The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tolvaj-orvgyílkos vagy akkor valamilyen szinten varázsló is mert az illusion elég fontos mindkét kasztnak. De ha nem akkor sem gond, egyszerûen vásárold meg a varázslatot aztán gyakorolj egy picit hogy fussa kakaóra az enchantoláshoz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most nem emléxem biztosan, de úgy rémlik az utolsó küldetéshez nem használ messengert a Gray Fox. Vagy a helyén maradt és újra beszélni kell vele (amennyiben meg van a lopott cuccérték), vagy megmondta hol találod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sziasztok,gondom akadt.tolvajok segitségét várom!utolsó tolvajküldi a gond,jack cipõje után beszélek grey foxal,minden ok,de a MESSENGER nem akar felkeresni az utolsó küldivel!gondoltam,h az independent thievery küldiket párhuzamosan kéne nyomni,ez ugye a lopott holmik eladására vonatkozik,de imperial city,garden districtbe van a következõ tag,elvileg 1000arany értékben kéne eladni,h a bizalom meglegyen,ugy gondolom ez összefügg h jöjjön a mesenger,vagy tévednék,?az a gáz h 8000 fence-nél járok a taggal és mégse kapom az uccsó tolvaj küldit!SEGITSETEK!idegesit h azn utolsót nem tudtam kipipálni.hq t néztem de asszem 4.küldiig irja a végigjátszást.vagy kéne 1 végigj,v HELP,aki tul van rajta,milehetagond?
serito
Nem varázsló a karakterem de ennek ellenére azt , miként tudom megtenni?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

koschwarz
hát az egy alkalomra lesz jó, azzal még nem leszel kisegítve. inkább vásárolj helyette egy fortify strength varázslatot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

serito
Pont tegnap este törtem be a mágus jóságok kereskedésbe, és loptam egy ilyen Feather papirost. Eladtam Orin-nak, de azt hiszem visszavásárolom tõle.
Köszi.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Ha fenn van a mágustorony hivatalos mod, vagy tagja vagy Magus guildnek és bejutottál az egyetemre akkor enchantoljál magadnak varázsgyûrût, csukját, cipõt stb. ami csökkenti a vihetõ súlyt. Ez a varázslat a Feather. Minél nagyobb a százalék annál jobban csökkenti a terhedet. De használhatod a Fortify Strength-et is.
Illetve találhatsz is ilyen gyûrûket, azokat sose add el. Ha lopod akkor "mosd tisztára". Azt úgy tudod, hogy eladod az orgazdának és rögtön visszavásárolod onnantól nem számít lopotnak és az õrök sem kobozzák el.

serito
Akkor nem is akarom tudni. Imperial City-ben már az összer boltot kiraboltam, hogy teljesítsem a 5000 pénzes határt. Az a gond, hogy a streght skill-t sosem fejlesztettem ezért a vihetõ cuccok súlya még egy kis varázslattal is csak 180 (egységnyi), így nem tudok sok cuccot egyszerre ellopni. Pedig a Best Defence kereskedésben lenne mit a tejbe aprítani csak nem tudom elvinni. A jevelery shop-ot már kifosztotam szóval már csak a nehezek maradtak. Na mindegy majd apránként megoldom. Ezért kerestem azt a modot amivel a cuccokat a lóra lehet pakolni. Ha valaki tudja melyk ez a mod linkeljen nekem ide a topicba. Köszi.

Ha oda jutsz úgy is megtudod. Kár lenne elõni elõtte. De nagyon király küldiket fog adni. Fõleg az utolsó fog ütni.

serito
A tolvajok céhe küldiket csinálom. Azt az infót kaptam, hogy a Grey Fox személyesen fog megkeresni, mert beszélni akar velem. Mikor és hol lehet összefutni vele?

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Tudtok vmi fasza kis modot, ami mostanába került ki?

Aki átbasz, az basszon bét is!

Kösssz! Akkor asszem megyek a csórókhoz is 😛

PiszkosFred
Alapesetben nem, modokkal es addonokkal igen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha nem vagyok tagja a thiefs' guild-nek akkor is tok eladni lopott cuccokat?

Akkor valamit félreolvastál/értelmeztél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem este, hanem délután van benn a házban (aminek az elõzõ tulaját kinyírta). Nem gyûjt drogot, neked kell vinni neki erõs piát és akkor elmondja mikor van és hol.
Elõzetes infót a nõjétõl (nem a felesége) tudhatsz meg. Ha este mész a szállóra, akkor ott alszik mindkettõ az elsõ szobában.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Takimate
Elakadtam egy Dark Brotherhood sziasztok küldetésben.
Skoma -drogot gyûjt esténként Faleien (asszem így hívják)
Meg kéne várni este egy ház elõtt, de nekem nem jön. (A quest mark pedig a ház)
Várjam a házon belül ?
Kb. hány órakor érkezik oda? Ugyanis ott a házban meg kell hogy öljem, akkor kapok bónusz. Ha a hotelban ölöm meg nincs bónusz. Mondjuk ott is mindig cask a feleségét találom... õt nem 😞
Köszi elõre is.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

koschwarz
vazze te a mónika sót nézted a tutorial közben??<#hehe>

Sikerált a szintlépés, egyböl 4 is 😊 Köszi még1x

deadcode82
Igen, csak ha aludtál, utána tudsz szintet lépni!!!

