The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simán csak polgárba belekötve, bûncselekményt nem elkövetve van esély arra hogy elfelejti a dolgot, de arra is hogy követ mindaddig míg le nem rendezi veled a dolgot.
Harcolni meg idõvel megtanul az ember és rájön kibe lehet és kibe nem belekötni. Futni is lehet, távolról harcolni is, meg közelharcban kitéregetni a csapások elõl vagy hárítani azokat. Hidd el túlélhetõ alacsony szinten is a játék minimális fegyverzettel.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Na, hogy ne legyen annyira off: tetszik a game, de amíg a börtönben megyek ugye eléggé lineáris a játékmenet, utána meg mehetnék mindenfelé, de ez mégsem teljesen így van, mert ha éppen olyan emberkével találkozok akkor kétszer rámüt aztán csumi, újratöltés. Na ez ami szerintem idegesítõ. Az még hagyján, hogy sok az angol, legalább tanulok is kicsit, de a területbejárás így nagyon sokáig tart (fõleg gyalog) ha mindig vissza kell töltenem. Ja és feladatoknál van olyan amit csak sok-sok beszélgetéssel lehet megoldani, ha ezt hanyagolják akkor már nem is lehetne jobb.
Ha az egyik városban valakibe belekötöttem, viszont gyorsan elhúztam a csíkot akkor az egy idõ után ugye elévül?<#vigyor>#vigyor>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
A Mágus Egyetemi küldetéseknél:A varázsbotot kell odaadni az egyik mágusnak hogy õ feltölti.Vszamegyek hozzá másnap de nem adja oda a botot,csak a küldetés fejezõdik be,ez miért lehet?
Help<#szomoru1>#szomoru1>
Ha meg abszolúte nem jelenik meg majd a trainelési lehetõség, akkor õk már nem tudnak téged trainelni. Keressed meg a közepes szintû trainereket, akik expertig fel tudnak fejleszteni.
Az egyik ilyen fickó jobbára a Chorrolban lévõ mágus céh elõtt ácsingózik (magas, szõke manus/elf). Na õ elég jól tud fejleszteni.
De nem kell pénzt sem sokat áldozni ha mindenhová futva mész és sokat úszkálsz akkor jobban fejlõdik az atlétika.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ha meg nagyon képek kellenek, laozgass vissza pár tucat oldalt úgy tavaly Márciusig. Akkor jelent meg a program és jópár kép felkerült konfigurációval egyetemben. Ott tuti találsz olyat ami a tiedhez hasonló.
mondjuk ha 5másodperc beakad 2század másodpercre azt én má nem is látom 😛
XD XD XD
de egy kép akkor is jóljönne 😛
megnézni milyen...
Ha netán arra gondolnál, hogy vannak szintedhez igazított bonuszt adó tárgyak, nos azok is megmaradtak szinthez igazítottaknak, azaz a bonuszuk attól függ, mekkora volt a szinted mikor megkaptad a tárgyat. Ez nem fog változni.
A direkt életsebzés annyiból jobb, hogy nincs ellene annyi féle védelem. A tûz ellen véd az elnyelés, a tûzellenállás, meg még pár hatás. A csak Hp-t sebzõ varázslatok ellen nincsen direkt csak ezek ellen védõ varázslat és hatás.
Úgy tudom újra vissza kell majd menni a banyához a létyó kapcsán. Hogy újra gyûjtögetni kell vagy sem azt nem tudom.
ooo-val megszünik a tárgyak szinthez igazítása is?
Nem jobb a ("direkt" életsebzés) damage health mint pl a tûz sebzés?
pl 100 damage health vs. 100 fire damage?
Ha megcsináltam a vámpírságból a kigyógyuló questet és elhasználtam a lötyit akkor utánna hogy tudok kigyógyulni belõle? (ezt még nem csináltam csak azért)
1,8GHz proc
9550 ati 128mb
1Gb RAM
Tom elég harmatos, de max grafon is 11fps-t nyom.
Because cheese...
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=656
látatlanba megmondom neked hogy nem fogsz találni.
és szerintem egy másik videókártyával sem fogsz jelentõs teljesítménynövekedést elérni, de komolyan, inkább ne pocsékold a pénzed, gyûjts egy pci-expresses konfigra
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
1 elviselhetõ 4x AGP-s vidkarit biztos meg még 1gb ram-ot...
ez egy ilyen dolog, ilyen szintû géprõl egy jobb gépre szinte már nem is érdemes darabonként fejleszteni. másrészt - bár nem lehetetlen - de manapság már egy jó agp-s rendszert is nehéz összerakni, mivel minden errõl a kecseg pci-expressrõl szól, amit én a számítástechnika egyik nagy átverésének tartok, de ez már más tészta...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
támogat az alaplapom XD
Azzal a kártyával ne várj sem jó teljesítményt, sem pedig jó sebességet. Az elfogadhatót is nagyon nehezen közelítené meg (a grafika levételével nem fogsz sokat gyorsítani viszont nagyon sokat rontasz a játék képi minõségén), de ez szerintem egyénfüggõ.
Valaki tudja mit kell csinálni a Bravil i Mágus céh küldinél,pontosabban a mikor a gyíknõ elvezet egy Elf hez ,ad egy tekercset hogy használjam .De õ alszik,és nem tudom felébreszteni.Valamilyen álomvilágról beszél.
Help<#nemtudom>#nemtudom>
2800+ athlon
7600 GS
1,5 giga 333hz ddr
és most produkál a tes3 kellõ minõséget max látótáv mellett, pedig 2002-es
és tûrhetõen fut, és annyira nem is csúnya
Megy persze gyengébb kártyákkal is, de nagyon vacak a grafika és lehet számítani sok belassulásra, szaggatásra.
Celeron 2.6GHz
Radeon 9600XT
512mb ram
Már nem bírom idegekkel