41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#31274 jaja, én is bajban vagyok ezzel, nincs kedvem s pénzem mindent cserélni, pedig lassan ideje lesz. bár ameddig el tudom futtatni azt az 1-2 kevés gammát, ami érdekel, addig jó lesz ez is. pl. ilyen crysis-ok miatt biztos nem fogok újítani. -
#31273 A gépfelújítások örök slágertémát jelentenek a fórumokon is, (sajnos) a gyártók meg teszik neklünk azt a szivességet, hogy kb. 2 év után már nem kompatibilisak az új hardverek a régiekkel.
Régebbi lapokba AGP-s videokari kell, amivel ugye sokan meg is vannak fogva, de mostanság talán legdurvább a processorcsere. Az utóbbi 2 évben a 478 tűs procik után ugye bejött a 754-es, amit gyorsan leváltott a 939 tűs változat, jelenleg a legmodernebb AMD duplamagos proci pedig 940 socketes alaplapba megyen bele.
A lapokon a processorfoglalaton túl a két legszembetűnőbb változtatás a videokártya slot (AGP - PCE), illetve a memoria, no és mindezek összvér megoldásai -
#31272 www.tessource.com
Pontosan nem tudom, hogy hol van... épp valami exnem-es ruhát kerestem, és ott láttam meg a képet. -
#31271 www.tessource.com
Pontosan nem tudom, hogy hol van... épp valami exnem-es ruhát kerestem, és ott láttam meg a képet. -
#31270 meg memóriával is drágább.
egyébként nekem is 7600gt 256mb kártyám van, és ugyanolyan beállításokkal amit a 6600gt 128 mb-os kártyámkor állítottam be, egyértelműen jobban fut természetesen. de még így is megmaradtak az akadások, csak az átlag fps-em magasabb. -
WNW #31269 Ezt a kepet hol talaltad..? -
#31268 Nemértem minek kell neked vámpír, ha nem akarsz az lenni... Amúgy a dark brotherhood egyik tagja is vámpír. Ha még nem csináltad meg azt a küldetést, mikor le kell gyilkolászni az egész brotherhoodot, akkor találkozhatsz vele... A neve hírtelen nem ugrik be, de a szeme világít, úgyhogy könnyű felismerni. Na amúgy őt rá tudod venni, hogy fertőzzön meg a Porphyric Hemophyliával :D -
fbd195 #31267 hogy kell használni a MultiTES4_0.3-et? mert letöltöttem readme sehol csak egy server meg egy client mappa. pls help -
fbd195 #31266 vki pls -
#31265 Meglehet, hogy hülyeséget írok, de nem a vasemberek szívével lehet túltölteni?
Nem tudom melyik küldi pontosan, volt egy, ahol a terem közepén volt egy kristály, illetve a terem négy sarkában is valami sárgaság, azt a sarokban lévőkkel lehetett lekapcsolni (gyorsaság).
A fém-fészkeket állítólag nem lehet véglegesen megszüntetni, csak a katonák szivével túltölteni. -
#31264 Szivesen, de még mindig vannak ködfoltok, amik a Shiverin Isles küldetéseiben lappang Szóval, most ott akadtam el, amikor be kéne aktiválni a palota nagy fáklyájának a lángját. Már túl vagyok a Dark Seducers vs Golden Saints elleni ütközeteken, most ott járok, hogy bent vagyok egy nagy teremben és ott van a fő kristály, amiből időnként azok a vas emberek jönnek ki :D a quest azt írja, hogy találjam meg a módját, hogy valahogy tegyem tönkre a kristály energiaellátását, vagy magát a kristályt, csak az a baj, hogy nemtudom hogy hogy... eléggé szaggat ezen a résznél, úgyhogy nem nagyon tudok kísérletezgetni... Valaki szpojlerben megírhatná a megoldást -
#31263 Fantusz, Nuxa kösz a segítséget!:) -
AC2 #31262 Jah, csak egy alaplappal drágább.. -
#31261 agp helyett pci-e vel jobban jartal volna, es annyival ha jol tudom nem is dragabb -
#31260 Ott van annak a linkje is, csak most valami adatbázishibája van az oldalnak mint mindig Ha tőlem kérded, hogy mit sikerült újítanom, akkor az a helyzet, hogy hétfőn érkezik meg a videókártya amit rendeltem, pontos nevén: MSI Geforce 7600gt AGPx8 256mb... lehet nem a legjobb még mindig, de nem is fogom max felbontáson nyomni, akkor nem is kéne szaggatnia. -
#31259 Köszi!
Az alap mod nem szükséges hozzá?(Zeladins Sm20 Hairfix 15 w Rens Beauty Pack)
Vagy ez a Ren Beautypack-tól teljesen független mod?
P.s: Sikerült a gépeden újítani valamit? -
#31258 Ebben a játékban a főküldetés mellékes, csak az Oblivion kapukat zártad be véglegesen a főküldi teljesítésével...
Rengeteg mellékküldetés, kalandozás vár még rád, illetve ott a két kiegészítő a játékhoz (Knight of the Nine, Shivering Isles).
Talán meglepő, de a legkönnyebben a lootolt cuccok eladásából lehet pénzt szerezni, el kell adni, ami felesleges, illetve jokernek ott az alcemia.
