The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
bemész a fõkapun (ahol a lovak vannak)
mész elõre a szoborig ami ott van középen,ott jobbra
és az elsõ ajto a fenti házsoron(asszem).

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

sebtib
mélyk ház volt????

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

watto
kinírtam=kinyírtam
nug=bug

a billentyûzet hibája 😊 )

watto
ezt nem hiszem el! XD
betörtem egy házba imerial city-ben és
a bent lakó embert kinírtam.el akartam venni az
55aranyát, rákattintok az aranyra és döbbenten észreveszem
hogy nem fogy el neki viszont nekem adja az aranyakat XD
elég nagy nug 😛
5perc alatt 60.000arany 😄

Raptor 2
Én csak tippeltem, de én mondom 30-40%-nak érzem<#kacsint> Szal véletlenül se szeretnék félrevezetni akárkit...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Alkimistánál. Kereskedõ negyedben van, de nem a sima üzletsoron, hanem valamelyik oldalsó negyed kapuja közelében oldalt. Az egyik kapu közelében a shieldwall (pajzs és páncél kereskedõ) van, a másik kapu közelében (átellenes oldali) az alkimista. De ha már bejártad a teljes negyedet, akkor csak keressed meg a térképen, rajta lesz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

sebtib
egész pontosan hol lehet venni Bloodgarsst.Mondtátok Imperial City-t.De ott hol?

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

ja, csak még 4. szintû vagyok, és meg eddig nem jelentek meg.

Csak a járod az erdõt megoldás marad. Túl kevés hely van és nagyon véletlenszerûen, ahol találsz medvebõrt.

Looserke
vagy csinál fortify fatigue 1pts varázslatot és azt lövögeti el magára... <#vigyor>

Csá, kidobtak a a harcosok céhébõl, mert véletlenül megöltem az egyik tagot... szóval asszem 20 medve bõrt kell gyûjtenem. A kérdésen, honann lehet szerezni 20 medve bõrt, hanem akarom azerdõt járni, és vadászgatni?

Vegyél jobbat. Majd minden templomban akad gyógyító varázslatot eladó pap/papnõ. Tõlük lehet venni. Ha jól emlékszem olyan 100 Hp körüli a legjobbjuk, ami 4 mp ideig 25 Hp-t adogat vissza (4x25). Aztán ugyanott lehet venni olyan gyógyító varázslatokat, amik segítségével másokat gyógyíthatsz.

Meglévõ varázslatot meg nem fejleszthetsz. Veszel újat és kész.

Ha a restoration skillt akarod fejleszteni, akkor meg használj gyakran gyógyító varázslatokat, illetve restoration varázslatokat. Lassan de biztosan fejlõdni fog. Egyik kedvelt megoldás, a magas helyekrõl leugrálás. Fejleszti az akrobatikát és gyakorlatilag a restoration-t is, mert úgyis gyógyítanod kell a nagyob esések után magadon, mert sérülni fogsz. A harcban lehet alkalmazni restoration alapú támadó varázslatokat is (absorb health mondjuk) amiket gyakran használva szintén fejlõdsz, igaz lassan. A fejlõdés pedig szándékosan van visszafogva már az alap játékban is a restoration kapcsán, szóval lassan fog menni a dolog de nagyon.

Emellett több trainer is van, de minden szintlépésnél maximum 5 pontot trainelhetsz összesen. Mindegy mibõl. Tehát jól gondold meg a dolgot. Ja és nincs visszamenõleges trainelési lehetõség. Mindig az akruális szinteden lehet összesen 5 pontot fejleszteni.

40% hmm akkor még legalább 1 év kell ügye ?
hol tudok olyan varázskönyvet venni amivel az életerõ varászlatomat tudom nagyobbra növelni ? már megtanultam a trainertõl a Restoration
Már csak az a kérdés hol tudom fejleszteni az életvisszatöltõ varázst.
Mewrt ami msot van az kurva karcsú
LegionarR
Ha tényleg 40%, akkor szerintem nagyon gyorsan halad a fordítás! Így tovább!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

watto
köszi már sikerült! 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Watto,ha a Charakter Generate Am.-ról beszélsz akkor mekgeresed az amulettet az Imperial Prison Sewersnél(nem nehéz megtalálni) aztán felveszed úgy mint egy normális amulettet, onnan pedig egyértelmû😊
watto
ha megvan a lópáncél mod akkora (ASSZEM) az imperial city lóboltjában az ork tól tudod megvenni.(de lehet kell még elõtte csinálni vmt.emlékezetbõl írtam)

Raptor 2
Jól haladunk, bár most két fordítónk is ki van lõve kb. egy hétre.
Amugy a Dialógusokból minden általános duma megvan, (ugy értem pl harc közbeni beszédek, kereskedés-beszédek stb) a Conversations kb 60%-lehet, amugy az az, amikor egy NPC magátol fordul oda hozzád, és mond valamit.--->pl Uriel Septi a játék elején: "You...I've seen you..."
Ez conversations, a Topcis meg azok a mondatok, amikor választható témárol beszélsz valakivel...(és arra vonatkozó válaszok)..de ez még elég gyatra állapotban van.
Szal a teljes fordításból az állást én úgy 40%-ra saccolom...

watto
mi a címe a mod-nak?

Nuxa
Le kék tölteni a Knights of the Nine-t, abba benne van a lópáncélozás 😄

Because cheese...

watto
áh ez pont jól jön 😊
hogy kell használni???

Látom vannak itt néhányan akik váltogatni akarják a karakterüket játék közben: itt van hozzá egy igen hasznos mod(mindent válthatsz benne: race-t, class-t, birthsign-t, és megmaradnak vele a skillek és attribute-ok): Character Generate Amulet
<#vigyor1>

Nem, rosszabb lesz....
<#papakacsint>

Csövi.Ha egy 7600GT vga,2500+os cpu mellett megduplázom az 1gigányi ram-om,az dob a gammán,igaz?

