The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F3 (varázslatok menü) a legjobboldali fülön vannak a rád ható cuccok, ha van köztük egy kék ikon (drain fatique asszem) amire ha ráviszed az egeret és azt írja hogy porphyric hemophylia(?) na akkor megfertõztek, cure desease spell/potion vagy templomi oltár leszedi

Sipocz
Ez a lényeg. a lovat én spec. csak mint málhás jószágot használom, mászkálni csak magányosan én nem vigyázgatok a lóra, magára meg nem tud annyira vigyázni hogy ne gyakják ki. A karim ereje még mondig csak 30 és feather-rel együtt olyan 150 fontnyit bír a kb. 100 fontos versenysúlya felett, úgyhogy kell a sok jószág.
Mondjuk nagyon szeretnék egy olyan modot ami a lovat csak mint közömbös tereptárgyat, ládát meséli be a gamába; nem kellene hogy segítsen és nem kellene hogy bármi-bárki megtámadja.
Más: az OG-tek elõtt nyüzsizõ démonfattyak überellenfelek minden evilági lény számára ezt onnan tudom hogy tegnap egy légiós erdész+egy farkas+egy minotaur+a karim vállvetve küzdöttek a kapu elõtt 2 deadroth+1 daedraspider+1 scamp+1 clanfear ellen, sajnos a meccset csak a karim élte túl (persze hálás szivvel emlékezett "bajtársaira" azok hullái felett), minden esetre kiváncsi lettem volna egy fölényes evilági gyõzelem után maradt volna-é e bajtársi szövetség?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ChevyG work
<#banplz>

tízezer hozzászólást?! majd az akinek két annyavan

nem tünt fel még, hogy itt mindenki hüJJe csak te nem...

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
kerestem de eddig nem találom (folytatom a kutatást)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Sipocz
😊 á én már 14 múltam mert úgy dondoltam ez ilyen korhatáros dolog, de belátom tévedtem mert nálam már a deadroth volt az "alapdög" feneaztagyógyítósfajtáját kombóban tûzelementálokkal.
A elementálról meg juteszembe, volt egy spontán questem: baromi nagy viharban mászkáltam a nagyerdõben és elõbukkant egy kihalt farmház amibe belépve kaptam egy "auto" küldit, ki kellett deríteni az elnéptelenedés okát, egy közeli barlangba irányított a kompasz ahol többek között felleltem egy deep one keresztnevü szörnyet ami nagyon stormelementál fazonnal bírt, de ez nem kapu volt csak egy sima barlang. Van összefüggés?

tibor16
Tényleg, akkor mind megy oda, ahova utazol?? - elõbb utóbb megalapíthatod a Cyrodilli-bugaci ménest...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

koschwarz
vazz, ha megbetegszem vagy vámpír kórt kapok el, azt honnan tudom meg? kiírja? csak azért mert lekeveredtem imperial city csatornarendszerébe, és ott megküzdöttem 1-2 vámpírral, de nem tudom, hogy megharaptak vagy megsebeztek-e úgy, hogy elkapjak ilyesmit.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A daedric továbbfejlesztett ebony csak a megmunkálásnál daedra lelkekkel meg egyébb gusztustalanságokkal woodooznak <#csodalk>

PiszkosFred
Egy moddal pakolsz rájuk, másik moddal követ az összes téged. Ha már nincs kis szekér a játékban, akkor marad a kalandor mellett vonuló ménes látványa ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Félõ hogy igen, vagy legalábbis nagyon lelassul. De ez csak tipp, még nem szereztem meg eddig a keyt a tolvajommal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tibor16
Ne viccölj mááá.. 3 lovad lesz egyszerre???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sipocz
Hát igen gyönyörû látvány a "corpse smasher facility" abeztos, gondoljátok eféle "kivonatolással" készül a deadra-massza? , mert akkor ez csak egyfajta "leather armor" brrrr...

Sipocz
Oblivionban nem is szedek össze fegyvert-páncélt, csak pénz-ékszer-pia (valahogyan az ottani "csajok"-"hapsik" meg nem érdekelnek😊)). Az evilági helybõl meg csak úgy dõl a lé, most gondolkozok egy harmadik lovon mert a két paint-be összesen csak 1200 fontnyi massza fér bele, sanszosan eldöcögök Anvilba egy fehérért és akkor a karim lesz az "álombéli hercegnõ fehér paripán", szvsz. Martin le fog hidalni a látványtól😊)!

