The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
hmm
azért thx...
akkor még próbálkozok a fickóval bár a tolvajos vonal nem nagyon érdekel

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Apus
ez a levél sok helyen elõfordul, találtam már a kalózhajón is. szvsz semmi szerepe.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ZaJanga
Pls. valaki help!
Beléptem a Tolvaj céhbe de nem csináltam meg csak 2 küldit kb.
Már régen nem csináltam semmit mire Grey Fox üzent hogy talizzunk...
Adott egy küldit amit megcsináltam de utána egybõl adott egy másikat.Menjek Anvilba a kastélyba és beszéljek Orrein-el vagy kivel de õ nem áll velem szóba viszont a szobályában találtam a következõ jegyzetet:

Sztem ez lenne az instrukció mert az a küldi hogy 700 aranyat kell hogy kapjak.
pffff
pls fordítsa le valaki nagyjából vágom...(menjek végig az úton majd balra forduljak utána jobbra ott lesz egy elhanyagolt hát oda kopp 2 várjak majd kopp még egy vagy valami ilyesmi..)

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Afe
igen,de akkor még nem igazán akartam belemerülni a játékba és baromira nem érdekelt, hogy mit irkált ki nekem. egy elhagyott táborhelyen pihentem meg, és amikor felkeltem megjelent a BH-s tag. aztán kb 500m után legyaktam egy belém kötõ lovas õrt. 5perc múlva meg a börtönben voltam😊

Hali!

Azért az érdekes, mert minden 24 óra után felugrik egy kis ablak benne egy szöveggel, hog milyen lázálmod vagy halucinációd volt. Ekkor kiírja a program, hogy kaptál vámpír képességeket, fejlõdtél skill és attribute terén. Tehát ezt nem nehéz észrevenni. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hali!

Majd ha jó magas szintû leszel, akkor fogsz glass cuccokat találni. Ezek ugyanis szinthez kötöttek. 16-20 szint fölött fogsz majd találni ilyesmiket az ellenfeleknél.

Valaki mondja meg pls hol lehet vmijó kardot+glass armort szerezni.pl:1 camp,vagy valami

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

na igen ott van az a drain varázslat és aludtam is egy csomót de a vámpír skin-em nem ment fejjebb... szerinted mi lehet a baj<#kerdes><#kerdes><#rinya><#rinya><#kerdes><#kerdes>
Afe
köszi az infot.
bevallom elõször nem is tudtam, hogy vámpír lettem, mert ép akkor csuktak le egy õr leöléséért (pedig senki nem látott), és mikor megláttam a karit sisak nélkül a börtönben azt hittem, hogy 30 év büntetés után vagyok és azért ilyen vén<#idiota>

Apus
én az alábbi konfiggal: 1024x768; bloom be, fû ki, víz minimum, árnyékok ki. no AA. elég jól megy.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

800x600 szinte minden effekt ki - az aa-t élbõl felejtsd el. ezt tudom ajánlani. randa lesz de menni fog.

aut viam inveniam aut faciam

Hali!

a vérivás csak 24 óráig véd a napfény hatásaitól. Utána következõ szintre lép a vámpír. Ha iszol vért akkor az alap vámpírpofát kapod vissza, ami mindig rondább, mint amilyen a karakter eredeti arca volt (beesettebb, fakóbb, a szeme vöröses színezetû).

cuccok:
Ha megkaptad a betegséget semmi más dolgod nincs, mint aludni egyet egy ágyban és már utána nem lehet a betegséget meggyógyítani templomban. 3. nap végére (a fertõzés és alvás utáni 3. nap) vámpír leszel.

Hali!

Jogos, nem pontosan fogalmaztam. Szóval ha alszol miután megfertõztek a betegséggel azután leszel újra vámpír. Ha nem alszik és elmegy templomba vagy csak felhajt a karakter egy cure disease italt, netán elsüti az azonos nevû varázslatot, akkor persze nem lesz vámpír. De ezért írtam, ha kicsit is figyelmetlen az ember, akkro a akaraktere könnyen újra vámpír lesz.

Me0w
Jobb kezzel, bal vallad felett a kukaba hajitani <#hehe> Azert a 9550 nem 'zsir jo' - hogy a te szohasznalatoddal eljek - hanem epphogy elindul kategoria.

