The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az összeset kell elvinni, csupán egyet kell ellopni és csak azt kell odavinni és csak neki. Egyébként meg lehet hogy már régen elmondta neked hogy menj a szobájába csak nem figyeltél.

Egyáltalán jó helyrõl csórtad el a könyvet? A fõnökasszony szobájából és onnan az íróasztalából (zárt ajtó majd zárt íróasztal)? Csak mert másutt is ott van ám a kérdéses könyv és azokat értelemszerûen nem fogja elfogadni.

Emellett elég jóban vagy az illetõvel? Megnézted a feladat leírást volt-e frissülés?

Ha meg megtaláltad a khajiitot és semlegesítetteda varázslatát akkor vége a feladatnak. Visszamész a csajhoz és jelented mi történt.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Már mindenhogy próbáltam
Egyszerûen semmi.Az összes könyvet elvittem neki de semmi,folyamat ugyanazt mondja mint amit elõször mondott.
A Khajit tot meg megtaláltam de ugyanúgy semmi nem változik
Hihetetlen hogy ilyen kis nyomorék küldetés miatt nem tudok továbbmenni.
<#falbav>
A bénítás már támadás.
Egyszerûbb ha megvárod hogy este elmenjen szunyálni és amíg alszik kirámolhatod a kéglit.

A fiókban van, nem táskaszerûségben, de mindegy.

Amúgy meg a paralízis nagyon rövid ideig tart mindössze, emellett valóban támadásnak veszi a program. Annyi alatt épp hogy leérsz, nem fogsz te ott bûntetlenül ellopni semmit anélkül hogy észre ne venné a tulaj. Törj be éjszaka észrevétlenül ha annyira lopni akarsz. És lehetõleg tedd úgy, hogy azelõtt kinn legyél, hogy egy õr az ajtóhoz érne (mindig észreveszik a megbuzerált zárakat és ekkor lebukás van).

vagy a mozdulatlannátevést már támadásnak venné és köröznének ?
mondjuk a kovácsot felcsalnám az emeletre, lebénitanám, lefutnék a mühelybe és elbugáznám azt a sok pénzt ami nála van😊
az a könyv a szobában az asztalon van vmi táskaszerúségben...
aztán elviszed hozzá és azt mondja hogy 10 órakkor menj vissza hozzá.. aludj 1-t aztán másnap 10 óra után menj oda és elõvarázsolja.. vhogy igy volt nagyjábûl..
1 másik kérdés melyik az a varázslat amivel mozullatlanná tudok tenni bárkit a játékban ?
Mert elvileg ha vmelyik karakter lebénitom akkor a szobáját kirámolhatnám, annélkül hogy észrevenné, mert eddig csak akkor kaptak el lopással ha látták hogy bugázok...
vagy ez nem jó megoldás ? próbálta már vki ?
Biztos hogy a jó könyvet hoztad el? Mert ha igen akkor a manus aki adta a feladatot, annál csak újra rá kell kérdezni a csínytevésre és már át is veszi tõled, majd mondja mikor keressed fel a szobájában. Ezzel meg is oldva a feladat amint az adott idõpontban beszéltél vele az eltûnt személyrõl a szobájában.

A másik megoldásban meg csak használod a detektáló varázslatot és ezzel megtalálod az "elveszett" khajiit-ot. Eztán használod a második spellt és vége.

Igen,a könyv meg van de nem tudom senkinek odaadni,és semmi újat nem mondanak.
Ezt a másik dolgot kifejtenéd bõvebben,hogy hogyan is kellene csinálni.
Talán mert ugye egy konkrét személynek kéne átadni a könyvet. Aki kérte tõled.
Aztán ha ez megtörtént elmondja mikor keressed fel a szobájában és ezzel megoldódik a rejtély.

De gyorsabban is megoldható a dolog, csak kell egy életérzékelõ spell és egy dispell amit másra tehetsz rá. Ezzel gyorsabban megoldható a feladat. kb 2 perc alatt és még lopni sem kell emiatt.

Hi
Akadt már el valaki,a mágus céh ajánlásoknál, konkrétan Bruma ban,ahol azt a Khajit ot kell elõkeríteni.
Már jó ideje csinálom ,de semmi,a könyv meg van de hiába megyek oda bárkihez, nem megy tovább az esemény.Mindenki ugyanazt a szöveget nyomja<#wow3>
Help
Valaki meg tudná mondani hogy honnan szerezhetem be Cs@ hordozható sátor modját? (az oblibook.try.hu-ról nem tudom leszedni mert nem jön be.)

Nem. Viszont amint leszálsz a lóról az elindul vissza arra a helyre ahonnan elloptad. 😄

Az érdekelne,ha felcsapok lótolvajnak,a a pacit el tudom adni valami tagnak?

Átmész sneak üzemmódba és úgy. De vigyázz, nem kunszt lebukni alacsony skillel.

