41716
  • zorrobomber
    xpadder progit megpróbálhatod, de kérdés hogy minek? egér+bill
  • SaGa
    Ne tartalékolj. Egy bizonyos ásóra lesz szükséged, nem pedig egy darabra... Amíg föl nem veszed, nem is tudsz majd kijönni onnan, ahol megtalálható...
  • sirGalahad
    Köszönöm a hasznos válaszokat!

Nagyon nem akarom moddolni tovább, úgysem merülnék bele a saját fegyver/páncél készítés rejtelmeibe, viszont akkor az/egy ásó érdekes lehet a továbbiakban, majd kiderül hogy egy bizonyos ásó kell-e, vagy egy ásó csak úgy általában. Mindenesetre tartalékolok egyet, a házamban a ládában elfér legalul...
    (Na jó, egyelőre csak egy vityilló a Birodalmi Viziváros Negyedben.)
  • steweee
    na ok, mert emlékeim szerint ebben a játékban nem kellett ásni vagy kőfejteni...
  • SaGa
    Imperial City-ben az egyik küldetésnél bizonyíték...
  • steweee
    az ásó hol és mikor ?

az összefoglaló telepítési modolási tippjeimet hétvégén folytatom, mert eddig nem volt rá időm...
  • SaGa
    Egy ásó lesz használható összesen, a többi csak dísz, ahogy az ilyen megtalálható tárgyak többsége is.
    Vannak modok, amelyek használhatókká teszik őket. Pl nyílhegy készíthető a fém eszközökből (olló, ezüst tárgyak, stb...). Illetve van egy mod csomag (COBL és a hozzá illeszkedő modok), amelyek lehetővé teszik, hogy saját magad készíts fegyvereket, páncélokat. Ezekben bizonyos eszközök kifejezetten szerszámokként (nyílvessző toll vágó olló, bőrvágó kés, favágó fejsze stb...), mások alapanyagként szolgálnak...
  • sirGalahad
    Az előző 3 hozzászóló technikai problémáiban sajnos nem tudok segíteni, sőt magam is segítségre szorulnék bár én "csak" a játékmenet szempontjából...

Érdeklődnék hogy a játékban található egyes tárgyak, pl: ásó,csákány,tintatartó,mérleg,nehezék stb... szóval ezek "használhatók"-e valamire, vagy csak kiegészítő tárgyak hogy a játék képe élethűbb legyen?
    (Találkoztam már olyan játékkal melyben használható tárgy volt az ásó, és a csákány is...)
    Igen, kitaláltátok: Gothic 3. :)
    (Nekem régi kedvenc...)

Előre is köszi a válaszokat!
  • horfe
    SZiasztok!Olyan problémám van hogy xbox 360 joystickkal játszanék a bal oldali botkormánnyal megy előre és hátra a jobb oldali botkormánnyal nem csinál semmit (nem fordul ).Valaki segít.Köszi
  • Mecha
    Hali!
    Nekem is hasonló problémám van annyi külömbséggel hogy engem kilépni nem enged sehonnan.Még a játék elején ahol le kell menni a csatornába (miután kicsinálják a császárt)mindig kidob a hibaüzenettel hogy "hibát észlelt ezért leáll". Megpróbáltam hogy beírom "coc testinghall" elvisz a helyre de az ajótn ugyan úgy nem tudok kimenni.
    Pls valaki segitsen.
  • Bakses
    Kérem segítsen valaki!
    Pár napja raktam fel az Obliviont, és tulajdonképeen minden működik (sokszor kiléptet ugyan azzal, hogy megszakadt a helyes működés) de a városba egyáltalán nem tudok bemenni. Egyetlen város kapuján sem enged át, mikor elő kellene jöjjön a betöltőképernyő (a kapu elé megyek és megnyomom a space-t), akkor kiléptet és ezt írja ki: "A program helyes működése megszakadt". 32 bites Win 7-em van. Segítsetek, kérlek!
  • Molnibalage
    Elolvaszam a FAQ-ját. Egy perces sem toltam a bevezetőn kívűl még az alappal, de már tűkön ülök, hogy legyen angol verzió.
  • falloutfan
    helo
    az lenne a kérdésem hogy a sötét testvériségben láttam hogy annak a járkáló csontváznak van egy csomó szerkója, de én nem tudok olyat idézni.nem lehet rá rakni vagy ilyesmi? a másik kérdésem meg az lenne hogy a csontokkal mit lehet kezdeni mert az alkímiához nem lehet felhasználni és semmi más értelmét nem találtam eddig.
  • PiszkosFred
    Érdekes fogalom ez az "idő". Ez nem verseny, ez egy szerep-, de inkább életjáték. Nem kell egy hét alatt "kijátszani - de rühellem ezt a szót", ez nem az a fajta. Élj egy világban, fedezd fel, szerezz hírnevet, vagyont, birtokot, és persze ha gondolod, mentsd meg a világot. Annál teljesebb az élmény, minél lassabban csinálod ezt. Pont az ilyen játékok érik meg a pénzüket, mert hónapokra elegendő szórakozást kapsz az áráért.
  • gyonax
    Én pl. nem is emlékszem hogy a játék elején kívül vásároltam volna valamit is boltban. A gold cheatet akkor kezdtem el használni, amikor a modokat kezdtem próbálni.
  • gyonax
    Lóról való harc: link
  • Dobronski
    Ez van. Én nem azért játszok, hogy kuporgassak, meg rengeteg időm elmenjen, hanem a küldetések miatt.
  • erikn
    hát most már nekem se túl vonzó,de most már egyszer így is végig akarom vinni:D és köszi benőmenő
  • zorrobomber
    Agreed, én sem bántásból írtam amit. Még annak is megvan a varázsa hogy fast travel-t sem használsz :) Más kérdés hogy ez akkor lenne az igazi ha lehetne lóról harcolni. Ilyen mod nincs véletlenül?
  • ratgab
    Ha neked felesleges, hogy gyűjtögessél 1 a boltban kiszemelt új páncélra vagy fegyverre (amit egyébként magasabb szinten csak úgy haláluk után dobálnak az ellenek, szal még költeni se kell semmire), akkor ez nem a te játékod...

