41716
  • Mr. Perfect
    Ja a sorbanállásnak vége, viszont nálam pl. max 20k-val tölt, és közben még meg is szakad. Na mindegy: a türelem rózsát terem...
  • rezes
    no bocsi itt egy naplemente
  • rezes
  • Mr. Perfect
    Nagyon király ez a haj mod!!!!! Vajon valami hasonlót miért nem tudtak a készítők beletenni az eredeti játékba?
  • haxoror
    Legalább a sorbanállásnak is vége, egy ideje hanyagoltam az oldalt majd jól körbenézek hogy milyen modok jöttek ki azóta :)
  • PiszkosFred
    Ingyenes, hamar kész van, ezért megéri ;]

• haxoror
    tessource-on már regisztrálni kell a letöltéshez? ÁÁÁÁá
  • haxoror
    caast chance nincs minden sikerül ha eltudod lőni viszont egyes spelleknek szkillkövetelménye van 25, 50, 75, vagy 100-as szkill kell spelltől függően
  • BBalee
    A shock shield Armort is ad 20%-ot és Shock ellen is véd 20%-ot. Az előbit láthatod ha TAB-ot nyomsz az utóbihoz szado-mazo spell kell :)

Nincs Cast chance. Az alacsony skill miatt csak több manna kell.
    A büntetőpontokat nem az alacsony skill miatt kapod, hanem a páncél miatt de ez is csak a hatékonyságot csökkenti és nem az esélyt.

pl.: Heal 10 for 5 (50 pt)
    Ruhában 10 x 5 = 50 pt
    Páncéllal 85%-on ugyan az csak 8 x 5 = 40 Pt
    azaz 20% csökkenés 15% helyett (Úgy vettem észre csonkol a számítások során).

Ahoz hogy magas arányon maradjon páncél nélkül kell varázsolni így mindíg 100%.
    Illetve magas képzetség kell az adott péncél viseléséhez ekkor max 95%-ig lehet felvinni a hatásfokot. Shield varázslat használatakor nincs büntetőpont.
  • tigeroo
    hy!

lenne egy kérdésem..hogyha pl. 20-as shock shieldet lökök magamra, akkor +20 védelem, vagy 20% védelem shock ellen??

és még valami: van cast chance? (mint a morrowindben) vagy minden varázslatot elsüthetek 100%-osan?
  • watto
    ezzel az oldlivionnal elég gyér:P
  • Kmarha

Add oda a géped vagy szitát csinálok belőled!

Na de most komolyan... tényleg ide vele!
  • watto
    nemsemmi a graf :P
  • tigeroo
    ..nekem majd pár év múlva
  • pirosBoci
    a kép lemaradt bocsi mindenkinek.
  • pirosBoci
    sorry 1giga ram 6600gt-vel!!http://www.sg.hu/kep/2005_05/elder2.jpg
  • PiszkosFred
    Na kijött a korábban, egykét hete már említett Ren féle, Mystic Elf mod, vele a fantasztikus hajak!! (külön-külön, együtt, kinek hogy tetszik)

kötelező!

Ja és kijött a negyedik official plugin is, a "tolvaj barlang"

Thieves Den
  • grebber
    Hát én más utat nem találtam egyből a palotába mentem és már első záras ajtónál végem van.
    Van valami csatorna is hol??
  • watto
    megy.:)nagyon kössz...
  • watto
    zsír :-)
    kipróbálom :D
  • SaGa Jr
    Letöltési linket találsz a FAQ-ban. A banner alatt keresd, az a zöld felirat lesz az. :-)
  • csgj
    olyan cuccos amivel gyengébb gépeken is megy az Oblivion
  • watto
    az mi?
  • SaGa Jr
    Attól még nem. Az Oldbliviont szedd le, majd akkor lehet utána kísérletezni.
  • SaGa Jr
    Hol vesznek észre? Még a palotában vagy már az alagutakban, esetleg máshol?
  • watto
    lehet ha szedek le újabb drivert a videókártyámhoz menni fof?
    a videókártyám: Asus Radeon 9200se
    tudtok hozzá?
  • grebber
    The Ultimate heist küldit ki hogy csinálta meg a tolvajcéhnél?
    Nekem sehogysem sikerül mindig észrevesznek :(
  • watto
    nem vettem, kölcsönkaptam
  • tigeroo
    hát szar a videókártyád..nekem is ez volt amíg fel nem tettem az oldbliviont (az oldblivion exe-jét indítsd, google-n keress rá...csak nekem ATi 9000 kártyám van ha te eredetiben vetted felkészülhettél volna a magas gépigényre)
  • watto
    nekem nem indul.eredetibe van meg.pedig eddig minden jó lyátékot vitt a gép...
    valami a video hardverrel van.addig elmegy a game hogy betölt elindítom new game de mikor az emberkészítéshez ér ott már a képet feghéren mutatja,és mikor kész a karakter elkezdődik a pálya és fehé, nagyon világosszürke minden.valami tipp mit lehetne csinálni?
  • ati2002
    Na sikerült az órát belőnöm, mostmár egész pofás lesz a kinézet:

• tibor16
    aztem meg nem sok vizet zavarnak a kapuk, ki kell kerülni és kész. A lényei nem jönnek be a városokba, ott kószálnak körülöttük. Ha meg Sigilt akarsz, akkor meg yóol jön, nna meg azér a loot se kutya, márha elbírod.
  • ZaJanga
    nincs "összes"
    Amíg a főküldit meg nem csinálod mindig lesz kapu.
    Egyet bezársz más helyen újból nyílik 1.
    én huszon iksznél meguntam.

• ati2002
    Én fordítva, bezártam 12 kaput (főküldivel együtt) és most kényelmesen kalandozgatok, anélkül, hogy lépten-nyomon kapuba botlanék.
  • Mike
    miller :)
  • mzprox
    Ja, és még csak a 78. nap :) 112 teljesített klüldi, 1400 megölt lény, ebből 950 ember, 300ezer pénz az erszényben (még mindig nem tudom ababhagyni a gyűjtögetést, pedig, tudom, hogy semmire nem megyek a pénzzel.. már minden ház megvan bebútorozva...)
  • mzprox
    Ez a karakterem hobbija :). 117-es speeddel 5 perc az egész és jó cuccokat lehet összeszedni.
    Egyébként igyekszem az egész térképet felfedezni. Már olyan 300 körüli helyet találtam.
  • Lysandus
    Valamelyik sarki fogadó alagsorában van. West Weald Inn.
  • stern
  • koschwarz
    spec én még egyet sem zártam be, szépen ráérősen kényelmesen kalandozgatok