The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megpróbáltam eljátszani a nyilas trükköt egy almával. A gond csak az volt, hogy nem figyeltem mennyi nyíl van nálam. Az 543 darab egyszerre lezúduló alma pedig olyan szinten kiakasztotta a gépemet, hogy még most is remeg. 😊

Why so serious?

Nyílzápor lol na megyek aludni <#wilting>

Vagy mivan ha nyílvesszõt replikálsz? Aztán megint! És megint! És újra! És amikor van már 10000 nyílvesszõ akkor... <#idiota>

Kész mázli hogy hullát vagy döglött lovat nem tudok az inventorymba rakni wehehe

0Fritz0
Olyanom cuccom még nincs, de ennél nyuxik.

Inkább aranyesõt csinálnál a csóró csöviknek... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

varla stone-al is mûködik? <#ravasz1>

Ez a replikálós bug büntet, még mindig meg bírom állni hogy ne temessem a kurva koldusokat 70 tonna birsalma alá de egyre nagyobb a kísértés <#hehe>

edios
Akkor lehet hogy piszoknagy mázlim volt, hogy nem ért el.<#circling>
Egyébként elõször amikor nekimentem asszem 3 ütése után már jött is a load képernyõ<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

David2
ienkor jönne jól a levitáció, szönyegbombázás...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

0Fritz0
Há' diinnnyyyééééét! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

<#idiota>

0Fritz0
Az ugrással nem volt gond és két pozíciót is kipróbáltam.
Nincs mese, táposabb fegyvert kell beszereznem. 😊

Ez a nyilas misi trükk elég gáz. <#pias>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy én is a vízbe próbáltam kifektetni. Csak ugye íj nélkül mert az nekem nincsen, difficulityhez meg elvbõl nem nyúlok. Szal jót röhögtem amikor az elsõ ütés után rajta termett a teljes szett. 😊 Akkor döntöttem úgy hogy továbbálok. Köszi!

David2
a dinnyék tragédiája^^
eggyes
kettes
hároom

kiváncsi vok, h ien eseteket h kezel le az AI

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

edios
Jó erõs páncélja van az fix, én Rindirtõl(IC) vettem egy egész jó kis botot, 3 x 33-as sebzés!(Fire,Shock meg Frost asszem)
Ezt általában nem szokták szeretni a népek<#eplus2>

edios
Umbránál egy szép nagyot kell ugrani, hogy meg tudj rendesen állni az oszlopon, de ha sikerül, és a karaktered nem csúszik lefelé, elvileg nem ér el..
Engem legalábbis nem ért el az tuti, direkt vártam is egy kicsit hátha kitalál vmit, de csak ott futkosott meg hadonászott a kardocskájával..
Lehet hogy az se mind1, hogy melyik oldalon állsz?<#conf> Én a tûznek háttal voltam

Egyrészt a rose of sithis is csak akkor öli meg azonnal ha nincs rajta a páncél /ha rajta van akkor mindegy/, másrészt meg tökmindegy mivel ölöd meg, mivel a bónuszt akkor kapod ha elviszed a levágott ujját imperial citybe. Úgyhogy bármivel kinyírhatod. Amúgy akkor érdemes amikor úszni megy mert akkor ugye leveszi a páncélt. Én szépen csendben a fal mögül tarkón lõttem. Mondjuk érdekes volt mert az õrõk nem tudták ki tette, a testõre viszont szó nélkül nekem esett pedig õ sem látott. Aztán loadoltam és jó messzire elkerültem a fickót. 😊

Why so serious?

Kéne nekem is egy kis segítség!

Permanent retirement küldit a dark brotherhoodnál már igen régen felvettem de csak most álltam neki. Amit le tudtam fordítani, hogy valami rose of sithis nevû nyílvesszõvel kell megölni mert az átharpja magát a páncélon és akkor egybõl meghal. De ilyet hiába keresek az invertorimban nem találok. Attól félek, hogy elkevertem valamilyen módon. Szóval merre találom ezt a szerszámot? Remélem nem a gyík adja.

0Fritz0
Nekem simán feljött a drága és nem csak egyszer.
Egyébként úgy vettem észre, hogy a sima fegyverek nem igazán hatják meg.

