The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX mindenkinek

Aki átbasz, az basszon bét is!

Petruska
Másik küldetésben gondolkozol😊 Abban csak meg kell találni a Guild vezetõjének, Vilena-nak a fiacskáját, és a vérfoltos naplóját, az picit késöbb jön😊

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Petruska
Barangolj kicsit a barlangban, ott lessz az a hulla, csak mivel már rég oszladozik ezért 'corpse' illetve 'zombie'-t keress. Én a legutolsó troll miatt róttam ott a köröket mire megtaláltam😊

Petruska
Hello, mod iránt érdeklõdõ kolléga! A horse armor mod Offical plug-in de mindjárt megnézem hova rámoltam el a zipjét.
Ami Frostcrag-et illeti, ha nem vagy mágus, akkor is alkalmad lesz enchantolni, mert ugyebár csak mage guild tag kiváltsága, valamint varázsigét és Atronachot készíteni. Az oltárokat 'üzembe kell helyezni' Mystic emporiumban lehet hozzá a nõnemû high elf NPCnél gyertyát kapni, ha atronach-ot akarsz idézni akkor pedig három salt-ra van szükséged, értelem szerüen Fire atronach - 3Xfire salt - Frost - 3X frost salt- Storm- 3X void salt- .
Frostcrag második szintjén találsz egy 'living area'-t amit szintén a mystic emporiomból rendezhetsz be, van egy kis kertje is ahol még az oblivion növényei is teremnek. egy szóval cool.)
szedd le - http://files.to/get/209857/31209/fostcraq.rar
és megtaláltam a paci armort is
- http://files.to/get/213192/38015/1548-1-Daedric_Armored_Horse-TESSource.zip
- http://files.to/get/213193/26457/horesarmor.rar

ird meg a küldid angol cimét
Speciel azt a küldetést, aho legy holttest lesz az egyik barlang egyik helyiségében trollal, azt pont nem õ adja, hanem a sötételf a harcosok céhének egy másik vezetõje. 😊

Pontosan mit írt a feladat szövege? Meg tudod nézni a feladatok leírásánál és akkro tiszta lesz mit is kell csinálni. Akkor tiszta lesz mi is a feladat. Plusz ne végigjátszásból játsz, mert lehetnek hiányosságok.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Coyote888
Szervusztok
Az lenne a problémám(és remélem tudnátok segíteni), hogy ugyebár a harcosok céhében a vége felé, kaptam egy küldetést Burz-gro-Kash-tól, Cheydinhalban.
Elküld, Harlun Watch-ba, ahol mindenféle különös fényeket láttak.
Onnan le kell menni egy barlanghoz. Ott van egy pár Will-o-whisp, nem túl nagy gond.
De.........
Utánaolvastam a neten, és elvileg benn kéne lennie egy troll mellet egy hullának.
De nincs ott...
Akárhánynapi várakozás után sincs ott..
Szerintetek mit tegyek????

\"You cannot change your fate\"

tolvajküldibe segiteni tudok,ha gondotok akad,kaptam lomdonbol egy 400 oldalas oblivion könyvet,minden küldi plusz sok hasznos info.ha kell valami,szoljatok
Valaki pls mondja el hogy kell használni az oldblivion-t a modot amivel régebi kártyákon is megy mert igy nem nagyon akkar futni ugy mond elégé akad 😊

PS3 ID: kolb@szman

Igen az volt az elsö dolgom de most már mindegy mert ma ugy gondolta hogy nem lép ki nemtom mért nem is nagyon érdekel lényeg hogy megy
Köszi a segitséget mindenkitöl 😊

Na, *ezt* nem tudtam, hogy az Egyetemre való bejutás nélkül is lehet ott varázslatot készíteni/tárgyat elbájolni. Holnap kipróbálom!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ha bemész a toronyba, akkor középen van egy oltár és annál kell idétni õket.
A melletelévõ két másik oltárral Enchant illetve Spellmaking lehetséges annélkül, hogy bejutnál az IC Universitybe.