Randelz
Már csak azt kéne tudni hogy honyan lehet belpáncézoni a lovakat

annyira én se vágom ezeket😊 gondolom nagyon nem😊
Randelz
Amúgy mind1 hogy milyen fajjal megyek? Mert ahogy átnéztem imperial néz ki még a legjobbnak.

Randelz
Kösz. Fajt még valami mellékprogrammal sem válthatok?

Raptor hogy haladtok amúgy vele ? láttam a weblapot, de hátha többet tudsz mondani.. A párbeszédek megvannak ?😄
Randez: megtaláltam hogy tudod módositani az arcodat a gémszbe
"1. konzol
2. showracemenu
3. allitsd be a dolgokat, de fajt illetve nemet ne valts
4. esc, majd save game
5. reload

a konzolt ne zard be a folyamat alatt, es semmikepp' se kattints a DONE-ra. ha kesz vagy, akkor mentsd el savegamenek, majd load. Igy nem lesz gond, az esetek 99%ban.

Mentesekrol csinalj masolatot, es akkor nem lehet gond. Aztan mar csak probalkozni kell, es menni fog.

Raptor 2
Pedig ha jól haladunk, majd lesz magyarul<#kacsint>

Randelz: de tudod még a karid külsejét átalakitani... van 1 parancs amit beütsz és akkor szerkesztheted külsõleg.. sajna nemugrik msot be mit kell beütni..... vki majd beirja biztosan..
viszont csak külsõt változtathatsz fajt nem.. Ami még fontos ha beálitottad az új arcot nemszabad done-re nyomni hanem csak simán kimentés és annyi.... Én Pl elöször beálitottam 1 olyan arcot amire nagyjából hasonlitok, aztán a saját fényképemet bevittem a játékbba😊
Más téma: lovat hogy lehet felpáncélozni ?
amikor börtönbe kerülök a kiuszabadulásom után levesz 1 csomó pontot, ezek minden visszafejleszthetõ ügye ?
ennek a játéknak csak 1 nagy hibája van, hogy nincs magyarul😊 ezt tutira megvenném pedig boltba.....
Randelz
Utólag nemtudom alakítani a karatkert mármint külsõleg. Mert amikor lehetett volna akkor még csak próbának kartam fel a gamet utána meg sajnáltam elkezdeni.

Nuxa
Watto: A haj azért olyan részletes, mert van hozzá egy hairfix-es modom, a tessoure.com-ról szedtem le.
A magyaritást meg: itt találod meg valahol 😄

Because cheese...

nálam antialiasing volt kikapcsolva, de egyébként sempron2800+ 512ddr2 és egy x1600pro 512ram os kártyával vígan szaladgált a játék, hdr is volt. a videokártya számít igazán, egyik ismerõsnek athlon64 3000+ másiknak 3500+ de szaggat mint a disznó. nekem a látóvtávtól már leesik az állam. komolyan mondom, kicsinek érzem a világot olyan messzire el lehet látni...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Az már kafa, megváltás lesz a régi után, bár én a helyedben megpróbálnék legalább 1 giga ramra upgradelni, sokat számit.
watto
magyarítást honnan lehet leszedni?

watto
neked mér ilyen jó a haj?
mármint szinte látszanak benne a hajszálak.
nekem is fennvan a ren mod de nekem egybeolvadnak a szálak

Most van egy Intel Celeron 2.6,768mb ram és ATI 9600 prom.
Most így LOW grafban is szaggat.
A héten lesz egy jobb gépem:
AMD Athlon 64 3200+,marad a 768mb ram és egy Geforce 7600GT.
GOndolom azért ezzel a géppel már LOWban nem fog szaggatni,meg talán kicsit mediumra is megpróbálom felhúzni..

Nuxa
Az is a beállításokban van. Ha nincs fenn magyarítás, akkor draw distance név alatt keresd !!

Because cheese...

hmmm... lehet hogy nekem is a látóhatárt kéne egy kicsivel visszább vennem <#fejvakaras>

watto
a látóhatárt hol lehet állítani?

Nuxa
Inkább leírom:
felbontás 800*600
textúra minõsége: nagy
Interior árnyékok: kikapcsolva
Exterior árnyékok: kikapcsolva
Látóhatár: 70%
A Distant buildings, landscape meg ezek: kipapcsolva
Antialias: 4x
A többi mind maxon. 😄

Because cheese...

Randelz
Akkor azért volt 1 a sebzése. Mert Azt egy guild-ba láttam.

A sebzés a blade skilledtõl függ és az erõdtõl (ha kardról van szó).

Bizonyos helyeken lehet találni kiállítva fegyvereket. Ezeket ha elveszi az ember, meglepetten konstatálhatja, hogy mindössze 1 a sebzésük. Nos ezek replikák. Ezt írja is a program mielõtt elvennénk. Ha rávisszük a kurzort a tárgyra akkor megmondja mi az.
Na a replika egy olcsó utánzat, nem harcra való. Könnyen is törik. Ezért a mindössze 1-es sebzés.

Randelz
Láttam olyan glass kardotén is csak az a gond vele hogy csak 1 a sebzése. Én most olyan találtam hogy 11. szóval nemtudom hogy vane erõsebb kard.

watto
egész jó 😉
azt hol tom megnézni hány fps?
jah meg annyi hogy tudnál adni képet a videóbeállításaidró?
megköszönném😊

én 4x-es élsimítással szoktam játszani és tök jó...
meg rohadt messze ellátok 😊

Nuxa
Bocs hogy így késve, csak eddig nem volt netem. Így néz ki nálam. az 19fps:

Because cheese...