Sir Quno Jedi
Jaja! 😄DD De még csak ha a daedrák lelkei, meglehet a megkínzott halandók lelkeit és vérét is felhasználják a páncélmakingolásukhoz! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én elég alacsony szinten mentem a Kvatch-is ostromba (asszem még 10 elõtt), jó kis kergetõzés/tûzlabdázás folyt ott a clanfear-ekkel. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mondjuk ha beragad akkor az csak 4 szintlépés ami elmarad a maximumból = nekem megéri hogy ne kelljen töketlenkednem a zárakkal, már kezdem unni a minijátékot <#idiota>

Az olcsóságára magyarázat lehet hogy nem sokan akarnak olyan páncélt viselni aminek a darabjaiban megkínzott daedrák lelkei sikoltoznak <#nezze>

TÉK!!! 😛

Tudom, csak Leyawiin környékén még nem jártam 😊

Sipocz
Már jogos lennék daedra anyagokra, de az "evilági" helyszineken ebony volt a csúcsmatéria, lehet hogy csak a démoni síkon érhetõ el a daedra cuccos.
Furcsa hogy a "sima" daedra anyagok kereskedelmi értéke alacsonyabb mint az ebony meg a társai. Persze engem spec. ez csak a keresk. szemponból érdekel mert amilyen dögnehéz nemtom érdemes-é felvenni, egyszer nyúltam egy daedrascout-tól nyilveszõket hát 2-szer olyan nehezek voltak mint a dwarf vagy elf anyag.

20 szinttõl már a marauderek is hordanak daedricet szal csak ezért nincs szükség átmenni Oblivionba

Panzerfaust
A fickóval scak este lehet kereskedni, amikor kint ül a városban valami ligeten egy ládán, de ha nem mükszik, akkor akár a brumai orgázdánál is eladhatod. Vagy bármelyik másiknál is. Én most kb3000goldnál járok, persze én vagyok a gray fox. Aki pedig a íjlhiányra panaszkodott, én a vámpíroknál, és a közelben egy csontiíjásztól is szereztem íjat nyilat, de lehet hogy csak szerencsém volt.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Sipocz
Ha valamelyik deadraherceg questje szinthez kötött azt ki is írja a questnyitó bejegyzés.

tibor16
Azon gondolkozom, hogy a fõküldit abbahagyom az uccsó rész elõtt, mert ha bezár a bazár, akkor nem lesznek ilyen pipec (pl daedrik) páncéljaim... vagy rosszúl gondolom?

ati2002
Na azt nem tudom. Elvileg nem kellene...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Thx a +40 security bónusz miatt aggódom, ha nekem a security major szkill akkor tudom fejleszteni ha a kulcs már nálam lesz?
Nem fog a szkill beragadni 60-nál?

Sipocz
Csak a tömeg riaszt, pl. Kwatch visszafoglalásánál akkorákat szenvedett a kari hogy csak na. A gárdakapitánnyal kettesben nyírtuk végig a dögöket mert a katonák meg a légiós support 3-4 sec. után kifeküdt, az öreg captain meg általában ájultan hevert valahol a placcon, hál' az égnek a "fontos" népek csak leájulnak nem tom mi lenne ha vigyázgatni kellene rájuk feszt. A kari meg futott be olyan helyekre ahol a dögök csak egyesével fértek és akkora hullahegyeket mívelt hogy már nem látott ki mögülük. Nem használok staffokat mert a képzelgéseimben egy elf, még ha elsödlegese máge is íjjal és pengével szerelt (természetesen elf õsei íjjával és kardjával😊)), minden használt vazsit "fejbõl" nyom, ezek az elsõdleges "melee"-s gyilokjai (a kard inkább csak dísz és tisztelgés az õsök elõtt😊) és persze a befürdés eszközei.

ati2002
Én is nem rég, 23-as szinten csináltam meg. De nekem amúgy sem volt gondom a zárnyitással, valaki még nagyon régen, a megjelenés után nem sokkal leírta a trükkjét (hogy a leggyorsabban visszaesõt kell felpöckölni), azóta alacsony skillel is kinyitottam a very hard zárakat is 1-2 lockpick törése árán. De így lényegesen egyszerübb.

ati2002
10

icewolf
Én 11 szintûként csináltam meg... De elõtte nem is jártam ott..<#nemtudom>

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

És mi a minimumszint amikor már bele lehet kezdeni a küldetésbe?

ati2002
Leyawiin felett nem sokkal, az út mellett. A HQ-n megtalálod.
szerk.: itt van:

bigapó
merre van az a Nocturnal-szentély? mer nekem is gondom van néha a zárnyitással.

