The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha bezártad az elsõt és leszállítod Martint a kért helyre, akkor bõven fogsz még mûködõ kapukat találni. Elsõ körben úgy nagyjából 25-30-at. 😊
Nem kell tehát ezen aggódni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ésa ráadásul szagatt is.

gothic3ba a harc irtó szar minden ütésnél magától megy elõre a kari.. igy nagyon xar harcolni.. én sosem szoktam elõrefelé menni harcba, inkább hátrálok😄
És a Gothic 3 jászhatatlanul szagatott nálam, míg az Oblivion jól fut.

watto
na csókolhatod a kezem XD
mer találtam 😄
még nem vettem meg de a házunktól 30méterre van egy pc
bolt és ott kapásból volt 256mb,512b,1gb ram-os memó az alaplapomba😄
még nem vettem de tervben van 😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
HY!
Ezt a mod-ot honnan tom leszeRen Beauty Pack ingyenesen?
elõre is thx!

sokan asszondják jobb játék a gothic 3 mint az oblivion.. hát kipróbáltam a harc rész nagyon nemtetszett benne.... oblivionba meg pont olyan amilyet én szeretek.. és grafikába is szebb ez a játék....
PiszkosFred
Az meg hagyjan hogy gyenge a procid (mert sajnos 2ghz a minimum hivatalosan), de a videokartyad sem igazan fogja birni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fyrex
Jónapot!

Az Oblivion.exe-re kattintva "Az oblivion hiábt észlelt, ezért leáll..." hibaüzenetet kapok! Lehetséges, hogy a nagyon gyenge proci miatt van ez? ha valaki tud valami megoldást hálás lennék!

De el kéne indulnia, max diavetítés, nem? AMD Athlon 1,41Ghz / 1GB RAM / GeForce FX 5200

Köszönöm!

Avanti Crociati!

sebtib
kössz a tanácsokat maradnak az alkimisták mivel pont most zártam ba az elsõ Oblivion kaput.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Az alkimistánál a kereskedõ negyedben. De a legegyszerûbb ha átmész oblivionba és ott gyûjtögetsz. Bár néha a kapuk innensõ oldalán is találni a kapu mellett belõle.

PiszkosFred
Ha jol emlexem, az Oblivion letsikon is terem bosegesen, keress egy kaput es tegyel egy gyors latogatast a tuloldalon!

sebtib
sziasztok
vámpír lettem és nem találom az egyik hozzávalót egész pontosan a bloodgarss nevüt. a FAQ-ban írja hogy lehet vanni Imperial Cityben is
de hol???ez lenne a kérdésem

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Ej pedig én ezt a fejetlen keresgélést akartam pont elkerülni. Valaki ennek megissza a levét, hallod vénasszony?😊 [/img]
Dehogynincs. Tessék sokkalta több fame pontot begyûjteni mint infamy-t. Ja és persze semmi bounty ne legyen rajtad. Akkor nem lesz gond a templomokban.

Ha meg az úti shrine-okra gondolsz, oda megadott szint kell. Ha nem elég magas a szinted és a fame pontjaid száma, nem fognak áldásban részesíteni.

Nincs rá esély hogy valahogy "vezekeljünk" a bûneinkért? Mert egyik isten se akar megáldani😊
be kell írni alulra a keresõbe, hogy "feltölteni", vagy bármi hasonló keresõszót, és találsz megoldást😊
watto
áááh!😄
megvan a game végre 😄
közepes grafon elég jól fut 😊
Eddig tetszik! 😊 )

Bruma melett nyílik és annak a túloldalán kell megszerezni a Great Signil Stone-t ami az utolsó összetevõ a portál nyitásához.

A4-es nyomtatópapírt cserélnék hasonló típusú Audira.

koschwarz
nagy kapu?<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hello
Valaki leírná pontosan hogy amikor átmentem a ''nagy kapun'' merre kell menni, mert nem találom az utat.
Ja és hogy lehet feltölteni a varázsfegyót?

A4-es nyomtatópapírt cserélnék hasonló típusú Audira.

koschwarz
köszi a spoilert<#szomoru2>

végigvittem a fõküldetést😊 szép szobor lett martinból😄
nem tom miért áldozta fel magát martin amikor én 1 pöckölésel elintéztem volna azt a monstrumot😊
Nem, ha csak a futkárzó manus nem sütöttel el önmagára,akkor ez bug volt, mindenestre, jót mosolyogtam rajta.

Randelz
Megnézem hogy mire ez a smile.

koschwarz
<#awink><#crazya><#buck><#idiota><#ravasz1>

Üres grand soulgemek kellenek neki. Nem olyanok amiben van is lélek. CSak az üreseket fogadja el. Keresgélj még ilyeneket, akad bõven belõlük, de nem egy helyen.

Amúgy köszi a segítséget!!
Végigvittem a fõküldetéseket, akkor elbakkertam vmit, nah mind1, de megnéztem a karimat a Blades-ben tévedtem az megvan csak a másikat nem sikerült megszereznem 😞(
Nem tudom hogy csinálhatál meg majdnem mindent, hogyha a fõküldetést nem vitted végig, ugyanis ezek a questek a fõszálhoz kõtõdnek. 😄 Az elsõt most nem részletezném, a másodiknál pedig azt kellett volna csinálni hogy amikor megkaptad az Allies for Bruma questet(ez a quest opcionális, nem kötelezõ a továbbhaladáshoz), be kellett volna zárni a Cheydinhal melletti oblivion kaput és meg kellett volna menteni a gróf fiát, azután lehet volna belépni.