Together we'll fly someday...

vki nem tudna segiteni? zsir jó a gépem elméletileg az oblivionhoz, és mégis amikor elkezdem a karaktergenerálást, egybõl elfehéredik minden, és a játékban is fehér a cucc. Ha nagyon közel megyek a dolgokhoz akkor látok vmi szürke körvonalat csak. A gépemben 256 megás radeon 9550 van, aminek elméletileg jónak kellene legyen, de nem is ismeri fel a játék! mit kellene csináljak?

van egy kard is a játékban ami feltölti a lélekköveket,bár szinte mindeggyikkbe bele lehet tenni ezt a varázslatot!
Me0w
Igen, ha elkaptad a vampir betegseget akkor a varazslatok tab utolso oldalan, a rajtad levo hatasok kozott lesz egy drain effekt, ha arra raviszed az egeret kiirja, hogy Porphyric Hemophylia. Harc kozben eleg nehez kiszurni, de felulre is kiirja, hogy "You have contacted the Porphyric Hemophylia".

arpad vezer
Tehát, akkor ezt írja ki:
"Porphyric Hemophylia"

OK. Köszi.

Árpádvezér

Lenne egy kérdésem:
Van ugye Nonanagalodo (Kvatch-tól ÉNy-ra egy bányaszerûbejáratú kõépítmény), na ott mit kell csinálni? Negyedéig nem jutottam még el, azért kérdezem, hogy mire számítsak. Egyébként jött egy csomó imp.

hogy lehetek vámpír????? mert már egyszer voltam csak még a másik karakteremmel és egy fogadóban kaptam el de most sehogy se megy.Voltam egy vámpíros barlangban is és kiírta ezt:"Porphyric Hemophylia", de nem lett vörös a szemem!lehet hogy csak nem vártam eleget???!!HHHHEEEELLLLPPPP!!
Me0w
Miert, oszinten mit vartal egy 4 eves videokartyatol? Ne vard mar el, hogy a graphicsban levo 18 csuszkat majd valaki beallitja neked. Kezzd el 1024x768 noAA, noAF tokminimal beallitasokrol, es nezegesd meg, mit allitasz vele, hogy meg jo legyen az fps.

En is kb kozep beallitasokkal jatszom egy 3700+-os Athlon 64-el, 2g rammal es x800xtvel..

ne már, légyszi ott van lejjebb a kérésem!!!
Afe
"Amennyiben megharap egy vampír és elkapod a fertõzést, (Porphyric Hemophylia a varázslatok tab utolsó oldalán)" by HQ

arpad vezer
Van valami jele annak, hogy vámpír vagy? Kiírja ezt valahogy a játék?
Mert az imént egy vámpírokkal teli barlangot pucoltam ki, lehet, hogy több ideig tartott mint 3 nap, de utánam elmentem imádkozni. Lehetséges, hogy vámpír vagyok? (Bár én semmi jelét nem láttam, ezért kérdezem, hogy van-e jele?)

Árpádvezér

Afe
na most én már többszõr is ittam vért de a napfény kb félnapig nem bánt, aztán ujra éget. meg mintha azt olvastam vna, hogy az arcomnak is vissza kellene változni a vérszívás után de nem, mert iszonyú ronda a karim.
több helyen is láttam hagymát az ágyak szélén, elképzelhetõ, hogy elijeszti a vampokat ha alvás elõtt én is kiszórok párat?

pls heeelp
Me0w
Korantsem, mert ha megharapnak egyszeruen elmesz es a templomban kigyogyitanak mielott teljesen vampirra valsz 😊

Me0w
Oblivion kapun be, bloodgrass osszeszed, kijon. Egyebkent ICben a Gilded Carafeban szokott lenni 1-2 darab neha.

BlackShadow
én bloodgrass-t oblivionban találtam 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Crokin
2 kell nekie.

Repatarurgyán

Csak Oblivionban "terem". Át kell menni egy kapun és találsz tonnaszám.

De jobb dolog vámpírnak lenni. Egyre nagyobb elõnyöket kap a karakter, növekenek a tulajdonságai, néhány skill értéke, kap spéci vámpír képességeket és normál fegyverekkel szembeni ellenállást, chamr-ot amivel lehet kereskedni mert 50 ponttal megdobja a kereskedõ hozzáállását. Oké, sebezgeti a nap, de elég csak egyetlen alkalommal vért inni egy alvó személybõl és nem fog károsítani a nap (igaz elõny sem lesz). Tehát megfontolandó. Meg ha kigyógyultál is, simán újra vámpírrá válhatsz ha kicsit is figyelmetlen vagy. Akkor meg indul a procedúra elõlrõl.

bassszameee..!!! most vettem ramot a gépbe, és most van 1024, +van egy 2,8 ghz-es procim, és 256 mb-os Sapphire Radeon 9600-am... EZEN A GÉPEN LASSÚ MINT A SZAR!!!! azaz ugyanúgy megy mint eddig... akinek ehhez hasonló gépe van, milyen beállításokkal játszik? hátha túl nagy durvaságokat állítottam be...
Hali!

Kicsit utánanéztem és az alkimista mester képzõnek kell a 2 spéci bor (megadott, ultraritka évjáratú)

Afe
tudnátok segíteni bloodgrass beszerzésében, mert már 800féle zöldséget összeszedtem de ilyet még egy város árusánál sem leltem. úútálok vámpír lenni😞

Hali!

