The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
pont álldogállok betöltés után, nézem az eget, stb, amikor rámtámad egy õr és leteremt, hogy lopott cucc big-no-no.
És az tuti, hogy sehonnan nem loptam, csak a prison-ben összeszedhetõ cuccok volak nálam.
Amúgy is elég furán viselkedtek az õrök nem sokkal a mentés elõtt. Elkezdett üldözni egy bandita, persze menekülök, hogy hol egy õr. Össze is sereglett 4 darab, akik leölték a banditát, majd 3-an nekiestek a 4. õrnek és azt gyepálták de kegyetlenül. Az meg felült a lovára és elporoszkált vele. A többiek meg mentek vele és ütötték...
fura-fura...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Olyan barátságosak, hogy keverem õket 😊
Csak azt nem tudom, hogy akkor most ez a szerencés-szerencsétlen Baurus léte (vagy nem léte) mennyit jelent a késõbbiekben, azért is próbáltam megmenteni, pedig nem volt könnyû
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Mire összeszedtem a cuccokat el is tünt, remélem nem ették meg a patkányok, mert azóta nem láttam, egyedül jöttem ki a csatornából, benéztem a kocsmába de ott sincsen.
Érdekes, hogy amikor Baurus is meghalt az egyik deadrán volt egy majd 7000 aranyat érõ amulett, de amikor túlélte, amulett sehol...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Arra van valami megoldás hogy Master vok alchemy-bõl és az egy vagy több össszetevõbõl készített restore fatigue-nak 5-ös súlya van (1 üvegnek)? A restore health-nek pedig 2. Ez a probléma régebben is jelentkezett már egy másik karakteremnél, csak journeyman szinten. Lehet ellene tenni valamit?
Ha meghal akkor sincs gond, de késõbbiekben jól jönne majd a segítsége, mert lesznek még húzós összecsapások, ahol a kardja tehermentesíthetne.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A gondom most az, hogy Baurus mindíg meghal a csatában, leverik a Deadrák.
Meg lehet valahogy menteni, vagy mindenképpen meghal?
Azt szertném tudni melyik a legerõsebb/jobb varázsbot (enchantos is jöhet)
nézd meg itt hátha megtalálod 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Csak varázsolgat magában.
Próbáltam eljönni és késõbb visszamenni, de az sem segített. Nálam van a köbe zárt arcMage, aktiv a quest. Nincs több ötletem. Valaki?
9,5-ot kapott (nagyobb felbontasu texturak, sokkal kevesebb toltogetes es toltesi idok, jobban kidolgozott helyszinek/effektek, es ugyanazert az arert mint az X360-as benne van az elso kiegeszito is)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
a vicc az hogy a modderek hamarabb megoldották a problémát, mint hogy a hivatalos patch kijön
Ugyanazt az utat jarta be egyszerre mindket kep ugyanabban a nezetben. Sokkal jatszhatobbnak tunt igy 😊
Három torony is van, kettõ megközelíthetõ, de azokban a Deadrákon kívül nincsen semmi, a harmadik egy lávatenger közepén áll, valószinû oda kellene mennem bezárni, de hogyan?
A másik két toronyból nincsen átjáró, olvastam, hogy barlangrendszeren keresztül lehet az ilyen tornyot megközelíteni, de barlangbejáratot sem találok...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az egyelõre a PC-s változatnál megerõsített hiba jó pár óra játékidõ után jelentkezik és játszhatatlanná teszi a programot, függetlenül attól, hogy az új területeken játszunk-e, amit az expansion hozott a játékba, avagy sem. A probléma lényegében a motorban okoz nehézségeket és e miatt akár a mentéseknek is baja eshet. Az Xbox 360 változatnál csak 150 játék óra után tapasztalták a jelenséget, ami ott 30 FPS-re csökkentette a frameratet. A hiba pontos leírásáról a nem hivatalos Elder Scrolls oldalon olvashattok bõveben, valamint a megoldást jelentõ javítást és a savegame javító programot is innen tölthetitek le."
<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
feltelepitettem az Obliviont és azt tapasztaltam hogy a grafikán egyáltalán nem tudok állitani, csak az alapból beállitott 640*480-as felbontáson játszhatok. Ha átállitom magától visszaállitja. Haveromnak ugyanolyan gépe van, mint nekem és neki megy rendesen. Jó lenne ha tudnátok segiteni. Kösz
Nem vagyok egy penge Oblivionos, de azért megpróbálok válaszolni. Nekem is most sikerült a tuti karaktert összehozni (kb. negyedik nekifutásra).
