41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#32115 azóta már megtaláltam... -
haxoror #32114 -
#32113 battlehorn cucc....
a hivatalos oldalra kattintva én nem találtam a letöltési utat. -
#32112 Azért paralax mapp nélkül a romok elég gázok.Víz is sokkal szebb más game-ekben.Növényzet viszont baba ultra highon!
Meg a talajra is bőven ráfér turbozás! -
#32111 egyébként meg ha még nem is láttad full maxon futni a játékot, ami alapjából is gyönyörű, nem is értem, hogy milyen javító modokat akarsz... -
#32110 Ezek a grafikát szépítő modok engem is érdekelnének mert 2 év múlva csak lesz olyan gépem amivel fullmaxba tudom tolni! -
#32109 DEtto ez a velemenyem! :)) -
#32108 Hát az aláírásodban említett gépre én nem nagyon raknék fel grafikát javító modokat. Elöbb nézd meg mennyire bírja full maxon, és ha jól megy, max akkor. -
#32107 Lenne egy kérdésem
1 olyan mod kéne ami szebbé teszi a gémet ( ha van ilen) valami ultra graphic mo vagy ilyesmi van-e?
hangot javito mod van ? vagy
milyen modot érdemes felrakni elsö kezdés elött? most veszem meg.... -
#32106 Tud valaki olyan modot mondani ami szebbé teszi a vízet? -
#32105 :D :D -
AC2 #32104 Nagy paraszt volt aki ezt mondta
[viccel] -
#32103 Nem hülye duma, mert mint ahogy nemtomki mondta egysszer "Magyarosítani hagymával, és paprikával lehet, magyarítani pedig más nyelveket" :D Na erre mondj valamit :P -
haxoror #32102 Martint vissza kell kísérned véjnön prájöriba és onnantól már elkezdenek megnyílni a kapuk mindenhol. -
#32101 véletlenszerű a nagy része, a többi meg keresd meg! -
kispalika #32100 Tud valaki olyan helyeket ahol Oblivion kapu van? Én csak a Kvatch-it találtam meg :( -
do2 #32099 ja feltettem azt a tömöritő progit:D minek csináltak még 1 félét ebből is:D
#32090 vki tunda segiteni ehhez a hozzászóláshoz is ? #32090 -
#32098 speciel az ooo összetettsége ellenére az egyik legkönnybben telepíthető mod. -
#32097 működik 1.3-assal is, csak a többi meg hibákat javít.
a modhasználat pedig mindig jár egy kis pepecseléssel is, de hamar bele lehet jönni. -
#32096 Tomoritett formatum, mint a .zip vagy .rar, stb. Keress a neten egy 7zip nevu programot (egyre nepszerubb btw), telepitsd fel, es kesz is. -
do2 #32095 1.32 rc3 0.5-snél vmi .7z kiterjesztésű azzal mit kell csinálni ? hopgy kell beokositani ? -
do2 #32094 akkor lehet bevárom a véglegest, mert itt sokat kell vele xarakodni ahogy látom:( -
do2 #32093 és ha csak a 1.3-t teszem fel úgy nem müxik ? -
#32092 itt olvasd el a telepítési útmutatót
egyébként kell az 1.3
majd az 1.32 rc3
majd a 1.32 rc3 hotfix-ek (0.5-ös verzió)
elvileg hamarosan megjelenik az 1.32-es patch végleges változata (az rc=release candidate, azaz majdnem a végleges változat), ami minden hotfixet, illetve azóta történt javításokat is fog tartalmazni.
magáról a modról meg majd a readme-ben olvass. -
do2 #32091 OOO módról mit lehet tudni ? most töltöm az 1.3-s verziót ami 413 mega... ehhez kell még vmi vagy ez mindent tartalmaz ?
-
do2 #32090 emléxik még vki erre a küldire ? deepscorn hollow
megvettem 5 ezer aranyért azt a zöldüveges folyadékot, amit belekell önteni az oltárba.. namármost mit kell még annál a faszinál csinálni ? mert a zöld nyil még mindig rajtamaradt nem egned tovább. mit kell vele még csinálni ? -
#32089 vagy ha valami vaj van a fejeden, akkor sem gyógyíthatod magad oltárnál. -
#32088 Nem minden fertőzést gyógyítanak a templom oltárak, egy "sima" intelligincia-sérüléssel én is köbbefutottam fél Cyrodiilt, mire találtam oltárt, amelyik helyreállította.
50-es restoration skill fölött használható a cure disease varázslat is, bár oda kell figyelni, meggyógyított-e mindent. (vampire disease)
Templom oltáraknál megeshet, hogy csak egy üzi jön: gyere máskor, vagy menj máshová, itt már jártál - na ez idegesítő tud lenni. -
do2 #32087 érdekes ezt a szar fertőzést csak az imperial tepmlomba lehetett csak leszedni :) -
do2 #32086 voltam templomba természetesen, minden alvás előtt megyek templomba, de a manám még mindig nemtöltődik vissza.. elég szar igy harcolni -
#32085 Valami zombi megfretőzhetett, menj templomba, vagy igyál cure disease lütyit.
A harcok hevében jónéhány nyavalyát el lehet kapni, érdemes a karakterlapon követni nem vagy-e megfertőződve valamivel.
(most legalább gyakorolhatod az Altronach-csillagjegyű taktikát) -
do2 #32084
hát bakker most idegeskedek Miért nem töltődik vissza a manám ?
végig csináltam a Knights of The Nine küldit és a közepétől nemtölti vissza nekem vmiért a manámat:( hogy lehet visszacsinálni ? -
vízmagus: ha megjelenik egy jel jobboldalt alul, amiben egy hold van meg talán csillagok, akkor keresned kell egy "legális" ágyat és aludni egy órát...ekkor "meditálsz" a megszerzett képességekről, kapsz egy lapot ahol eloszthatod a pontokat és ennyi. -
AC2 #32082 xD -
#32081 Melyik részét nem értetted annak, hogy "feküdj le aludni"? xD Igen, menj aludni! Marmint nem te, hanem a karaktered. -
vizmagus #32080 Akkor aludjak ? -
#32079 banner: "mielőtt kérdeznél ide kattints!" -
#32078 igaz, tulajdonképpen alapvetően harcos karakter lévén hiányzott is nekem valami hasonló. -
TomDantes #32077 feküdj le aludni. Amúgy mielőt kérdeznél kattins ide.
Ott mindet el olvashatsz, és minden kérdésre választ kapsz. -
vizmagus #32076 hogyan kell szintet lépni mert nem tom mit csináljak fighter guildban vagyok de nem megy maradok level egy pedig ott fityeg a szint lépés jele.
Légyszi segítsetek