The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sevendoor
Esetleg vki nagy vonalakban magyarul összegezné nekem, köszi

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Nem tudom volt-e már de végre kijött a Thieves Arsenal! <#vigyor>

info

letöltés

AntiHero
Biztos ami biztos<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lunki88
Nekem fent van a béta patch + az esp fájl is. 😄
koschwarz
izé, mármint a béta peccsrõl.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ja, csak annyit még hogy MINDENKÉPPEN elõjön a hiba. elõbb vagy utóbb, de biztos hogy elõjön.

koschwarz
18 óra az semmi, 50-150 órát mondanak pc-n, xboxon állítólag hamarabb is. RENDSZERTÕL FÜGGÕEN!-minnél jobb a konfig, annál hamarabb lehet észrevenni a negatív változást!!!! eltûnnek tárgyak, elrontja a mentést, és az akadozó scriptek miatt állítólag egyre jobban lassítja a játékot.

a hiba lényege egyébként az, hogy a tárgyaknak adható FORM ID-ket az SI "felzabálja". a tárgyak FORM ID-jét a script ugyanis nem recirkulálja, hanem van egy tartomány vagy mennyiség, amit ha elhasznál, akkor kész, egyes tárgyak eltûnnek, mert nem kapnak újabb ID-ket. ez a hiba állítólag már az eredetiben is megvolt, csak az még elvileg kibírta volna a több1000 órás játékidõt is. az SI azonban valamiért extrém módon felgyorsítja ezt a folyamatot, ezért van ez a hiba, ami sak egy bizonyos játékidõ után keletkezik. a modok egyébként rosszabíthatnak a helyzeten, hiszen nagyon sok mod ad a játékhoz még egy csomó új objektumot.

ezt az esp-t minnél hamarabb érdemes betenni a data-ba

a peccsrõl én is elég rosszakat olvastam.

Hát én nem tudom, eddig kb 18 órát nyomtam az SI-t és nem jött elõ ez a hiba. Remélem nem is fog.

Why so serious?

PiszkosFred
Nomeg a beta peccselt mentesek nem biztos, hogy mukodni fognak a vegleges peccsel. Erre a telepito is felhivja a figyelmet, es mar a korabbi Oblivion beta peccsek (1.1beta) is igy volt, egy teljes reinstall kellett utana, es a menteseket is elszalltak.

Speciel en lealltam a jatekkal per pillanat, megvarom a vegleges peccset, es folytatom. Nem akarok a karakteremmel ugy jatszani, hogy tudom, 2 het mulva vissza kell ternem egy 2-3 hettel ezelotti allapothoz, es ujra kell az egeszet csinalnom a meg biztonsagos es mukodo mentestol. Szal addig iszogat a draga egy kocsmaban, hogy aztan ujult erovel folytassa a kalandozast ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azóta az állítólag bizonyossággá vált 😞

Elderscrolls fórumon ajánlják a különálló patchet mert az újabb mint az az 1.2 ami a SI-vel jött.

Ha nem használod a béta patchet vagy a javító esp-t akkor 100% hogy egy idõ után el fog szaródni a mentésed mert a SI-ben gyárilag van egy bug amivel nem nagyon lehet mit kezdeni és MINDENKINÉL elõjön egy idõ után, a bétapatch lenne a megoldás de arrõl meg olyan rémtörténeteket hallottam hogy inkább az esp-t használom, a bétával több embernél! egyszerûen lenullázódot a karakter összes szkillje meg ilyen rémségek <#csodalk>

MerlinW
- Ha SI-t felrakod, nem kell az 1.2-es patch
- Nekem is újra kellett legóznom az egészet. Obli reinstall, rá SIm majd modok újrapakolása, amíg el nem indultak a mentéseim (fél napot vett igénybe, és vesztettem 3 óra játékidõt (gyak 3 órával régebbi mentésemet sikerült csak elindítani.)) Modoktól és azok tipusától függ mennyi idõbe tellik. Ez ilyen sajna.

Mentésekrõl mindig csinálj mentést, ill ha egyszer jól összeraktad érdemes kiírni a mûködõ "rendszert", így legközelebb nem kell vele tökölni. Én legalábbis így csináltam.

