The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg lenne egy kérdésem hogy olyan arany páncélt hol találok.
Meg egy olyan , nekem 360-on meg van a játék és azt a csónakos módot hogy tudom megcsinálni?
1.Portálkõ, a középsõ torony szimmetriájának a tetején.
2.Nehezen észrevehetõ ajtó a fõ (középsõ) toronyban.
3.Felfelé menõ lépcsõ a fõtorony egyik termében, gyakran nehéz észrevenni.
4.Felfelé vezetõ lépcsõ az egyik mellék totonyban.
5.Felfelé menõ lift az egyik melléktoronyban.
A gondom, hogy nem tudok tovább haladni felfele, öt melléktoronyba vezet errõl a szintrõl átjáró, de azokról is csak lefelé vezet rámpa, igaz ott vannak kapcsolók, van, amelyik liftet mozgat, másik, a foglyokat dobja ki, ezekben a tornyokban sem sikerült elõrébb jutnom, ha lesétálok.
Hogyan kell ilyenkor továbbmenni, már ráuntam a keringõzésre...
Why so serious?
Ott le van írva minden a weakness spellekrõl amit egy mágusnak tudnia kell <#hehe>#hehe>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elöször a csak 100-as sebzést próbáltam ki. Az HP-ja kb lement a 20%-ára.
Másodszor amikor 100 weakness is használtam nem csak 100-as frostot, ugyanez történt!Mondom jó, megpróbálom külön. Csináltam külön egy 5mp-ig tartó 100-as weakness és utánna sütöttem el a frostot. Nah, így már kiváltotta a kívánt hatást, az ürge egy pillanat alatt elterült.
Az lenne a kérdésem h mér van ez így? Külön-külön müködik, de együtt nem. Még ezt is kipróbáltam h amikor a varázslatot összeállítottam, a weakness-t raktam "elõre" utánna a frostot, hogy hátha az elsõ hatás érvényesül elöször és úgy majd müködik, de nem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A lenyeg: A restore fatigue potion sulya attol fugg, hogy az adott alkimia szinten, az osszeteveknek mennyi az atlag sulya. Vagyis, lassunk egy peldat: Apprentice szinten vagy, es megcsinalod eleted elso restore fatigue potionjat, mondjuk egy 5kg-s es egy 2kg-s gazbol. Legyen hus meg mondjuk dinnye, asszem azok sulyosak. Igy a potion feltehetoen 3.5kg sulyu lesz, hozzavetoleg. Utana hiaba csinalod a kvoetkezo restore fatigue potiont mas, 1-1kgs alapanyagbol, a kesz ital megint csak 3.5kg lesz, nagyjabol. Mindaddig, amig el nem ersz a kovetkezo szintre, journeymanra, akkor elvileg ujra megnezi, hogy mibol csinalsz potiont. Vagyis ha 25os skill utan egy restore fatigue potiont ket darab 0.5kg-s akarmibol csinalsz, akkor a sulyuk immaron nem 3.5kg lesz, hanem feltehetoen 0.5kg korul.
Es akkor ezt lehet meg varialni jobb, magasabb szintu kellekek hasznalataval. Es asszem ezt is CS@ mester javasolta anno, hogy nevezzuk at a nagy sulyu potiont (pl a restore fatigue-t), es igy a kovetkezo ilyen neven keszitett, de konnyu alapanyagokbol kapott ital sulya is konnyebb lesz.
Why so serious?
[merlinw.org]
A cuccokat hogyan kell kidobálni ,mert beragadt az emberem????
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
ill nekem van még egy DB elitarmor modom is, csak azt nem találom.. aszondja benntvan a vámpír ládájában, de nekem ott nincs semmi :\ van itt aki használja?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
megtudjátok mondani hogy a Knights of The Nine-ba most akarom megszerezni a csizmát az Oblivion HQ-n az van írva hogy:"Meg kell találnod Kynareth oltárját a Cyrodiili nagyerdõben, és beszélned kell az ottani papokkal a csizmáról"De én nem találtam 1 papot sem.Még a közelében sem.<#shakehead>#shakehead>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A rally pontossan mit csinál, mert ezt enchantoltam a Daedra herceg 58-at zúzó 15e érõ husángjára. 😊
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ill, van egy hideos mod is rajta.. de sztem az hibás mivel 1 szobányi távolságból üvöltöznek, h ki van ott?! 😊