41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
whitetruck #22583 Szerinted megoldja a gondot?Mert akkor legyalulom a rendszert -
whitetruck #22582 Na azt még nem.mindent csak azt nem telepitettem még újra
-
whitetruck #22581 Ja bocsi a címem [email protected] ha így esetleg könnyebb. -
CUCLI #22580 wint próbáltad újrarakni? -
whitetruck #22579 Sziasztok Mágusok,Tolvajok,Harcosok,Varázslók és mindenki!Lenne egy kis gondom,SEGITSETEK légyszi!Én kb 1 hete próbálkozok az OBLIVIONnal.Az lenne a problémám,hogy folyton lefagy a játék de rendszeresen kb 20 másodperc után.Már kértem mentést is olvastam a hibalehetőségeket is mindent megtettem már és sehogy sem akar menni.A gépem AMD ATHLON 64-bit 3200+,VGA INNO3D 6600GT,1 GB RAM,MSI K8N alaplap.Próbáltam egy csomó drivert is.Ha valakinek volt ilyen gondja vagy tudja mi erre az orvosság írjon már nekem.Előre is köszi mindenkinek -
#22578 Én most a Sigil Stoneokból Fortify Mana gyűrűket, meg ruhákat készítek, így már 120 ponttal van megnövelve a manám. Nekem nagyon megéri szerintem. -
#22577 köszi, tényleg nem találtam -
#22576 Sziasztok!
mitol van az,hogy tegnap még semmi baja nem volt a cuccnak,ma meg inditásnál kiirja,hogy "Hibát észlelet és leállt...blblba"
-
#22575 http://www.tessource.net/files/file.php?id=2118
http://www.tessource.net/files/file.php?id=2501
(IC alatt pont nincs ilyen szoba, csak a többi ház alatt)
Első cím az eredeti Nibato féle, a másik annak egy átdolgozása, a lényeg ugyanaz mindkettőnél. -
#22574 Kiállító terem MOD. - nem tudom leszedni, mert a TES-en nem találja, a google sem , az itteni kereső sem - tud vki segíteni? Csak az IC házam van, úgy tudom van olyan MOD ami a házhoz csap 1 kiállítótermet.. a próbababát már leszedtem(oda nem fér be semmi) -link kellene - előre is nagyon köszönöm -
#22573 1.0
2.0
A 2.0 -ban több skinnel megtalálható és van benne egy normális kis pipa(ez még nem túl szép) is. -
CUCLI #22572 :DDDDD
ezt honnan lehet leszedni? :D -
#22571 jaja - én beleszoktam állni Oblivionban a tüztornyok tüzébe, ha kevés a manám - és mivel nem vagyok ezzel én sem tisztába ezért nem is hordok csak sima pajzs varázslatot -
#22570 köszönöm :) -
Lysandus #22569 Na akkor még valami az elemi pajzs vs sima pajzs varázslat témához:
A fagypajsz például véd a tűzsebzés alapú fegyverek/varázslatok ellen is? Mert szerintem elméletileg nem kéne. Szal a fagypajzsnak úgy kellenes elolvadnia ilyan esteben, mint hóembernek a Szaharában. Más: ha fagypajzs van rajtam, akkor melyik mágukus effect van "kívül"? Mert ez, akkor atronachnak nincs értelme használni, mert kizárja azt a mágikát, amelyet jobb lenne inkább abszorbeálni. -
#22568 Display room nevű. De ha letöltöd a "House of Wonder"-t, akkor tudsz venni vitrineket, és azokat te rakod le a házikódban, oda, ahova akarod. -
#22567 már kérdeztem - melyik mod ad kiállítótermet a kéglinkhez? -
#22566 köszi, sajna csak 50 a destructionom, mert nem nagyon másztam rá a dologra, hanem ahogy sikerült... ha nagyon el akarok érni vmilyen varázslatot, csak akkor gyúrok rá. Ez meg most kezdett érdekelni.. nna jóól van menek jáccani.. nagyon megjött a kedvem. -
#22565 és már van hozzá eszköz is -
#22564 Pippanthatsz :D
-
#22563 Ha egészen biztos vagy abban, hogy az damage volt és nem resist akkor az MOD miatt van mert ilyen nincs, az elementális támadók max 25. -
SaGa Jr #22562 Hali!
