The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egész aranyos, bár nekem a fekélyes tüdejû zombi a kedvencem 😊

AntiHero

Hát nem aranyos?<#idiota><#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sir Quno Jedi
Meg a 4096-os LOD-ot is??? Még natural environment kell hozzá és kész is!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Ismerem az érzést😊

[merlinw.org]

grayfox
Hú. Felraktam a 3-as quarl textura packot meg a tree+flora-t. Hihetetlen durván néz ki így a játék. 2 órája csak tekergek az erdõkben /dungeonokban és keresem az újabb vizális orgazmust 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hello
Van a Shivering Isles-hoz végigjátszás?
Mert elakadtam,amikor vissza kell menni a királyhoz Xediliant-tólakkor azt mutatja hogy a királyal kell valamit csinálni de amikor dumálni akarok vele akkor elküld.Mit kell csinálni?
MerlinW
Láttam én unlimited carry modot is. Azzal nincs gond a táskával😊 Lustáknak powa😊

[merlinw.org]

Ha jól emlékszem van egy külön gomb arra hogy eldobhasd a fegyvert a kezedbõl.

Nálam a túlterhelõdés nem volt gond mert általában 20-30kg cucc volt csak nálam így harc közben akármit felvehettem aminek a nagy részét persze a harc után el is dobtam.

Futás közben IS lehet használni az inventoryt pl amikor kutyák támadtak és a viper-hez már kevés lõszerem volt akkor elkezdtem elõlük futni és menet közben váltottam shotgunra az inventoryban.

dinomano
Bocsi, akadozik melóhelyen a net; nem akartam ennyiszer elküldeni...Kicsit off... a héten kapom meg a GIGABYTE RADEON 9600SE-m..nem talaltam ilyen neven drivert; de megtalaltam a CATALYST progit, amiröl mar korabban hallottam vmit...ez driver-gyüjtemeny RADEON kartyakhoz?
Ha nem, hol talalok 9600as drivert (nem nagyon akadtam normalis linkre...)

QUARL-pakk nem érdekel; marad "alap" a game... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sir Quno Jedi
Tom én azt, mert mint mondám maxpáncélos, láthatatlan, nagypajzsos állatként fejeztem be anno.

De nincs kedvem má block-olni. Ha magától nem blokkol, én aztán nem fogok. Ez megint titpikus példája, hogy nem tudják eldönteni, hogy FPS, vagy RPG. Tartsa õ oda a pajzsát/fegyóját magától, ha RPG és kelljen nekem faszoskodni, ha FPS, DE ha FPS, akkor a harc is legyen az, ha megvágom, ahol megvágom, akkor haller! Uncsi.

Régen rossz, ha feldöntenek, mert NO páncél és kevés HP = halál! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az lenne, de a Stalker nem reális, a folyton nyüzsgõ ellenfelekkel 360fokból, akik mindent látnak, 6kilóméterrõl, soxor a falakon is át. Van hogy fél óráig nem tudod kinyitni az invyt, miközben amit felveszel, amiatt túlterhelõdsz (like Obli) és nem enged mozogni, ott halsz meg a picsába álltó helyedben! Vicces faszok. VAGY nem veszi fel, amit már nem bír el, VAGY ha túl sokat vesz fel (azt mégis hogy csinálja ?), akkor eldobhatod pause módban, vagy valami emberi megoldás! Itt rohansz, kiürül a tár, felkapod valaki más fegyóját a holtteste mellõl, hirtelen túlterhelõdsz, leállsz, kétségbeesetten kotorásznál az invyben, amibõl gyakran nem is lehet dropolni, csak ha újra megnyitod és próbálkozol tovább, de máris fejenlõttek! Gratula!

dinomano
Oké, megelegszem az alappal akkor... :-P Jóóóvan na, addig nyujtózkodom, amig kilóg a lábam!!! :-P ...nem míg a takaró ér! :-)

dinomano
Oké, megelegszem az alappal akkor... :-P Jóóóvan na, addig nyujtózkodom, amig kilóg a lábam!!! :-P ...nem míg a takaró ér! :-)

dinomano

koschwarz
oscuros oblivion overhaul: ez elég sok modot egybefoglal, ha ilyet keresel, szerintem nincs ennél jobb. 1.3 verzió+1.31-es fixet rakd még rá.

alul a keresõben írd be hogy "oscuro" és egy csomó mindent megtudhatsz róla.

Szerintem meg pont az a reális hogy csak akkor turkálsz a hátizsákban ha éppen nem lõnek rád 😊

Blokkolni még kis fegyverrel is van értelme mert ha blokkolsz egy támadást akkor a támadó egy másodpercre megtántorodik közben meg szarrákaszabolhatod egy tõrrel.

Az egész játékban az eddigi legnehezebb ellenfelem egy goblin-skirmisher volt acél pajzsal és tõrrel amolyan légionárius style, mindent blokkolt és amíg szédelegtem kurvagyorsan kaszabolt, percekig szenvedtem vele a végén már csak röhögtem 😄

Az agility-t is fejleszd, szerintem nagyon hasznos közelharcban is mert minnél magasabb annál ritkában tudnak "feldönteni"

A páncélviselés egyik elõnye hogy mindig van mit javítani így fejlõdik az armorer szkill és 75-ös szinten már 125%-osra tudod felkalapálni a páncélt ÉÉÉS a fegyvert is így az nagyobbat fog sebezni.

Sir Quno Jedi
Ja és nem gyûjtök/adokveszek fegyókat, páncélokat (minek?) és nem is hordok páncélt, így a terhelést mindig fele teherbírás alatt tudom tartani, ami további sebességnövekedést okoz!!! VillámWill+!

Namégegyszer.

Van olyan, hogy modgyûjtemény, "all in one" vagy?

Sir Quno Jedi
Most egyébként olyan akrit rakok/tam össze, aki kizárülag a speed-re épít (meg még arra ami pl. thiefnek kel), akrobatika, atlétika, semmi páncél, csak laza ruci, könnyû, gyors fegyó és uccu neki.

(Bár lehet módosítani fogom strength+speed-re, mert most nem is bizutos, hogy akarok lopakodni és zárakat törni senem, viszont a blade-hez kell a strength is, majd meglátom.)

Ami kell:
- Athletics (úszni, futni, gyorsan mozogni, nemcsiga)
- Arobatics (ugrani)
- Blade (fülcakkozni)
- Sneak (meglepni a barátokat)
- Security (zártörni)
- Illusion (chameleon miatt)
- Restoration (mert kevés HP-n azért nem jó)

Blokkolni nincs értelme kis fegyóval úgysem.

Ki is próbáltam és kényelmesen lehet száguldozni szabad terepen és mire bárki felemeli a fegyóját, addig rövidkarddal százkilencvenkétszer csipkéztem ki a fülét! 😄 Dungiban is jóak, csak mozogni kell. Ha meg valaki nagyon tápos, azt hátulról kell meglepni, mert hátbaszúrás plussz sebzés rulez!

Elején úgyis csak lassít a páncél és szart sem ér, magas szinten pedig ruciba is lehet rakni pajzsvarit, szal. akkor meg már felesleges a páncél, amit mindig LEVERNEK az emberrõl, míg a rucikat nem. 😄

Elõzõleg harci mágus/paplovag keveréke voltam, úgy toltam végig, hogy mind a mágus céh, mind a harcos céh feje legyek. Most más utat próbálok, bár thief-kedni és ártatlanokat gyilkolni azt nem fogok, az én erkölcsi elveimbe az nem igazán fér bele...

grebber
Hm jól hangzik akkor felteszem majd!

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Azok buták, könnyû préda.

koschwarz
nem, ugyanúgy mint az eddigi adoonoknál, egy idõ után bejön a játékban egy ablak, hogy hallottál valami pletykát, amit csekkolni kéne...<#awink>

koschwarz
szerintem nem is feltétlenül a gyûrükön múlik. ha minden egyes ruhadarabomat encsantolom, attól lehet fullos a táp vagy a védelem. másrészt meg az ooo-val nekem még így is nehéz a játék, amikor egy romban egy teremben 4-5 minotaurus lord tanyázik...

grebber
Lehet hülye kérdése de megkérdezem!Oblivion IV: Shivering Isles kieget ha felteszem akkor lesz neki exéje amivel lehet inditani vagy hogy müködik?

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Amúgy ezetet ugatom itten, hogy a simag gammában is dúrvaán össze lehet pakokni jó varikat jó sok equipment-re, ha még hozáájön +4db, akkor az már atomdurva! 😄 Anno én azért használtam csak kétrészes rucikat, mert az 1 plussz spell slot! 😄DD

Sir Quno Jedi
Nem reális, de a Stalkeres, félóráig matatok az invymben, hogy kitárazzak egy fegyót és közben agyonlõnek 7 irányból, sem reális.

A gyári játékban simán össze lehet hozni 100% chameleont na AZ táp a javából szal mirõl beszélünk?

Aki akarja kihasználja, aki nem akarja az nem.

Én csak két gyûrût hordok de mindig van nálam egy a vízlégzésre is, van egy éjjellátásra stb mondjuk nem egyszerre hordom õket de mivel az inventoryba lépéskor pause-ol a játék így azonnal és büntetlenül variálhatom õket, ez se túl reális 😊

Sir Quno Jedi
Õ, node 6 ringgel már majdnem egy fullos védelmet össze lehet hozni varikból! Az már nem kicsit táp!

