The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Nagyon jó ez a küldi csak a reward kaksi :@
mondjuk engem inkább a nehézsége miatt😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
tipp:ajánlom a heavy armor+blunt weapons+block szentháromságot😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Next PC upgrade: 2022
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
natura environments v1.0.
Nem találtam újabb verziót, ha nem tetszik a dolog, keresgéljél. De ezt a csomagot tényleg csak ajánlani tudom!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Pl beleállítottam egy nyílvesszõt az ajótba rajta egy levéllel (küldit próbálok csinálni 😊 )
De mikor belépek a játékba, néha magától leesik, vagy hozzáérek és azért esik le. Azt nem lehet megoldani, hogy semmi se hasson rá? Szóval olyan legyen mint a morroban egy tárgy? Max akkor kezdjen hatni rá minden fizika amikor a "y" betûvel elkezdem mozgatni.
Tipp?
Map határait is ki lehet tolni, arra is van mod a TESSourcen, fejbõl meg nem mondom mi a neve, de bennevan a MAP és a BORDER szó is ;] (nem vicc, valami ilyesmi a neve). Sajnos kissé túlterhelt a TS, szóval türelemjáték mire betöltõdik. Ezért sem tudom most megmondani per pillanat.
Ezek ötvözése, + átszínezése az UInak a Dark UI.
#szerk: a BT 2.0-ben már bennevan a map szélesítés is, szóval csak ez kell neked.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintem ez kell neked.
http://www.panoramio.com/user/518310
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Minden mage guildban van egy emberke aki pénzért újratölti a mágikus fegyvereket (merthogy limitált a töltetszámuk). A fõvárosban is van boltos aki ezt megteszi, de a mage academy-ben is van ilyen személy.
Ha van feltöltött lélekköved, akkor klikkelj arra, majd a feltöltendõ tárgyra. Ez is segít. De az sem rossz, ha az õsi aelyd romokban (azok a szép fehérek) szedsz össze varla stone-okat. Egy ilyet felhasználva maxra tölti az összes nálad lévõ fegyver töltetét.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az a BT-mod vagy az valami más?
Segíícssség!
Az egyik kis küldetés során szert tettem egy mágikus kardra. Arena-ba harcolok de kifogyott a Charge nevü cucc a kardból. Ezt hol/hogy lehet újratölteni?
Köszi
Divatcsapatok OLÉ!
Ami darkosabbá teszi az inventoryt.
Már mindent másoltam, mindenhova, de nem megy csak a dark frame.
Bakker, leszedtem az obhq-n bemutatott Natural Environment MOD-ot! HIHETETLEN, de MÉG SZEBB lett!!Ajánlom mindenkinek!!!!
ott zölden világít egy urna, benne egy darab papír meg egy csontkéz
vedd fel õket, aztán keresd meg a tulajt,mert csak õ tudja kinyitni a portált
Aludj az ágyban egy éjszakát. Majd utána felpörögnek az események és csak a journalt kell követni, abban minden le lesz írva.
ész asszem a Counts Armban iddogál
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Hogyan lehet hazat vasarolni?
Mar mindent korbejartam Anvilben de nem sikerul.
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Idõpont függõ mikor vannak kinn a kedves kis orge-k. Ha kinn nem találod õket, menj be a házba. Vagy odabenn lesznek, vagy valahol a környéken bóklásznak.
Mondjuk nekem ilyen nem lelem az ellenfeleimet akció a Fighters guild egyik küldetésében volt, amikor egy ork nemes lányát kéne kimenteni 3 ogre karmaiból. 2 ott is volt ahogy kell, de a harmadikat nem találtam. Várakozni nem tudtam, mert a program szerint ellenség volt a környéken. Aztán végül elsütöttem egy detect life varázslatot és körbejártam a terepet. Hát nem ott szunyált a 3. dög a magas fûben? :-)
Szóval körül kell nézni alaposan, és nem csak a közvetlen környéken. Egy jó erõs detect varázslat is sokat segíthet, de legrosszabb esetben csak várni kell és kész.