The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Kész mázli hogy hullát vagy döglött lovat nem tudok az inventorymba rakni wehehe
Inkább aranyesõt csinálnál a csóró csöviknek... <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez a replikálós bug büntet, még mindig meg bírom állni hogy ne temessem a kurva koldusokat 70 tonna birsalma alá de egyre nagyobb a kísértés <#hehe>#hehe>
Egyébként elõször amikor nekimentem asszem 3 ütése után már jött is a load képernyõ<#idiota>#idiota>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nincs mese, táposabb fegyvert kell beszereznem. 😊
Ez a nyilas misi trükk elég gáz. <#pias>#pias>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt általában nem szokták szeretni a népek<#eplus2>#eplus2>
Engem legalábbis nem ért el az tuti, direkt vártam is egy kicsit hátha kitalál vmit, de csak ott futkosott meg hadonászott a kardocskájával..
Lehet hogy az se mind1, hogy melyik oldalon állsz?<#conf>#conf> Én a tûznek háttal voltam
Why so serious?
Egyébként úgy vettem észre, hogy a sima fegyverek nem igazán hatják meg.
Together we'll fly someday...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
virággal kéne megcsinálni, barátnõnek tuti öröm D?:A😄?A
Hogyan írattathatom ki az FPSt?
(magyar billentyûzeten) nyomd meg a '0' gombot. Elõjön a konzol. Ide írd be, hogy "tdt" majd <ENTER> - mivel az extra jó szokásához híven megint sz*r. Már legalább 10 éve ilyen tré, de hát evvan 😄
Pár dolog nem árt, függetlenül a rendszertõl.
- Gyors rendszervinyó, defraggal és sok szabad hellyel a swap miatt.
- DirectX a dvdrõl
- Újabb vkártya és hangkártya driver, lehetõleg up-to-date jeleggel.
- Minden felesleges process lelövése játék elõtt, akár a helyi hálótól kezdve a vírusírtóig. Offline játék, rengeteg olyan háttérprogit le lehet lõni mellette, amire nincs szükség.
- Ingame zene kikapcsolása is talán segít.
- Hivatalos fórumon van egy Tweak szekció. Jobbnál jobb ötletekkel, segédprogramokkal. Ott szét kellene nézni. Az oblivion.ini-vel való játszadozás az elmúlt szûk egy hónap alatt versennyé nõtte ki magát, jobbnál jobb ötletek keringenek a neten, amelyek TÉNYLEG használnak. Persze megfelelõ biztonsági intézkedés a próba elõtt nem árt, sõt, javallot.
Kb ennyi hirtelen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A problémám elág sz*r mivel ha leveszek mindenk lowra kikapcsolok mindent (kivéve a wiew distance, az fullon van) akkor sem megy tökéletesen a játék. Szerintem akkor akadás nélkül menni kéne. És ha bemék a városba ott elég gáz. Kint még jóó de a városba kicsit akad LEGROSSZABON. piszkosfred köszi a válaszod hátha most is kitalálsz vmit Elöre is köszi mindenkinek
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
vki tudna ajánlani vmi naon jo beállitási tanácsot amivel nem akadna és szép grafoja is lenne. 2.8Ghz fel van huzva 3.0Ghz , Geforce 6600Gt , 1Gb ram. Köszi elõre is
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Eddig még nem volt szükség lopaskodásra sem, nem volt õr. Lehet másik helyre gondolsz, lehet elõrébb vagyok még a likvidálandó személytõl.
De asszem ez a Hard nyitás nem fog menni, mert ha felütöm a leggyorsabbat akkor tul.képp mi lesz, mitõl lesz könnyebb a nyitása? (Nincsen Open Hard Lock varázslat? 😄D)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Az én kis scout-m is dunmer és kikéri magának a gyalázkodást.Vannak még rendes,(majdnem) törvénytisztelõ sötételfek.😊
Egyébként néha tényleg csodálatosan buta dolgokat csinál az AI.Az egyik dungeonban elkezdett kergetni 3 bandit én meg futottam elölük majd pedig átugottam egy kis rést,nekik persze "eszük" ágában sem volt ugrani igy szépen lepottyantak egy szintel lejjebb,és elkezdték futni a köröket utánam de mindig ugyanugy leestek.A végén megsajnáltam õket és kaptak pár nyilvesszõt.Mondjuk én nemhsizem hogy annyira nehéz lenne megoldani hogy ugorjanak.
Gondoljatok csak bele,Gothic 2-ben elég sok helyre utánadmásztak.(persze ott is volt hiba bõven,de mégiscsak régebbi játék)
Hogy jutottál el idáig ,lopakodva ??
Next PC upgrade: 2022
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?