41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#39556 xpadder progit megpróbálhatod, de kérdés hogy minek? egér+bill -
SaGa #39555 Ne tartalékolj. Egy bizonyos ásóra lesz szükséged, nem pedig egy darabra... Amíg föl nem veszed, nem is tudsz majd kijönni onnan, ahol megtalálható... -
sirGalahad #39554 Köszönöm a hasznos válaszokat!
Nagyon nem akarom moddolni tovább, úgysem merülnék bele a saját fegyver/páncél készítés rejtelmeibe, viszont akkor az/egy ásó érdekes lehet a továbbiakban, majd kiderül hogy egy bizonyos ásó kell-e, vagy egy ásó csak úgy általában. Mindenesetre tartalékolok egyet, a házamban a ládában elfér legalul...
(Na jó, egyelőre csak egy vityilló a Birodalmi Viziváros Negyedben.)
-
steweee #39553 na ok, mert emlékeim szerint ebben a játékban nem kellett ásni vagy kőfejteni... -
SaGa #39552 Imperial City-ben az egyik küldetésnél bizonyíték... -
steweee #39551 az ásó hol és mikor ?
az összefoglaló telepítési modolási tippjeimet hétvégén folytatom, mert eddig nem volt rá időm... -
SaGa #39550 Egy ásó lesz használható összesen, a többi csak dísz, ahogy az ilyen megtalálható tárgyak többsége is.
Vannak modok, amelyek használhatókká teszik őket. Pl nyílhegy készíthető a fém eszközökből (olló, ezüst tárgyak, stb...). Illetve van egy mod csomag (COBL és a hozzá illeszkedő modok), amelyek lehetővé teszik, hogy saját magad készíts fegyvereket, páncélokat. Ezekben bizonyos eszközök kifejezetten szerszámokként (nyílvessző toll vágó olló, bőrvágó kés, favágó fejsze stb...), mások alapanyagként szolgálnak... -
sirGalahad #39549 Az előző 3 hozzászóló technikai problémáiban sajnos nem tudok segíteni, sőt magam is segítségre szorulnék bár én "csak" a játékmenet szempontjából...
Érdeklődnék hogy a játékban található egyes tárgyak, pl: ásó,csákány,tintatartó,mérleg,nehezék stb... szóval ezek "használhatók"-e valamire, vagy csak kiegészítő tárgyak hogy a játék képe élethűbb legyen?
(Találkoztam már olyan játékkal melyben használható tárgy volt az ásó, és a csákány is...)
Igen, kitaláltátok: Gothic 3. :)
(Nekem régi kedvenc...)
Előre is köszi a válaszokat! -
horfe #39548 SZiasztok!Olyan problémám van hogy xbox 360 joystickkal játszanék a bal oldali botkormánnyal megy előre és hátra a jobb oldali botkormánnyal nem csinál semmit (nem fordul ).Valaki segít.Köszi -
Mecha #39547 Hali!
Nekem is hasonló problémám van annyi külömbséggel hogy engem kilépni nem enged sehonnan.Még a játék elején ahol le kell menni a csatornába (miután kicsinálják a császárt)mindig kidob a hibaüzenettel hogy "hibát észlelt ezért leáll". Megpróbáltam hogy beírom "coc testinghall" elvisz a helyre de az ajótn ugyan úgy nem tudok kimenni.
Pls valaki segitsen. -
Bakses #39546 Kérem segítsen valaki!
Pár napja raktam fel az Obliviont, és tulajdonképeen minden működik (sokszor kiléptet ugyan azzal, hogy megszakadt a helyes működés) de a városba egyáltalán nem tudok bemenni. Egyetlen város kapuján sem enged át, mikor elő kellene jöjjön a betöltőképernyő (a kapu elé megyek és megnyomom a space-t), akkor kiléptet és ezt írja ki: "A program helyes működése megszakadt". 32 bites Win 7-em van. Segítsetek, kérlek! -
#39545 Elolvaszam a FAQ-ját. Egy perces sem toltam a bevezetőn kívűl még az alappal, de már tűkön ülök, hogy legyen angol verzió. -
falloutfan #39544 helo
az lenne a kérdésem hogy a sötét testvériségben láttam hogy annak a járkáló csontváznak van egy csomó szerkója, de én nem tudok olyat idézni.nem lehet rá rakni vagy ilyesmi? a másik kérdésem meg az lenne hogy a csontokkal mit lehet kezdeni mert az alkímiához nem lehet felhasználni és semmi más értelmét nem találtam eddig. -
#39543 Érdekes fogalom ez az "idő". Ez nem verseny, ez egy szerep-, de inkább életjáték. Nem kell egy hét alatt "kijátszani - de rühellem ezt a szót", ez nem az a fajta. Élj egy világban, fedezd fel, szerezz hírnevet, vagyont, birtokot, és persze ha gondolod, mentsd meg a világot. Annál teljesebb az élmény, minél lassabban csinálod ezt. Pont az ilyen játékok érik meg a pénzüket, mert hónapokra elegendő szórakozást kapsz az áráért. -
gyonax #39542 Én pl. nem is emlékszem hogy a játék elején kívül vásároltam volna valamit is boltban. A gold cheatet akkor kezdtem el használni, amikor a modokat kezdtem próbálni. -
gyonax #39541 Lóról való harc: link -
Dobronski #39540 Ez van. Én nem azért játszok, hogy kuporgassak, meg rengeteg időm elmenjen, hanem a küldetések miatt. -
erikn #39539 hát most már nekem se túl vonzó,de most már egyszer így is végig akarom vinni:D és köszi benőmenő
-
#39538 Agreed, én sem bántásból írtam amit. Még annak is megvan a varázsa hogy fast travel-t sem használsz :) Más kérdés hogy ez akkor lenne az igazi ha lehetne lóról harcolni. Ilyen mod nincs véletlenül? -
ratgab #39537 Ha neked felesleges, hogy gyűjtögessél 1 a boltban kiszemelt új páncélra vagy fegyverre (amit egyébként magasabb szinten csak úgy haláluk után dobálnak az ellenek, szal még költeni se kell semmire), akkor ez nem a te játékod...
