The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Töltött soul gem vagy VARLA stone (egyszeri alkalommal az összes nálad lévõ varázstárgy töltetét maximumra tolja) vagy olyan személy aki visszatölti (általában mage guild tagok között találni ilyet). A javítás a fizikai állapotot javítja csak, a mágikusat nem.

Elsõ változat a legolcsóbb ha van üres köved és soul trap varázslatod. NPC-k lelke csak és kizárólag Black Soulgem-be fogható be. A szörnyetegek és állatok lelkének meg megadott méretû üres kõ kell. Errõl bõvebb infó az Oblivion HQ-n a szörnyek leírásában van.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

tobias88
ezt én is kérdezni akartam, hogy mit kell csinálni ha kifogy
ha a mágikus fegyverek ereje kifogyott, elég csak megjavítani, vagy soul gem kell hozzá?
Randelz
Tudom hogy jelzi a térképen hogy hova kell menni csak megkérdestem hogy szerintetek melyik a jobb.

Csak olvasd el mirõl szövegel. Elõször nem vesz komolyan, így vissza kell majd menned beszélni vele még egyszer. Ekkor mondja majd hogy hol várd, de õ maga nem fog odamenni. Ekkor még egyszer beszélni kell vele és ezután ha beleegyezett, akkor elindulhatsz magad is a kijelölt helyre. De ehhez ugye el kell olvasni mirõl rizsázik.

hát én már tejeltem neki elég sokat, de nem nagyon akar megkedvelni ez az ork.. asszem mostmá kinyirom😊
Sipocz
Bizony!, ahogyan SaGaJr is írja. Ha kiválasztol egy küldit, akkor annak következõ helyszínét "toronyiránt" jelzi az iránytû, és érdemes is úgy közlekedni (nyílván a terep miatt itt-ott el kell térni egy picit) és minden "kijelzett" érdekes helyre (elf rom, erõd rom, barlang...) bekukkantani. Ezt a bekukkantást viszont óvatosan kell elõadni kivált az esetben ha használod az OOO modot mert az nem igen fog figyelemmel lenni az aktuális szintedre és tudásodra, így jártam (persze aztán menekültem 1000-vel) olyan helyen 4-es karakterrel ahol a templomi sekrestyés egy stormattronach volt, a mimistráns fiuk meg dremorák😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Cím szerint nem tudom azonosítani, de véletlen nem ez az amelyik egy bravili szegény csajos férje eltünésének kiderítését szolgálná?
Ha az akkor: dumálsz az orkkal, aki megbíz egy "családi fegyverereklye" visszaszerzésével, amit egy szigeten vél megtalálandó, ide viszont a kikötõbõl lehet eljutni egy "nevesített csónakkal" (olyan teleport módon); a szigeten van egy erõdrom a többi meg "magától értõdik"😊

Talán még nem kedvel annyira, hogy elmondja. A gyors változat: addig tömöd lovéval, amig megkedvel. Lasú változat: párbeszéd minijátékkal, meggyõzöd, hogy kedvel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"Caught in the Hunt" küldetésre emléxik vki ??? a nyil csak arra a hülye orkra mutat és onnan passz hogy hova tovább
Naná. Sokszorosan. Fõleg éjszakai utazásoknak van hangulata mondjuk a nagy erdõségen keresztül.

A fõvárosban legalább kétféle erõsebb lényt vehetsz meg varázslatban leidézhetõként. Ezek egyike a Scamp, ami nagyon sokáig hasznos lesz.

eddig csontvázakat idézgettem, de má elég gyérek😊
dehogynem még megy ig yis 1 nyirbák, csak vhogy jó móka ha van mellettem 1 segitõ😊
Randelz
A fast travel helyett jobb normálisan utazni?

Sipocz
Animal companionról nem tudok, de ha jártas vagy a megidézésben akkor egy clanfear vagy egy deadroth is megteszi (asszem Choroll-ban vásárolhatók eféle medzsikek e céhnél egy breton mukinál), nálam mindig ez e két "jószág" volt a nyerõ😊.

Minek neked kísérõ? Egyedül nem megy? Akkor használj idézés varázslatokat.

Egyébként az alap játékban nincs ilyesmire lehetõség. Legfeljebb majd megszerzed magadnak Shadowmere-t és majd õ küzd melletted mikor nem lovagolsz rajta. De ekkor felejtsd el a fast travel lehetõségét, mert akkor nincs veled, hanem istállózik a drága.

Sipocz
Hali!
Ha a kastélyt a mágustoronnyal összekötõ földalatti labirintusban játsz, akkor annak valóban van egy zárt része ahova egy barlangi tavon keresztül lehet átuszkálni; sötét és nedves hely waterbreathing&nighteye erõsen javalt (ha lehet vmi.enchantolt tárgy formájában, mert ráadásul éhes piranhak is mocorognak arrafelé😊).

kéne vmi kisérõ állat nekem ami nyirbákol nincs vmi küldi ahol szerezhetek ilyet ?
http://www.oblivionhq.hu/modules.php?name=Vegigjatszas&funkcio=megmutat&pid=248

Az 1.-re valaki?
DB Sanctuary-ben

Ja és megtudnátok mondani hogy Vicente Valtieri hol található? Valahol Caydinhalban azt tudom.
Tudnátok segíteni? Ott lenne problémám amikor a Thieves Guildbõl Gray Fox adja nekem azt a küldetést hogy meg kell szereznem az Arrow of Extrication-t. Itt megtalálom a mágus rejtett alagútjait, de egyszer csak eljutok egy ajtóhoz, ahol azt írja ki hogy Needs a key. Csakhogy én sehol nem találom a kulcsot, de másik (rejtett) járatot se. Elõre is kösz.
Köszi.Elõbb kérdeztem,aztán gondolkodtam...Nagyon dögös a macekom.<#wink>

Jaja, kösz, azt ismerem, de "kissé" mellbevágó a többezer MOD, és azt hiszem, nem lenne egyszerû kiszemezgetni azt, ami nekem kell.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

A benne lévõ leírásban olvasható, hogy az adott város mellett lehet megvásárolni õket egy farmon.
Odáig ok,hogy Cheydinhal keresgéljek.de ott nem leltem semmi ilyen boltot.

