megy. Mindjárt elkezdem a falba verni a fejem komolyan.

Why so serious?

Dr4gonlord
Umm, azthiszem a Bloom okozza (ha jól emlékszem), kapcsold ki, és úgy jó lesz! De azért megnézem, hogy nem mondtam-e rosszul.

Az el sem indul nekem szólt? meer megy gf4-en szépen, csak piros és zöld 😊
de nem figyel 😞😄

Kandurex
na, jó az én véleményem az, ha figyelne rám a FAQ. készítõ, hogy az olyan modokat, mint pl. az "NPClevels", az "õrök átlátnak falon" stb. azt linkelni kellene, mert így pár nap múlva a fele banda otthagyja a francba, egyébként ezt a nagyon is kiváló játékot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
mer' rendes

Kandurex
Asszem zsozso linkelte, párszáz kommenttel visszább.

😄 sztem el se indul nem ? _D

áá de még mindig nem tom hova kell menni...vki segítene? 😛
Nekem szépen fut 512 Ram + TI 4200/64Mb 1700+XP-n. Tetszik is a játék, csak a kép kissé zöld/pirosas. Ez mitõl lehet?
Dr4gonlord
Na, ameddig ti itt gameltek, addig én szenvedek <#zavart1>, de legalább meglesz a CE 😄😄😄. Találtam boltot, ahol még van, úgyhogy kihasználtam az alkalmat 😄.

SZPOJLERSZPOJLERSZPOJLERSZPOJLERSZPOJLERSZPOJLER
ûûû rájöttem a könyv titkára😄 egyedül😄
na vannak a piros kienelt betük,olvassátok össze!!!
SZPOJLERSZPOJLERSZPOJLERSZPOJLERSZPOJLERSZPOJLERSZPOJLER
jazzy
ha a mage guild questeket megcsinalod a council chamber vagy mi az isten a neve a fovaros mage guildjeben kinyilnak a very hard lockok es 3 grand soul gem ottvan ingyen
a sötét testvériségnél miután megöltem az elsõ köldetésben azt az embert elköldenek egy városba ahol be kell menni a házba de be van reteszelve az ajtót.miot kell csinálni ?(bocs hogy újra beírtam de csak ma tudok vele játszani)
Az aid for bruma kell a játék végigjátszásához?😊 Mert ha igen jól megszoptam a bugos gróf miatt...
A bekezdések iniciáléval kezdõdõ szavait olvasd össze. Akkor rájössz hogy az imp city temetõjében meglátsz valamit délben.
Tatyla
köszi megnézem,venni vettem de csak 1 volt árusnál 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Várnod kell egy napot és ha újra odamész a nõhöz akkor közli, hogy hova kell menned. És akkor lesz nyíl a térképen.

Why so serious?

grebber
Ezt én is értettem éppen ezaz hogy átnéztem minda 4 könyvet fejlödött is a szintem kicsit de semmi más.😞

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
"Tar-Meena állítása szerint Mankar Camoran egy titkos üzenetet rejtett el írásai sorai közt. Csak a "felvilágosultak" csatlakozhatnak hozzá és a Mythic Dawn-hoz. Tanulmányoznom kéne egy kicsit ezeket a könyveket"

szabadfordításban ... bocs, ha kicsit magyartalan.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
IC alatti csatornában láttam párat. Készülj fel Vámpírra, banditára és Vámpirvarázsdarázsra😊

PS: Keresd a csatornafödõket többnyire házakban, ill IC körül a tengerbe vezetõ csatornanyílásokat😊

De vehetsz kápéért is market place-en

[merlinw.org]

grebber
Nem vágom mit kell help!!

Tatyla
kezdek becsavarodni a Grand Soul Gem keresésbe...<#ticking>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
A szituációt már átélte pár ember Suran környékén, Vvardenfellen. Hiába, ez a kard már csak olyan, mint az "egy gyûrû" a GYUban.. Aki megszerzi, annak reszeltek. Én a helyedben kezdenék aggódni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
Valaki segíthetne kicsit mert megtorpantam!!!!

Ott tartok hogy 4 könyvet kell öszegyüjteni meg is vannak visszamegyek ahhoz a lényhez akihez kell és nincs semmi nyil nemtom mit tegyek!
Mit kell csinálni itt?