[merlinw.org]

koschwarz
az SI állítólag elbaxxa a mentéseket is. egy idõ után. állítólag.

Én is ott tartok, Obli + gyári 1.2 patch + SI + esp és így is kilép 😞

Arra gondolok hogy a mentésem baszódott el szal indítok egy új karaktet, ha az se használ akkor Obli + 1.1 patch addig amíg a Shiveringhez végre ki nem jön egy normális patch

koschwarz
direkt nem tettem fel 1. béta 2. az official release-ben is írják mennyi probléma lehet vele.

viszont van egy modder által 2 hete készített esp file, ami javítja azt a problémát, amiért a peccsen szarakodik a bethesda azóta is...<#ticking>

AntiHero
Naná<#idiota> Bár én a karakterednek valami faintosabb hajat adnék<#vigyor2>

Na igen. De szerintem azért az én karakteremnek jobban áll. 😊

Why so serious?

AntiHero
Nincsmit. Amúgy GOOGLE a barátod.(nem szekálásból mondom)
Beírod a keresett mod címét majd utána írod hogy OBLIVION és tadámm, meg is találta<#vigyor2>

koppim
Köszi!

AntiHero
<#idiota>Nagyon vadító lehet<#vigyor2>

Hát férfi DS karaktert én se láttam eddig. De el tudom képzelni. 😊

Why so serious?

PiszkosFred
Ha jol tudom, akkor igen. Bar jatekban eddig csak GS armort lattam male karakteren/NPC-n, DSt nem. Viszont irni mar irta(k) valahol valaki(k), hogy kisse meleg a helyzet a DS armor kapcsan ferfi karakterek eseteben 😄

AntiHero

koppim

Eshme's Body v3 modot honnan lehet letölteni?

Why so serious?

Ez ám a dizájnos páncél. Kíváncsi vagyok férfi karaktere is megkapják-e. 😊

Why so serious?

Nektek a béta patch mûködik rendesen?
Nálam újabban rendszeresen kifagy és elõjött pár idegesítõ bug is pl a gyûrûs kútban a srác életben van, köszönget és lehet vele beszélgetni <#idiota>

PiszkosFred
Igazad van. Viszont megis csak elkovette azt a hibat, hogy mielott hosszu fogakat novesztett, nem nezett utana az ellenszerumnak, es annak elkeszitesenek. Mert akkor lehet, hogy rakeszult volna mar korabban erre a vampiros mokara, es most nem lenne gond a gyogyulassal.

PiszkosFred
Nagyon nem is kell sokkal korabbi, minden alvas elott ment egy autosave-t a game, sz'al ilyenkor eleg azt visszatolteni, es elhuzni egy oltarhoz. Ha a rovott multunk miatt az Istenek nem hallgatjak meg imainkat - megesik -, akkor meg mindig lehet gyorsan venni egy cure disease potiont vagy scrollt valamelyik vegyesboltban. Es tadaaam.

Egyebkent tenyleg hamar eltunik a vampirkorsag felirata egy-egy nagyobb harcban, es ha nem nezi az ember az aktiv hatasokat, vagy a negativ modositokat a karakterlapon, akkor siman atsiklik felette az esetek nagy reszeben. Egy-egy, az inventoryban megbujo "cure disease" potion/scroll sok setalastol megmentheti az embert, foleg ha epp egy rom sokadik szintjen tart, es mindenkeppen aludnia kell... ;]

Nem mondta azt, hogy nem vette észre hogy vámpír (mint ahogy én sem). Csak azt mondta hogy már zavarja, hogy vámpír, (mint ahogy egy idõ után már engem is nagyon zavart) ezért akar kigyógyulni belõle. És mivel elég régóta vámpír, csak nem lesz annyira hülye hogy 50 órával korábbi mentést töltsön vissza. 😊

Én azt nem értem, hogy lehet valaki vámpir egyáltalán úgy, hogy nem veszi észre?😊 Ha harc közben megfertõznek, azt ugye látni, utána még akkor is van csomó idõd a kigyógyítására, ha épp nincs nálad disease ellen valami szer. Max alvás közben fertõzhetnek meg úgy, hogy már ne tudj tenni ellene (aludni meg ugye nem illdomos olyan helyen, ami nincs rendesen kitakarítva), de ha valaki ennyire nem tudja mit csináljon, hogy kigyógyuljon, akkor miért nem tölt vissza egy korábbi állást?😊
THX

koppim
http://elderscrolls.filefront.com/file/Oscuros_Oblivion_Overhaul;70605

Itt megtalálod, keresd az 1.3-at de a patch is kell neki azt rögtön beadja.