Nézd meg a befoglalandó varázslat magicka igényét. A betett képen ez az első szám, a villám ikon mellett. A második a gyertya mellett a töltetszám. A soul stone-ok töltete meg a bennük lévő magicka mennyiség. A kész tárgy töltete ebből számolódik (soulstone töltete osztva a varázslat magicka igényével). Ha jobb hatást akarsz, akkor rá kell mozdulni az adott varázslathoz tartozó skillre. Minél jobb vagy annál olcsóbb lesz a varázslat alap magicka költsége és annál több töltetet tudsz kisajtolni az adott kőből.
A transcendent sigil stone típusból én már találtam 35-ös fire damage típust is. Igaz 40. szinten voltam. :-)
Fene tudja, talán nézi valamennyire a progi a szintet is a megszerzéskor. Vagy csak az Oscuros mod miatt volt annyi az a sebzés. -
#22561 hari
vazsi
iji
toli
:DD -
#22560 nem veszi le a törött dolgokat -
#22559 aha, ezt nem is figyeltem... de mintha igazándibol nem lenne nagy különbség a sigil és a csinálható enchant között. Szerintem ha nem adok neki csak érintést, nagyjából ua az értéket tudom elérni. - gondolom. -
#22558 látom ma mindenki idegroncs -
SaGa Jr #22557 Mindegyik daedra lord küldetés szinthez kötött. A leggyengébbek Azura (2. szinten már bevállalható), meg ha jól emlékszem akkor az őrült lord küldetése (Leyaawintól ÉNY-i irányban van a határ mellett), ami szintén mindössze 2. szintet igényel. A legmagasabb szinthatár meg 20. -
fantasy4ever #22556 már nem naon izgat a proci téma... haverjaimnak is celeronjuk van, és azért rá is jöttem, hogy az áráért megéri a celeron! fú, most állatabb ha pentiumod van..váá! de sokkal drágább is! de ti valszeg nem ezen a véleményen vagytok... -
#22555 ő se -
#22554 OFF!
egyszerüen nem értem mi bajod
100x magyaráznak el vmit, nem érted meg, és még neked áll feljebb, és engem oktatsz ki
az ironizáló reagálásomat, amiben pedig semmi rossz szándék nem volt, ellenségességnek veszed
és mégegszer, enm a kérdéssel volt, a baj, mindenki kérdezhet bármit, de hogy nem fogja fel, és délután ugyanott tart mint reggel, már bocsánat, de szemet szúr
rendben, nem fogok neked többet segíteni
vagyunk itt épp elegen -
SaGa Jr #22553 Hali!
Igen valóban több a sebzés, de a sigil stone esetében látható, hogy 70 töltet lesz, addig a másiknál mindössze 19. :-) -
#22552 bocs, elfelejtettem a képet képkén beszúrni - majd most
-
#22551 Kar hogy uj procit nem ilyen konnyu csinalni :D -
#22550 eddig ez volt a legjobb Sigil amit kaptam. Bruma ostroma után az ostrom után a földön volt. Mint látszik 25 Shock-ot ad érintésre, Black Soulgame-éból viszont majdbnem ugyanazt de 2!!! másodpercre lehet enchantolni. Ez meg majdnem a duplája. Erre mondtam, hogy nem vagyok elégedett a Sigilekkel.
http://users.atw.hu/tkreativ/oblivion/enchant.jpg -
fantasy4ever #22549 jól van, de nem tudtam titkolni a dolgot!! egyébként meg csinálok még egy email címet, és meg van oldva! -
CUCLI #22548 na ez hibavolt. modi meglát banra tesz megint. -
#22547 varcsi, varcsika, varázska, herripotterka, stb. -
fantasy4ever #22546 hello! hahaha! CsGJ feltámadt! addig így leszek amíg vissza nem tudok jönni! azért 5 büntetőpontot egyszerre begyűjteni is csak én tudok! -
#22545 Olvastam valahol, hogy vmelyik mod csinál a házunkhoz bemutató termet, mindegy hol van... - tudnátok segíteni melyik az? Tegnap volt nállam Bruma ostroma (a szobában, az asztal mellett jobbra :)) ), kiváló alkalom minden város katonájának az egyenruháját begyűjtenem. Ezért kérdezném... -
#22544 A vari az csak olyan kozepbuzi :P