"mesz a zold nyil fele mint a muslinca" 😊)

Haggyad had csépelje õket. 😊

Pontosan nem emlékszem de a lényeg, hogy nem mind1 milyen irányból lövöd a középsõ jó széles oszlopra a varázslatokat. Eleve négy fajtát kell használni és különbözõ irányból. A csávó aki a láda mellett ácsorog megmondja neked, ha kikérdezed! A ládába pedig benne van a 4 féle varázslat.

Me0w
Kiir valami angol szart? Nahat bazmeg... es te megis mit elvezel a jatekban? Felveszel valami questet, mesz a zold nyil fele mint a muslinca, es a helyszinen megolsz mindenkit hatha az volt a feladat? Istenem, az ilyen bunkok minek szuletnek meg...

Together we'll fly someday...

Lacee
kár, hogy a nirnrottal nem mûködik. daedra heart, káposzta, alma megy neki, gondolom a fizikai kiterjedés miatt 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hmuda
Én elõhoztam (az õrök térdig gázoltak a káposztában 😛). Befeszíted az íjat és egyenesen felfelé nézel, betabolsz az inventoryba, kétszer ráklikkelsz a nyílvesszõkre (amik már eleve rajtad vannak), aztán eldobod a sokszorosítani kíványt tárgyat és kitabolsz. Mivel elengedted a bal gombot, ezért kilövi a nyílvesszõt és annyi item fog bespawnolni, ahány nyílvesszõ van abban a tegezben, amire kétszer klikkeltél. Én ezzel poénból elárasztottam káposztával a Market Districtet. Be is halt a fizika számolgatása maitt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mr_no_NaMe
Heelp pls nagyon kéne az a cumó :S
GoKu x
KÖszi

tigeroo
ezt hogy csinálta? ha jól olvastam daedra heart!! rátette a nyílvesszõre az itemet?😊

virággal kéne megcsinálni, barátnõnek tuti öröm D?:A😄?A
PiszkosFred
fps-re válasz a piros betûs FAQban.
Hogyan írattathatom ki az FPSt?
(magyar billentyûzeten) nyomd meg a '0' gombot. Elõjön a konzol. Ide írd be, hogy "tdt" majd <ENTER>
- mivel az extra jó szokásához híven megint sz*r. Már legalább 10 éve ilyen tré, de hát evvan 😄

Pár dolog nem árt, függetlenül a rendszertõl.
- Gyors rendszervinyó, defraggal és sok szabad hellyel a swap miatt.
- DirectX a dvdrõl
- Újabb vkártya és hangkártya driver, lehetõleg up-to-date jeleggel.
- Minden felesleges process lelövése játék elõtt, akár a helyi hálótól kezdve a vírusírtóig. Offline játék, rengeteg olyan háttérprogit le lehet lõni mellette, amire nincs szükség.
- Ingame zene kikapcsolása is talán segít.
- Hivatalos fórumon van egy Tweak szekció. Jobbnál jobb ötletekkel, segédprogramokkal. Ott szét kellene nézni. Az oblivion.ini-vel való játszadozás az elmúlt szûk egy hónap alatt versennyé nõtte ki magát, jobbnál jobb ötletek keringenek a neten, amelyek TÉNYLEG használnak. Persze megfelelõ biztonsági intézkedés a próba elõtt nem árt, sõt, javallot.

Kb ennyi hirtelen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

GoKu x
uhh még 1 kérdés. az fps-t hogy tudom megnézni játék közben?

Hali all, abba szeretnék segitséget kérni hogy az egyik mágus céh küldetésben egy barlangba kell lemennem ahol 2 mágus van és amikro az utolsó terembe érek ott 4 szimbólum van a falon 4 névvel és nemtudom mti kell velük csinálni mert ha megakarom nyomni kiír vmi angol szart😛 ... elõre is kössz
Kandurex
A testvériség keze mindenhova elér. Mi ez a meglepõ?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GoKu x
hello megint
A problémám elág sz*r mivel ha leveszek mindenk lowra kikapcsolok mindent (kivéve a wiew distance, az fullon van) akkor sem megy tökéletesen a játék. Szerintem akkor akadás nélkül menni kéne. És ha bemék a városba ott elég gáz. Kint még jóó de a városba kicsit akad LEGROSSZABON. piszkosfred köszi a válaszod hátha most is kitalálsz vmit Elöre is köszi mindenkinek

Vegyetek fel a dreamworld -os kuldetest aztan oljetek meg valakit es aludjatok be az amulettel a ficko mellett. Lucien a dreamworld-be fog jonni ertunk, hogy begyujtson a dark brotherhoodba 😄 Vicces.
Halfer
nekem AMD 2800+, MSI GeForce 6600GT 128MB, 512MB RAM és 1024x768, Bloom effect, árnyékok 1/3-nál és minden más maxon. És Piszkos Fred-nek igaza van, itt is látszik, gép és gép között nagy különbség lehet.