Bocsi h 2x, csak véletlen 2x kattintotam (biztos elõfordult má veletek is <#wink>)

Varázsolni kell az atronachot vagy máshogyan kell (be)szerezni, esetleg be kell fogni?

Varázsolni kell az atronachot vagy máshogyan kell (be)szerezni, esetleg be kell fogni?

ujra telepitetted már?
Nem csak ennél de nemtom mi lehet a probléma az elején pedig nagyon könyen betölti aztán ki is lép

Köszi a segitséget akkor nagyon nemtok mit csinálni 😞 egyébként 400 MHZ-es

Hûha, sietnem kell, nem nagyon tudok gondolkodni, mi lehet a gebasz. Nem lehet, hogy a mostani állapotban hiányzik egy mod, ami korábban fent volt? Az .ini fájl ugyanaz, mint elõtte? A fastwrite-ot próbáld kikapcsolni, hátha segít.
Amúgy nem hiszem, hogy bármelyik RAM-mal lenne a gond. Más játékoknál tapasztaltál hasonló furcsaságot?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

PiszkosFred
Majd ha bevetted a gyogyszereidet, akkor javaslom olvass utana, mit jelent a forumozas, es mit jelent a cseteles, es ha mar ott vagy, nezz utana a netes etikanak is. Koszi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

AMD 64 3000+ (2200 Mhz en húzva) AGP-s Gigabyte Nvidia 6800 szarrá tuningolva 😄 , 1,5 giga ram (samsung), szabad hely: elég (100 gb+). A problémát NEM a tuning okozza, próbáltam úgy is hogy visszaállítottam eredeti értékekre, úgy is ugyanakkor jelentkezik a lassulás. Nagyon idegesít, mert iszonyat jól be volt lõve a játék, 30 fps alatt csak az imp cityben produkált. Amikre én gondolok: behányt az egyik ram?; behányt a videokari memóriája?; Illetve nem tudom Fastwrite bekapcsolása ptodukálhat e ilyen tünteket? Vagy valami egészen más? Elõre is köszi hogy próbálsz segíteni
"Konfigod? Így látatlanban elég nehéz megítélni."

AMD 64 3000+ (2200 Mhz en húzva) AGP-s Gigabyte Nvidia 6800 szarrá tuningolva 😄 , 1,5 giga ram (samsung), szabad hely: elég (100 gb+). A problémát NEM a tuning okozza, próbáltam úgy is hogy visszaállítottam eredeti értékekre, úgy is ugyanakkor jelentkezik a lassulás. Nagyon idegesít, mert iszonyat jól be volt lõve a játék, 30 fps alatt csak az imp cityben produkált. Amikre én gondolok: behányt az egyik ram?; behányt a videokari memóriája?; Illetve nem tudom Fastwrite bekapcsolása ptodukálhat e ilyen tünteket? Vagy valami egészen más? Elõre is köszi hogy próbálsz segíteni
látom10éve nem irtál,ne most kezzd el!
neked is LAPOSKUSZÁS!
PiszkosFred
Na akkor most, itt hagyd abba!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

látom nem vagy nagy oblivionos,most ide tévedsz és butaságodat bizonyitod.minimumot kérdezett,ÉRTED?
téged meg ki kérdezett?simirzsának irtam,nem neked,UGYHOGY LAPOSKúSZÁS!
minimum élvezetre pályázik,akadásmentesen!
hagyad, õ ért hozzá... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A "cáfolatod" egyben önmagaddal való ellentmondás is: "primán fut,grafika levéve,de lassuságnak semmi nyoma,SÕT keményen loadol mindenhol."

Pont azért kéne több RAM, hogy ne töltsön annyit <#idiota>

rá kell cáfolnom,igaz h 1giga cram nem árt,de 512ram'400hz,kingston-nal primán fut,grafika levéve,de lassuságnak semmi nyoma,sõt keményen loadol mindenhol.mondjuk,tömegjeleneteknél gázos,de az minden gépen.
Konfigod? Így látatlanban elég nehéz megítélni.