Bemutatom a saját buildemet, hátha segít neked:
Szóval egy Ork barbárt indítottam, Warrior csillagjaggyel (Strength +10, Endurance +10) és szintlépéskor Strength, Endurance és Speed-re adok pontokat csak és kizárólag (ezek a fõ skilljeim "tápolói", bár ha jól emlékszem a kaszt választáskor barbárnál Speed és Agility-t írt ki, mint alap tulajdonságok).
Szintlépéskor +2, +3 ponttal tudom ezeket növelni. Kivéve a Speed-et, ezt 4 ponttal tudom növelni mert...
ahogy a HQ-ban is írja, az a lényeg, hogy olyan Skillt is fejlessz erõteljesen ami Secondary skill, és ugyanaz a "tápoló" tulajdonsága, mint az egyik fõ skillnek. Ilyen pl. nekem az Athletics (fõ) és Acrobatics (másodlagos) skillek, mindkettõ Speed-re épül. Az Acrobatics-ot büntetlenül növelhetem, nem okoz szintlépést viszont növeli szintlépéskor a Speed-re kapott pontokat (így lesz a két skill miatt +4, nem pedig +2, mint a többi). Azt ugye bár nem kell mondanom, hogy szintlépésenként +4 pont hosszú távon mennyivel jobb, mint +2.
Bár a +2-vel is jól elvagyok, útszéli monstereket egy power strike + normál ütéssel lecsapok (kétkezes harci pörölyt használok). A taktikusabb emberi útonállók sem okoznak sok bajt, viszont a velük való harcnál már gondolkodni is kell, nem csak lengetni a pörölyt ész nélkül (ennek mondjuk kifejezetten örülök, a sok hp-m miatt nem kell aggódnom).
Összességében a következõket mondhatom: megfelelõ csillagjegy kiválasztása, szintlépéskor kizárólag a fõ skilleket tápoló tulajdonságok fejlesztése, ezen tulajdonságokra épülõ másodlagos skillek erõteljes fejlesztése (mondom erõteljes!!!).
Bár tudom, hogy egy barbárral nem valami nehéz játszani, de egy varázslóval sem lehet az, ha jól fejleszted. Egyik ismerõsöm mesélte, hogy a vége felé unta már a játékot, mert olyan durva varázslót fejlesztett ki, hogy egy varázslattal szétkapott bárkit.
Remélem sikerült érthetõen leírnom <#buck>#buck>. Jó játékot!
ty
2. Wait - Varsz, barhol a vilagban megteheted.
3. "Heal wounds" varazslatok hasznalata (megvetele, megtanulasa, stb., mert a kezdeti alap gyogyito varazslat nem lesz eleg)
4. Heal Potionok, vagy gyogyfuvek fogyasztasa (ivasa)
1. es a 2. ponthoz kikotes, hoyg a kornyek lehetoleg "tiszta" legyen, vagyis ne legyen a kozelben ellenfel, mert akkor a karakter nem nagyon fog nyugodtan pihenni. Mondhatni, sehogy sem fog pihenni. A 3. es 4. pont barmikor hasznalhato.
3. pontban a varazslatok a Restoration skilledhez van kotve, vagyis erosebb Heal varazslatot csak akkor tudsz majd hasznalni, ha fejleszted a skillt elobb 25 fele, majd 50 fele, es esetleg a kesobbiekben 75 fele. Megvenni megveheted/megtanulhatod a varazslatokat, de sajnos nem fogod tudni elsutni oket.
4. pont lehetoseget ajanlott meghagyni a harcok idejere. Gyogyfuvek eseteben az Alchemy skilled nem art, ha szinten magas, mert csak akkor fogod igazan megismerni az adott noveny osszes hatasat. Novenyek mellett termeszetesen ugyanez vonatkozik a husokra, es egyeb alkimista alapanyagokra.
Lehet hogy hülye kérdés ,de mondjátok már meg nekem ,hogy az életet hogy lehet feltölteni???????????????
Mert már az összes gombot végignyomtam 1000-szer!
Légyszi segítsetek!
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg