The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ati2002
Meg ami még bennem maradt nagyon, az a The Forlorn Watchman quest, amikor ez volt a vége:spoiler!. És utána még meg kellett keresni a jutalmat, a víz alatt. Régi, olvasott kaland-emlékeket idézett fel bennem. Hatalmas feeling.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Mr_no_NaMe
Jaja az egy jó küldi...már kakiltam, hogy "uramisten egy rohatthosszú notebõl silabizáljam ki, hogy merre kell menni????" aztán 10 perc alatt megvolt 😊
Nagyon jó ez a küldi csak a reward kaksi :@
ati2002
Annyira nem volt nehéz, azaz nem lett volna, ha nem használódik el a kardom idõ elött (és mivel mágikus volt, nem tudtam javítani), ezért mindig kukáznom kellett használható fegyver után, végül már a csontik kardját kellett használnom. 😊

ja ez a küldi engem is padlóra küldött
mondjuk engem inkább a nehézsége miatt😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ati2002
Hihetetlen hangulatos ez a game. Egy tök semmitmondó küldi (Lifting the Vale), a térkép legészakibb részén, totál elhagyatott terület, és akkor menet közben ilyen látványban van részem. De végülis érdekes kis sztori volt, hihetetlen (ezt már írtam), hogy visszagondolva (tegnap este) az én angoltudásommal egy note leírása alapján simán elkalauzoltam magam az ismeretlen területen, térkép segítség nélkül. És ez csak egy aprócska momentuma (morzsája) a játéknak. Grat a fejlszetõknek.<#worship>

pont az ilyen típusú karikkal lehet a legkönnyebben végigtolni
tipp:ajánlom a heavy armor+blunt weapons+block szentháromságot😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Lehet, hogy hülye kérdés, de szerintetek végig lehet tolni egy full harcos (ork) karakterrel a játékot? És ha igen, akkor tudnátok hozzá tippeket adni?

grebber
Csak a poén kedvéért folyamatosan probálkozok ezzel a nyilsa mokával hogy legyen csomo cumom vmibõl de nem akar nekem müködni 😞

Next PC upgrade: 2022

Én is próbáltam már^^^^^^

Kmarha
oks, én is látom. Szóval az álltalam adott link az 1.0-ás verzió. A HQ-ról már tölthetõ az 1.1-es is. (Oblivion HQ link fent a fejlécben)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ron Ragm
Az mondjuk kár hogy nem lehet átlõni az almát a nyílvesszõvel😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Cápafogxy
MÉg 1 kérdés a jafae csávó házánál vagyok bemegyek nincs ott senki, aztán beszéltem aott az emberekkel, asszem azt mondták hogy figyelik a házat, mit kéne csinálnom?

Koszi szepen 😊

Bocs, ott volt a kezdooldalon :/

Kmarha
Jó kedvemben találtál így megkerestem neked 😄

natura environments v1.0.

Nem találtam újabb verziót, ha nem tetszik a dolog, keresgéljél. De ezt a csomagot tényleg csak ajánlani tudom!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mr_no_NaMe
Azt nem tudjátok, hogy mi módon lehet kikapcsolni a fizikát egy tárgyból a TESCS-ben?
Pl beleállítottam egy nyílvesszõt az ajótba rajta egy levéllel (küldit próbálok csinálni 😊 )
De mikor belépek a játékba, néha magától leesik, vagy hozzáérek és azért esik le. Azt nem lehet megoldani, hogy semmi se hasson rá? Szóval olyan legyen mint a morroban egy tárgy? Max akkor kezdjen hatni rá minden fizika amikor a "y" betûvel elkezdem mozgatni.
Tipp?
Majd kifojik a szemem de nem talalom az ajanlott environment buff mod-ot a HQ-n, csupan egy natural wildlife nevezetut. Gondolom nem erre gondoltatok.. vagy de?

hm asszem ezeket a modokat én is feltolom...

PiszkosFred
Ha a dupla inventoryra gondolsz, akkor azt hiszem az a BT modnak köszönhetõ. (de azért utána kellene nézni, de nekem ez rémlik) Pár hete már belinkelte itt is valaki, de ITT a linkje.

Map határait is ki lehet tolni, arra is van mod a TESSourcen, fejbõl meg nem mondom mi a neve, de bennevan a MAP és a BORDER szó is ;] (nem vicc, valami ilyesmi a neve). Sajnos kissé túlterhelt a TS, szóval türelemjáték mire betöltõdik. Ezért sem tudom most megmondani per pillanat.

Ezek ötvözése, + átszínezése az UInak a Dark UI.

#szerk: a BT 2.0-ben már bennevan a map szélesítés is, szóval csak ez kell neked.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fejes021
A dark UI csak sötétülést csinál, de 2.0-tól már benne van a BT mod, is ami kicsinyíti a cuccokat.
Szerintem ez kell neked.

http://www.panoramio.com/user/518310

Ron Ragm
Olyan mod nincs, ami azt csinálja mint a Dark UI csak a sötétülés nélkül?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fejes021
Hát nem tom. Én ezt csináltam. Még próbálkozom.

PiszkosFred
Mi nem sikerül? BT modot csak be kell másolni a "data" mappába, úgy ahogy van. Ha nincs olyan könyvtárad a Data-n belül mint ami a modnak kell, semmi gond, csak másold be. Nem tartozik hozzá .esp file, vagyis nem kell aktiválni. Sima xml ha jól emléxem.

Hali!