(Félre ne érts én nem bántani akarlak, csak sarkallni arra, hogy minden ízét kiélvezd 1 ilyen játéknak és ezek bizony igencsak szervesen hozzátartoznak) -
ratgab #39536 Én a modok nélkül, cheat nélkül ugyanezeket elértem! Sok idő volt ugyan, de legalább legálisan csináltam végig! Egyébként 1 ilyen mentést már sok mindenre amúgy sem lehet használni: az ellenfelek nagy többsége max karcolgat, küldetések már nincsenek, sok mindent már nem lehet csinálni.
Ilyenkor ha már az ember nem tud mit csinálni, de még játszana, akkor érdemes újrakezdeni! -
#39535 hát ez olyan mintha azt mondanám hogy végigvittem a doom-ot és csak egy csítet használtam, az iddqd-t köszi sziasztok -
gyonax #39534 Igen, a játékban ha jól emlékszem ezt az egy cheatet használtam... Kár hogy elveszett a savegamem sok munka volt benne:( (minden guild vezetője, a mellékküldik 99%-a kész, Lost Spires meg egy rakat másik mod questjei ugyancsak készen voltak...) -
ratgab #39533 RPG-nek pedig ez is szerves eleme lenne... Már ne haragudj, de így csak szétbarmolod az egész játékot, a lényeget veszed el belőle!
-
Dobronski #39532 Úgyúgy. És is használom. Sok időm menne el FELESLEGESEN mire öszeszedném a pénzt erre-arra. -
gyonax #39531 Ha jól emlékszem:
player.additem 0000000f #darabszám# -
andras10 #39530 Én csak anyit szeretnék tudni hogy kell beirni a pénszt csalást pontosan -
Dobronski #39529 Lol. Felvettem a gray fox sisakját, erre az infamy 100 lett. Eddig ok. De az infamy hatására miért lett mindenki csúnyább, soványabb, meg miért lett fekete a szemük? Főleg őrök. -
Dobronski #39528 Én hagytam a picsába a magyarítást, csak mindent szétbarmol. -
#39527 Igen, valószínűleg a magyarosítás a ludas. -
erikn #39526 sziasztok!
Nekem valamiért nem mozog a szájuk a karaktereknek és hangot se adnak ki de a beszéden kivül az összes hang jól hallatszik.
A magyarítást is felraktam lehet h ezzel van a baj? -
#39525 sry amúgy a hülyeségekért, ez az első komolyabban elkezdett Oblivion mentésem :) -
#39524 Teljesen jogos, azóta beléptem Dark Brotherhood-ba és a könnyű páncéllal amit adtak kétszer körbefutom a kalapácsos Nord-okat. -
Dobronski #39523 Personality. De nem haszontalan. Ha sok a speed-ed, meg sem tudnak ütni. Amikor üt az ellen, hátrébb futsz. -
#39522 Az király mert akkor ezzel az alap Rogue class-al a két leghaszontalanabb attribute-omat tudom általában 5-el növelni, a Speed-et és a Speechcraft-ot.(?) -
Dobronski #39521 A strenght a közelharci sebzést növeli, az agility pedig a marksman damage-t.
Speed csak arra jó, hogy gyorsabban mozogsz + kevesebb az travel idő, meg nagyobbat ugrasz. -
#39520 Kérdés: Rogue vagyok, a leírásban az van hogy a Speed-et használja a harcban. Most akkor ez azt jelenti hogy a sebzésemet is a Speed fejlesztésével növelhetem, vagy ugyanúgy érdemes a Strength-et is tápolnom? Egyáltalán milyen attribute-okat édemes fejlesztenem elsősorban? -
ratgab #39519 Ez nagyon LOL! XD -
mindero #39518 Sokan próbáltuk, csak senki nem tud németül. Úgy meg vicces szerepjátékozni ha nem értesz egy kukkot se.
De a moddb-n 95%-os az értékelése, úh nem lehet rossz -
#39517 A Nehrim MOD-ot próbálta már valaki? Mivel én nem tudok németül várnom kell az angol verzióra. :(