The Matrix has you...

tibor16
Nnne aggódj, nekem meg vmiért ezek a szellemes, démoni, sátánista dolgok nem fexenek. Volt olyan, amikor a blades volt harcosai csontvázként õrzik a dungit és onnan kell elhozni Martin leendõ páncélját, hogy nagyon nem akaródzott oda bemenni. Szerencsére van az Apotheozis nevû staffom - Rindírnél 5000 pénzér vettem, - nna azzal nem köll közel menni és már vagy 10 szinten keresztûl bevált. Az ember nem is tuggya mi is lakozik benne, oszt van meglepetés, amikor ott toporgok egy virtuális barlang elõtt a virtuális figurámmal. Azóta érzem kicsit jobban magam, amióta van 1 gyûrûm, ami 120 lábra mutatja az ellenséget. Mellesleg így is törrtént már olyan, hogy egy alattam levõ barlangból fölrohant 1 daedroath, úgy köllött összekapargatni magam, úgy bexartam...

Sipocz
Óriási! 14. szintü volt a karim amikor megérkeztem a Kwatch elõtti OG-hez, 17-es volt amikor lezsírozta az örököst a Blades templomban és most vándorol szerte a honban, kapuk-templomok-barlangok-céhek-sidequestek szóval qrvajó😊 (Martin meg megvár, türelmes fiú)!

ati2002
Akinek a zárnyitással van baja, csinálja már meg a Nocturnal szentély küldijét, halál 1szerü, csak visszakell szerezni a "Szem"-ét. Cserébe adja a Skeleton key-t, ami ad 40 skillt, és a lockpick nem törik!

Ron Ragm
Mivel a resist normal weapons elvileg ugyanaz ami a szellemkeen is van, és mágikus/ezüst/daedric karddal lehet õket csapni amik teljes fizikai sebzést okoznak, ezért csak a normális fegyverekbõl fogja fel a %ot, mágikus/ezüst/daedric fegyverek fizikai sebzése ugyanannyi marad mintha nem lenne resist normal weapons.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

tibor16
ha visszatöltesz, nincs meg? Mert nekem a visszatöltésnél megvan. Gondolom akkor meg lehet tunni a nevét és visszatudod csempészni. Egyébként én sem hordom az Umbrát, csak hiányzik, mint szerzemény... Hmmm - érdekes, én ott Kvatch féle guard ancúgot kaptam, volt benne vmi vazsi, de olyan nehéz volt, hogy leadtam a zaciba...

Lunki88
Akkor ezt megszívtam, 14-es szintû voltam amikor befejeztem a fõ storyt. <#rinya><#idiota>
Sipocz
Ezeket a tömegjelenteket vhogy nem tudom kezelni, 4-5 ellen az túl sok nekem még sumonnal is.

én is ezt mondtam, csak kicsit máshogy... de igen, ez a lényege
Sipocz
Saját tapasztalatom szerint pontosítok egy picit: a leggyorsabb pöcök lezuhanás után jön a leglassabb, no amikor a leglasubb pöcök fent akkor ketty.

tééényleeg??
felnyomod, és az elõtt amikor lassan ereszkedik le, kattintasz. de ezt nem lehet érthetõbben elmagyarázni
koschwarz
tehát akkor lehet beakasztani, amikor a leggyorsabban esik vissza??????? ááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!akkor eddig teljesen rossz irányba mentem<#falbav><#falbav><#falbav>

Me0w
Nem tudom mirol beszelsz 😊 Nem a leglassabban baze, legGYORSABBAN 😊 Utana lehet beakasztani a legegyszerubben.

Together we'll fly someday...

Sir Quno Jedi
Autoattempt+skullkey / open very hard lock spell

koschwarz
<#zavart1>DE ÉN MÉGIS KÉPTELEN VAGYOK RÁ, VAZZE!<#wilting>

namármost, ahogy eddig sikerült: elkezdek peckelni egy pöcköt. kitapasztalom, hogy milyen a ritmusa, amikor a leglassabban esik vissza, akkor nyomom a balegeret. ennél a pontnál vagyok bizonytalan: a balegeret pont akkor kell megnyomni, amikor a lockpick fejemég nem teljesen hullott vissza a fõ járatba? azaz még a pöcök függõleges vájata alatt lévõ részben (ami viszont még nem a fõ járat) kell kell gyorsan rányomni, igaz?

Sir Quno Jedi
Ne légy nyuszi, ÉN mindenkit egyenletesen kiírtok aki beszól! Egy-egy dungeon egy szuszra, van hogy több is.

Me0w
Nem lehetsz ilyen bena 😞( Annyira egyszeru, siman fel lehet torni 5 pockos zarat 1 lockpickkel.

Together we'll fly someday...