The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X Revenge
A neve: Construction Set (azért CS)

[X]

Valaki mkondja meg pls hogy ez
melyik progi amivel itt cseszekedik mertt mar eleg idegesito hogy nem tudja normalisan leirni es itt megtudnam nezni a cucc id-jet....

X Revenge
Errõl beszélek 😄

[X]

Ioles
De legalább megpróbálom!<#smile>Szerintem sem lesz belõle semmi, de hátha...<#smile>

X Revenge
Ezt én mind elhiszem és nagyon örülök is neki h végre az npc-k ékes anyanyelvünkön neveznek "Kvacs Hõsének", de ha van benn egy kis lelkesedés akkor miért ne csinálhatná? mindenki tudja h 10 sort se fog majd megcsinálni, de hadd csinálja. 😄

[X]

PiszkosFred
Fel eve meg harom csapat dolgozott a magyaritason. Belole egy tuti, hogy a mai napig is aktiv, es egesz szepen haladnak. A tobbi kettot nemtudom. De nem egyedul csinaljak, es hogy mikorra lesz kesz, azt se kerdezd meg ;] Iszonyu nagy melo, es nem eleg a forditas, ismerni is kell a vilag tortenelmet, hatteret, es ahhoz kell igazadni egy-egy kenyes szituacioban. De majd csak elkeszul valamikor...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

😄😄 én is elõhuzakodnék egy hülye kérdéssel nem tudja valaki az ooo 1.3 itemjeinek az ID-jeit mert végre ratalálok egy emberre akin rajta van azz a szerencset Worm Dwemer ruci amit keresek a setthez erre kifagy es legkozeleb mar nem o jott velem szembe :S

X Revenge
Félig-meddig a témához kapcsolódik, de mivel közülünk senki se bír, túl nagy fordítói rutinnal, kérdezd meg ezt inkább egy fordító topikon vagy tedd fel ezt a kérdést a www.magyaritasok.hu-n.

[X]

X Revenge
Van benne vmi... de mégis csak azér vunk itt h segítsünk másoknak még hogyha néha elég hülye kérdéseket tesznek fel.

[X]

PiszkosFred
Sziasztok! Van egy 25 eves Trabantom, es megprobalnek elindulni az idei Forma 1-ben. El tudna nekem valaki mondani, hogy melyik szervezetnel kell jelentkeznem, es hogy milyen matricakat kell raragasztanom a kocsimra, hogy ne legyen kifogasuk? Priviben ha kerhetem. Elore is koszonom!

(no offense)

adios
Hello!
A mágus akadémián lévõ egyik küldetésnél akadtam el.A neve:Vahcateni kutatás.Megvan mit kell csinálni lentt a barlangban az oszloppal, de sajnos az egyik varázslatot nem tudom hogy melyik.A varázslat/varázslattípus pedig a "fortify" névre hallgat.Az melyik spell?
A választ elõre is THX

Ioles
Sziasztok!
Van egy fordítóprogramom és megpróbálnám fordítani a játékot. El tudná nekem valaki mondani hogy melyik fájlban vannak a szövegek és hogy miként kell lektorálni, fordítani stb.? Privibe ha kérhetem! Elõre is KÖSZ!

MerlinW
kieg: avagy varla stone-okkal😊

[merlinw.org]

koschwarz
egy encsentelt fegyverre nem tudsz újra új varázslatot tenni, de ha a lemerült fegyver újratöltésére gondolsz, akkor azt vagy egy máguscéhbeli embernél tudod pénzért újratöltetni

vagy ha soul gemeket töltögetsz szorgalmasan soultrap varázslattal a megölt ellenfeleid lelkével, akkor az így feltöltött soulgemekkel is újratöltheted a fegyveredet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nuxa
De az elhanyagolható.

Because cheese...

X Revenge
Nem lehet sajnos

[X]

sziasztok. nekem 1 kérdésem lenne: lehet-e újra enchantingolni olyan tárgyakat, amik már kimerültek? pl küldetésekben kapott fegyverek..aki tud, segitsen legyenszives. elõre is köszönöm!
sziasztok. nekem 1 kérdésem lenne: lehet-e újra enchantingolni olyan tárgyakat, amik már kimerültek? pl küldetésekben kapott fegyverek..aki tud, segitsen legyenszives. elõre is köszönöm!
LegionarR
Nem 100%, de sztem az OOO 1.3-ban (a fullban, nem a lite-ban) már alapból bele van építve a Living Economy vagy valami hasonló, lehet hogy ez zavar bele...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

nem a staffos kuldinal jartam, és már megvan a megoldás hogy egy oblivionbol jott katona beszel Lexxel aztan eltunik es utanna ujra vissza kellet mennem ahhoz akinak a staffot vittem....

egy olyan kérdésem lenne hogy feltettem a Living Economy v2.2-t de ha eladtam az orgazdanak vmit akkor a tobbi cuccot mar csak 0 goldert vette át....
Ezek a modok vannak fennt vmelyiket nembírná?
-Eshme Bodies
-OOO 1.3
-Ren Beauty Pack
-Natural Faces
-Natural Environments

PiszkosFred
Ez azert tulzas. Elotte van egy kis probatetel...

X Revenge
Szerintem hogyha már a staff-os küldetésnél jár, akkor ilyenekt nem kell neki magyarázni 😊

[X]

BUÉK! <#wave>

Nuxa
A legegyszerûbb módja, ha egyszerûen éjfélkor elmész a waterfront discrict-be, ott van egy nyomornegyed a házak mögött, onnan már meglátod a fáklyás embert, akit Armandnak hívnak, beszélsz vele, megmondod, hogy csatlakozni szeretnél a céhükhöz és már fel is vagy véve.

Because cheese...

Nuxa
Vissza kell vinni a lakására.

Because cheese...

Nemtom, de BUÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!<#vigyor3><#beka2><#idiota><#circling><#wink>
Nem tudja valaki hogy a tolvaj céhes küldetéseknél miután elloptam az egyetemrõl egy varázslónak a botját és odaadtam egy tolvajnak utanna mit kellene csinalni?

X Revenge
Elöször is ajánlást kell szerezned gray fox-tól, le kell buknod egy lopásnál vagy csöveseket kell faggatnod. Ha ez megvan mindent leír a quest.

[X]

Dejó és estelge megosztanád velem is a helyet és aszemélyt ha nem olyan über nagy titok?

Én tudom.

hali nem tudja valaki hol lehet csatlakozni a tolvajkok céhéz es hogy ennek vannak-e kikötései?

X Revenge
Rá tudsz kattintani (és van-e) a zsákra (kereskedelmi ikon)? Ha nem, akkor az a gond h rossz helyen vagy, az az npc csak privát szférába akar üzletelni, nem mondjuk az utcán, hanem inkább a lakásán. Ha van ikonjel és rákattintasz és mégse tudsz bízniszelni, akkor valszeg kirúgtak a guildbõl (vagy nem tom mer velem még sose volt ilyen 😄)

[X]

😄 Az orgazdakkal kapcsolatban még volna egy oplyan gondom hogy odamegyek hozzá es feltornázom a bizalmát 93-95 re és ha kereskedni akrok vele akkor ekuld a fenebe kb...

X Revenge
Nem hiszem, mindenkinek egyszer lehet elhasználni a jóhiszemûségét, hülye lenne visszarakni a cuccokat 😊.

[X]

még egy olyan kérdésem lenne hogy kiraboltam ic-ben egy potion kereskedõt, és vmelyik nap visszamentem hozza és lattam hogy ujra vanna italja de az egész hazban sehol semmi, késõbb se fgoja õket lepakolni??,...

oké thx én is erre gondoltam....köszi a helpet...

X Revenge
1. A lopott cuccokról a piros kéz jelet legegyszerûbben úgy lehet eltûntetni, h keresel egy thieves guildes kereskedõt (pl. Ongar) akinek eladod a cuccod, majd visszavásárolod. Igaz vesztesz rajta néhány aranyat, de sztem megéri.

2.Vannak mérgek, meg potion-ök, A mérgek CSAK NEGATÍV hatással bíró lötyik amiket a fegyveredre tudsz kenni és némi extra sebzés vagy különleges átkot tudsz az ellenfeleidre rakni.
A potion-ök bírhatnak negatív és pozitív tulajdonságokkal egyaránt, de ezek mind csak rádhatnak.
A restore, helyreállítást jelent (pl. a restore fatigue akkor jó, amikor sokat csapkodtál aminek következtében kifáradtál és gyorsan szeretnéd vissza állítani az energiád. A restore luck, pedig akkor jó hogyha vki megmérgezett, ennek következtében lement a luck-od az alapértékrõl, akkor visszatudod rakni a normálra.

[X]

X Revenge
Végig toltam má azt a questet, de fogalmam nincs h ki aza a fószer és h mit kell csinálni 😊, bocs. A lényeg hogy mindig olvasd el mit ír a quest az angyon sokat segít.

[X]

Nemt tudja valaki hogy el lehet e tuntretni a lopott targyat jelzo piros kis kezet valahogy mert kiraboltam IC osszes kereskedojet es van par jjo cucc amit akarnek hasznalni....

És még egy olyan kérdésem lenne ami leheet elég lami de nekem megse teljesen vilagos sok sok noveny ad olyat hogy pls "restore luck", "restore fatique" stb.. szval ezek tulkeppen mit allitanak vissza mert tudtummal a szerencse meg ilyenek nem nagyon csökkkenek vagy ez meregre van?....

Kösz szépen!

Újabb kérdés: Elszegõdtem egy vámpírgyilkos csapatba, és az elsõ megbízatásom megölni egy bizonyos Roland Jenseric-et. Betörtem a házába, hogy keressek valami bûnjelet vele kapcsolatban, de semmi kompromitálót nem találtam. Pincétõl a padlásig mindenhol jártam, minden ládát feltörtem...stb. Van esetleg valami titkos hely?

kircsi,mostmár olvastam<#smile>
öö,h tudom eldobni a cuccokat amik nem kellenek?probáltam,h kihúzgálom õket az ablakbol,de nem/diabló ártalom😄/
sorry a láma kérdésért<#vigyor5>
PiszkosFred
Tedd el a naplot, ha ugyanarra gondolunk. Nem eleg csak elolvasni (es persze megtalalni a szekreny mogott), hanem tedd is zsebre, es majd add oda neki.

overtkill
Sziasztok, egy kérdés: A Brumai vámpírvadász küldetésnél Carius Runellius valami bizonyítékot kér, és nem küld vissza a fogadóba, hogy egy óra múlva találkozzunk. Mit és hol rontottam el?

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

mér mit vársz egy ilyentõl csoda h. bekapcsolja a gépet és már tapsolni kell bazze azt várja h. másodpercenként fejlõdjön türelem kell hozzá ember ez egy rpg nem fps amiben bemész a szobába leszedsz 3 embert kapsz pontot shotgun skill +++ és mész a következõ szobába ember ez nem ilyen ez RPG.....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Letöltesz egy modot ami gyorsítja, bár amiket eddig írtál sztem inkább ne próbáld ezt mert valszeg egy format c: lesz a vége... <#hehe>

jav:magamtól

nah én meg közbe rájöttem magamtúl h. hogy kell továbbjutni.

X Revenge
Attól fejlõdsz h nõnek a major skilljeid és minnél magasabbak azok a skillek annál lassabban fejlõdnek.

[X]