Szépek a békáid. 😊

Amúgy simán be tudsz menni, ott a kapunyitó kar a kapu mellett közvetlenül cska zsét kéne nézni. Mármint a szigeten lévõ erõdnél.

Hogy érted azt, hogy VÉGIGCSINÁLNI? Tudtommal itt nincs olyan, hogy game copleted😊 Attól hogy a fõquestet megcsináltad, nyugodtan lehet játszani tovább, kétlem, hogy 20 óra alatt az összes fellelhetõ küldetést megcsináltad😊
"Keresgél csak!"

KÖSZ

Üdv,

Valaki tapasztalt már ilyet?

Hibás alkalmazás: oblivion.exe, verzió: 1.1.0.511, hibás modul: oblivion.exe, verzió: 1.1.0.511, memóriacím: 0x00344b95.

rendszeresen kivág vele, ha van valami ötlet, elõre is köszönöm!
Randelz
Hogyantudok zsebtolvajkodni?<#lama>

saga: ja sikerült a tejelési móccer😊 átcsónakáztam a szigetre, de ott nem enged be a kapun.. hogy lehet oda bejutni ?
közvetlen a sziget mellett van 1 dungeon elég szépen leküzdöttem magam az aljára de van 1 fal ahol nem enged át.. itt a térkép róla, és az a hülye lépcsõ amivel talán kezdenikéne vmit

vkinnek van 5.ete ezen hogy mehetbnék át ?
Sok olyan RPG van ami nem fantasy alapú. Keresgél csak!

Konkrétan nincs kupleráj, de van egy olyan quest amikor örömlányok behívnak egy házba, de aztán kiderül h csak ki akarnak nyírni.

Ioles
Köszi a helpet, bementem Sercenbe és télleg volt egy bandita akin Glass ruha volt. Most már csak a sisak hiányzik és megvan a full glass. Mostmár a banditákon is van glass felszerelés.

Tényleg hihetetlen állat egy gém, bár nekem 20 óra játékidõ alatt sikerült végigcsinálnom. Én õgy voltam vele, hogy a cselekmény fõvonala igazából a legkevésbé sem érdekelt, csak idegesített az a sok apró Oblivion-kapu, amibe mindig belebotlottam. Annyira szépen ki van dolgozva, hogy az ember legszívesebben órákon át ténfereg benne.

Annak ellenére mondom ezt, hogy nálam jobban kevesen utálják ennyire a fantasy-világot. Az orkoktól, elfektõl, varázslatoktól meg anyámkínjától már herótom van, mert az összes RPG hemzseg ezektõl a gyíkfejû, yoda-fülû lényektõl. Tud valaki esetleg olyan RPG-t, ami a valóságos világban játszódik? (A Boiling Point-on kívül?) Nagyon örülnék neki.

Amúgy egy dolgot hiányoltam nagyon a játékból: Kupleráj nincs valahol? (segítek: vöröslámpás ház, vagy negyed)

Köszi

<#vigyor> csak bele ne õrüljél... tod, volt az fickó, aki a sok Everquest-ezés miatt fejbe puffantotta magát! na az már durva... (egyébként ezt csak úgy izé, mondtam...)
GoKu x
ahhh az oblivion az mekkora GAME te jézus ..... megõrülök érte ..... olyan magic-ek vannak benne hogy behalok és azok az itemek ... ahhhh

jaja, nekem is a legnehezebb harcom egy ilyen fertõzés utáni befagyott manás volt, egy rom legaljáról kellett kimásznom gyógyítás bélkül, azóta a zombikat inkább messzirõl nyírom ki és mindig figyelek hogy annyi manám mindig maradjon ami egy cure desease spellhez kell.

igen

Keress Bandit Ringleadereket pl Sercen-ben biztosan van IC-tõl Északra a tó partján.

Umbra ebony cucca szintfüggõ, csak magasabb szinten éri meg megszerezni :/

Na bezártam az elsõ Oblivin-kaput, 17-es szintûként, k ikergetem a szörnyket a városból, megyek ki erre le csuktak, 1000 arany vérdíj volt rajtam. Gondolom a harcban véletlenül le üthetem egy katonát....de akkor is, én vagyok a nagy hõs erre meg le csuknak.

Ioles
Nincs fenn semmilyen mod. Már 22. szintû vagyok, és még csak egy Highwaymen-nél találtam Glass pajzsot és nadrágot, mást nem. Még mindig nincsennek a banditákon.

Ha sima alap, módosítások nélküli játékkal játszol, akkor bizony már minden útonállón glass cuccokat is találnál. Amennyiben azonban fenn van valamilyen ezt befolyásoló mod, mondjuk OOO, akkor ez nem fog megtörténni. Egyrészt nem csak a te szintedtõl függhet a modokban az ellenfél felszereltsége, másrészt korlátozva is lehetnek.

OOO esetében például 22-24. szint ha pontosak akarunk lenni, amikor feltûnedeznek az elsõ glass cuccok boss típusú ellenfeleknél. Sima banditáknál, egyszerû rablóknál nem fogsz ilyet találni sosem mert át lettek írva mind a szintjük mind a felszerelésük terén.

