The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
1.Nemtudok kulturált lenni mert idegesit nagyon.
2. Lopott cuccokat adtam el!

Next PC upgrade: 2022

winchesterrõl nem tudsz képet linkelni, fel kell töltened valahova

Ez kurvanagy! 😄D

Vajon Nirnroot-tal is meg lehet csinálni? <#ravasz1>

Oblivionban, a toronyban nekem már sikerült olyan csapdát találni, ami simán agyonnyomott. Az még jobban tetszett, amikor a rám támadó Strom Atronach-ot szeletelte fel egy marha nagy sárga pengeszerûség. 😊

Hmuda
1: próbáld meg kultúráltabban kifejteni a bánatodat.
2: lopott cuccokat adj el...az számít bele...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

grebber
Én nem értem ezt az okádék fos tolvajküldiket.
Ott mondja a rohadék hogy adjak el 100 aranyért cuccot erre mi van? Eladok kb 500 arany értékbe visszamegyek azt semmi.
Ilyenkor mi van? Mert kurvára idegesit hogy ilyen szarságok miatt torpanok meg.

Ja hogy úgy, akkor erre majd figyelek <#fejvakaras>

David2
ezt hoan?
én is akarook<#idiota>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Ez csak teszt volt, amúgy Mike-hoz hasonlóan én is simán belegyalogolok mindenbe, nincs sok értelme a csapdáknak így hogy alig sebeznek 😞

Nyomásérzékelõt nálam se engedi "ököllel" elsütni, ott az ikon de semmi sem történik <#fejvakaras>

Eddig csak pár szivatós csapdát láttam de azoknak se a sebzése volt veszélyes hanem az hogy lesodortak vmi magaslatról

itt még milyen varázslatokat kel szórni erre a kõ tömbre vagy mire hogy kinyiljon?KATTnemtom hogy sikerült e

Ez vajon függ a security skilltõl? Szvsz akkor lenne igazán értelme.

Hát ez az, én Imperial vagyok. Lehet a mágusköpenyt használja ejtõernyõnek a karakterem. 😊

PiszkosFred
Nyomásérzékelõnél szerintem a kéz ikonnal "beakasztja" vagy hatástalanítja, mert utána rálépve nálam nem jön a móka. Ha alapban rálépek, kapom az áldást.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Khajiitnál, argoniannál sztem annyira nem zavaró persze imperialnál már tényleg érdekes hogy helybõl 100 métert ugrik full nehézpáncélban <#idiota>

Mike
vagy mint én
eddig mindnen csapdába belegyalogoltam 😊)))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shep
Köszi szépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja mégis elment, sry valami gebasz van a böngésszõmmel :S

Skillekrõl még annyit, hogy az Acrobatics képességgel kicsit elszálltak a srácok. Asszem éppen most lettem Apprentice belõle, ehhez képest nagyobbat ugrok mint a lovam, és simán túlélek egy 10-12 méteres zuhanást.

Anvil-ben a világítótoronyból leugorva kb. a HP-m 1/4-ede megy le. Ez elég nagy marhaság sztem.

Bazmeg itt strapálom magam erre visszavonja az üzenetet! <#idiota>

"hol látom, hogy mennyi arany van nállam?"

TAB az inventory, alul kiírja

"Van olyan térkép amin az egész világ látszik?"

F4, alul az iránytû fül

"Hol tudom eladni a cuccokat, van olyan aki mindent megvesz, vagy kovácsnak-fegyvert módszer van?"

Eleinte igen, de ha fejleszted a Mercantile szkilledet akkor egy idõ után már bármit bárkinek el tudsz majd adni

"Találtam ilyen festõ ecsetet meg egy csomó haszontalannak tûnõ cuccot ezekkel lehet vmi kezdeni, vagy adjam el?"

Eladhatod mert általában semmit sem lehet kezdeni velük, mondjuk olyan keveset érnek hogy nem éri meg a macerát sztem hagyd ott õket és keress valami értékesebbet 😊

"Lehet valahol tárolni a cuccokat, vagy csak amit elbírok vinni annyi az össz vagyonom?"

