The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki átbasz, az basszon bét is!
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
Ami Frostcrag-et illeti, ha nem vagy mágus, akkor is alkalmad lesz enchantolni, mert ugyebár csak mage guild tag kiváltsága, valamint varázsigét és Atronachot készíteni. Az oltárokat 'üzembe kell helyezni' Mystic emporiumban lehet hozzá a nõnemû high elf NPCnél gyertyát kapni, ha atronach-ot akarsz idézni akkor pedig három salt-ra van szükséged, értelem szerüen Fire atronach - 3Xfire salt - Frost - 3X frost salt- Storm- 3X void salt- .
Frostcrag második szintjén találsz egy 'living area'-t amit szintén a mystic emporiomból rendezhetsz be, van egy kis kertje is ahol még az oblivion növényei is teremnek. egy szóval cool.)
szedd le - http://files.to/get/209857/31209/fostcraq.rar
és megtaláltam a paci armort is
- http://files.to/get/213192/38015/1548-1-Daedric_Armored_Horse-TESSource.zip
- http://files.to/get/213193/26457/horesarmor.rar
Pontosan mit írt a feladat szövege? Meg tudod nézni a feladatok leírásánál és akkro tiszta lesz mit is kell csinálni. Akkor tiszta lesz mi is a feladat. Plusz ne végigjátszásból játsz, mert lehetnek hiányosságok.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az lenne a problémám(és remélem tudnátok segíteni), hogy ugyebár a harcosok céhében a vége felé, kaptam egy küldetést Burz-gro-Kash-tól, Cheydinhalban.
Elküld, Harlun Watch-ba, ahol mindenféle különös fényeket láttak.
Onnan le kell menni egy barlanghoz. Ott van egy pár Will-o-whisp, nem túl nagy gond.
De.........
Utánaolvastam a neten, és elvileg benn kéne lennie egy troll mellet egy hullának.
De nincs ott...
Akárhánynapi várakozás után sincs ott..
Szerintetek mit tegyek????
\"You cannot change your fate\"
PS3 ID: kolb@szman
Köszi a segitséget mindenkitöl 😊
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A melletelévõ két másik oltárral Enchant illetve Spellmaking lehetséges annélkül, hogy bejutnál az IC Universitybe.
Amúgy nem hiszem, hogy bármelyik RAM-mal lenne a gond. Más játékoknál tapasztaltál hasonló furcsaságot?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
AMD 64 3000+ (2200 Mhz en húzva) AGP-s Gigabyte Nvidia 6800 szarrá tuningolva 😄 , 1,5 giga ram (samsung), szabad hely: elég (100 gb+). A problémát NEM a tuning okozza, próbáltam úgy is hogy visszaállítottam eredeti értékekre, úgy is ugyanakkor jelentkezik a lassulás. Nagyon idegesít, mert iszonyat jól be volt lõve a játék, 30 fps alatt csak az imp cityben produkált. Amikre én gondolok: behányt az egyik ram?; behányt a videokari memóriája?; Illetve nem tudom Fastwrite bekapcsolása ptodukálhat e ilyen tünteket? Vagy valami egészen más? Elõre is köszi hogy próbálsz segíteni
AMD 64 3000+ (2200 Mhz en húzva) AGP-s Gigabyte Nvidia 6800 szarrá tuningolva 😄 , 1,5 giga ram (samsung), szabad hely: elég (100 gb+). A problémát NEM a tuning okozza, próbáltam úgy is hogy visszaállítottam eredeti értékekre, úgy is ugyanakkor jelentkezik a lassulás. Nagyon idegesít, mert iszonyat jól be volt lõve a játék, 30 fps alatt csak az imp cityben produkált. Amikre én gondolok: behányt az egyik ram?; behányt a videokari memóriája?; Illetve nem tudom Fastwrite bekapcsolása ptodukálhat e ilyen tünteket? Vagy valami egészen más? Elõre is köszi hogy próbálsz segíteni
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Pont azért kéne több RAM, hogy ne töltsön annyit <#idiota>#idiota>
Ami a VGA-t illeti, a BIOS-ban van vmi beállítás, ha jól emlékszem Fast Write vagy mi a neve, na azt tiltsd le.
Amúgy a RAM-od nagyon kevés ehhez a játékhoz (is). 512MB-vel a Win XP is tetûlassú, nemhogy egy ilyen program.
Saját sisakot, pajzsot és fegyvert használhatsz mellette.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De elég az is, ha megfigyeled melyik napon látogattad meg a szobrot. Ki van írva a térképen milyen nap van. Aztán megnézed hogyan jönnek egymás után a napok és a legközelebbi azonos napon elballagsz a szoborhoz, majd pedig a klánhoz leadni a feladatot.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Kíváncsi vagyok mikor a Fighter's Guild küldiket csinálom, hogy fogom megállni, hogy ne öljek meg ártatlanokat. :-))))))
Hol találom azt a mod-ot amivel a cuccokat a lóra lehet pakolni?