(Félre ne érts én nem bántani akarlak, csak sarkallni arra, hogy minden ízét kiélvezd 1 ilyen játéknak és ezek bizony igencsak szervesen hozzátartoznak)
  • ratgab
    Én a modok nélkül, cheat nélkül ugyanezeket elértem! Sok idő volt ugyan, de legalább legálisan csináltam végig! Egyébként 1 ilyen mentést már sok mindenre amúgy sem lehet használni: az ellenfelek nagy többsége max karcolgat, küldetések már nincsenek, sok mindent már nem lehet csinálni.

Ilyenkor ha már az ember nem tud mit csinálni, de még játszana, akkor érdemes újrakezdeni!
  • zorrobomber
    hát ez olyan mintha azt mondanám hogy végigvittem a doom-ot és csak egy csítet használtam, az iddqd-t köszi sziasztok
  • gyonax
    Igen, a játékban ha jól emlékszem ezt az egy cheatet használtam... Kár hogy elveszett a savegamem sok munka volt benne:( (minden guild vezetője, a mellékküldik 99%-a kész, Lost Spires meg egy rakat másik mod questjei ugyancsak készen voltak...)
  • ratgab
    RPG-nek pedig ez is szerves eleme lenne... Már ne haragudj, de így csak szétbarmolod az egész játékot, a lényeget veszed el belőle!
  • Dobronski
    Úgyúgy. És is használom. Sok időm menne el FELESLEGESEN mire öszeszedném a pénzt erre-arra.
  • gyonax
    Ha jól emlékszem:
    player.additem 0000000f #darabszám#
  • andras10
    Én csak anyit szeretnék tudni hogy kell beirni a pénszt csalást pontosan
  • Dobronski
    Lol. Felvettem a gray fox sisakját, erre az infamy 100 lett. Eddig ok. De az infamy hatására miért lett mindenki csúnyább, soványabb, meg miért lett fekete a szemük? Főleg őrök.
  • Dobronski
    Én hagytam a picsába a magyarítást, csak mindent szétbarmol.
  • benőmenő
    Igen, valószínűleg a magyarosítás a ludas.
  • erikn
    sziasztok!
    Nekem valamiért nem mozog a szájuk a karaktereknek és hangot se adnak ki de a beszéden kivül az összes hang jól hallatszik.
    A magyarítást is felraktam lehet h ezzel van a baj?
  • zorrobomber
    sry amúgy a hülyeségekért, ez az első komolyabban elkezdett Oblivion mentésem :)
  • zorrobomber
    Teljesen jogos, azóta beléptem Dark Brotherhood-ba és a könnyű páncéllal amit adtak kétszer körbefutom a kalapácsos Nord-okat.
  • Dobronski
    Personality. De nem haszontalan. Ha sok a speed-ed, meg sem tudnak ütni. Amikor üt az ellen, hátrébb futsz.
  • zorrobomber
    Az király mert akkor ezzel az alap Rogue class-al a két leghaszontalanabb attribute-omat tudom általában 5-el növelni, a Speed-et és a Speechcraft-ot.(?)
  • Dobronski
    A strenght a közelharci sebzést növeli, az agility pedig a marksman damage-t.

Speed csak arra jó, hogy gyorsabban mozogsz + kevesebb az travel idő, meg nagyobbat ugrasz.
  • zorrobomber
    Kérdés: Rogue vagyok, a leírásban az van hogy a Speed-et használja a harcban. Most akkor ez azt jelenti hogy a sebzésemet is a Speed fejlesztésével növelhetem, vagy ugyanúgy érdemes a Strength-et is tápolnom? Egyáltalán milyen attribute-okat édemes fejlesztenem elsősorban?
  • ratgab
    Ez nagyon LOL! XD
  • mindero
    Sokan próbáltuk, csak senki nem tud németül. Úgy meg vicces szerepjátékozni ha nem értesz egy kukkot se.
    De a moddb-n 95%-os az értékelése, úh nem lehet rossz
  • Molnibalage
    A Nehrim MOD-ot próbálta már valaki? Mivel én nem tudok németül várnom kell az angol verzióra. :(