Azt is elmondták, hogy milyen idõpontokban menjél oda, hogy megszólaljon a szobor. Benne van a küldetés leírásában (térkép módban meg tudod nézni). Úgy emlékszem hajnalban (napkeltekor) és sötétedéskor (napnyugtakor) van rá lehetõséged. Amúgy összesen 1 db kell.

Hali!

Talán ha nem a leírást követnéd, hanem amit a fószer mondott, akkor könnyebb lenne. De talán még a küldetés leírása is segíthet.
Nem borok kellenek neki, hanem kancsó és poharak. Ad is rá pénzt, hogy szerezd meg. Ha jól emlékszem 1 ezüst kancsó, meg 4 pohár kell neki (a silver pitcher and a set of four glasses). Nem mindegy hogy milyenek a beszerzett cuccok, mert például ezüst kancsóból 3 külön típus van. pohárból meg szintén ezüst kell, de abból meg 2 külön típus van. Szóval jó vadászatot, mert ezt egyben sehol nem kapod meg. Lehet lopni innen-onnan, meg egyes elemeit meg lehet venni pár boltban. Ha ezek megvannak, akkor oda kell adni a manusnak, aki majd megajándékozza a nõjét velük és onnantól oktat.
De egyszerûbb ha vereted magadat. Hidd el hamarabb meglesz a fejlõdés, mint a master trainer esetében.

Remélem nem kevertem valamelyik másikkal, de az tuti, hogy valaki ilyet kért és sokat szívtam mire összevadásztam neki a cuccot.

Rambo 20
Ez a küldi asszem azután van amikor Brumában a kémeket keressük.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Öhhh segítsetek plz.Van ez a küldi amiben valami Azure nevû istenségnek(?) kell ajánlani valamit és ott van 3 ilen ürge és az egyik elmondja hogy olyan Wisp-o-willeket kell ölni vagy micsodákat mert azok dobnak olyan port.Olyanból hány kell?Már van 3 porom de a szoborra nyomkodok (SPACESPACESPAAACEEEE) de nincs semmi sem hatékonyságügyileg😄

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

DonnieBrasco
Ja és MÉG MINDIG a kaka NGO driver van ATI kártyáknál, nem pedig az ezerszer jobb Omega....

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
FAQ-ban kisebb hiba:

"Admire=csodálat
Boast=magasztalás
Joke=viccelõdés
Coerce=erõszakoskodás"

A Boast nem magasztalás, hanem dicsekvés, a Coerce pedig nem erõszakoskodás, hanem kényszerítés. Ez utóbbi még csak-csak hasonló, de a Boast tök mást jelent.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Paint Horse, 500GOLD de nemtudom hol van... keresgélj kicsit😄

grebber
MASTER Trainert csinálnám de nem megy 😞

Heavy armor:

- Pranal, Roxey Inn

Oblivion HQ ezt irja: Hozz neki Tamika és Surilie Brothers borocskát

Namármost a valoságban odamegyek a csokához és mondja beszéljek a pultós csajjal meg is teszem de nem jutok elõlrébb!!

Mit kéne csinálni?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Kár hogy nem lehet a lóval közvetlen a városba császkálni.Mert igy mindig futkosok a ló és a boltok között.

Me0w
Eleg sokat meg kell csinalni a kuldikbol, hogy megkapd a Shadowmeret, ahogy emlekszem legalabb 7-8 kuldi utan. De ha ilyen beallitottsagu vagy, erdemes megcsinalgatni a kuldiket, mert nagyon jo cuccokat lehet kapni.

grebber
Pár küldi után adja nemtom pontosan de megéri csinálgatni a küldiket mert fasza a ló 1000.0 cuccot bir és halhatatlan 😄

tibor16
na jó, de mikor? - DB küldetések elején.. végén???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
szóval - akkor most hogy is van? - tényleg nem lehet egy tárgyról leszedni a rajta lévõ enchantot? és másikat feltenni rá??? Az Umbrára yóó lenne kiegészítést rakni... piszkosul teccik az a fegyver.. úgy nem avulna el

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Sötét csukjás ad ingyé halhatatlant 😄

ChevyG work
hol lehet venni a legolcsobb lovat?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

tibor16
bazzz - kitalálhatnák már azt a modot, hogy az ember a karakterének a lapját, adatait tudja nézegetni, akkor is, ha nincs a játék kinyitva, - egyfajta honlap vagy tudomisén log gyanánt. Mindig eszembe jut, hogy most akkor, hogy is van ez meg ez, - de mindig nem nyitogathatom a játékot, mer dolgozni is kell (kéne<#idiota>)