The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az lenne a kérdésem hogy a sötét testvériségben láttam hogy annak a járkáló csontváznak van egy csomó szerkója, de én nem tudok olyat idézni.nem lehet rá rakni vagy ilyesmi? a másik kérdésem meg az lenne hogy a csontokkal mit lehet kezdeni mert az alkímiához nem lehet felhasználni és semmi más értelmét nem találtam eddig.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(Félre ne érts én nem bántani akarlak, csak sarkallni arra, hogy minden ízét kiélvezd 1 ilyen játéknak és ezek bizony igencsak szervesen hozzátartoznak)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ilyenkor ha már az ember nem tud mit csinálni, de még játszana, akkor érdemes újrakezdeni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
player.additem 0000000f #darabszám#
Nekem valamiért nem mozog a szájuk a karaktereknek és hangot se adnak ki de a beszéden kivül az összes hang jól hallatszik.
A magyarítást is felraktam lehet h ezzel van a baj?
Speed csak arra jó, hogy gyorsabban mozogsz + kevesebb az travel idõ, meg nagyobbat ugrasz.
De a moddb-n 95%-os az értékelése, úh nem lehet rossz <#buck>#buck>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Oblivion wiki-rõl néztem ki, ott mindenre megtalálom a választ, mint az elõzõ kérdésemre is.
Viszont köszönöm a korábbi tanácsot, a "showracemenu" konzolba való beírásával és a tanácsaid alapján sikeresen változtattam a fizimiskámon...
<#eljen>#eljen>
Az élet a legjobb méreg...
<#eljen>#eljen>
(Fõleg egy ilyen kezdõ játékosnak mint ami én is vagyok...)
Más:
Körülnézegettem a TesNexus-on, de komolyabb angol nyelv tudás híján, nem tudtam olyan módot találni amellyel játék közben is lehet a karakterem arc/haj szerkezetét alakítani.
Ha valaki jártában-keltében ráakad ilyesmire, pls gondoljon rám!
Elõre is köszi!
(😎
Obse+deadly reflex+ new loading screens. Elindítom. Loadoltam már a meglévõ játékot. Ismeretlen helyen vagyok, kószáló emberek, hiányzó textúrák, prisoner ruha. Király. Kikapcsoltam mindent, de még mindig ugyanolyan szar.
jó, akkor el is dõlt. a több nem biztos hogy jobb elve alapján, mivel nekem egy megfelelõen telepített oblivion sose lépett már ki (alapjátéknál volt jellemzõ) ezért a Oblivion Crash Prevention System-et is elfelejthetjük sztem.
akkor ami kell :
obse (modokhoz)
obge (vmelyik mod kéri)
OBMM (manuális berendezed a modokat korábbal leírt elvek szerint)
BOSS (futtatod, hogy mit talál hibaként az általad szortírozott modok között, és javíjta a betöltési sorrendet)
na fejbõl akkor még én is hozzáadok picit, a munkahelyen vagyok épp, nem todok pontosan íri, de azért:
alapjáték
si
si peccs végsõ 1.2xxxxx
si unofficial patch
official kiegészítõk (horse armor, KOTH, battlehorn castle stb.)
unofficial official kieg peccs
KÉPFÁJL használata és nem crack exe ! (különben bigyózik a KOTH-al)
egy peccset kihagytam, majd leírom még, fejbõl most nem megy
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem bizony az oblivion és fallout 3 is ctd-zet elég sûrûn (rakhattam én rá bármilyen patch-et, telepíthettem akárhányszor újra az egészet és a ctd-t modok nélkül is csinálta) , ezzel viszont, ha nem dobod le kisablakba a játékot, akkor nem ctd-zik (ha lerakod kisablakba utána tuti ctd), szóval hasznos. Ehhez ugye OBSE kell, hogy mûködjön is.
OBMM alap, BOSS hasznos (nem kell a legtöbb dolgot manuálisan pakolgatni, õ szépen elrendezi pár mod kivételével, amit nem ismer azt nem tudja besorolni).
A többi alkalmazást nem ismerem, nem használtam!
amúgy az elsõ és talán legfontosabb telepítést megkezdõ hsz.-emre se jött még érdemben reagálás senkitõl, pedig jó lett volna, mivel én se nagyon hazsnáltam még a programokat (boss, scriptoptimizer....) és nem a saját káromon szereném kipróbálni - 39.460 hsz.
Teljesen más modok hasznosak egy aktív tolvajlással foglaltoskodó karakternek, mint egy mágusnak.
Lehet persze mindent játszó karaktert csinálni, de azzal több esélyed lesz a modok összeakadására.
Midas magic spell alapötlete nagyon jó (varázslat készítés), de a játékba integrálása nagyon nem lett eltalálva.
A játéknak egyébként is alapproblémája, hogy a 30-35-ös szint fölötti karakterek legyõzhetetlen félistenek, nem hiányzik még néhány atombomba erõsségû varázslat.
Nem volt kidolgozva a következmény rendszer sem, egy idézett darázsraj pl. minden következmények nélkül kiirthatott egy szakasz városi õrt.
Egyedül a fehér tigris tetszett, jó poén, hogy egy kis macskából lesz a tigris, amit ló helyett, és harcban is használhat a karakter.
Eddig csak francesco van fent, meg midas magic.