Minden városban tudsz venni egy házat, ott tárolhatod a cuccaidat. Vagy csak simán a földre is dobhatod, elvileg ott marad minden ahol hagyod viszont ládákba ne pakolj mert egy idõ után eltûnnek a belepakolt cuccok!
(a saját házad ládái kivételek, oda pakolhatsz)

-számít

Hmuda
Fölös idézgetni. Odamész, ráviszed a crosshairt (megjelenik a kis ököl) és "bekapcsolod". A zsinór elszakad és a csapda anélkül aktivizálódik, hogy te egy csini vasgolyót kapnál az arcodba (feltéve, hogy a csapda megfelelõ oldalán állsz <#idiota> ). Bár ezt eddig csak zsinórossal tudtam megcsinálni, nyomásérzékelõssel valamiért nem akar mûködni (a kurzor átvált ökölre, de hiába nyomkodom, nem akarja aktiválni a csapdát).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja és még annyi, hogy az acél is viszonylag ritkának számít és drágának számít, bár a boltokban is lehet venni, de a pórnép nem rohangászik finoman megmunkált acélpengével.

Ez jól hangzik! <#eljen>

Én azt a modot raktam fel, amelyik eltünteti a banditákról a röhejes cuccokat, viszont kicsit javítja az olcsóbb fegyverek sebzését. Így egy fine steel kard, majdnem olyan erõs, mint egy glass, csak épp nehezebb és lassabb, viszont a glass hamarabb törik. Ezzel azt érte el a mod készítõje, hogy a játék nehézsége nem csökkent, viszont jóval nehezebb drága cuccokat találni, és ha valaki azt akarja, akkor egy acélkarddal is nyomulhat magasabb szinten, úgy ragaszkodva a fegyveréhez, ahogy az szokás is volt a középkorban.

Ha valakit érdekel Arriere2 készíti a modot, a hivatalos fórumon lehet keresni. Még fejlesztés alatt áll, de már vannak tesztverziók.

Shep
Lenne pár láma kérdésem, hol látom, hogy mennyi arany van nállam? Van olyan térkép amin az egész világ látszik? Hol tudom eladni a cuccokat, van olyan aki mindent megvesz, vagy kovácsnak-fegyvert módszer van? Találtam ilyen festõ ecsetet meg egy csomó haszontalannak tûnõ cuccot ezekkel lehet vmi kezdeni, vagy adjam el? Lehet valahol tárolni a cuccokat, vagy csak amit elbírok vinni annyi az össz vagyonom?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PiszkosFred
k..jo 😄

Ja közben tesztelgettem a csapdákat, a nyomásérzékelõt a sima Flare spellel is aktiválni lehet, a drótot sajnos nem 😞

Erre azt gondoltam hogy egy summonnal aktiválom, megidézem a túloldalára és hátrálok, így amikor felémjön elsüti, hát eléggé meglepõdtem az eredményen:

Simán megállt elõtte és elkezdte vizsgálgatni <#wow1>
úgy tûnik a csontik intelligensebbek mint a banditák (azok beszopják)

PiszkosFred
Nomeg az a lényeg, hogy a major skillek könnyebben és így gyorsabban fejlõdnek mint a többiek, ezért aztán sûrûn használt skilleket minorba rakva, késõbb lassulhat a "hatékonyság".

Restoration szerintem alap a közelharcos karaktereknek, amikor már 1. szinten is szarráfertõz minden mudcrab meg farkas a tökömnek sincs kedve visszarohangálni egy oltárhoz vagy kannaszám inni a tablettés cure desease potiont <#vomit>

Az biztos hogy ha egyszer tényleg elindítok egy meele karaktert akkor a Restoration major szkill lesz nála.

Paladin powa! <#idiota>

Mike
hûûû

Pedig a játék lényege pont az lenne hogy tényleg azok a skillek legyenek majorok amiket fõleg használsz, így meg pár óra játék és már a szomszéd Józsika is full glassban fog zsebpénzt követelni az erdõben 😄

Kandurex
Major skill -be vele! Egyébként, bevallom, mágussal egy kicsit már untam magam a vége felé. Mást se csináltam, mint 'conjurer' a legerõsebb summon -t aztán megvillámozni-tûzezni a mob -ot. Most így harcossal komolyan mondom csupa élvezet a játék. Változatosabb!

Egyszerûen oda megyek és a sz*rt is kiverem belõlük,<#vigyor1>...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Erre gondoltam Spellswordnél:

Mágusnál kell az Intelligencia és a Willpower esetleg a Personality is,
Harcosnál kell a Strenght Endurance ÉS az Agility (egy csomóan azért szopnak mert ezt nem fejlesztik)

Ezeket mind felfejleszteni szorzós trükközés nélkül nem igazán lehet ezért a karakter elõbb-utóbb rááll valamelyik vonalra és vagy varázsolgat vagy harcol de ha a kettõt nyomja egyszerre akkor egyikben se lesz profi.

Persze LEHET így is játszani de egy tiszta cast sztem erõsebb.

