The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs van még egy kérdé a knight of the nine féle módot az után tudod kezdeni miután kivitted az oblivion kapuinak bezárását vagy bármikor?
Figyu van egy nagyon jó pénzkeresési módszerem a ic market districk-ben megölök pár katonát és eladom a pajzsukat ripsz ropsz meg van 10000 aranyam.
Meg lenne egy kérdésem hogy olyan arany páncélt hol találok.
Meg egy olyan , nekem 360-on meg van a játék és azt a csónakos módot hogy tudom megcsinálni?
van hozá valami végigjáccás?
THX. Elolvastam, de túl sokat új dolgot nem mondott.

Gondlom oblivionban vagy lenn, akkor a következõk valamelyikét keresd:
1.Portálkõ, a középsõ torony szimmetriájának a tetején.
2.Nehezen észrevehetõ ajtó a fõ (középsõ) toronyban.
3.Felfelé menõ lépcsõ a fõtorony egyik termében, gyakran nehéz észrevenni.
4.Felfelé vezetõ lépcsõ az egyik mellék totonyban.
5.Felfelé menõ lift az egyik melléktoronyban.

Fantusz
Bent vagyok egy fõtoronyban, ahova egy másik toronyból sikerükt bejutnom...
A gondom, hogy nem tudok tovább haladni felfele, öt melléktoronyba vezet errõl a szintrõl átjáró, de azokról is csak lefelé vezet rámpa, igaz ott vannak kapcsolók, van, amelyik liftet mozgat, másik, a foglyokat dobja ki, ezekben a tornyokban sem sikerült elõrébb jutnom, ha lesétálok.
Hogyan kell ilyenkor továbbmenni, már ráuntam a keringõzésre...

Menj ki az imperial city waterfrontba, és aludj egyet az ottani fogadóban.

Why so serious?

és melyik az a küldetés ahol kivisznek a tengerre
És hol tudok a csónakkal menni és hogyan?
Ezt olvasd el! <#eljen>

Ott le van írva minden a weakness spellekrõl amit egy mágusnak tudnia kell <#hehe>

Nem, imperial.

PiszkosFred
Ugye nem nord volt, az elso szembe jovo ember?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Akkor csináljál 3-5sec weaknesst és 1sec sebzést, de kevesebb sebzéssel és ha abból bekap 3-4-et akkor az már zuppá! Ennyi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kipróbáltam ezt is, de ez se müködik.<#shakehead>

Sir Quno Jedi
Mert a két hatás 1x-rre érvényesül és a weakness még nem hat amikor a sebzés már igen. Csináld 5 másodpercesre a weakness-t és 5-re a sebzést elosztva. Akkor az utolsó 4 másodpercben már duplasebzés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Destruction-bõl Master szint felé közeledve, elgondolkodtam h vajon nem kellenének új spellek, mert még mindig a journeyman szintûeket használom. Elkezdtem kísérletezni a 100-as sebzésû 1mp-ig tartó, 1ft hatótávolságú spell-el. Hamarosan észrevettem, h ismerem a weakness to frost varázslat típust. Össze párosítottam a kettõt, mindkettõ ereje 100-on, a másik két tulajdonság 1-en. Kipróbáltam a legelsõ utamba esõ ürgén a cuccokat.
Elöször a csak 100-as sebzést próbáltam ki. Az HP-ja kb lement a 20%-ára.
Másodszor amikor 100 weakness is használtam nem csak 100-as frostot, ugyanez történt!Mondom jó, megpróbálom külön. Csináltam külön egy 5mp-ig tartó 100-as weakness és utánna sütöttem el a frostot. Nah, így már kiváltotta a kívánt hatást, az ürge egy pillanat alatt elterült.
Az lenne a kérdésem h mér van ez így? Külön-külön müködik, de együtt nem. Még ezt is kipróbáltam h amikor a varázslatot összeállítottam, a weakness-t raktam "elõre" utánna a frostot, hogy hátha az elsõ hatás érvényesül elöször és úgy majd müködik, de nem.