Le kell fektetnem ahhoz, hogy fejlödjön? Asszem a módszert javasolni fogom a barátnõjelöltemnek is <#finom>

Keress egy ágyat és aludj benne 😊

Szió

Help kéne, valaki biztos meg tudná mondani: hogy a lekváros sajtba tudok szintet lépni? Mi kell hozzá? Lvl1 vagyok pedig már azt a kaput is bezártam amin jöttek át azok a bigyók meg a trónörököst is elvittem az atyához... aztán megszereztem a 4 könyvet... Jelenleg pislogok, hogy mi van... egy árusnál fejlesztettem egy képességet 5/5-re, háttha az kell, de nem jött be... most nem tudom, valami level up gombot dugtak el, vagy oda kéne-e menni valakihez, stb...

Köszi az esetleges válaszokat

Idõvel majd jön, csak nyugi. Mászkálj városokban és alukálj pár szálláshelyen, aztán egyszercsak feltûnik és elmondja hová menj.

hi!legutolso tolvajküldit,ki adja?vagyis hat a jack cipõje küldi utan nem jön a messenger,miért?
serito
Az meg a Wood Elf szerintem.

koschwarz
ja, ok <#nevetes1>

egyébként melyik a legjobb faj lopakodásra? a khajit?

Helyes. 😊

serito
Soha nem használok csalásokat, csak kihasználom a játék adta lehetõségeket.
De semmi gond, élvezem a szemtõl-szembeni harcot is (mármint az Arená-ban).

Ahol bemész szembe (ahol az ellenfél bejön) ajtó mellett neked jobb oldalt fel tusz ugrálni egy kis peremre. Ott nem ér el sennki (csak nyillal és varázslattal). De ez szerintem egyfajta csalás szerintem.

serito
Az ajtó melleti emelvény????? Azt hiszem megnézem magamnak.<#wow1>

serito
A futott körbe-körbe az már közel jár az igazsághoz. Az egész lényege a "dohány" volt.

Valószínûleg futott körbe-körbe és hátrafele nyilazott mint a Magyarok. Vagy felmászott az ajtó melletti emelvényre ahol nem fértek hozzá és lekaszált mindenkit. <#smile>

serito
Ha olvastad a korábbi írásomat #26447 én is használom. Ennek ellenére így történt.

koschwarz
na igen, ez az alap oblivionnal lehetséges volt (akár 1-es szinten is).
ezé hasnálom az oscuro's oblivion overhaul 1.3-at.

serito
Nekem is volt egy ilyen karakterem, de inkább kezdtem egy újat az alább irt képességekkel. 6 os szinten voltam mikor meglátogattam elõször az Arena-t. Egy éjszaka alatt (mármint a game idõszámítása alapján) Hero lettem. Zsinórban nyilaztam szét az ellent/eket. Csak érdekességképpen írtam.

serito
De egy kis aranytallér ezt a kérdést is megoldja. :-))))

Próbáld ki mindenképp. Mintha más játék lenne, totál más feelingje van. <#vigyor1><#vigyor1>

Akkor tök fölödleges a personalityt növelni, mert úgy is infamy leszel elõbb utóbb és akkor úgy se fognak szeretni.

koschwarz
eccer majd csinálok egy ilyen karit is, most fejjel-elõremenõs ütök-vágok vagyok<#violent>

serito
A personality-t csak 1x fejlesztettem az intelligence-t meg talán 2x.
Egy tolvaj/assassin (csajszi) karakterem van, nem egy buldózer típus. Az eliminálás mestere, csendben láthatatlanul támad, és mire a többiek feleszmélnek a kiválasztott egyén már az örök vadászmezõkön várja társai érkeztét.
Major:Athletics, Light Armor, Marksman, Security, Sneak, Acrobatics, Blade, Destruction (néha egy kis varázslás nem árt).

koschwarz
áááá, a többit még megértem, de a personality-t miért??<#wow3>

én a harcos karaktereket szeretem, nálam alap a strenght és az endurance növelése. a 3. ált. agility vagy intelligence (azért egy-két komolyabb spellt is el szeretnék nyomni idõnként)

serito
Akkor értem. Szintlépéskor az Agility, speed, és willpower vagy personality-t növelem.

Akkor senki se tud segiteni nekem oldblivion-t hogy kell használni ?

PS3 ID: kolb@szman

Az hogy mennyit tudsz cipelni az az éppen aktuális erõdtõl függ, ha nem raksz szintlépésnél az erõre pontokat akkor a terhelhetõség sem fog nõni.

Mert a cipelhetõ tömeg nem a szinttõl függ. Az az erõdtõl függ. Ha azt növeled, növekszik az elvihetõ cucc mennyisége is.
Az életerõd meg folyamatosan növekszik. Minden szintlépéskor az Endurance egy tizedével.

Ezek az alapjátékban is így voltak, a modban is így vannak. Csak a modban jóval kisebb a kezdõ életerõd, de a fejlõdésen nem történt változtatás.

serito
Kérdés/ek:
Használom az OOO1.3-as modot, egy-két hivatalos modot, natural modot, vanilla modot. A kérdésem, mikor szintet lépek a karakter élete és terhelhetõsége, kitarása miért nem növekszik? 7. szinten vagyok de még mindíg csak 165 egységnyi súlyt tudok cipelni, és ez megvan a kezdetektõl fogva. Ez miért nem növekszik a szintekkel együtt? Lehet, hogy OOO1.3 az oka?

Ombika
Vettem az adast !!

ollie
várhatsz rá pár évet, ha gondolod

Ombika
Lesz full magyarositas valaha vagy ne varjak ra?