Looserke
Nah végre Arch-Mage lettem... <#hehe>

PiszkosFred
Talán ha próbálgatnád, és magadtól rájönnél ;] Most mondjam hogy 1024ben HDRel maxon minden, kivéve a fû, az kikapcsolva vagy 1/3os csúszkával? Vagy 4xAA 4xAF, Bloom és 800x600, és a fû középen? Sok értelme nincs, mert gép és gép között is óriási különbségek vannak...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

GoKu x
hello
vki tudna ajánlani vmi naon jo beállitási tanácsot amivel nem akadna és szép grafoja is lenne. 2.8Ghz fel van huzva 3.0Ghz , Geforce 6600Gt , 1Gb ram. Köszi elõre is

Mr_no_NaMe
Te hogy éred el onnan? Énis felmásztam de nem érem el...ha túlságosan lemegyek akkor meg megcsapkod :S
Sztem jobb lett.Csak sztem igy mégkevesebben olvasnak majd fak-ot mert ehez már ehez már születni kell hogy igy megtalálják...:\

\"We are only slaves to our temptations\"\"

nem =)

Ha dunmer nõt indítasz akkor nem ugat bele az életedbe. Hanem megjegyzi, hogy milyen kellemesen tölthetnétek az idõt. 😊

Why so serious?

Tudomtudom,csak hülyültem.Én is baromi nagy élvezettel öltem meg,pedig fajtársam.Elõ az árnyéból.nyil az arcába,nyil visszaszerez a fejbõl,vissza az árnyékba.😊)

Kandurex
Rám tört a banner nyúzás 😊 Így jobb ugye?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Csak az az egy Dunmer érdemelte ki azt a jelzõt (lásd kezdéskor szépen beleugat az életünkbe 😛). A többivel semmi bajom. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Halfer
Ott van asztal? Hát én körbejártam ott mindent de nem találtam!
Eddig még nem volt szükség lopaskodásra sem, nem volt õr. Lehet másik helyre gondolsz, lehet elõrébb vagyok még a likvidálandó személytõl.
De asszem ez a Hard nyitás nem fog menni, mert ha felütöm a leggyorsabbat akkor tul.képp mi lesz, mitõl lesz könnyebb a nyitása? (Nincsen Open Hard Lock varázslat? 😄D)

ati2002
Volt egy módszer régebben leírva, ami által a játék legelején is lazán kinyitottam a legnehezebb zárakat, 1-2 lockpicket elhasználva. (a trükkje, hogy elõször mindig azt kell felütni, ami a leggyorsabban visszaesik, csak figyelni kell, mert folyamatosan változik ,melyik az.)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Nana csak semmi fajgyülõlet! 😄D
Az én kis scout-m is dunmer és kikéri magának a gyalázkodást.Vannak még rendes,(majdnem) törvénytisztelõ sötételfek.😊

Egyébként néha tényleg csodálatosan buta dolgokat csinál az AI.Az egyik dungeonban elkezdett kergetni 3 bandit én meg futottam elölük majd pedig átugottam egy kis rést,nekik persze "eszük" ágában sem volt ugrani igy szépen lepottyantak egy szintel lejjebb,és elkezdték futni a köröket utánam de mindig ugyanugy leestek.A végén megsajnáltam õket és kaptak pár nyilvesszõt.Mondjuk én nemhsizem hogy annyira nehéz lenne megoldani hogy ugorjanak.
Gondoljatok csak bele,Gothic 2-ben elég sok helyre utánadmásztak.(persze ott is volt hiba bõven,de mégiscsak régebbi játék)

grebber
Van hátul egy asztal azon vannak kulcsok használd õket!!!
Hogy jutottál el idáig ,lopakodva ??

Next PC upgrade: 2022

Halfer
Dark Brotherhood 3. küldetésén van egy kis gondom
A börtönben kell likvidálnom egy egyént, aki elõtt egy Hard door-al találkozom. Skillem: 17. Hogyan tápoljam, hogy itt be tudjak menni? Kulcsot nem adott a vezérünk hozzá.

PAYNE
áhhh rosz helyre irtam be

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
cheat

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?