41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
haxoror #32075 Hozzáteszem hogy ha nem ingyért adnák már nem kapkodna utána a nép úgy mint régen, dícséret a marketingeseiknek. -
haxoror #32074 Lehet hogy harcosoknak szánták de én is át fogok majd cuccolni a tornyomból a kastélyba -
#32073 Volt szo rola korabban, hogy minden "kasztnak" lesz egy-egy letoltheto haziko/rezidencia. Adtak is ki oket szepen sorban, aztan valahogy a harcosok kimaradtak. Az ido meg telt, es a tobbseg el is felejtette - szerintem a Bethnel is csak most jutott eszebe valakinek a nagy FallOut hype kozben, hogy "Hopp, mi ez itt az archivumban, ezt nem adtuk mar ki? Ha nem, akkor miert nem?".... :) -
#32072 meg egyáltalán, tök pofás kis várnak néz ki az egész, nagyon becsülöm ezért a húzásért a bethesdát, és semmi előjele nem volt ennek a kiegnek. -
#32071 Kosz az infot :) -
#32070 Blankenmarch település nekem olyan furcsa... A házak üresek, feldúltak, kinn meg fegyveresek állnak, de nem igazán beszédesek.
Rosszat sejtek, hogy ők dúlták fel a "falut"? Vagy mi lelte őket? :-) -
AC2 #32069 Meg azért mert tök ingyen van -
#32068 a Myths and Legends modról volt szó - félrement a re -
#32067 Lepusztult kalyiba, de még milliomosként is az Imerial City-beli házikó az igazi kedvencem, s mindössze 2000 arany az ára(+berendezés)
Chorrorban, Skingradban szépen be lehet majd rendezni a házikót, Anvilban küldi is jár a teljesen berendezett villához (5000 az ára), a többi ingatlan igazából csak töltelék.
(hülye dolog, de bizonyos acrobatics skill fölött mókásan lehet ugrándozni az IC-beli házak tetején, tovább fejlesztve az acrobatics skillt) -
#32066 Meg volt ez a mod, bár eddig még nem használtam, most gondoltam kipróbálom.
Tartozik ehez küldi is, vagy csak össze kell szedni a fegyvereket?
Gondolok itt arra, hogy a Fekete Légió erődjében találtam egy harci fejszét, aminek 0 a súlya, semmiféle mágikus tulajdonsága nincsen.
mászkál ott egy szellem (koronás), de nem szól semmit, és én sem tudok szólni hozzá.
Most felvettem valami bugos fegyvert, vagy kellene csinálnom valamit? -
haxoror #32065 "Hire a combat trainer to spar with "
Már csak ezért megéri -
azért ez szép, kevés fejlesztő csinál ilyet... -
do2 #32063 már meglestem, nem lesz rossz móka -
#32062 Arra az egyetlen egy hivatalos honlapra gondolok, aminek www.elderscrolls.com a címe. :-D A többi mióta lenne hivatalos? ;-)
Amúgy itt a bannerben is oda irányít. (Hivatalos oldal -ra bal klikk egyszer) -
do2 #32061 sok hivatalon honlap van :D melyikre gondolsz ? :D -
#32060 október 15. -én kis ajándék az Oblivion fanoknak. Hivatalos honlapon infók. ;-) -
do2 #32059 ezt a sárkánymodot ismeri valaki ? Akatosh_Mount_By_Saiden_Storm_R17-10436.7z
ez milyen kiterjesztés ? ezt átkéne nevezni vmi másra vajon ? nekem igy jött le a weblapról -
#32058 Pedig reménykedtem, máris vettem volna kis házikót. ;-) -
do2 #32057 találtam 1 yó kis brutális modot az oblivionhq forumon ez a neve
Deadly_Reflex_3 feldarabolhatok benne az ellenségek, sok vér stb
ezt vki felrakta már magának ? -
do2 #32056 ahogy látom ezeket a modokat nagyon sokmindent módositanak... itt van az a mod amiről video linket irtam.. vagy 8 féle dolgot módositanak.. vajon meglehet azt csinálni ebből a módbólhgoy csak ezt a felemelés-elhajitás részt hazsnálja a mód ? Mert a többi rész nekem se tetszett csak az -
#32055 Nekem sem tetszett, sőt most is idegenül cseng a magyaritás kifejezés, de mit tegyünk, ha mások hivatalosan is ezt a szót használják?
http://www.magyaritasok.hu/
A játék teljes magyarosításához pedig csak annyit, néhány hete Raptor ezen a fórumon mondta, hogy egyenlőre csak az alapjáték lefordításáról van szó, az is kérdéses, hogy mikor készülnek el, a kiegészítők pedig csak ezt követően lesznek lefordítva (esetleg évek múlva?)
Természetesen várjuk a honosítás megjelenését, átlátva azt, hogy ez hatalmas munka, köszönet érte a fordítócsapatnak, ugyanakkor fenttartom a véleményemet, hogy ez a játék (szerencsére) angolul is jól játszható, nyelvtudás nélkül.
-
#32054 Senkinek nem tudod eladni annyi pénzért van egy jó Sámánbotod, használd egészséggel, vagy rakd a fal mellé dísznek
A leggazdagabb kereskedő is mindössze 2000 aranyat tud fizetni, ami a Mercantile slill fejlesztésével felemelhető ugyan 3000-re (100-as skill), de mire oda jutol (ha eléred egyeltalán) nem fog érdekelni ilyen apróság, nem lesznek már anyagi gondjaid.