Mr_no_NaMe
Lehet 😊
Na mind1 egyenlõre egy normális videokártyáért epekedek...multhét csütörtök óta no Oblivion...kész kínzás már...
Lunki88
Hogy lehet úgy lopni cuccokat hogy aztán ne bukjak le? Mert Imperial Cityben eddig mindig elkapott egy katona amikor loptam valamit. <#wow2>
Az elõbb mászkáltam egy barlangban, melynek legmélyén találtam egy nõszemélyt, aki nem akart megtámadni. Viszont szemlátomást baromi jó cuccai voltak, ígyhát azt tettem, amit ilyenkor minden jóravaló kalandor, lenyomtam. A kardját (most már kardomat) ugyanúgy hívják mint a megboldogult nõszemélyt. Nem egyszerû nehéz páncélja is volt. Én eddig light - ra gyúrtam, kb 75 - ön állok (light skill) . Nehézbõl meg 28. Mégis a nehézpáncélban kb. 10 - el jobbra hozza ki a védettségemet (34-44). Ezt nem nagyon értem. Bár végülis mind1, mert bedobtam a nehézpáncélt a viskómba , mert úgy csörögtem-zörögtem benne, mint egy birodalmi lépegetõ. Késõbb biztos jól jön. Egyébként a megboldogult személy biztosan fontos szerepet tölthet be valami küldi folyamán, remélem késõbb nem lesz emiatt probléma. Konkrétumokat direkt nem írtam, remélem így senki nem szagol ki belõle szpolylert....

Aid for bruma quest bebugosodott. a vámpír gróf /skingrad/ nem beszél velem csak annyit mondd hogy "please go". Ezzel lehet valamit csinálni?
ZsZso
Fix, hogy utána egy átlátszó páncél/pajzs modért epekedtél volna 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

David2
te is egy elvetemult alak lehec, ha ienkor is ezen problémázol<#beka2>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Mr_no_NaMe
Csiterség...áááhh...pedig reménykedtem a modban :o)
PiszkosFred
dede

És mi tartja az íjat meg a tegezt a hátán. Hozzáragadt? 😊

Why so serious?

photoshop szerintem 😊
vagy nem?

http://thenamelessphoto.com/

PiszkosFred
Amcsiknak is mutasd meg a békás dolgot, azok raknak oda mindent, boldog boldogtalan oda tölti fel a hülyeségeit ;]

ZsZso
jaja most jól néz ki, mert felemelte kezét ... ilyen akkor is ha leengedi? 😊

áá thnx 😄 cool gém 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mr_no_NaMe
Most alapból nincs melltartó vagy ez vmi nude mod? 😊
Ha mod akkor linkt pls 😄
ZsZso

ZsZso
Hát az én nõcim teste olyan randa, hogy félek levenni róla a ruhát 😊 Pedig a feje jól sikerült, s a legfiatalabb kiadás ... lehet azé rossz me' nem imperial-t választottam.

amúgy jó kis kép! 😉

OFF:
OFF

ne lehet linkelni 😄

PiszkosFred
Hmhm.... 😄

#szerk: így már jó lesz

vazze örülj neki hogy elindul nekeD 😄

MerlinW
"az õrök átlátnak a falon (királyáság)" erre melyik mod a jó?
/me vaksi, nem találja

[merlinw.org]

tegla
Ahh mostmár értem mirõl bazseváltatok,én tök máshogy értettem.
Elnézést ha akaratlanul is durva voltam de elogult vagyok a gameval mert a Morrowind-t anno végigtoltam+kieg-k de ez igy tényleg gáz ezzel a szörny-szint-hozzáigazitással...
Ehh de szopás azt hiszem inkább a warriort visszatöltöm mert azzal 3/4 rsz megvan a fõszálból és az úgy arányos is volt de igy...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Valaki legyenszives mondja meg, hogy itt is a végére mindenhez értõ isten szintû karakterek születnek mint a Morrowindbe vagy már kijavították ezt a blõdséget.

Szerintem ezekbõl felesleges a blade, már ha nehezebb szinten nyomulsz...