Nekem is van egy teljesítménybeli kérdésem: nagyon szépen fut a játék HDR-rel, 1024*768 felbontásban, max látótávolság, stb. Az ini-t moddoltam, rengeteg dolgot átírtam benne, amik a teljesítményt rendesen növelik, viszont a különbség alig észrevehetõ. Namost a probléma, hogy egy winfos újratelepítés óta produkál: a normál fps érték egy idõ után, fõleg fast travelek és városba/házakba ki be mászkálások után iszonyatosan belassul. Olyan mintha "megtelne" valami, memória? cache? fogalmam sincs, nem akarok hülyeségeket írni... Van valakinek ötlete?
Ha write és read hiba, akkor az vagy VGA, vagy RAM para. Elvileg. Ne rakd duálba a memóriákat (ha úgy vannak), illtve futtass le egy RAM-tesztet. Ez utóbbit csak akkor ha más játék is kilép/fagy.
Ami a VGA-t illeti, a BIOS-ban van vmi beállítás, ha jól emlékszem Fast Write vagy mi a neve, na azt tiltsd le.
Amúgy a RAM-od nagyon kevés ehhez a játékhoz (is). 512MB-vel a Win XP is tetûlassú, nemhogy egy ilyen program.

Szia. http://tessource.net -en keress rá a "saddle" szóra és a találatok közül válaszd az a MD Saddle Bags 2.3-as fájlt
Különféle (egzotikus) gyógynövények teremnek ott, illetve Atronach-okat lehet idézni, akik halálukig veled maradnak 😄

talán kártya,ajánlott 5900,400hz es a memoriád?
GeForce FX5600XT 512 memoria 3.0 proci ez a minimumoknak megfelel de amint elindul 3-5 másodperc és kilép valami write és read hibával mi lehet a gond mit tudok tenni ?<#confused>

Az odblivionba csak elinditom az exe-t ?

A frostcraq milyen plusszokat ad egyébként?

Arena-páncélt kell viselned amikor bennt harcolsz, ez egy teljes páncél elég szar védelemmel és szar enchantokkal.
Saját sisakot, pajzsot és fegyvert használhatsz mellette.

serito
Már kérdeztem a lovas dolgot a #26395 -ben arra tud nekem valaki egy linket adni?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Arena-ban a saját cuccaidat nem is használhatod? Gondolok itt arra, hogy át kell öltözni? A már rajtam lévõ varázs ruci nem jó?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

300 ért?nem nagyon érdemes és értelmét sem látom
A fighters guildnél special pont öldökölhetsz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen egyszerû. Odamész a szoborhoz, adja a feladatot, azt leadod a helyettesednek és kész. Aztán idõnként egyszerûen elsõdlegessé teszed ezt a feladatot és ha még mindig a klán fõhadiszállásra mutat a nyilacsaka a térképen, akkor még nem kell menni. Ha a szoborra akkor menni kell.
De elég az is, ha megfigyeled melyik napon látogattad meg a szobrot. Ki van írva a térképen milyen nap van. Aztán megnézed hogyan jönnek egymás után a napok és a legközelebbi azonos napon elballagsz a szoborhoz, majd pedig a klánhoz leadni a feladatot.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

simán!éljenek a gonosz karik!sajna képet nem küldtem,de a karim:breton,batlemage,csj:mage,ho fehér arc,haj,minden,kicsit ufos.staffokat használok,semmi fegyver,na meg varázslatok/kombinált/kiba...tt erós,28as,és gameplay csuszkán 3,4ed en simán megállja a helyét,max on is,de az már kinzás!majorbe az összes varázslás tipus
serito
Akkor meg is látogatom, (mert nincs több megbízásos öldöklés (:-(( ) és szétvágok néhány segget. A lopás és a gyilkolás a lételeme a karakteremnek.
Kíváncsi vagyok mikor a Fighter's Guild küldiket csinálom, hogy fogom megállni, hogy ne öljek meg ártatlanokat. :-))))))

serito
Még egy kérdés:
Hol találom azt a mod-ot amivel a cuccokat a lóra lehet pakolni?

simán zuzni fogsz,10rugot tuti összeszedsz!kb1 ora alatt letudhato