41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
mindero #39636 Readme ebbe az esetbe nagy baromságokat ír.
Nem frissítették már régóta valószinüleg. -
#39635 Akkor nem értem, hogy a readme mit irkál arról, hogy manuálisan másoljak.
Mindegy. Hazamegyek, kipróbálom. :) -
mindero #39634 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Használd a téglákat meg a Z gombot (ha már az oblivionba semmi haszna nem volt)
Asszem jó elakadós lesz ez a játék, de majd kisegítjük egymást -
mindero #39633 Baromi egyszerű:
1. Fölrakod a tiszta obliviont
2. Fölpeccseled a legújabb változatra
3. Elindítod a Nehrim telepítőjét, bepipálod h az Oblivion fájlokat másolja át (így egyszerre tudsz játszani mindkettővel)
4. Launcher mikor elindul (a Nehrim saját launchere) bepipálod ami kell, különösen a 3 esp-t
5. játszol -
#39632 Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem írná le valaki lépésről lépésre magyarul, hogy mit csinált? Minden tiszteletem az alkotóké, de azért picit mélyütés, hogy nem indul el... -
#39631 Nem segített. A readme is elég fura. Azt kéri, hogy telepítsem külon könyvtárba, aztán meg azt, hogy azzal írd felül az eredeti ÖSSSZES könyvtárat. WTF?
Lehet, hogy a boltban vett játékom nem az utolsó patches állapotban van? Én úgy emlékeztem, hogy igen, de lehet hogy nem? A patch telepítője a másolgatás után elindult...
Itt próbálkoztam a Oblivion rész legfelső patchével. -
#39630 felraktam a nehrimet szűz oblivionra (átmásolja magának az oblivionból ami kell, így 6GB körül foglal)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
elég hangulatos lett, az elején elég para hogy nincs semmilyen fegyvered sokáig, és jönnek a trollok. kis ökölharc az elején befigyel. a barlangból kijutottam, sok idő volt, hatalmas a bánya. a sok lehetőség tetszik (pl. kovácsolás)
a bánya mellett kaptam egy küldetést miszerint patkánymentesítem a bányát, na de hogy? vmivel el kéne zárni az útjukat azt mondják, de mivel?
-
#39629 shift+kattintás = eldobás -
#39628 a saját launcherében a data alatt pipáld be mindhárom addont
én is elfelejtettem elsőre, ugyanez volt a hiba: nem csinált semmit a new gamera kattintva -
#39627 Szevasztok! Lenne egy alap kérdésem. Sok évnyi kihagyás után újra elővettem ezt a játékot és az lenne a gondom, hogy túl sok cucc van nálam és túl vagyok terhelve, vagyis nem tudok mozogni. Ilyenkor hogyan tudom eldobni ami nem kell? Régen tudtam, csak elfelejtettem. Előre is nagyon köszi! -
#39626 A new gamera kattintok, de nem történik semmi. :( -
#39625 elírás lehet
a readme-ben az van, hogy a dvd-s verziónál mindhárom kell, streamesnél az english nem -
én csak elolvastam a readme file-t, abban ez volt.
itt VAN a hivatalos fórum, ott van a readme, érdemes elolvasni. egyébként meg úgy tűnik, nagyon profi az egész telepítő, meg minden. ilyen szempontból már elsőrangú munka. -
mindero #39623 Ha azt nem pipálod ki akkor a 3/4-e német marad.
De ha valakinek az a jó akkor csak tessék. -
#39622 Pont az eng file nem kell? Mit nem mondjak "nagyon" logikus... -
#39621 CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a Nehrim.esm és NehrimData.esp kell pipálni a nehrim-launcher dataájában, semmi mást. -
#39620 Főleg arról, hogy a setupban azt a három file-t be kell -e pipálni. -
#39619 annyian töltik, hogy mindenhonnan leszedték már :)
a torrent timeoutol, a sureai.de-ről törölték, a mod-dbről is, de legalább átrakták a filefrontra, onnan 1megával stabilan jön.
http://media1.filefront.com/moddb/2010/09/12/NehrimInstall_1.0.7.5_EN.exe
aki már kipróbálta mondhatna pár szót a cuccról -
mindero #39618 Működik már a moddb-s link is, most telepítem -
#39617 hála istennek, kint van. töltöm torrenten. alig várom már, hogy játszak vele! -
Thaddeus #39616 Épp, ebben a pillanatban jött le az, egész, úgyhogy estig benthagyom seedelni. -
#39615 De akkor ez csak egy bizonyos pontig megy majd nem? Ameddig elérem azt a pontot, ahol minden megvan ami neked is. Persze addig más részeit is visszatöltheti más. -
Thaddeus #39614 Idézem, amit írtam:
"... az első meg torrentes, ahol 3 passzív feltöltő van (100kb/s)."
Ezt töltöm és osztom vissza. 150-el jön le, és 2 megával megy fel.
-
#39613 Bocs, akkor félreérttem. Viszont ha egyik letöltés sem megy, akkor neked honnan jött le és honnan osztod vissza? -
Thaddeus #39612 Direkt írtam, hogy köszi, de te meg inkább a higgadtságról nem hallottál, ja, és azért hasít neked 300-al, mert 2 MB/s-el seedelem fel. -
#39611 Mellesleg a torrent nálam 300 kbyttal hasít... -
#39610 Szívesen máskor is... Türelemről hallattál már.
(Faszfej...) -
mindero #39609 Igen, tudom.
De elvileg lehet tölteni -
Thaddeus #39608 Köszi, de tájékoztatásul közlöm, hogy a mirror 3 letöltőoldal egyszerűen nem megy, a másodikon még bevizsgáláson van a file, az első meg torrentes, ahol 3 passzív feltöltő van (100kb/s). -
mindero #39607 Megjelent a Nehrim angol változata
http://www.nehrim.de/dataEV.html
Jó játékot! -
bikau #39606 Kössz szépen , meló után kiprobálom .... -
gyonax #39605 Próbáld meg ezt:
1. Letöltöd ezt, és bemásolod az obse_1_2_416.dll, obse_editor_1_2.dll, és obse_loader.exe fájlokat az oblivion mappájába(főmappába).
2. Itt a "Files" menüpontból letöltöd a legújabb verziót(weOCPS_2009_03_28 upd), és a letöltött fájlban lévő Data mappát bemásolod az Oblivion főkönyvtárába(úgy, hogy felülírást kérjen).
3. Innen a "Files" menüpontból ugyancsak letöltöd a legújabb verziót(OSR_4-1), és ugyanúgy telepíted, mint az előző fájl esetében.
4. Futtasd az obliviont az obse_loader.exe-vel, és írd le a tapasztalataidat:) -
bikau #39604 Sziasztok ...
Nemrég akadtam rá erre a játékra , és megtetszett ezért elkeztem játszani vele . De csak hamar rájöttem hogy ez nem lessz olyan egyszerű . A játék maga jól megy de , véletlenszerűen kilép a Winfosba és kiírja hogy hibát észlel ezért leáll .. főleg ha bemegyek valamilyen kapun vagy ajtón de már tőltés közben is előfordult ... A gépem nem mai gyerek de napi 12 órát megy és e mellet sokkal ujabb játékok is futnak rajta jól . Magyarosítás van fenn rajta de nélküle is rossz , a v1.2.0416UK folt is fenn vann de szintén vele is és nélkülei rossz , tettem fel uj VGA drivert is de nem segített , XP SP2 Win-m van
Ha valakinek van tapasztalata ilyen téren megköszönném ha segítene ... -
#39603 Szerintem az összes hivatalos plug-int rakd fel.
Ha nem akarsz bajlódni a karakter fejlődés visszásságaival, akkor még a Kobu's Character Advancement System modot is érdemes felrakni. -
Dobronski #39602 Unoffi patch, meg valami monster mod minimum. Többet én nem próbáltam, mert mindig összeakadtak a dolgok. :D -
#39601 Hej, eldöntöttem, újrarakom az Obliviont.
Milyen plugineket ajánlotok/tartotok kötelezőnek? -
#39600 Szóval akinek sikerült lecserélni a zenét, az hogyan csinálta? (ugyanazzal a névvel sem működnek) -
fgm #39599 oké, köszi. -
#39598 Nézd meg alaposan a padlót. Lesz rajta egy csapóajtó, ott menj le a pincébe. -
fgm #39597 Sziasztok !
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Lucien Lachance megbízott, hogy Brumában öljem meg J'Ghastát aki a feladat szerint a házában kellene lennie de nincsen ott. Felkutattam egész Brumát utána de nincs sehol és senki nem mond róla semmit. Itt mi lehet a megoldás?
Köszi előre is.