The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
100% alatti chameleon nem jelent láthatatlanságot, ha megvan a 100%, a játékélményt öli meg, láthatatlanul bármit csinálhatsz, kirámolhatod a ládákat a tulaj orra elõtt, sõt agyon is pofozhatod, nem fog visszaütni.
Surranáshoz, elosonáshoz elegendõ egy 10 másodperces invisibily varázslat, ez valóban csak lopakodáshoz használható, ezzel szemben a chameleon elrontott képesség.
Fontos, hogy addig nem szabad aludni, amíg a drain fatigue bejegyzés el nem tûnik a karakterlapról (ellenõrízni kell).
Ezt az aktív hatásokat jelzõ lapon lehet megnézni, s még az átváltozás elõtt orvosolni kell,ha nem akarsz vámpírrá válni, s a gyógyulásig aludni sem szabad.
Alvás közben elszenvedett vámírharapás ellen nincs orvosság, menthetelenül vámpír lesz a karakter, kigyógyulni küldetéésel lehet.
A többi (nézd meg a szemed, állj ki a napra, stb) értelmetlen, úgyis rájössz, hogy vámpírrá váltál, erre figyelmeztet is egy felirat, de elég egy pillantást vetni a karakteredre.
Vámpírok sok negatív és pozitív módosítót kapnak tulajdonságra, képességekre, nehezíti a játékot a vámpírság, de ki is lehet használni az elõnyeit.
Hol tudom megnézni, hogy milyen betegségeim vannak? Megharapott 1 vámpír, és nemtom, hogy kigyógyítottam-e már magamat belõle.
gondolom modokat teszel fel.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ha igen, tedd fel az unofficial official mods patch-et és elvileg megoldódik.
Próbáltam már újrarakni a játékot, nem textúra vagy ilyesmi hiba lenne. Valószínûleg a mentésemben lehet valami bug, ezt hogy lehetne kihalászni ? Akár a küldi resetelésével?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
szakmát is lehet tanulni, ahogy haladok a játékban, ércet bányászni, olvasztani, stb. A Risen volt asszem a játék amire emlékeztet.
Minden nagyvárosban feltûnik egy láda, amibe pakolhatom a cuccaimat, ez is ismerõs valahonnan.
A motor viszont tényleg lassu néha. Egyik küldinél egy bányát kell megtisztítani a patkányoktól, de azok három lyukból özönlenek, mindaddig, amig a lyukakat el nem torlaszolod az ott található kövekkel. Igy utólag már egyszerû, de kétszer kellett újakezdenem, mert derékig álltam a patkányokban, és a játék kezdett egy lassu diavetítéshez hasonlítani.
ahogy mindero is írta, és ami a videókból is látszik, valószínûleg sokkal részletgazdagabb lesz a világ, sokkal több tereptárggyal...a hivatalos fórumon beleolvastam a topikjába, néhányan már tolják a német verziót...és amit olvastam (igyekeztem nem túl sokat 😊)), az alapján nagyon-nagyon ígéretes. minél többet tudok róla, annál jobban várom.
egyébként az angol verzió csak angol feliratokat fog jelenteni, de az eredeti német szinkron (ami nagyon dicsérnek) marad.
Valószínû az a probléma h rengeteg objektumot pakoltak a tájra (töménytelen mennyiségû növény stb.), és nem bírja az õsrégi grafikus motor.
Kicsit le kell venni a látótávolságot.
1. nem szidtam õket, mivel szabadidõs fejlesztés többet nem is szabaad várti tõle, ráadásul teljesen ingyenes
2.az obliban texture packkal és ini tweak-kel együttsem volt 40 fps-nél kevesebb, ezért gondoltam, hogy a bethesda még tudta optimalizálni a kész játékot, amit esetleg egy amatõr csapat nem tud, vagy legalábbis nem olyan jól.
peace
Amúgy remélem ehhez is lesz quarl textura mod, mert nagyon fura azután.
szóval legkésõbb augusztusban...<#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
a leírásod alapján meg egyenesen zseniálisnak tûnik <#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
Minél többször írjuk, annál jobb (ráadásul a tied alaposabb). <#vigyor3>#vigyor3>
Leszedtem, felraktam, játszok vele.
Nagyon jó.
A német nyelv kicsit zavaró, de játszható.
Megtartja az Obliviont, tehát ha megunom visszalépek.
Érdemes kipróbálni, veszteni nem vesztessz semmit.
Aki még nem olvasta volna 😊
Morrowind: Arktwend, Fallout 3: Cube Experimental, és most Oblivion: Nehrim.
A SureAI csoport neve ismerõsen cseng? Õk az a csoport, amelyek a fenti játékokat teljesen átírták, és csak a legalapvetõbb dolgokat hagyták meg belõle, amikre még éppenhogy csak támaszkodhattak.
A lentebbi bemutatón láthatod a legújabb alkotásukat, a Nehrimet. Ez nem csupán egy egyszerû mod.
Több mint négy éven keresztül fejlesztették, így egészen biztos egy mestermû. Most pedig álljon itt pár adat, mivel is van dolgunk:
555.840 tárgy található meg
9622 különálló betöltési területen
1285 nem játékos karakterrel benépesítve, akik közül néhány barátságok, míg mások ellenségesek.
1616 scriptet írtak meg azért, hogy biztosan élvezd a
35 részes fõküldetést, illetve a
30 mellékküldetést. A német verzióban mindösszesen
56 professzionális színész kölcsönzi a hangját a játékosoknak.
50 saját maguk által szerzett zenét hallgathatsz meg, miközben a rengeteg új fegyverrel és páncéllal együtt élvezed a
40-50 óra játékidõt.
Mit gondolsz, a fentiek alapján ki fogod próbálni?
Hadd osszak meg egy kis rábeszélést a fejlesztõcsapattól:
A Nehrimnek több szerepjátékos eleme van mint az Oblivionnak. Nem egy akciójátékot fejlesztettünk RPG elemekkel, hanem pont fordítva! Ez meg is látszik a világon, a játékmechanikán és nem utolsósorban a történeten.
A Nehrim világában mindig van mit felfedezni. Egyhangú erdõk és egyhangú katakombák? Nem itt. És hogy õszinték legyünk: ki akarna a vidékek között futkorászni, ha azt otthon, az ajtón kilépve is megtalálja? Olyan tájak vannak Nehrimben, amelyek ilyen formában sosem voltak egy játékban sem megvalósítva.
A történet sokkal összetettebb annál, mintsem hogy Mentsük Meg a Világot. A karakterek személyiséggel rendelkeznek és változnak. És ki tudja; talán egyszer lesz valami románc is a játékos és egy másik karakter között?
Új hangok kerültek be. Zenészünk, Lukas Deuschel új darabokat szerzett, sõt még mindig dolgozik rajta. Szóval még a zene iránt rajongók is élvezni fogják az új világot. Egyébként pedig kerültek bele népi rock zenék is, egy német együttestõl a Schandmaultól.
A Nehrimben rengeteg kifinomult beszédhang van. És amikor azt mondjuk, hogy kifinomult, nem tíz színészrõl beszélünk két óra monoton szöveggel, hanem az egyik legnagyobb rajongók által készített hangfelvételrõl. És nem, nem vagyunk õrültek. Csak nagyravágyók.
Van még egy küldetés, ahol egy néptelen Nine apátságot találtam, a lakóépületben van egy óriási kör, amely valami titkos bejárat, és ahhoz kinyissam valami gyémánt kellene. Gondolom, ez valami mod része lehet, mert a magyarítással játszom, de ez angol. Inkább csak az érdekelne, hol lehet ezt a küldetést felvenni... - elõre is köszi
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
De ez a mod tényleg jónak ígérkezik ebbõl a szempontból is.
ez egy végtelen történet, remélem a következõ részben már alapban bekerül a lóról harc, harci mozgások, nyilazás lóról stb. egyéb kezelõfelületi + térkép tuning, intelligens ellenfelek, bár moddal most is okosabbak azért...
nem tudom ezen kívül mit lehet még egylátalán kitalálni
Error Code: -5006 : 0x8000ffff
Error Information:
>Kernel\ServiceProvider.cpp (109)
>Kernel\ServiceProvider.cpp (87)
>Kernel\ObjectHolder.cpp (442)
>Kernel\FileGroup.cpp (520)
>Kerne>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1284)
PAPP😮blivion
PVENDOR:Bethesda Softworks (http://www.bethsoft.com)
PGUID:35CB6715-41F8-4F99-8881-6FC75BF054B0
$11.0.0.28844
@Windows XP Service Pack 2 (2600) BT_OTHER 53640.24
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Légyszíves segítsetek, játszani szeretnék újra, Windows 7 64-en, de egyszerûen már a telepítõ sem indul 😞
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ráakadtam egy zseniális Oblivion modra. Total Conversion, a motoron kívül semmi köze az Oblivionhoz. Akinek túl lapos volt az eredeti (mint nekem), nyugodtan tegyen vele egy próbát.
NEHRIM
Egyelõre csak német verzió van belõle, talán augusztusra jön az angol.
Infók:
- min 50 óra játékidõ
- új világ kb. akkora mint a Morrovindben, minden kézzel készítve
- szerepjáték elemek, történet dominál
- teljes szinkronizálás (egyelõre német)
- új zenék, fegyverek, küldetések stb.
- 4 éve fejleszti kb 20 ember
Tegyetek vele egy próbát, szerintem nagyon jól sikerült, kár hogy németül nem értek semmit. Várok az angolra.