De nem csak ez az egy mod van ami ezt befolyásolhatja.

Konkrétan alapjátékban nem emlékszem olyan küldetésre, ahol glass felszerelést lehetne találni. Egy olyan fighter guild küldetés van, ahol szintedtõl függetlenül mindig összeszedhetsz egy komplett Elven páncélkészletet, de glass szerintem nincs. Nem volt rá szükség, mert az alapjátéknál minden bokorlakó bandita ebben rohangál (ha nem is teljes felszerelésben de a darabokat hamar össze lehet gyûjteni) amint átléptél a 16. szinteden.

Illetve egy daedra lord küldetés is van, ahol szintén mindig ugyanaz a felszerelés (Umbra és a hordozójának ebony páncélja), mindegy mikor mész oda.

Randelz
A modokat a data-ba kell bemásolni?Van 1 mód aminek van még 2mappája de olyan mappa nincs a játék filejai között azt csak másoljam be?

Nekem már rég megjelentek a elven és mitrhill cuccuk pedig csak 16-s a karakter, mondjuk Glass-os felszerelsét még nem találtam.

Ioles
Na már 20-as szintû vagyok és a banditákon már kezdenek megjelenni a mithril ill. az elven cuccok, de glass-ot még sehol sem láttam.(még keztyût meg csizmát sem) Esetleg van olyan küldetés amelyikben szerezhetek glass felszerelést, vagy tudsz/tudtok olyan helyet ahol biztos hogy van? Elõre is Kösz!

Kösz, mindgyárt ki próbálom. Mindenesetre ráfaragtam a dologgal, át menetem az egyik szentély küldetésénél oblivionba, úgy hogy nem jött vissza a manna, nem bírtam magam gyógyítani....a sok szörny meg csak jött.... ez volt eddig a legnehezebb harcom.

Harcos csilagjegyem van.

Kösz de azóta rájöttem😊 Amögött az ember mögött vannak egy ládában aki lefordítja neked a szövegket.
Ha korábban töltõdött akkor astral vapors-t kaptál el egy zombitól.
Menj egy templomba és használd az oltárt.

Köszönöm az eddigi segítséget, de lenne még egy problémám. Ott lenne problémám, ahol Mage Guildnél az a küldetés, hogy egy oszlopra kell lövögetni a varázslatokat(tûz, jég, mágia növelése, mágia csökkentése). Nos az utóbbi kettõre kéne két példa. Próbálgattam nagyon sok varázslatot, de egyik se mûködött. Légyszíves mondjatok két konkrét példát a varázslatokra.
Az a "gondom",hogy egyre inkább belebonyolódok ebbe a játékba.De ezek az aztalra kidobálások idegesítõek néha.Megyek,elsötétül a kép,aztán asztal,középen az ablak:"az oblivion.exe hibát észlelt....blablabla".Olvastan a FAQ-t.De nincs semmi ott említett progim.Azon gondolkodtam,nem lenne-e megoldás,ha nem crack-el nyomnám,hanem esetleg minikép-fájlal....Vélemény?

Raptor 2
Ma ksõ este, vagy holnap hajnalban felkerül a frissített magyarosítás az oldalra!!!!

Úyhogy "Keep yo' head up!"

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

PiszkosFred
Az Attronach csillagjegy mar csak ilyen ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Csá,kéne egy kis segítég. Miért nem termelõdik újra a mannám? Varázsolok, elfogy, de nem termelõdik vissza, csak ha iszok varázsitalt, arra gondoltam talán az baja, hogy nem aludtam de 4 x 12 órát pihentem egymás után de semmi, egyáltalán nem termelõdik vissza, furcsa mert ha eddig varázsolta, utánan mindig vissza töltõdött a manna.
Szóval tud valaki segíteni?

Ioles
OK, köszi Koschwarz és SaGa Jr! Még fejlõdök 1-2 szintet és keresgélek banditákat.

Árusoknál nem is nagyon lesz. Ilyet csak találni és leverni tudsz ellenfelekrõl. Árusoknál elsõsorban va, acél és nagy néha mithril vagy elven cuccok fordulnak elõ.

Ha meg fenn van az OOO akkor még sokat kell fejlõdnöd mire feltûnnek az üveg cuccok, mert azt bõven 20-as szint fölé pakolta át a mod. Az eredeti játékban 16 szint fölött kezdenének feltûnedezni mindenféle banditákon és olyan NPC-ken, akik könnyû vértezetben rohangásznak.

A legolcsóbb Azura's Star+Umbra. Sose lesz ilyen gondod. <#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
még fejlõdj egy kicsit.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ioles
Sziasztok!
Már 16-os szintû vagyok és még mindig nincsen az árusoknál Glass felszerelés. Csak fegyvereket találtam különbözõ küldetésekben. Honnan tudnék szerezni?