PTW
lehet , de összekutyulja a skilleket úgyhoyg nem nagyon érdemes

konzolba: "showracemenu"

meglehet változtatni az emberkémet új játék kezdése nélkül? Mert már unom azt ami most van
koschwarz
nem megy sajna...

viszont ha már modok, én még használom a

no psychic guard harder: reálisabbna viselkednek az õrök, ha nincs hallótávolságban vagy nem láthat õr, akkor ha valami bûncselekményt követsz el, nem lesz ott hirtelen 100 õr. a megtámadott npc diszpozíciója csökken irántad, stb...

less creepy guild porter: nem fog a fighters guild portás állandóan követni és nézni hogy mit csinálsz, ami elég hülyén nézett ki szerintem.

horses turn faster: nem olyan nyomorék lassú a ló fordulása.

quest award leveller: sokáig nem akartam használni, de végül feltettem: nem kell csak azért várnod egy questtel, hogy elérj egy bizonyos szintet, mert akkor jobb cuccot adjon jutalomként, hanem így már bármikor megcsinálható a quest, és ha elérsz egy magasabb szintet, akkor a korábban kapott jutalom tulajdonságai is jobbak lesznek.

ooo-ban benne van, de ha azt nem akarja valaki használni, külön is érdemes feltenni:

living economy: sokkal élethûbb, igazi kereslet-kínálaton alapuló a kereskedelem, nem olyan statikus, mint az alapjátékban.

dej féle harvest-mod: ha leszedsz egy növényt, akkor tényleg eltûnik, és egyéb dolgokat is csinál csak nem jut eszembe.

unlimited rings: beállítottam, hogy ne csak szánalmas 2, hanem 6 gyûrût viselhessek, ez reális szám szerintem.

Tányleg, próbálta már valaki az új patchel a shift+klikk-es spell törlést?

Hátha...

PiszkosFred
Van egy mod, amely berak minden Mágus Céhbe egy plusz emberkét. Ez a fickó/nõ árul egy-egy "XY spell removal" potiont, amit ha megiszol, akkor kitörli az adott spellt a varázskönyvedbõl. A poti ára valami nevetséges 1-2 septim. Viszont azt hiszem, hogy a karakter által készített spellkre ez nem érvényes, ahogy a konzolos megoldás is necces lehet. De próba szemcsere...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Csak saját felelõségre próbáld ki, elõtte mindenképp csinálj bekkapot a mentésrõl.

1. konzol lenyitása
2. player.removespell (ID #) parancs, ahol az ID a spellhez tartozó ID
3. konzol bezárása
(4. esetleg new save, majd reload az új mentést)

Spell (és ID-k) kereséséhez ez az adatbázis nagyon ajánlott

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Van rá valami mod, de én még nem használtam.

Fantusz
A felesleges varázslatokat ki lehet valahogy törölni a varázskönyvbõl?
A gyengébb varázslatokra gondolok, amiknél már erõsebbek vannak, a régiek zavaróak, de nem tudom eltüntetni a listából...

Sir Quno Jedi
Gyermekem! Örûjjé, ha egyáltalán menni fog a gépeden éppenhogy, buherálva azt is! Ne akarjál te semmilyen grafómodot még oda! Én szóltam! 😄DD

quarl 2

dinomano
Köszi! Van valami grafikajavito MOD, ami nem terheli le a gépet; és gyengebb gépeken is szebbi teszi a jatekot? Nem gameplay mod-ra gondolok, hanem vmi grafikai cuccosra...

😄 jah boccs akkor kijavítom magam: baviltól a vízen kell járni egy kicsit aztán elérsz a portálig😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

koschwarz
csakmegtaláltad<#ticking>

egyébként ez elvi kérdés...

Sir Quno Jedi
Mármint ki az a low level béndzsaság, akinek úsznia kellene??!! 😄DD

😄 rövidebb lett volna beírni h. bravilltól a tó felé kell úszni és ottvan a portál😄 de amúgy köszz

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

grayfox
hali!
Depth of field mod még mindig mossa az éjszakai eget? Vagy van valami megoldás? thx

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Van -e olyan modgyûjtemény, ami az alant említett modokat vagy legalábbis a nagyrészét, a népszerûeket egyben tartalmazza?

Sir Quno Jedi
Beírod konzolba, hogy "tdt" és utána az FPS mellett azt is látni fogod, hogy mennyi ojjektum van még queue-ban, amit még be kell töltenie a memcsibe. Ez segíthet a skálázásban, tesztelésben.

dinomano
Nem akadozik sokat; ill. igy mekkora a "töltés nélkül bejárhato" terep? Ha jol tudom, vinyóról "streaming"eli a következö "táj-adatcsomagot" a progi...

dinomano
THX...akkor nem kell semmi trükközes...Mekkora felbontasban és milyen beallitasokkal nyomod?