The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy kérdés, az a világító Weliky, vagy ilyesmi kõ mire jó.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nincs fenn semmi, csak a magyaritás meg a ooo. Probáltam az .ini-ben megkeresni, de nem mertem átirogatni, mert ha jól láttam hexában van megadva és több karakter mint kéne.......
A házban lévõ ládából tûnik el dolog, vagy abban biztonságosan lehet tárolni? Kipucoltam Anvilban a kisértetkastélyt 😊
Értek meglepetések az ooo felrakása után, mert eddig csak akkor léptem szintet (most LVL4 vagyok) ha minden hasznos skill-t jól felvittem. (+5 minden szintlépésnél) Most az egyik katakombán úgy lecsaptak meg se tudtam mozdulni 😞
Nem tudom miért nem jegyzi meg a beállításaidat. Talán valamit mindig módosítasz az esp-k körül vagy új dolgot tettél fel.
A karakteremet úgy állítottam be, hogy akkor lépek szintet amikor én akarok 😊, de kösz a figyelmeztetést.
Még egy kérdés, én szeretem a saját beállításaimat használni irányítás szempontjából, de most minden indulásnál át kell állitanom mert nem jegyzi meg.
köszönöm
Aki átbasz, az basszon bét is!
Minden olyan tárgy amit TE dobsz el (vagyis volt már az inventoridban) viszont örökre ott marad ahol hagytad.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Ez itt a link az angol nyelvû változathoz... Miután feltetted, az imperial city-i market dristrict-i Divine ELegance boltban tudod megvenni a köpenyeket...
skatebab
Az lenne a kérdésem, hogy:
1. A hullák eltünnek valamikor, vagy a örökre ott kell õket rugdosnom úton-útfélen?
2. Ha lemegyek egy dungeonba, pl. Vilverin-be (nem biztos hogy így írják, Imperial City mellett), és kifosztom, akkor újra ki lehet fosztani X nap elteltével, vagy azt kilõttem és kész?
Elõre is köszi a segítséget!
skatebab
Ui.: Ez elõtt a 14. (Hermaeus Mora) Daedra Szentélyes küldetést csináltam meg, ahol lemészároltam egy csomó hívõt (akik a szobrok elõtt állnak). No itt kiirta egyszer hogy magamra fogom haragitani az isteneket, de csak ennyit.
skatebab
csak az van hogy nem akar menteni!
De tennap amikor jácottam vele tök jol ment, mentett meg minden<#crazya>#crazya>
Hát azért nem fogok 2 gb ramot venni csak ezért hogy fusson!
max egy +512mb-ot és 1 gb az elég nekem.+egy 7000 valahányas vidikártyát és nekem az elég is.
skatebab
ha ez is megvolt, akkor elvileg tudnod kéne hogy mit kell tenni
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Emellett a sûrû kilépegetés oka lehet még, hogy nincs elég memória a gépedben (ez látszik is), nincs elég virtuális memória, nincs elég hely a meghajtón pluszban, nem végeztél defragot a játék telepítése elõtt biztos ami biztos alapon, de valószínüleg utána sem, megy a zene, holott az is rendesen terheli a gépet. Lehet, hogy régi a drivered, nem megfelelõ verziójú a Dx9.0 c ami fenn van a gépeden, szóval van min végigmenni mielõtt kimerülne a lehetõségek tárháza. Ja és az is lehet hiba, hogy túl régen volt felrakva a Windows és megérett már egy újratelepítésre az idõ.
Nem csak azok lehetnek a hibák, amiket a FAQ-ban leírva megtalálsz.
Emellett már bocsánat hogy ezt mondom, nagyon gyenge a játékhoz ez a gép. A memória mennyisége siralmasan kevés (nyugodj meg, még az 1 Gb sem megfelelõ feltétlenül, jobb ha 2 Gb van a gépben), a videokártya nagyon gyenge. Tudom, hogy lehet futtatni nagyon gyenge gépen is a játékot, mert láttam már én is mûködni az oldblivion által. Viszont azokon a gépeken rendesen oda volt pakolva virtuális memória, nem volt széttöredezett a meghajtó, eredeti volt a játék, volt elég szabad kapacitás a vinyókon...
de mért kérdezted?
na xxal hol van az a fájl??
skatebab
Aki átbasz, az basszon bét is!
pl.: beragadnak skillek úgy, hogy nem lehet tovább fejleszteni.
De a mentés hiánya, az passz...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ugyan hol keressem mert sehol se találom!
Megírhatná vki!
Elolvastam a faq-ot de ott se irja hol van vagy vmi.
a patch lényeges dolgokat javit vagy ne szenvedjek a felrakásával?
skatebab
sztem azért ccsinálták, hogy páncél nélkül könnyebb õket megölni<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Emellett senki nem írta, hogy a játék mappáján belül keressed azt a bizonyos file-t...
Ha az oldbliviont kell használnod, akkor eleve marha gyenge a kártyád. Ha meg normális kártyád van, amit támogat a játék, akkor ne használd az oldbliviont. Az oldblivion meg nem leegyszerüsít, hanem egyszerûen a régebbi típusú pixelek shadert hasznája a program során az újak helyett, amiket a mostani átlag kártyák használnak. Ezáltal lesz gyorsabb a játék futása, de drasztikusan gyengébb a megjelenítés minõsége.
Emellett a patcheléshez bõven kell legyen helyed, mert igényli mint látható. Ha jól látom olyan laza 1.2 Gb hely kéne éppen szabadon legyen. Akkor majd menni fog a patch felrakása.
El se kezdi mer kiirja hogy kevés a hely vagy vmi iesmit!:S
vagyis ezt:
skatebab
1. olyan nevû fájl nincs a játék mappáján belül! "mpeg2dmx.ax"
2.nyomtatóm nincs és nem is fut olyan folyamat
3.fen volt a ffdshow le is szettem aztán már a második gyorsmentést se csinálta meg!!!
amugy kösz azért!
ja és azt az izét használom "oldbivion" nevû progit ami leegyszerûsiti a gémet hogy jobban fusson gyengébb gépeken az nem lehet probléma?:S
skatebab
[X]
Melyeket lövöldöztétek a falra?
A választ THX!!
[X]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”