The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoKu x
mért szerinted olyan jo a gépem? én nem így gondolom
szerintem 1 középkategóriás vasdoboz.

Lunki88
Már azt hittem valaki leoltja a francba hogy ne vágjon fel a gépével, lám milyen segítõkész emberek vannak. <#eljen>
David2
akkor agps lap kell neked, vmien alsóközép kategóriás(~25k) asus, msi, gbite lap(típusokat sajna nem ismerek) vagy a DFI lapokról sem hallok roxakat, elviekben ez a legjobb tuningban, s csak egy magyar forgalmazóvan, vmien NF3s lapot nézz ki
meg ha szeretz tuningolni, akkor AMD 3700+ San Diego (~55), ha szerencsés vagy 2.8 ghz lazán fel tod majd nyomni

habár vidkaridat elnézve elég lenne egy nagyobb prockót venni a lapodba, mert a végén a GT válna a szûk keresztmetszetté

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

GoKu x
jaaa és 1Gb ram

GoKu x
6600gt. az ár hááát ne menjen 80.000 fölé.
most egy msi 865pe s478, northwood 2.8Ghz ami 3.0Ghz fel van húzva.

David2
attól függ, h mien vid karid és pénzed van

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

GoKu x
Hello
Szerintetek milyen alaplap + proci párósítás lenne a legjobb a gamehoz?
a választ köszi elõre is

Higany
Bakker! Éppen aludtam egy fogadóban és egy hulye kotsog vámpír megharapott! ÁÁÁ!

0Fritz0
Kovi rendezte meg õket, mi? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

dronkZero
Rájöttem ám, hogy mit csinálnak a monszták, amikor épp nem vagyunk ott. Hiába, a korszakalkotó RAI...

Troll 1
Troll 2
Maci
Darkelfek

😛 😉

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Akkor a patkány nem tudna megfertõzni a mindenre minusz 50000 pontos cuccaival, ez így jó! <#nezze><#idiota>

<#idiota>

Me0w
Hat bug baze siman 😊 Irtak volna meg ugy, hogy lehessen a vedoertek 100, de akkor a fontos ellenfelek ugy inditanak, hogy a defensed - 50, a kurva patkany meg farigcsalja csak a glass armor csizmat 😛

Together we'll fly someday...

block + space és így nem kell megölni 😊

Ölj meg mindent ami medvének néz ki, az õ zsebükben szokott medveprém lenni. Boltok is árulják.

Me0w
Jah, en is ilyet vizualizaltam ha legalabb 1 orat jatszom, akkor mindig behany kilepesnel, egyebkent meg nem.

Bug?

Elvileg azt jelenti a 85 hogy a sebzés 85%-át nyeli el, e fölött már kvázi sebezhetetlen lenne a karakter szal inkább fícsör (hivatalos fórumon kb ezt írták)

Nekem akkor ír hibát kilépésnél ha hosszú ideig megy elõtte a játék, mondjuk ilyenkor szenved is rendesen majd fél perc mire leáll, sztem szar a játék memoriakezelése.
Problémát soha nem okozott, azóta is faszán megy és a mentések is mind mûködnek.

dronkZero
Csodás...

Me0w
Valaki irta par napja, hogy bugos az armor, mert se spellel se targyakkal nem tudta 85 fole tolni, asszem Flatline volt pont, aki irta.

Me0w
W, A, S, D 😛

dronkZero
Milyen skillel mennyi? 😛
Nekem 100-as Light Armor és Speed, Expert Armorerrel 125%-ra tolva 85-öt véd a teljes cumó, sisak nélkül, pajzzsal.

Furcsa, de ha felveszem a sisakot, nem változik meg. Feltettem egy shield 18%-os gyûrût, az sem teszi 85 fölé. Miért?

Me0w
Szarabb mint az alap elven pajzs.

Me0w
3000 + ketto. A hulye kerdesekbol sosem fogsz kifogyni...

0Fritz0
Az egyik küldiben a Fõmonsztánál van egy igen értékes nyakék, csak sajnos sokan védik.
Speckó képességként már a látványával is képes legyengíteni a karimat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fejbõl nem tudom, de nem rossz, sokat ér, az a lényeg 😊
Fyrex
köszi szépen! 😊

Avanti Crociati!