A mercantile skill egy mellékes tulajdonság, de expert, illetve master szinten 500-500 arannyal nő a kereskedők vagyona, és az sem mellékes, hogy a gagyibb cuccokért is többet fizetnek, ha magas a skilled (alkudni kell)
A kereskedés mellett a többi lehetőség eltörpül, de azokat is ki lehet használni (az Arénában bajnokként hetente csak egyszer lehet küzdeni 1000-2000 arany a díj+loot)
A házakat felesleges mindet összevásárolni, számold bele, hogy a berendezés többe fog kerülni, mint az épület...
Az Imerial Cityben lévő kalyiba az első cél rögtön a játék elején, ott lehet biztonságosan tárolni a cuccot (2000 arany), Anvilban a szellemkastélyhoz (5000 arany)jár a mellékküldi is a Skingradi ház a csúcs, a többivel igazából nem érdemes törődni (bár nekem a Chorroli ház volt a kedvenc)
A Knight of Nine kieggel pedig ott a lehetőség Mágus-torony, illetve Vámpír-lakosztály megszerzésére, berendezésére.
( a nem hivatolos mod lehetőségekról most nem beszélek) -
#31257 Menj el az arénába, ha még nem vagy tagja akkor jelentkezz be, mert elég sokat lehet keresni a végefele. Vagy fogadhatsz is a mérkőzésekre, ha elbuksz egy meccset, tölts vissza a mentést, ha csináltál (én minden fogadás előtt szoktam). A másik mód az, hogyha itókákat kotyvasztasz minél drágább eszközökkel és magasabb alchemy skillel.
Ja és amúgy megtaláltam a modot amire vágytam :D Actor in Charge a neve -
#31256 Valaki leírná hogy hogyan lehet sok pénzt keresni? A főküldetést már végigvittem és most van 10e aranyam ami nemsok, a házak is drágák mármint ami normális lenne...
Vannak olyan cuccaim amelyek 2-3e aranyat érnek és nem tudom eladni őket mert a leggazdagabb kereskedőnél is 1200 arany van:S
Előre is kösz! -
#31255 Kezdjük az alapokkal, az első legfontosabb mod talán: ez
utána jön a a natural faces
van még egy olyan, hogy a ren hajakhoz egy kis javítás. ez lesz az.
ebben a modban pedig ott lesznek az új szemek. SZÍVESEN! -
fbd195 #31254 hol találok a játékban vámpirokat? mert a cure vampire potion-omat elkobozták :D -
#31253 Tudna valaki mondani egy jó modot, amivel szebbé lehet tenni a karaktert? Gondolok itt elsősorban a szem, és a haj kinézetére.
Kipróbáltam a Ren Beautypack csomagot, de a Mistic elfek randa tarfejű kopaszok lettek, hiába volt a listában a hajstílus nem jelenítette meg valamiért. -
#31252 ŰŰ bocs, mégse az Beírtam a tessource keresőjébe mindenhogy, de nem talál semmit... talán nem director mod a neve, nemtudom mi -
#31251 Kösz Merlin, haver vagy -
#31250 Van director mod (vagy hogy hívják, rég használtam) a mod-os oldalakon. Azzal lehet beállított képeket csinálni. -
#31249 ott ahol ez a kép volt (gondolom fórumon v ilyesmi helyen) nem tudod esetleg megkérdezni? sztem ők hamarabb tudnának segíteni :D de lehet h van itt vki aki tudja paasz -
Na szóval... Ezeket a pózokat hogy lehet csinálni? Gondolom kell hozzá valami progi. Az eddigi képeket a karaktereimről a tfc konzolparancs segítségével csináltam, de abba nincs semmi extra póz. -
#31247 Menj el a Choroll-i Mages Guild-be és ahogy belépsz az ajtón a Cure vampirism Potion-t ott találod a gyertyákkal kivilágított asztalon!
-
#31246 readme nincs hozza, illetve nincs benne leírva? -
fbd195 #31245 cure vampire potion bocs :D -
fbd195 #31244 hi all
letöltöttem ezt a cure vampire poison modot és azt szeretném kérdezni hogy hol lehet ezt a löttyöt megvenni? -
#31243 :DDD -
#31242 akkor eladod az ipodot -
#31241 benne :( -
#31240 eladása jelenlegi gépednek? vagy az már benne van a 130-ban? -
#31239 mostmár csak annak a 20-30k-nak a beszerzése a rejtély... -
#31238 nalátod -
#31237 hmmz bár ha elgondolkozom rajta, akkor végülis 40k az E6600, 60k a 8800 GTS (320MB), a maradék 30ból 10k az 1GB RAM, 15k a winyó, és marad 5km, amihez igazából csak 20at kéne még szerezni az alaplaphoz :/ végülis nem lehetetlen, holnapután itt a szülinapom, igaz már kértem egy iPodot de azér megemlítem anyámnak :D hát hmm kösz a tanácsot, most ezen így elgondolkozok :D -
#31236 lehet hogy egy 8600-as is elég lenne...plusz ezért írtuk hogy lehet hogy hosszabb távon érdemesebb lenne még valahogy gyűjteni hozzá. de mondom, igazából én ezzel a konfiggal is elégedett lennék. -
#31235 dx10 kartya (8800 gts) 61000.- körül van, annyim meg nincsen sajna és pénzt sem igazán tok még szerezni... kb 130,000.-ból kéne új gépet vennem és hát abba az E6600 mellé nem nagyon fér bele... :( az is 40k + 60k a vga, akkor marad 30k, amiből RAM, alaplap, winchi kéne...