Lesznek majd cuccok, amik esetleg 10000-15000 aranyat is megérnének, de ezek eladhatatlanok, elherdálni lehet csak - ennyit a kereskedők gazdagságáról
-
#32053 Újabb "kezdőjátékos-hülyekérdése" következik:
Volt szerencsém segíteni egy csapat telepesnek, akik Cropsford -ban akartak új életet kezdeni, de 2 goblin tábor közé csöppentek.
A feladatot teljesítettem ott, de ami a lényeg:
Az egyik goblin bányában, ahol a Sámán botját kellett megszerezni (kettő is volt, a Tiberscar Hollow -ban), visszavittem a telepeseknek, de nem kellett odaadni nekik a botot. Viszont baromi sokat érnek így a játék elejéhez mérten: 7000felett.
És ami a kérdés: Ennyi pénze egyik ismert kereskedőnek sincs, az Oblivion HQ szerint, akkor kinek tudnám eladni ennyi summáért? Vagy ezekkel a botokkal lesz valami más feladatom is!?
Vagy akkor általános kérdés: A nagyon drága cuccokat hogy lehet hasonlóan jó árért elpasszolni majd? :-) -
#32052 Olyan hulye duma ez a magyaritas,vagy magyarositas vagy honositas vazze! :) -
#32051 szép fegyverek, de fegyver modokból dunát lehetne rekeszteni. -
LESZ FULL MAGYARÍTÁSa a játéknak!!!
Magyarítás LESZ
Sztem meg a legjobb MOD
MythsLegendsandSecrets
És a Natural Environments.
-
#32049 Nem ismerem ezt a modot, de a videot nézve a látványos akciók ellenére sem tetszik (ízlések és pofonok).
Egy angyal, aki sátánként viselkedik (tud vajon repülni is?).
A hatásbemutató a látványos, de vajon mennyire illeszkedik a játékba?
A várfalról ledobott ellenfélnek "illik" szörnyethalni, de vajon egy ilyen spell mennyi manát emészt el?
Magasabb szinten már sokszor az a gond, hogy nem találni "méltó" ellenfeleket, alacsony szinten meg ha reális a mod ilyen spelleket nem bír el a karakter.
-
#32048 *ez kimaradt:
ALL Spells and the reason why people fly so far when hit:
"Hilarity"
ui: wtb edit button :)
-
#32047 Just another Imperial Guard slaying / Citizen owning / mod abusing rampage.
Music is The Prodigy - Serial Thrilla
Mods to be seen and gotten from the tessource/tesnexus website:
- PJs Spell Compendium (ALL spells)
- Dreadweave Complete (Armour and Weapons)
- Black Luster Weapons and Armor
- Nighteye Shader Replacement
- Shields of Antiquity
- Natural Environments
- Vagabonds Real Katanas
- Alexanders Wing
Mods gotten from here!
http://www.tesnexus.com/
I won't bother answering questions over what spell is what since everything is listed in this description. Check my other movies comments and description for other mods I use. (more) (less)
Ott van minden az altalad linkelt video readme-jeben :) -
do2 #32046 Ja okés igen erről van szó:D és a videóról mi a véleményed ? hogy lehet ilyen magasbaemelő-elhajitó varázslatot mókázni ? -
#32045 Ha jól sejtem a Knight of The Nine küldetéssorozatbéli kesztyűről van szó, amit a Chorrori templom padlójáról vettél fel.
Az átkot a kesztyűvel együtt magadra vetted, (drain fatigue)a küldetéssorozat végén leveheted a kesztyűt és megszünik az átok. -
do2 #32044 ha ez 1 mod akkor kellene nekem:D -
#32043 Szerintem valami mod. -
do2 #32042 http://youtube.com/watch?v=wMnlkadAm3g&mode=related&search=
itt ez a video van benne 1 olyan rész hogy úgy varázsoln benne hogy az elleséget felemeli a levegőbe vagy 10 méter magasba és elhajitja... ez melyik varázslat ? -
do2 #32041 Stendarr Kegyelme (kesztyű - Gauntlets) Stendarr's Mercy erre a küldi ki emléxik ? Lelehet vhogy venni az átkot ami átveszek az ipsétől ? ha igen merre ? -
xido #32040 végre a honi polcokra is felkerült a Game of the year edition..nagyon baráti lett az ára:) -
#32039 Modok mentéseket nem vágnak tönkre (no meg gondolom nem egy mentéssel akarod végigjátszani), de megkezdett játék esetében nem mindegyik mod működik.
Érdemes kicsit tanulmányozni a modokat, és egy összeválogatott mod-csomaggal új játékot kezdeni.
-
#32038 Köszi az infót!
Ezen a monsterfejlődéses dolgon is gondolkozom, nem szívesen néznék rablókat csilivili páncélban később. Csak nem tudom, hogy mentésem elb*ffná-e!? ;-) -
#32037 Ez tényleg jó kérdés, de ne aggódj, amikor odaérsz a fősodorral nyílik egy új kapu Brumánál és csak azért kapol pirospontot, ha azt is bezárod
Ha gyorsan el akarod tüntetni az összes Oblivion kaput csak akkor érdemes rögtön nekiesni a főküldinek, különben lehet nyugodtan kapukat zárogatni, stb. (a legjobb Sigil-köveket 17-es szint fölött kapod) -
#32036 De bezzeg nem adják majd ki baráti áron csak a Knights of the Nine -t. :-)
Mostantól amúgy én is rohamozni fogom a fórumot butábbnál butább kérdéssel. ;-D
Pl. rögtön az első: Azt hiszem bezártam a brumai kaput, de a főszál szerint még nem kellett volna, hiszen ott lett volna nagy móka-kacagás. Ha oda jutok a főszálban, rögtön gratulálnak majd? :-)