Kandurex

Tudom, hogy nem szerepjátékos hozzáállas, de a "Beast of Burden" nevû varázslat (100-as Alteration kell hozzá) 250 Feather-t ad (asszem 5 percig, vagy ilyesmi), mellé csinálhatsz egy "házi" 100-as fortify strength-et.
1,. Cucc összegyûjt, felvesz, spell elkasztol,
2,. quick travel, spell elkasztol, spuri boltba, elad!
3,. Profit!

😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Restoration sajnos nálam is nagyon gyenge, pedig elsõsorban mágus vagyok ugyebár. Iszonyú lassan fejlõdik, rohadt sok manába kerül, és harc közben is csak végszükség esetén tudom használni, mert kell a mana a támadásra.

Alchemy nélkül már rég megmondtam volna Jauffre-nak és Martinnak, hogy dugják fel az amulettjüket a te is tudod hova... 😊

Jauffre-ról jut eszembe:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hivatalos fórumon olvasgattam, és találtam egy topicot, ami az Imperial City melleti nagy ütközettel foglalkozott. Arról volt szó, hogy Baurus és Jauffre rendszerint nem éli túl az utolsó csatát, és hogy ez mennyire szar, stb. Idéznék egy hozzászólást:
"Amikor a csata után körülnéztem a harcmezõn, döbbenten fedeztem fel Jauffre élettelen testét a halottak között. Uramisten!!! Jauffre!!! Neeeeeeeeem...jé, egy nirnroot. (szalad felszedni)" 😊) Na ezen percekig röhögtem.

Nem tudom hogy bug-e, vagy nem, de amikor megcsináltam a Goldbrand-os daedra küldetést, az egyik ellenféltõl
kb 278 db Strong Healing Potiont
vettem el.... 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Mike
IE alatt jobb klikk, properties/tulajdonságok
kijelölöd, kimásolod

Firefox alatt jobb katt majd a kép címének másolása

Lement a PERSONALITY ,WILLPOWER ,INTELLIGENCE de már a templomba az oltár nem segitt.Hogy tudnám helyreállitani?
hogy kell megnézni egy képnek az url-jét?(tom hogy ez nem ide tartozik csak nem tudom hova irjam)HELP!

Mike
nekem nagyon furcsa, hogy milyen ritkák a potionok

és itt miért nem lehet üzletelni a városok között? a miért nincs teherhordó ló? semmibe nem került volna a készítõknek

Lacee
fel kell menni a padlásra, és ott meglazítani a rögzítést (kézzel, nem kell nyilazni), de ha jól emlékszem a térképen is jelöli a helyet

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
Sajnos a legelés az úgy tûnik harcos karinak elengedhetetlen 😞 Restoráció über gyenge a potionok meg méreg drágák. Idegesítõ élmény amikor a harcosom megfáradtam haza érkezik egy dungeon tisztításból és beül a konyhába szétválasztani a virágokat, meghámozni a k*rva gombát, elõkapni a habverõt és gyártani a mortalba a cuccot <#zavart2> már csak egy szoknya hiányzik róla, de esküszöm veszek egyet a karimnak és fõzés közbe felveszem<#gonosz3>

Halfer
dark brotherhood 2. küldetésével kapcsolatban kérdeznék vmit:
Elkellett menni egy hapsi házába Bruma-ban. Feladat hogy az erkélyrõl lazítsam meg a kitötmött fejet tartó köteléket. De nem tudom hova nyilazzak, mert nem látszik mi tartja azt. Szal hogy esik rá a fejére?

Eleinte nálam is hasonló volt a helyzet, Marksmanship helyett én Destruction-nel indítottam távolról, segítségnek megidéztem magam mellé valamit, ha odaért az ellen, akkor használtam kardot, Light Armorban voltam, csata után gyógyítottam magam, és két város között percenként szálltam le a lóról virágot szedni. 😊

Az egyetlen major skill, amit nem nagyon használtam, az az Alteration.

b-type
<#eljen>
ez tényleg jó kis harc lehetett 😊
szeretem én is az ilyeneket...az olyanokat nem szeretem amit asszem írtál is, gépzabáló háttér, meg sok viszonylag nehéz ellenfél..pfff bediázik a gépem, és sirni tudnék hogy se kombót se semmit nem tudok használni, csak kaszálok, és igyekszem egy jobb helyre 😞 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

grebber
Amugy elég gyér vagyok még 😞

grebber
Börtönbõl kijöttem beszéltem a csajjal adott egy kulcsot hogy kapom meg az amulettet mert nem beszél nagyon a rab enélkül??

Kandurex
20 perc...komoly...😞