PiszkosFred
Fenn, a banner alatt van egy link "Mielõtt kérdeznél kattints ide!", ott megtalálod a régi kártyákon való futtatás menetét. Bõvebben nemtudom elmondani, nekem 6600gtm van, vele nem kellett trükközni, épp hogy, de elfogadta.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fyrex
nem, most raktam fel

fx5200-am van

szóval miféle trükk kéne? 😊

Avanti Crociati!

PiszkosFred
Ha korábban elindult, akkor az exe-d megsérülhetett. Ha korábban sem indult, akkor valami nagyon hiányozhat neki, driver, directx, megfelelõ konfig, régi kártyánál a javasolt trükközés, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
És glass armornak mennyi a védelme??

Next PC upgrade: 2022

Az azert nem igaz h tok semmitmondo kuldi, sokkal nagyobb hattersztorija van mint a tobbinek ugy altalaban. Enis tegnap csinaltam pont, es itt talalkoztam eloszor whill'o whisp-el vagy mivel, hat egy elmeny ez a monszta...
Fyrex
#17814-re vki pls 😞

Avanti Crociati!

Elég gagyi, de a küldi alatt szerezhetsz kb 3 glass armort, szóval megéri.
Bocs nem neked szólt. 😊

Why so serious?

Apus
semmit. legalábbis amit én kaptam az semmmit.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Öljél medvét, azoknál van.

Why so serious?

grebber
Most olvastam Oblivion HQ-n hogy Leyawiin-ben lovaggá utnak ha elvéhzek feladatot és jutalmul egy pajzsot kapok.
Mit tud ez a pajzs???

Hali!

A minap kivágtak a Fighters Guild-bõl.., jah, m véletlenül megvágtam az egyik csapattársamat, az nekem-támadt, szval halottá vált..😊 + 1xûen túl messzi volt a quicksave, h visszatöltsek..😊 -, no mind1, lényeg a lényeg, h 20 'bear pealt'-et kéne összeszedjek, ez a feladat, ha kész, visszavesznek a klánba.., utánanéztem itt-ott, de nem találtam a neten semmit errõl, h hol lehet keresni a medvebundákat.., vki tudna nekem ebben segíteni?

Köszi!
Üdv
Koszta

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Fyrex
jóestét!
a játék nem indul exe hiba miatt 😞
mi a probléma?
elõre is köszönöm!

Avanti Crociati!

grebber
Master Trainerekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni.

Ha beszélek a tanítokkal akkor kb mennyit tudok náluk fejlõdni ??

Üdv!

Fort Grief-be hogy lehet bejutni? Ahol vissza kell vinni egy fejszét, különben a néni nem kapja vissza a férjét.
12napja vagyok vámpir hogy tudok +gyogyulni ?
MerlinW
Nemtom van-e köze hozzá, de mióta feldobtam a legfrissebb SB Audify (1,2,ZS,stb) Beta driver-t (creative.com) azóta nem lépett ki (2 hete kb).

[merlinw.org]

ez a kilépés általános probléma,de hamarosan jön a patch

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Nekem állandóan úgy lép ki, nem foglalkozom vele...

Cápafogxy

McFrost
az mitõl , lehet hogy az utóbbi pár kilépés esetén (a játékból) , mindig hibát jelent?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Looserke
Megvettem a skingrad-i házat és berendeséssel együtt volt vagy 60.000-65.000 rugó...megkerestem a kincset...hááát én valami többre vágytam pár drágakõnél és egy gyûrûnél, pláne hogy az a gyûrû olyan dolgokat növel amire nekem nincs szükségem...vissza is töltöttem a mentésemet... <#vigyor3>

ati2002
Jah, egy gyürü, azt sem tudom, mire jó. 😊) Ááá, és a végén ott az utolsó ládákat nem tudtam kinyitni, mert nem volt nálam lockpick. Nem tudod mik voltak benne? Ha valami jó fegyver, akkor kinyírom a karakterem!!! 😊

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Kosz, mar is megyek...

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT