The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért thx...
akkor még próbálkozok a fickóval bár a tolvajos vonal nem nagyon érdekel
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Beléptem a Tolvaj céhbe de nem csináltam meg csak 2 küldit kb.
Már régen nem csináltam semmit mire Grey Fox üzent hogy talizzunk...
Adott egy küldit amit megcsináltam de utána egybõl adott egy másikat.Menjek Anvilba a kastélyba és beszéljek Orrein-el vagy kivel de õ nem áll velem szóba viszont a szobályában találtam a következõ jegyzetet:
Sztem ez lenne az instrukció mert az a küldi hogy 700 aranyat kell hogy kapjak.
pffff
pls fordítsa le valaki nagyjából vágom...(menjek végig az úton majd balra forduljak utána jobbra ott lesz egy elhanyagolt hát oda kopp 2 várjak majd kopp még egy vagy valami ilyesmi..)
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Azért az érdekes, mert minden 24 óra után felugrik egy kis ablak benne egy szöveggel, hog milyen lázálmod vagy halucinációd volt. Ekkor kiírja a program, hogy kaptál vámpír képességeket, fejlõdtél skill és attribute terén. Tehát ezt nem nehéz észrevenni. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Majd ha jó magas szintû leszel, akkor fogsz glass cuccokat találni. Ezek ugyanis szinthez kötöttek. 16-20 szint fölött fogsz majd találni ilyesmiket az ellenfeleknél.
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
bevallom elõször nem is tudtam, hogy vámpír lettem, mert ép akkor csuktak le egy õr leöléséért (pedig senki nem látott), és mikor megláttam a karit sisak nélkül a börtönben azt hittem, hogy 30 év büntetés után vagyok és azért ilyen vén<#idiota>#idiota>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
aut viam inveniam aut faciam
a vérivás csak 24 óráig véd a napfény hatásaitól. Utána következõ szintre lép a vámpír. Ha iszol vért akkor az alap vámpírpofát kapod vissza, ami mindig rondább, mint amilyen a karakter eredeti arca volt (beesettebb, fakóbb, a szeme vöröses színezetû).
cuccok:
Ha megkaptad a betegséget semmi más dolgod nincs, mint aludni egyet egy ágyban és már utána nem lehet a betegséget meggyógyítani templomban. 3. nap végére (a fertõzés és alvás utáni 3. nap) vámpír leszel.
Jogos, nem pontosan fogalmaztam. Szóval ha alszol miután megfertõztek a betegséggel azután leszel újra vámpír. Ha nem alszik és elmegy templomba vagy csak felhajt a karakter egy cure disease italt, netán elsüti az azonos nevû varázslatot, akkor persze nem lesz vámpír. De ezért írtam, ha kicsit is figyelmetlen az ember, akkro a akaraktere könnyen újra vámpír lesz.
Together we'll fly someday...
Van ugye Nonanagalodo (Kvatch-tól ÉNy-ra egy bányaszerûbejáratú kõépítmény), na ott mit kell csinálni? Negyedéig nem jutottam még el, azért kérdezem, hogy mire számítsak. Egyébként jött egy csomó imp.
En is kb kozep beallitasokkal jatszom egy 3700+-os Athlon 64-el, 2g rammal es x800xtvel..
Mert az imént egy vámpírokkal teli barlangot pucoltam ki, lehet, hogy több ideig tartott mint 3 nap, de utánam elmentem imádkozni. Lehetséges, hogy vámpír vagyok? (Bár én semmi jelét nem láttam, ezért kérdezem, hogy van-e jele?)
Árpádvezér
több helyen is láttam hagymát az ágyak szélén, elképzelhetõ, hogy elijeszti a vampokat ha alvás elõtt én is kiszórok párat?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De jobb dolog vámpírnak lenni. Egyre nagyobb elõnyöket kap a karakter, növekenek a tulajdonságai, néhány skill értéke, kap spéci vámpír képességeket és normál fegyverekkel szembeni ellenállást, chamr-ot amivel lehet kereskedni mert 50 ponttal megdobja a kereskedõ hozzáállását. Oké, sebezgeti a nap, de elég csak egyetlen alkalommal vért inni egy alvó személybõl és nem fog károsítani a nap (igaz elõny sem lesz). Tehát megfontolandó. Meg ha kigyógyultál is, simán újra vámpírrá válhatsz ha kicsit is figyelmetlen vagy. Akkor meg indul a procedúra elõlrõl.
Kicsit utánanéztem és az alkimista mester képzõnek kell a 2 spéci bor (megadott, ultraritka évjáratú)
Azt is elmondták, hogy milyen idõpontokban menjél oda, hogy megszólaljon a szobor. Benne van a küldetés leírásában (térkép módban meg tudod nézni). Úgy emlékszem hajnalban (napkeltekor) és sötétedéskor (napnyugtakor) van rá lehetõséged. Amúgy összesen 1 db kell.
Talán ha nem a leírást követnéd, hanem amit a fószer mondott, akkor könnyebb lenne. De talán még a küldetés leírása is segíthet.
Nem borok kellenek neki, hanem kancsó és poharak. Ad is rá pénzt, hogy szerezd meg. Ha jól emlékszem 1 ezüst kancsó, meg 4 pohár kell neki (a silver pitcher and a set of four glasses). Nem mindegy hogy milyenek a beszerzett cuccok, mert például ezüst kancsóból 3 külön típus van. pohárból meg szintén ezüst kell, de abból meg 2 külön típus van. Szóval jó vadászatot, mert ezt egyben sehol nem kapod meg. Lehet lopni innen-onnan, meg egyes elemeit meg lehet venni pár boltban. Ha ezek megvannak, akkor oda kell adni a manusnak, aki majd megajándékozza a nõjét velük és onnantól oktat.
De egyszerûbb ha vereted magadat. Hidd el hamarabb meglesz a fejlõdés, mint a master trainer esetében.
Remélem nem kevertem valamelyik másikkal, de az tuti, hogy valaki ilyet kért és sokat szívtam mire összevadásztam neki a cuccot.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
DB
A ti kung-futok nem erős!
"Admire=csodálat
Boast=magasztalás
Joke=viccelõdés
Coerce=erõszakoskodás"
A Boast nem magasztalás, hanem dicsekvés, a Coerce pedig nem erõszakoskodás, hanem kényszerítés. Ez utóbbi még csak-csak hasonló, de a Boast tök mást jelent.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Heavy armor:
- Pranal, Roxey Inn
Oblivion HQ ezt irja: Hozz neki Tamika és Surilie Brothers borocskát
Namármost a valoságban odamegyek a csokához és mondja beszéljek a pultós csajjal meg is teszem de nem jutok elõlrébb!!
Mit kéne csinálni?
Next PC upgrade: 2022
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!