AntiHero
Extreme HQ Graphics v 1.09 <----Ettet hunnan lehetne leszödni? Hülye torrenten nem jön<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Csónak powaaaaaaaaa<#idiota>

Már megbocsáss, de ez nem hajó, hanem csónak 😉

Értem, thx.

AntiHero
Itt a hajós MOD:HAJÓ POWA

PiszkosFred
Ez regesreg morgolodas targya. Asszem CS@ mester is irt errol kimeritoen, kb egy eve, vagy ott' korul. Legalabbis nagyon remlik, hogy o asta bele magat eloszor az alkimia tudomanyaba.

A lenyeg: A restore fatigue potion sulya attol fugg, hogy az adott alkimia szinten, az osszeteveknek mennyi az atlag sulya. Vagyis, lassunk egy peldat: Apprentice szinten vagy, es megcsinalod eleted elso restore fatigue potionjat, mondjuk egy 5kg-s es egy 2kg-s gazbol. Legyen hus meg mondjuk dinnye, asszem azok sulyosak. Igy a potion feltehetoen 3.5kg sulyu lesz, hozzavetoleg. Utana hiaba csinalod a kvoetkezo restore fatigue potiont mas, 1-1kgs alapanyagbol, a kesz ital megint csak 3.5kg lesz, nagyjabol. Mindaddig, amig el nem ersz a kovetkezo szintre, journeymanra, akkor elvileg ujra megnezi, hogy mibol csinalsz potiont. Vagyis ha 25os skill utan egy restore fatigue potiont ket darab 0.5kg-s akarmibol csinalsz, akkor a sulyuk immaron nem 3.5kg lesz, hanem feltehetoen 0.5kg korul.

Es akkor ezt lehet meg varialni jobb, magasabb szintu kellekek hasznalataval. Es asszem ezt is CS@ mester javasolta anno, hogy nevezzuk at a nagy sulyu potiont (pl a restore fatigue-t), es igy a kovetkezo ilyen neven keszitett, de konnyu alapanyagokbol kapott ital sulya is konnyebb lesz.

MerlinW
Zupa😊 Akkor még tartogat meglepetéseket 1 év után is😊

[merlinw.org]

AntiHero
Van egy olyan MOD amibe ellehet vinni a hajókat és krúzolni velük<#idiota>

Hát van egy küldetés amikor kivisznek a tengerre.

Why so serious?

<#banplz>

MerlinW
Az csak hangulatfokozás lehetett. Obliban nem lehet hajózni, csak álló hajókon tökölni. De(!) még nem játszottam "végig", így lehet benne olyan quest, bár még sehol sem hallottam ilyenrõl.

[merlinw.org]

Shift + (bal)click a cuccra

shinewalk
Hi all!
A cuccokat hogyan kell kidobálni ,mert beragadt az emberem????

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Arra van valami megoldás hogy az egy vagy több össszetevõbõl készített restore fatigue-nak 5-ös súlya van (1 üvegnek persze és Master vok alchemy-bõl)? A restore health-nek pedig 2 a súlya. Ez a probléma régebben is jelentkezett már egy másik karakteremnél, csak journeyman szinten. Lehet ellene tenni valamit? Mod vagy ilyesmi?

Láttam egy olyat hogy az oblivion videoban egy hjajó fedélzetén voltak és mentek a tengeren úgy hogy távolodtak a várostól. Hol tudok tengerre szálni?
Én használom, de sajna nem tudok segíteni, nekem tényleg Vicente Valtieri ládájában volt.
BlackShadow
beszereztem a spoon's sleeping blade mod-ot ami ad 3 fegyót, egyikkel alvó embereket lehet 1csapásra ölni, másik backstabol (ami nekem sajna nem mûködik vmiért), meg van egy sap-elõ (kiüti egy idõre az embert.. ezt még nem próbáltam 😄) egész fincsi mod.. na szal a kérdésem az lenne, h nem tudtok olyan modról aminek van mûködõ backstab fegyója? 😊
ill nekem van még egy DB elitarmor modom is, csak azt nem találom.. aszondja benntvan a vámpír ládájában, de nekem ott nincs semmi :\ van itt aki használja?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hello
megtudjátok mondani hogy a Knights of The Nine-ba most akarom megszerezni a csizmát az Oblivion HQ-n az van írva hogy:"Meg kell találnod Kynareth oltárját a Cyrodiili nagyerdõben, és beszélned kell az ottani papokkal a csizmáról"De én nem találtam 1 papot sem.Még a közelében sem.<#shakehead>
koschwarz
<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

PiszkosFred

koschwarz
ügyes encsant vaze, az a varázslat arra szolgál, hogy a "megfutamodott" társaidat, akik esetleg bizonyos küldetéseknél csatlakoznak hozzád "öszegyûjtsd", tehát tulajdonképpen ha véletlenül is elmenekülnének, akkor ezzel visszatérnek a harcba. tehát ez egy totálisan felesleges és rossz encsant volt, mert ha ezzel a fegyverrel zúzol meg egy társat, akkor téged is megtámad.

sevendoor
Sajnos én is rájöttem, hiába tanultam meg, az enchant nem ment, de találtam egy ilyen buntot, most azt használom ha szükség van rá.
A rally pontossan mit csinál, mert ezt enchantoltam a Daedra herceg 58-at zúzó 15e érõ husángjára. 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

koschwarz
de futás közben fullcsendben lopakodni csak 75-tõl lehet

Sajnos ez sincs a játékban, egyedül a lábbeli súlya számít és az is csak (asszem) 50-es sneak szkillig onnantól akár full daedricben is lopakodhatsz, semmilyen büntetés nem jár érte.

Paralízist nem lehet fegyverre enchantolni 😞

Sir Quno Jedi
Az senem mind1, hogy milyen felületen lépdelsz lopakodás közben. Mondjuk 100% chameleon melett akár a képükbe is röhöghetsz. Mikor támadsz rájuk, akkor elkezdenek vadul keresni, de mivel sehol-senki, lenyugszanak az idióták.

BlackShadow
az oké, de DB-s cuccal megyek ami ad soksok sneaket, de ugytünik a tapló kalózok mindent meghallanak 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

koschwarz
áhhh, inkább hagyom azt az esp-t amit valamelyik modder csinált, azt biztonságosabbnak tûnik...<#nemtudom>

sevendoor
Ez jó tipp volt, köszönöm

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Sir Quno Jedi
Igen, fémcsizmiben és lemezvéértben nehéz ám lopakodni. De egy könnyû lábbeli és laza ruházat jól jön. Amúgy a különbözõ vérteknek és lábbeliknek különbözõek a láthatósági éa hallhatósági értékei, ill. a viselõjük adott vértosztályban való jártasságától is függ, hogy ez a büntetés mennyire érvényesül.

PiszkosFred
A "latas" mellett van am "hallas" is ;]

BlackShadow
én már széjjelmoddoltam a gamem, raktam fel OOO-t is (asszem az babrál az npc-k szintjeivel) meg hasonlókat.. multkor szembejött velem egy minotaurus.. mondanom sem kell lvl1-en eséyem nem volt ellene ezért futottam egy útmenti kiskocsmába.. fellélegeztem mire bejutottam, h biztonságban vagyok, erre hátranézek és bekopogott az ajtón 😄 utána mindenki nekiugrott.. 5 perc alatt le is gyûrtük..de sajna a kocsmatulaj beledeglett.. így kell örökölni egy ingyékocsmát 😄

ill, van egy hideos mod is rajta.. de sztem az hibás mivel 1 szobányi távolságból üvöltöznek, h ki van ott?! 😊

PiszkosFred

Lunki88
Még az is szokott vicces helyzetet okozni mikor egy õr rád akar lõni egy nyilat, de te kikerülöd és egy másik õrt trafál el, na aztán addig tuti nem nyugszanak le amíg le nem csapják egymást. 😄