Csátok! Egy kis help kellene, ezt a két Factons-t, hogyan lehet megszerezni vagyis hogyan lehetek tag: Blade - Knight Brother, Knights of the Thorn - Honorary Knights. Már szinte mindent megcsináltam de ezekrõl nem hallottam. Elõre is köszi
PiszkosFred
Legtobbszor "Joke" neven ;]

Randelz
Angolul mijen néven fut ez a varázslat ?

koschwarz
megvetted az idõmegállító varázslatot és véletlenül elsütötted?<#nevetes1>

Üdv, ma volt eg y érdekes hiba az Oblivionban. Épp Bravil felé gyalogoltam, és legyilkoltam egyszörnyet. Közben egy kék köpenes figura elrohant melettem. Ahogy megyek tovább látom ott áll megmerevedve futás közben! Oda lépek ,nem lehet megszólítani! Megütöm a fegyver átsiklik rajta! Továb bmenten mmajd öt perc múlva vissza.Még mindig ot volt. Ismét elmentem, mejd megint visza a fordultam ,és a kék köpenes alak eszeveszet sebeséggel fut velem szemben! Hát nem volt semmi! Gondoltam agyonverem, de elszaladt.

Helló!
Lenne egy apró gondom. Vámpír lettem. Én nem szeretek vámpírnak lenni. El is indultam felkutatni mi ilyenkor a tennivaló és odáig jutottam hogy egy vénasszonynak kellenek valami Grand Soul Gemek. Számszerint 5. A Mage Guildeket kiforgattam a Gem raktárukból rendesen és találtam is 5-öt (többet nem!) csak két fajtát. A nõnek meg csak nem kell, míg le nem nyomom a torkán az összeset. Melyik fajtából kell és hol találok még olyat???
Segítségetek köszönöm!!!
THX!<#wink>

Takimate
Sziasztok !
Érdemes beszerezni a nemrég megjelent kiegészítõt ?
Mit tartalmaz ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Nem feltétlenül, sõt inkább nem. Ha te is journeyman szinten állsz és õk is (azonos a képzettségi fokotok), akkor téged már nem tudnak trainelni. Ebben az esetben elõ sem fog jönni semmikor sem a train opció, mert õk már nem okíthatnak. Akkor tudod kihasználni egy trainer lehetõségeit, ha õ magasabb szinten áll nálad. Ekkor tuti tud okítani.

Expert trainert keress, az aki képes téged journeyman szintrõl expertig felfejleszteni. Aztán ha elérted ezt a szintet, elárulja hol keressed a master trainert.

koschwarz
én pár napja fejeztem be, nekem nagyon bejött. asszem végigtolom assasin módban is<#vigyor2>

oke koszi, magyarul akkor kisergetni kell oket hogy bejojjon a trainer ablak. A skill egyebkent journeyman-on van es ezek journeyman trainerek ugyhogy kell tudniuk trainelni engem😄 Amugy azert kell ennyire mert szintlepes elott vagyok es nem szeretek ugy szintet lepni hogy nincs meg a +5 legalabb ket attribrute-omra 😄
Nemsokára érkezik, a fõ sztoriszál kb. olyan hosszú lesz mint az alapjátékban.

minap felraktam a Dark Messiah of Might and Magic játékot nemrossz game de furcsavolt ujra zártabb világban játszani. oblihoz mikor lesz kiegészitõ lemez?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Valaki tudna adni egy linket a The Elder Scrolls IV: Oblivion - Oldblivion Tool-hoz, azért kérem mert a FAQ-ban levõ linken levõ fájlt nem tudom letölteni.

thx

Telekinézis spellel kisütheted a csapdát messzirõl.

bocs hogy ide írok, de a tes3 topicot már nem látogatja senki. a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet egy erõs csapdával védett ládát kinyitni úgy, hogy ne aktivizáljam a csapdát vagy csak messzirõl, mert nem tolvaj a karakterem, és csak az egyszerûbb feladatokkal birkózik meg a probe-al.a kinyitás már könnyebb ongushi scrollal vagy már van nyitókás amulettem is

koschwarz
elárulom, hogy bárhol bármikor menthetsz...<#awink>

a börtön azért lineáris, hogy ott az alap dolgokat megtanuld a kezelésrõl. utána meg azért szebadon bejárható a világ, mert ez a játék lényege.

Raptor 2
Khhhm. Hát nemtudok rá vélaszolni igazán. Sok sok újdonságot akarunk bele, ezért még késünk kicsit. Pl: A Fõ küldetések leírásai, összes "kattintás nélküli szöveg" ezt úgy étsd, amkor bemész egy boltba, és valaki párbeszédet indít veled akaratod nélkül...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

THX! Látom te már belejöttél. Fegyverzetem már hál égnek nem minimális, de azért nem is tankpáncél.<#idiota><#vigyor5>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!