Minden mage guildban van egy emberke aki pénzért újratölti a mágikus fegyvereket (merthogy limitált a töltetszámuk). A fõvárosban is van boltos aki ezt megteszi, de a mage academy-ben is van ilyen személy.
Ha van feltöltött lélekköved, akkor klikkelj arra, majd a feltöltendõ tárgyra. Ez is segít. De az sem rossz, ha az õsi aelyd romokban (azok a szép fehérek) szedsz össze varla stone-okat. Egy ilyet felhasználva maxra tölti az összes nálad lévõ fegyver töltetét.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

zsakosfrodo2
El kell menni a fõvárostól északra lévõ faluba és ott a Mage Guldot keresd meg... Én ott találtam egy hapsit aki megcsinálta volna, ha kidobom rá a pénzt 😄 de nem dobtam ki 😄.

Sanyix
Nem rejtvény. 2 nap múlva visszamész ahoz a gyíkizéhez, és mondja, hogy kihalászta a lényeget, és megjelenik a nyíl a térképen ahova kelle menni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fejes021
Valaki próbálkozott már a menük sûrûbbé tevésével?
az a BT-mod vagy az valami más?
Segíícssség!

olympus
SZiasztoK!
Az egyik kis küldetés során szert tettem egy mágikus kardra. Arena-ba harcolok de kifogyott a Charge nevü cucc a kardból. Ezt hol/hogy lehet újratölteni?
Köszi

Divatcsapatok OLÉ!

Halfer
Pár nap kutatás után ad egy rejtvényt. Az elég húzos elõsre, de aki a Morroval játszott annak nem újdonság.

Kmarha
Eddig még senki nem ajánlotta? 😄 Milliószor szebb lesz a játék és kicsit sem terheli le jobban, mint alapból a gépet. kihagyhatatlan mód!

várj egy napot, beszélj vele megint, majd ismételd meg ezt a folyamatot

Cápafogxy
Valaki mondja meg pls hogy mit kell azután csinálni miután összegyûjtöttem 4 könyvet és beszéltem a gyík csávóval?

Fejes021
Valaki meg tudta csinálni a BT-modot.
Ami darkosabbá teszi az inventoryt.
Már mindent másoltam, mindenhova, de nem megy csak a dark frame.

Kösz az infókat!

Bakker, leszedtem az obhq-n bemutatott Natural Environment MOD-ot! HIHETETLEN, de MÉG SZEBB lett!!Ajánlom mindenkinek!!!!

SNAKE01
már megvan, sorry!

miután alvás után legyaktad a szellemekt, menj le a földszintre
ott zölden világít egy urna, benne egy darab papír meg egy csontkéz
vedd fel õket, aztán keresd meg a tulajt,mert csak õ tudja kinyitni a portált

SNAKE01
ha valakit nagyon szépen megkérek akkor megmondja nekem hogy bravil-ban hol van az az ember akitõl lehet venni házat?a neve:regulus terentius!plz help

Hali!

Aludj az ágyban egy éjszakát. Majd utána felpörögnek az események és csak a journalt kell követni, abban minden le lesz írva.

Nekem már rég megvan a ház, de egyszerûen nem tom aktiválni a pincében a portált, szellemek meg nem jönnek. Mi kell, hogy tovamenjek ott?

egyébként mint annyi minden a házak is fent vannak az oblivionhq-n

Mr_no_NaMe
Köszike szépen megnézem!
tudom mert ez a mostani lakhelyem

mondom Benirus, 5 rugóért adja el a Benirus Manort csak ki kell pucolni onnan a szellemeket
ész asszem a Counts Armban iddogál

Dehogy nincs. Anvilban egy mászkáló fickót keress, valamilyen B-betûvel kezdõdik a neve. Amint megveszed a házat, felszívódik.

Koszi, de erdekes modon Anvilben nics elado haz, mashol kell hazat vegyek...

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

Anvil itt kivételk:a kocsmában kell beszélni benirussal, és egy küldi keretében lehet itred a ház

A kastélyban kell beszélni az adott uralkodóval, õ elmondja, mi a dörgés...

Hali!

Hogyan lehet hazat vasarolni?
Mar mindent korbejartam Anvilben de nem sikerul.

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

PiszkosFred
Okés, köszi. Még eddig nem akartam vámpírlétet, ezért van nálam mindig curedis pia. De ha esetleg belekóstolok, majd kigyógyulok, nem nagyon akarom újrakezdeni egy új karakterrel (vagy visszatölteni egy hetekkel korábbi mentést), de szerencsére most nincs ilyen korlátozás ;] Szeretnék majd vámpír lenni, akár többször is, ha úgy hozza a sors. MWben a végleges immunitás kissé megnehezítette a dolgokat.

Hali!

Idõpont függõ mikor vannak kinn a kedves kis orge-k. Ha kinn nem találod õket, menj be a házba. Vagy odabenn lesznek, vagy valahol a környéken bóklásznak.

Mondjuk nekem ilyen nem lelem az ellenfeleimet akció a Fighters guild egyik küldetésében volt, amikor egy ork nemes lányát kéne kimenteni 3 ogre karmaiból. 2 ott is volt ahogy kell, de a harmadikat nem találtam. Várakozni nem tudtam, mert a program szerint ellenség volt a környéken. Aztán végül elsütöttem egy detect life varázslatot és körbejártam a terepet. Hát nem ott szunyált a 3. dög a magas fûben? :-)

Szóval körül kell nézni alaposan, és nem csak a közvetlen környéken. Egy jó erõs detect varázslat is sokat segíthet, de legrosszabb esetben csak várni kell és kész.