The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ változat a legolcsóbb ha van üres köved és soul trap varázslatod. NPC-k lelke csak és kizárólag Black Soulgem-be fogható be. A szörnyetegek és állatok lelkének meg megadott méretû üres kõ kell. Errõl bõvebb infó az Oblivion HQ-n a szörnyek leírásában van.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Ha az akkor: dumálsz az orkkal, aki megbíz egy "családi fegyverereklye" visszaszerzésével, amit egy szigeten vél megtalálandó, ide viszont a kikötõbõl lehet eljutni egy "nevesített csónakkal" (olyan teleport módon); a szigeten van egy erõdrom a többi meg "magától értõdik"😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként az alap játékban nincs ilyesmire lehetõség. Legfeljebb majd megszerzed magadnak Shadowmere-t és majd õ küzd melletted mikor nem lovagolsz rajta. De ekkor felejtsd el a fast travel lehetõségét, mert akkor nincs veled, hanem istállózik a drága.
Ha a kastélyt a mágustoronnyal összekötõ földalatti labirintusban játsz, akkor annak valóban van egy zárt része ahova egy barlangi tavon keresztül lehet átuszkálni; sötét és nedves hely waterbreathing&nighteye erõsen javalt (ha lehet vmi.enchantolt tárgy formájában, mert ráadásul éhes piranhak is mocorognak arrafelé😊).
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
egyébként pont az a lényeg, hogy arra mész amerre akarsz.
Ha a sztorival akarsz foglalkozni, akkor kövessed a nyilat ami az iránytûn van (zöld vagy piros attól függõen hogy egy légtérben tartózkodsz a céllal vagy sem).
Megint elõvettem az Oblivion-t, és mocskosul élvezem. 😊 Lenne viszont pár, MOD-okkal kapcsolatos kérdésem (a fenti link nem mûködik), ha tudtok segíteni, megköszönöm!
1) Létezik-e olyan AI MOD, ami az eredetileg ígért "yield" rendszert hozza a játékba? Vagyis hogy egyes NPC-k megadnák magukat, ha kilátástalan a küzdelem. 😛
2) Tudtok-e ajánlani vmi jó GUI MOD-ot, amivel kisebbek lesznek az ikonok/nagyobb a térkép? Próbáltam a DarkUI-t, de egyrészt jó nekem a világos háttér, másrészt meg nem tetszik, hogy a varázslatoknál számláló van. Szóval ezek nélkül kéne vmi.
3) Utsó. 😊 Láttam oylan screenshot-ot, ahol frankón kékes lángja volt egy kardnak. Van olyan MOD, ami a fegyvereken lévõ varázslatot megjeleníti?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
amikor kijövök a börtön csatornájábol és ott leszek egy nagy bejárható területen merre kell menni?
1 ébként ha ez számit valamit olyan tigris féle kinézetû assassin kasztos és specialitása a lopás karit csináltam. ha azzal más lenne a történet thx
mi lehet a Probléma??
Tölts le egy plugint ami berak egy merchantot sok pénzzel.
Nem sokmindenre lehet költeni amúgy sem a játékban szal ha kevésért tudod csak eladni még úgy is több pénzed lesz mint amit értelmes dolgokra el tudnál költeni...