The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a hiba lényege egyébként az, hogy a tárgyaknak adható FORM ID-ket az SI "felzabálja". a tárgyak FORM ID-jét a script ugyanis nem recirkulálja, hanem van egy tartomány vagy mennyiség, amit ha elhasznál, akkor kész, egyes tárgyak eltûnnek, mert nem kapnak újabb ID-ket. ez a hiba állítólag már az eredetiben is megvolt, csak az még elvileg kibírta volna a több1000 órás játékidõt is. az SI azonban valamiért extrém módon felgyorsítja ezt a folyamatot, ezért van ez a hiba, ami sak egy bizonyos játékidõ után keletkezik. a modok egyébként rosszabíthatnak a helyzeten, hiszen nagyon sok mod ad a játékhoz még egy csomó új objektumot.
ezt az esp-t minnél hamarabb érdemes betenni a data-ba
a peccsrõl én is elég rosszakat olvastam.
Why so serious?
Speciel en lealltam a jatekkal per pillanat, megvarom a vegleges peccset, es folytatom. Nem akarok a karakteremmel ugy jatszani, hogy tudom, 2 het mulva vissza kell ternem egy 2-3 hettel ezelotti allapothoz, es ujra kell az egeszet csinalnom a meg biztonsagos es mukodo mentestol. Szal addig iszogat a draga egy kocsmaban, hogy aztan ujult erovel folytassa a kalandozast ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha nem használod a béta patchet vagy a javító esp-t akkor 100% hogy egy idõ után el fog szaródni a mentésed mert a SI-ben gyárilag van egy bug amivel nem nagyon lehet mit kezdeni és MINDENKINÉL elõjön egy idõ után, a bétapatch lenne a megoldás de arrõl meg olyan rémtörténeteket hallottam hogy inkább az esp-t használom, a bétával több embernél! egyszerûen lenullázódot a karakter összes szkillje meg ilyen rémségek <#csodalk>#csodalk>
- Nekem is újra kellett legóznom az egészet. Obli reinstall, rá SIm majd modok újrapakolása, amíg el nem indultak a mentéseim (fél napot vett igénybe, és vesztettem 3 óra játékidõt (gyak 3 órával régebbi mentésemet sikerült csak elindítani.)) Modoktól és azok tipusától függ mennyi idõbe tellik. Ez ilyen sajna.
Mentésekrõl mindig csinálj mentést, ill ha egyszer jól összeraktad érdemes kiírni a mûködõ "rendszert", így legközelebb nem kell vele tökölni. Én legalábbis így csináltam.
[merlinw.org]
Arra gondolok hogy a mentésem baszódott el szal indítok egy új karaktet, ha az se használ akkor Obli + 1.1 patch addig amíg a Shiveringhez végre ki nem jön egy normális patch
viszont van egy modder által 2 hete készített esp file, ami javítja azt a problémát, amiért a peccsen szarakodik a bethesda azóta is...<#ticking>#ticking>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Why so serious?
Beírod a keresett mod címét majd utána írod hogy OBLIVION és tadámm, meg is találta<#vigyor2>#vigyor2>
Why so serious?
Why so serious?
Nálam újabban rendszeresen kifagy és elõjött pár idegesítõ bug is pl a gyûrûs kútban a srác életben van, köszönget és lehet vele beszélgetni <#idiota>#idiota>
Egyebkent tenyleg hamar eltunik a vampirkorsag felirata egy-egy nagyobb harcban, es ha nem nezi az ember az aktiv hatasokat, vagy a negativ modositokat a karakterlapon, akkor siman atsiklik felette az esetek nagy reszeben. Egy-egy, az inventoryban megbujo "cure disease" potion/scroll sok setalastol megmentheti az embert, foleg ha epp egy rom sokadik szintjen tart, es mindenkeppen aludnia kell... ;]
Itt megtalálod, keresd az 1.3-at de a patch is kell neki azt rögtön beadja.
Más: észrevettem hogy az npc static level mod nem mûködik vmiért, ugyanis már láttam jópár banditát mithril vagy glass cuccokban rohangálni, de sebaj legalább könnyebben összegyûjtöm... 😊
Imperial cuccokat pedig csak a Legiosok hullairol tudsz. (esetleg kirabolni az armoryt, de ekkor ha meglatjak rajtad, azonnal neked esnek;]) Legegyszerubb elmenni Kvatch ostromara, es hagyni meghalni a "harom musketast", akik erositeskent erkeznek a foutrol. Egybol lesz harom teljes garnitura Legios pancelzatod.
XBOX-ot meg asszem (ilyen módszerrel) nem lehet modolni. (Ha jól tudom.)