The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik progi amivel itt cseszekedik mertt mar eleg idegesito hogy nem tudja normalisan leirni es itt megtudnam nezni a cucc id-jet....
[X]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[X]
[X]
(no offense)
A mágus akadémián lévõ egyik küldetésnél akadtam el.A neve:Vahcateni kutatás.Megvan mit kell csinálni lentt a barlangban az oszloppal, de sajnos az egyik varázslatot nem tudom hogy melyik.A varázslat/varázslattípus pedig a "fortify" névre hallgat.Az melyik spell?
A választ elõre is THX
Van egy fordítóprogramom és megpróbálnám fordítani a játékot. El tudná nekem valaki mondani hogy melyik fájlban vannak a szövegek és hogy miként kell lektorálni, fordítani stb.? Privibe ha kérhetem! Elõre is KÖSZ!
vagy ha soul gemeket töltögetsz szorgalmasan soultrap varázslattal a megölt ellenfeleid lelkével, akkor az így feltöltött soulgemekkel is újratöltheted a fegyveredet.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
egy olyan kérdésem lenne hogy feltettem a Living Economy v2.2-t de ha eladtam az orgazdanak vmit akkor a tobbi cuccot mar csak 0 goldert vette át....
Ezek a modok vannak fennt vmelyiket nembírná?
-Eshme Bodies
-OOO 1.3
-Ren Beauty Pack
-Natural Faces
-Natural Environments
Because cheese...
[X]
[X]
[X]
2.Vannak mérgek, meg potion-ök, A mérgek CSAK NEGATÍV hatással bíró lötyik amiket a fegyveredre tudsz kenni és némi extra sebzés vagy különleges átkot tudsz az ellenfeleidre rakni.
A potion-ök bírhatnak negatív és pozitív tulajdonságokkal egyaránt, de ezek mind csak rádhatnak.
A restore, helyreállítást jelent (pl. a restore fatigue akkor jó, amikor sokat csapkodtál aminek következtében kifáradtál és gyorsan szeretnéd vissza állítani az energiád. A restore luck, pedig akkor jó hogyha vki megmérgezett, ennek következtében lement a luck-od az alapértékrõl, akkor visszatudod rakni a normálra.
[X]
[X]
És még egy olyan kérdésem lenne ami leheet elég lami de nekem megse teljesen vilagos sok sok noveny ad olyat hogy pls "restore luck", "restore fatique" stb.. szval ezek tulkeppen mit allitanak vissza mert tudtummal a szerencse meg ilyenek nem nagyon csökkkenek vagy ez meregre van?....
Újabb kérdés: Elszegõdtem egy vámpírgyilkos csapatba, és az elsõ megbízatásom megölni egy bizonyos Roland Jenseric-et. Betörtem a házába, hogy keressek valami bûnjelet vele kapcsolatban, de semmi kompromitálót nem találtam. Pincétõl a padlásig mindenhol jártam, minden ládát feltörtem...stb. Van esetleg valami titkos hely?
sorry a láma kérdésért<#vigyor5>#vigyor5>
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"