Letöltöttem azt a mod-ot,ami egy kisérõ medvét,huskyt,stb ad mellém.Föl is tettem.Az 1.7es verziót.De állatka nuku.Hogy megy ez?A mod neve:Cheydinhal Petshop 1.7.Hol tok szerválni macit?Pls help.

Ok, köszi a segítséget!!
PiszkosFred
A hivatalos oldalrol letoltheted azt is, azt ingyen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ahha már veszem is, most olvastam utánna, úgyis lovag beállítottságú karakterem van, de azt írják kell egy patch hozzá 😞
PiszkosFred
Erdemes, eleg jo kis kieg, nomeg vele megkapod esetleg a korabbi hivatalos addonokat is, ha azt a verziot veszed meg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Csátok! Olvastam vhol, hogy van egy korábbi kiegészítõje az alapjátéknak, a Knights of the Nine, ez megjelent pc re is, ha igen akkor érdemes felrakni? Vagy ne is próbálkozzak vele?
😊😊😊😊
koschwarz
nem<#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz: profi vagy ?
koschwarz
én nem merem<#ijedt><#szomoru1>

<#hehe>

melyik profi oblivionos meri megadni nekem az msn cimét pár kérdésig ?😊
koschwarz

koschwarz
a történet és minden ugyanaz, a te karaktereddel csak más játékstílust kell követned, mint pl. amit én a harcosommal követek (csatakiáltással durrbele<#vigyor2>).

egyébként pont az a lényeg, hogy arra mész amerre akarsz.

Amerre akarsz. Onnantól szabad a pálya.
Ha a sztorival akarsz foglalkozni, akkor kövessed a nyilat ami az iránytûn van (zöld vagy piros attól függõen hogy egy légtérben tartózkodsz a céllal vagy sem).

Sziasztok!

Megint elõvettem az Oblivion-t, és mocskosul élvezem. 😊 Lenne viszont pár, MOD-okkal kapcsolatos kérdésem (a fenti link nem mûködik), ha tudtok segíteni, megköszönöm!

1) Létezik-e olyan AI MOD, ami az eredetileg ígért "yield" rendszert hozza a játékba? Vagyis hogy egyes NPC-k megadnák magukat, ha kilátástalan a küzdelem. 😛

2) Tudtok-e ajánlani vmi jó GUI MOD-ot, amivel kisebbek lesznek az ikonok/nagyobb a térkép? Próbáltam a DarkUI-t, de egyrészt jó nekem a világos háttér, másrészt meg nem tetszik, hogy a varázslatoknál számláló van. Szóval ezek nélkül kéne vmi.

3) Utsó. 😊 Láttam oylan screenshot-ot, ahol frankón kékes lángja volt egy kardnak. Van olyan MOD, ami a fegyvereken lévõ varázslatot megjeleníti?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

hi
amikor kijövök a börtön csatornájábol és ott leszek egy nagy bejárható területen merre kell menni?
1 ébként ha ez számit valamit olyan tigris féle kinézetû assassin kasztos és specialitása a lopás karit csináltam. ha azzal más lenne a történet thx
Figliar
hello,lehet hogy ismeritek azt a kódot hogy Player.PlaceAtMe ha valaki ismeri akkor segitene mert ugye ezt be irom meg az ID mellé és akkor mekkéne jelennie anna az élõlénynek vagy tárgynak aminek az ID-jét meg adtam,csak nekem ez nem nagyon megy több ember adott meg nekem ID-t és ha be irom akkor nem jelenik meg semmi,õk azt mondták hogy jol irtam be még sem megy.

mi lehet a Probléma??

Ne fáradj mert Obliban nincs titkos merchant mint a rák vagy a scamp a Morroban.
Tölts le egy plugint ami berak egy merchantot sok pénzzel.

Randelz
Meglehet. Bár azért még próbálkozok hogy nincs-e valamilyik guild-ba lehetõség.

na játszogatok megint a morrowinddel, mármint a harmadik, ezt megelõzõ részével. érdekes hogy grafikailag feltuningolva bár nagyon szép tud lenni, közel nem éri el az oblivion szépségét, ráadásul legalább annyira erõforrásigényes, és ez meglepõ azért. a better bodyes + headsel + a táj grafikáját csiszoló pluginnal már éppenhogy csak eldöcög

Miért nem?
Nem sokmindenre lehet költeni amúgy sem a játékban szal ha kevésért tudod csak eladni még úgy is több pénzed lesz mint amit értelmes dolgokra el tudnál költeni...

Randelz
Láttam a azt a hsz-t, de gondoltam hátha tud valaki más megoldást. Mert 7000 vagy 2000 nekem nem mind1