The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit véletlenül se csinálj azaz, hogy most pár dolgot veszel bele, mert ha egyáltalán dob a dolgon az csak ideig óráig tart és hosszab távon (sõt az már rövidtáv) abszolút pénzkidobás. Érdemes félretenned, ha egyben nem akarsz sokat kiadni gépre és rámenni a nagyonjó alaplapra, amiben megvan a lehetõség, hogy a következõ években bõvíthetõ az újabb generációs processzorokkal videókártyákkal ramokka. Amikor megvan a zseton egy nagyonjó alaplap és amennyire a pénzed engedi közepes konfigot belepakolni, amit már késõbb darabonként növelhetsz egy-egy csúcsabb dologgal (újgenerációr ram, vagy proci esetleg videókártya) bõvithetsz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
The Matrix has you...
tessék, itt az elsõ
A Beth-nek is azt kellet volna csinálni, amit a Farenheitnek. Amerikában kiadni a butított verziót.
Nem felejtem al az amcsi fórumokon a flémet, ami a butított változatuk miatt folyt. Náluk Indigo Prophecy néven jelent meg a Fahrenheit, mert nekik kivágták az összes szexjelenetet, nem csak az interaktív dugásos minijátékot, de még a csaj erotikus táncát is, amit a haverjának lejt. Páran ott sírtak, hogy ez igazságtalanság és hogy európából "kell" most megrendelni maguknak a teljes játékot. Köszönjék meg a kormányuknak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
obhq
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
De nem is ez aggaszt igazán...
A Bethesda fogja csinálni a Fallout 3-at... Remélem bele se kezdenek ha Teen besorolásúra akarják kihozni. <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Together we'll fly someday...
Készülnek modok, amelyek beraknak gyerekeket - majd egyszer. Ezek a gyerekek viszont nem mások, mint törpe felnõttek ;] Komolyan, csak a testük lesz összenyomva, és próbálnak "babaarcot" kreálni nekik. Mikor láttam a képeket a modból, olyan volt az érzésem, mintha hobbitok rohangálnának emberek közül. Kissé illúzióromboló... De majd leglátjuk mi sül ki belõle, ha kész lesz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
én biztos hogy amd64, pci-e-s asus alaplap, 1 v 2gb memoria, és min 6600gt VENNÉK (lemaradt)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem rossz az, de ha direkt játékra kérted kissé meglepõ hogy azt adták.
6600GT annyira nem jo mint amilyen drága
olvasd el az erösorrend táblázatot, elgondolkottato, hogy mennyivel gyorsabb a pci-e-s mint az agp-s és az agp átlag 5 rugoval drágább...
én se szoktam fejleszteni külön, még a memoriát se bõvitettem eddig
én biztos hogy amd64, pci-e-s asus alaplap, 1 v 2gb memoria, és min 6600gt
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
cerkát semmire nem vennék mert annyiba kerül mint az amd! és össze se illik hasonlitani azzal. p4 az igazi de az árát nem éri meg az amd-hez képest(SZERINTEM)
persze, hogy néha leesik, de néha ugy érzem, (föleg zárt térben) hogy 30-40 is van!
a füvet kikapcsoltam, de én nem vettem észre különösebb változást.
ugy gondolom, hogy 40-50e-ret nem ér nekem az, hogy 15 fps-el többet mennyen 1 fokkasl jobb grafikán
Ahogy mondták lentebb szerintem is vedd le 800x600, nem rossz az, ez a játék azon is nagyon szép. A víz efekteket szerintem is hagyd bekapcsolva és a látotávolságot lõd be.
szóval maga a gép cirka 150.000 és ebben még nincs monitor, ami még egy nagyobb tétel
http://www.kettlebelledzes.hu/
a gépem: intel celeron 2,8 Ghz, 1024 mb RAM, Saphire Radeon 9600 Atlantis 256 mb"
na ezt írtad csjg
ezzel a géppel MAX 800x600-at ajánlok, medium textúrát, bár a karid 256rammal bír, úgyhogy lehet hogy large-on is eldöcög, semmi árnyék, a fade-értékeket is max 25-50%-ra állítsd (egyébként a tree fade-nél szerintem nem vészes látvány szempontjából ha 0-ra teszed). sajna a distant land, trees és buliding-et be kell kapcsolni, a látótávolságot 100%-ra kell tenni a játszhatóság érdekében. szerintem ne legyen se bloom se hdr (a kártya nem is tudja asszem. víz-effekteket meg próbáld ki, mennyire húzza le az fps-t, én inkább bekapcsoltam mert az az egybefüggõ kék massza eccerûen gáz volt.
Ha úgy másfél éve akkor nem is vágtak át nagyon.
ennyi erõvel vehettél volna a teszkóban is egy konfigurációt.<#rolleyes>#rolleyes>
ja és a beállításaid milyenek? egyébként ahogy olvasgattam itt-ott teszteket, a gépemhez ilyen beállításokkal reálisnak tûnt az fps értékem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és ugyan ezekkel a beállitásokkal (960xakármennyi) simán 20 körüli fps
tök nem érdemes fejlesztenem akkor (esetleg még 512mb)