The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
OOO kapcsán meg vagy menj fel az Oblivion HQ-ra (ott tuti volt link) vagy keress vissza itt a fórumban. De elmehetsz a nagyobb ES modder oldalakra is, ott is megleled.
Next PC upgrade: 2022
bár most megszereztem lord rugdumph kardját, talán az 5 mp-es silence-szel elintézem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A V1.31 nél jár, a legösszetetteb, legkiterjedtebb és legjobb mod, ami létezik. Kb 1 giga, szóval gondolhatod, hogy van benne "anyag".
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az arénában meg gyakjál csak, lesznek még keményebb ellenfelek is. Bár ha nincs fenn nálad az OOO akkor elméletileg le kéne tudnod simázni mindenkit.
Õ mondja a magáét, te meg az igazat, vagy másként, értjük amit õ mond, tudjuk amit te mondasz. 😊
xboxon nincsenek stratégia játékok, crpg-k és normális fps játékból is maximum a Halo amivel megint nem megyek sokra mert az xbox törcsközönségébõl adódóan 90%-ban csak 10 éves vérpistikékkel tudnék játszani, xbox-al nem tudok torrentezni, dolgozni stb stb
mekkora lóvé a max amit kiosztanak a gyõzelemért ?
Játszottam vagy 15 harcot amikor hárman jönnek ellenem ott már elbukok... de most az lesz hogy feltötöm azt a gomblin staffot és szétnyirbákolom mindhármat.. ja és 1 csomó potion italt is veszek....
más... mivan akkor ha végigvitted a játékot ? lehet tovább játszani új kari csinálás nélkül ?
1.: táp
2.: 333 mhz-n megy a ramod
3.: 2500+os csak a procid,
erre annyit kéne költened, hogy szépen fusson, hogy ajánlok egy xbox 360ast ha van pénzed(nekem nincs rá<#wow3>#wow3>)
www.gamekapocs.hu
amd 2800+ athlon
1,5 giga 333hz ddr2
gef 7600GS
egész szép a graf, de a sebességgel nem vagyok megelégedve. mondjuk simán játszható, de ha már nem 1024*768-ban hanem 1280*1024-be átteszem az lcd natív felbontása miatt ahol jobb a képminõség és bekapcsolom a HDR-t, akkor megõrülök a fasza látványtól, meg attól hogy hogy belassul.
logikusan 53 lehet a max szint, amit egy könyv megszerzésével még ki lehet tolni 54-55-ig.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
lassan má 10 szintû leszek😄 amúgy mekkora a max szint amit ellehet érni ?
Olvastam a system req-et, ettõl függetlenül olyasvalakitõl szeretném hallani, aki játszik is a játékkal. Az alábbi konfigon elõre láthatólag el fog futni élvezhetõen a játék (nem a grafika miatt akarom megrendelni, inkább az érdekel, hogy folymatos játékot várhatok-e vagy inkább diavetítést)?
-tömören-
CPU: Celeron, 2800
RAM: 1 GB, 400mhz
Grafcard: ATI Radeon 9600 Pro
OPrendszer: XP
Az esetleges válaszokat elõre is köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet bug? mert nálam a térképen nem is jelez a szentélybõl vagy mibõl semmit. ha már ottvagyok akkorse...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valaki tudja hogy miért? vagy hogy akkor ki mondja meg hol vannak a csizmák?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!