The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ha szeretz tuningolni, akkor AMD 3700+ San Diego (~55), ha szerencsés vagy 2.8 ghz lazán fel tod majd nyomni
habár vidkaridat elnézve elég lenne egy nagyobb prockót venni a lapodba, mert a végén a GT válna a szûk keresztmetszetté
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
most egy msi 865pe s478, northwood 2.8Ghz ami 3.0Ghz fel van húzva.
Szerintetek milyen alaplap + proci párósítás lenne a legjobb a gamehoz?
a választ köszi elõre is
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Together we'll fly someday...
Ölj meg mindent ami medvének néz ki, az õ zsebükben szokott medveprém lenni. Boltok is árulják.
Elvileg azt jelenti a 85 hogy a sebzés 85%-át nyeli el, e fölött már kvázi sebezhetetlen lenne a karakter szal inkább fícsör (hivatalos fórumon kb ezt írták)
Problémát soha nem okozott, azóta is faszán megy és a mentések is mind mûködnek.
Nekem 100-as Light Armor és Speed, Expert Armorerrel 125%-ra tolva 85-öt véd a teljes cumó, sisak nélkül, pajzzsal.
Furcsa, de ha felveszem a sisakot, nem változik meg. Feltettem egy shield 18%-os gyûrût, az sem teszi 85 fölé. Miért?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Speckó képességként már a látványával is képes legyengíteni a karimat. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Why so serious?
Mit tud ez a pajzs???
Next PC upgrade: 2022
A minap kivágtak a Fighters Guild-bõl.., jah, m véletlenül megvágtam az egyik csapattársamat, az nekem-támadt, szval halottá vált..😊 + 1xûen túl messzi volt a quicksave, h visszatöltsek..😊 -, no mind1, lényeg a lényeg, h 20 'bear pealt'-et kéne összeszedjek, ez a feladat, ha kész, visszavesznek a klánba.., utánanéztem itt-ott, de nem találtam a neten semmit errõl, h hol lehet keresni a medvebundákat.., vki tudna nekem ebben segíteni?
Köszi!
Üdv
Koszta
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Ha beszélek a tanítokkal akkor kb mennyit tudok náluk fejlõdni ??
Next PC upgrade: 2022
Fort Grief-be hogy lehet bejutni? Ahol vissza kell vinni egy fejszét, különben a néni nem kapja vissza a férjét.
[merlinw.org]
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT