The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha a harcosok céhének tagja vagyok. Meglátogatott a DB csuhás és elfogattam, hogy kifingatom az embert akit megnevezett, ha megteszem kizárnak a harcorok céhébõl?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Aki átbasz, az basszon bét is!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezután már be tudod pipálni és indulni fog a mod. 😊
Jó játékot.
ITT találsz hozzá egy trailert. Ez csak egy Trailer videó érdemes megnézni a bizonytalankodóknak.
Na mindegy, úgy érzem érdemes megvárni.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Egyébként ez a full jó lovag ugyan úgy kifossza a hullákat és felveszi a rewardokat még a legszegényebbektõl is. De hát a szándék a fontos...<#hehe>#hehe>
Nem is tudtam! Komolyan ki lehet nyírni!?! HÁHÁ mekkora poén... a Speakert elhalgatattni. <#eplus2>#eplus2>
Hogy lehet bekerülni a DB-ba? Hogy lehet a küldetéseiket elvállalni?
A csuklyás faszit ha rögtön az elsõ találkozáskor megölöd (mivel gonosz) akkor megszabadulsz a DB küldetésektõl.
Amúgy azért könyveli el gyilkosságként, mert megkér rá hogy öld meg. Nem küzdelembeni halál van, hanem védtelenné teszi magát a csapásoddal szemben. Ha valaki nem tud védekezni ellened és úgy nyírod ki, azt könyveli el a progi gyilkosságnak. Ezért lesz a GC legyõzése gyilkosság.
Az a quest meg nem egy akkora nagy élmény szvsz. Sem nem kihívás, sem nem hosszú és még csak nem is érdekes. Egyszerû futármeló.
Kezdeni meg lehet vele valamit. Csináld végig a küldetéseiket vagy hagyd a francba az egészet. Helyet folgl csak tömege nincs annak a tõrnek. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Lehet mégis ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Nagyon szép karaktert rakhatsz össze vele. Gyönyörû hajkollekció és rengeteg sok szem minta van benne.
Az én orvgyilkos karakterem ITT van. Én használtam Ren féle hajat és szemet is.
Az Arénában ha a Grey Prince-szel (Grand Champion) összehaverkodok, akkor a végsõ küzdelemben a program gyilkosságnak könyveli el a dolgot. Milyen má’ az! Arénában "becsületes" küzdelemben nyomom le szóval nem értem (ha meg nem csinálom meg akkor 1. egy jó kis Quest kiesik, 2. nem kapom meg azt az über táp 3x blokk és 3x blade skilt). Ez mondjuk az orvgyilkos karakteremet nem zavarta, de történetesen van egy talpig becsületes, full jó Lovag karakterem is. Hát a nagy meccs után, nem meg látogatott az a csuhás. Mindenképpen be akart szervezni a Drak B.-be és váltig állított, hogy én mekkora egy mocskos gyilkos vagyok. ÉN?!? Ha nem lett volna fõ NPC ott helyben felnégyelem. Azóta is cipelem retek kis tõrét, hogy ott rohadna meg.
Ezzel nem lehet kezdeni valami?
Csak azért kérdem, mert pl. Skingradban van ez pszicho fazon (asszem Glarthir), akit én elküldtem a halál fa**ára. Aztán a minap megyek az utcán és látom, hogy rohan a fazon sipítozva kardot lengetve mögötte vagy négy õr. Pár méterre tõlem utolérték és keresztül döfték. Mint késõbb megtudtam, kinyírt valami csajt. Nem volt százas és senki sem segíttet a szegény bolondnak (hmmm…😉. Na mindegy, a lényeg, hogy már egy ideje ott hever kiterülve a Two Sister Lodge lépcsõjén, a városi önkormányzat meg cseszik eltemetni.
Na meg annak a négy vámpírvadásznak a testét, akiket én öltem meg, mert haverja vagyok a helybéli grófnak és bökte csõrét ez négy idegen. Kettõt a városban õrjáratuk alatt hátba lõttem, egynek alvás közben a fogadóban elvágtam a torkát, egyedül a negyedikkel gyûlt meg a bajom. A fogadóban találtam meg épp ez emeletre igyekezett. Jó alkalom volt úgyhogy hátba szúrtam. De nem halt meg az istenbarma, akkor nagy ember volt! Kardot rántott és random hátrakaszabolt, persze nem talált el, de az õrség így is megtudta a dolgot. Még szerencse, hogy a kocsmáros a spanom volt és segített leteríteni, de aztán kereket kellet oldanom. A Tolvaj Céhnél végül némi zsetonért elsimították a dolgot.
Na ez a négy is még a városban van (holtan).
Ezek már ott maradnak, vagy egy idõ után eltüntetik õket? Tudja valaki?
végülis arra jó volt az eddigi karakter, hogy megismerjem a szisztémát
Másrészrõl szerintem igenis megvan az alapjátékban a "halhatatlanság" érzete, alacsonyabb szinteken rendszeresen menekülnöm kellett, de most hogy az ac-m 85, agility és marksman 100-on van és találtam resist cuccokat már akármit ki tudok nyírni akár közelharcban is pedig én szintenként csak 3 (három) HP-t kaptam és 30-as szinten is kb csak 150 hp-m van.
A játék sajnos elég bénán kezeli a páncélokat pl steel páncél még kimaxolt heavy armorral is alig véd valamit, jobb lett volna ha a páncélok MIND megadják 100-as szkill mellett a maximum védelmet és csak strapabíróságban különböznek, tehát steelben IS kibírok pár csapást amig tönkre nem megy de daedricben viszont sokkal többet bírok mert strapabíróbb.
Így viszont 20-as szintig szopás és ahogy a daedric-glass divatba jön rögtön egybõl halhatatlanság...
A mostani karakterem 30-as és csak a thief és dark brotherhood questeket csináltam vele (még az amulettet sem adtam le) a következõ battlemage lesz de azt asszem már én is az OOO-val fogom indítani 😊
Egyébként van lehetõség átimportálni a mentett állásodat az új OOO1.3-ba (én is ezt csináltam), de ha tudod, hogy sokmindent másként csinálnál a 11-ik szint nem olyan magas szerintem érdemes új karaktert kezdeni. Anno én is így voltam vele, egy 22. szintû harcost kukáztam, mert elrontottam. Ha nincs fenn az OOO fokozottan oda kell figyelni a fejlõdésre, mert az ellenfél "túl fejlõdik". Az eredeti (modolatlan) játékban nem csak hogy veled fejlõdnek az ellenfelek, hanem õk fixen kapnak szorzókat, amiket te nem biztos hogy elérsz. Asszem minden szintlépéskor a kiosztott értékeknél minimum +3 kell állnia különben magas szinten ellehetetlenedik a játék (nem hogy nem vered le könnyen a goblinokat, de le se tudod verni egyáltalán).
11. szinten még elhiszem, hogy nem zavar, hogy együtt fejlõdnek veled, addig az OOO-ban is fejlõdni fognak <#wink>#wink>.
Az viszont mocskos egy érzés, hogy épp leterítetted az Arénában a Grand Championt, mindenki éljenez az utcán elõre köszönnek, aztán kilépsz a vadonba és az elsõ utonálló öblösen röhögve agyoncsap, mert nem fizettél neki 100 goldot. Na ilyen nincs az OOO-ban.
nem rossz a mostani karakterem, de ha tudtam volna egy csomó dolgot, még jobb is lehetne.
11-es szintig jutottam el, a sztoriban meg még az uralkodó utódával sem találkoztam, csak azzal a szerzetessel.
szóval azt mondjátok, hogy érdemes ezt a modot feltenni, és egy új karakterrel nekivágni? õszintén szólva engem nem zavar annyira az, hogy az ellenfelek is velem együtt fejlõdnek (végülis el tudom képzelni, hogy egy bandita vagy egy goblin is hozzájusson varázsfegyverhez), de valahogy mégis hiányzik az a felemelõ érzés, hogy bár egy goblin leverése 2-es szinten nehéz, viszont 10-es szinten mégiscsak legyen már annyi erõm, hogy odamegyek és lefejelem, amire megfekszik <#crazya>#crazya>, ne kelljen már percekig blokkolnom/elugranom, majd visszavágnom.
szóval a lényeg, hogy egy goblin az csak egy goblin, mégha véletlenül varázsfegyvere is van, nem igaz?<#nemtudom>#nemtudom>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Engem szörnyen lehangolt, hogy magas szinten glass armorban szaladgáltak a banditák és utolsó pudvás goblin is lecsapott egyszál pöcsben, hiába voltam Grand Champion.
Az OOO reálisabbá teszi a játékot, tehát egy ideig együtt fejlõdnek veled a karakterek és ki-ki megáll a neki való szinten (illetve eredendõen jóval magsabb szinten van azaz nem tudod megölni alacsony szinten), ergó bandita nem megy továb 15-18 szintnél és nem lesz varázscuccai, drága holmija. Viszont akinek erõsnek kell lennie pl ancient vampír az tényleg erõs. Úgy felrug, hogy éhenhalsz mire leesel.
Azon kívül bele aplikáltak alapból pár modot: a csapdák már TÉNYLEG csapdák, azaz meghal(hatsz) ha belelépsz. Ez számomra azért volt nagyon fontos újítás, mert az OOO óta tényleg odafigyelek a csapdákra mert huszonxedik szinten is meghalhatok tõle. A ládák egy részére is került csapda. A környezet egymáshoz és hozzád való viszonya jóval reállisabb (állatok, szörnyek, banditák, stb). Megszelídíthetsz állatot aki társaddá szegõdhet. Több és többféle cucc van benne. A nevesített NPC-ket jobban kidolgozták, egyedi öltözékkel. Bekerült kb 2200 új láda, amik egy része egyszeri és egyedi varázscuccot tartalmaz, azaz, ha eladod vagy elhagyod többet nem terem (annak a karakternek) a játékban, és a ládában sem respanol. Beleaplikálták (végre!!) a köpenyt a játékba (eddig külön mod volt). Nagyon hangulatos. IC-ben az õröknek címeres palástjuk van.
stb... még sorolhatnám és oldalakat írhatánk az OOO-ról (az angol leírása is kb 30 oldalas).
egyik fórumba láttam gondoltam beteszem😛
The Main Quest of Morrowind was trying to warn us of what was really going on at Bethesda, and tell us what to do:
* From his lair at the Red Mountain(Bethesda), Dagoth Ur(Todd Howard) planned to release the corprus disease(Oblivion) out into the population.
* The other Dagoths (Pete Hines, etc.) all helped to spread this disease using their magic powers (marketing PR and mods).
* The Sleepers (Oblivion fanboys), Ascended Sleepers (ESF moderators), Ash Slaves (game review sites) all helped him in his evil plan for world conquest (BEST GAME EVAR!!!) by spreading the meaningless phrases from their dreams (Radiant AI, physics, soil erosion).
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Az "Unfriendly Competition" nevû küldetésben (IC-ben), hová kell elrejtõzni, hogy Thoronir meg Agamir elkezdjenek végre szövegelni? Mert hiába bújok el, csak állnak ott, órákon keresztól. A lopakodás képzettségem mondjuk meglehetõsen alacsony, de ettõl függetlenül olyan helyre rejtõztem, ahol nem látnak, és a kígyószem is sötét. Vagy már eleve nem láthatnak meg, elõbb el kell bújni, mint hogy megérkeznek?
Emlékszem, hogy amikor elõször játszottam a TES4-gyel, akkor is sokáig szívtam ezzel a quest-tel, de már nem emlékszem, hogyan oldottam emg ezt a részt.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Spell Tomes
This pack adds "Spell Tomes" to the world's random treasure. These books grant you wondrous and powerful magic spells, just by reading them!