Nálam minden összetevõ megvolt, kivéve a fokhagymát mer abból még 2 hiányzott, nah meg ugye az ürgének a pora és egy aragoniai vére.

GoKu x
azért mert nem olyan egyszerû a quest. amig én összegyüjtöm a hozzávalókat... lehet meg se találnám mindet mert nem vok egy pro játékos 😊

Vki lenne olyan kedves, h belinkelné nekem azt, ahonnan letudom szedni újra az OOO-t?

Miért nem egyszerûbb megcsinálni a questet, mint csíttel vagy moddal b*szakodni?

GoKu x
hy! vámpir vok már elég régota és zavar nagyon. faqba olvastam h h lehet kigyogyulni belõle, de nincs vmi mod patch vagy cheat nem tom vmi amit ha felrakok vagy bemásolok vhova nem elszek többé vámpir??

koppim
Oscuro's Overhaul 1.3 al játszok. Láttam a videójában, hogy lehet bérelni zsoldosokat, de még nem találtam egyet sem. Hol lehet velük találkozni?

Lunki88
Errõl jut eszembe hogy 23-as szintre hagytam Kvatch "ostromát", és egybõl már az oblivion kapu elõtt deadra spider meg még egy pár szörny nekem rontott aminek nem tom a nevét, még jó hogy a lovam is besegített különben elpatkoltam volna. 😄
Más: észrevettem hogy az npc static level mod nem mûködik vmiért, ugyanis már láttam jópár banditát mithril vagy glass cuccokban rohangálni, de sebaj legalább könnyebben összegyûjtöm... 😊
PiszkosFred
Elven pancel a jatekos szintjetol fugg elsosorban. Vagyis kb 9-10es szint korul kezdenek el Elven Armorban es Elven fegyverekkel maszkalni a romok, erodok lakoi, es ekkor talalhatsz ladakban, hordokban ilyen fegyver/pancel darabokat. Biztos van par NPC, akik a jatek kezdete ota Elvent hordanak, igy fejbol nem tudok sajnos ilyet - oket esetleg megolheted es elveheted toluk, ha megoldhato. De a legegyszerubb, ha 10-11es szinten meglatogatsz par darab erodot, romot, bandita barlangot, es osszeszeded toluk. (ezek az ellenfelek a jatekos szintjenek megfelelo pancelt es fegyvert hordanak, vagyis eleinte iron dolgokat, kesobb megjelennek a steel, silver, elven, stb cuccok, ahogy lepkeded a szinteket)

Imperial cuccokat pedig csak a Legiosok hullairol tudsz. (esetleg kirabolni az armoryt, de ekkor ha meglatjak rajtad, azonnal neked esnek;]) Legegyszerubb elmenni Kvatch ostromara, es hagyni meghalni a "harom musketast", akik erositeskent erkeznek a foutrol. Egybol lesz harom teljes garnitura Legios pancelzatod.

meg nem csak elven armor hanem az imperial city guardian armort hogyan tudok szerezni mert eddig sehol nem találtam?
és hol tudok elven armort találni
Az aranyat csak jelzõként használtam elven armor
LOL 😊

PiszkosFred
Arany pancelnak tekintheto ebben az esetben az Elven pajzs/armor is. (leven hogy Gold/Golden Armor egyelore mint olyan, nem letezik, vagyis, ha csak mint jelzo hasznalta az "arany"-t, akkor epp lehet Elven is, az is jellemzheto e szoval - meg akkor is, ha teves ;])

PiszkosFred
Nincs.

bocs mi az az SI

Bármikor.

Arany páncél a SI-ben van csak, a golden saint-eknél.
XBOX-ot meg asszem (ilyen módszerrel) nem lehet modolni. (Ha jól tudom.)