The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az eshme skineket az elsõ pillanattól bénának tartottam és inkább a gyári szkineket használtam helyettük.
(csak halkan jegyzem meg nehogy Sir Jedi meglincseljen hogy nekem a gyári szkinekkel sincs semmi bajom, nem zavar hogy alsónemû van rajtuk <#hehe>#hehe>)
Igazándiból végigtolnám újra a gámát a kis csapatommal, így izgisebb mint elsõre, de az Oblivion-os küldik odaát ANNYIRA szörnyen unalmasak, hosszúak és egykaptafás béndzsaságok, hogy nincsen hozzá lelkierõm. Ezért csak néha kalandozgatok a lassan már 3. szintû partimmal (csak a fõkarim tartom lev1-en). Itt egy kis hent, ott egy kis küldi, Ayleid romos csonti+szellem+familiáris aprítás, bikinis napozás, erdõjárással egybekötött meztelen szökkelés az õzekkel (simán lefutjuk õket), táborozás, danolászás, fáklyás riogatás, baráti párbajozás, ilyesmi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
(az eshme bádik elég bénák szvsz)
Nekem eggyetlen dolog nem tetszik ha felrakom az OOOt(és csak azt, meg a hivatalos adonokat)akkor mér lép ki mindig hibával a játék. Így hiába mentem el a beállitásokat(optionsba) ha kilépek elvesznek és minden indításkor újra állitgathatom. Hogy lehet ezt orvosolni?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A lenyeg, hogy nem win vagy driver hiba volt, vagyis innentol mar csak meg kell talalnod azt a texturat (es a modot ami hasznalta/ja), amely megserult, es amely allandoan keresztbe tett. Error.log most milyen jol jonne...
virtuális memóriát megnöveltem (alap 3giga), de nemhatott.. már kezdtem kicsit ideges lenni.. de idõ volt mennem kellett tanulni majd edzésre.. mikor hazajöttem látom öcsém játszik vele, kérdezem nem lépett e ki neki, azt mondta, h nem .. nincs semmi gond.
jóvan mondom ez nemigaz 😊 próbálom még1x .. uugy kilép.. átmegyek öcsém oldalára,h jóvan akkor ott kezdek új karit. elkezdem és észreveszem, h karakterkreálásnál nincsenek új haj stílusok. egybõl mentem obmm nézem, nincs semmi mod berakva azon az oldalon csak a hiv. kiegek.
jóvan gondoltam, valamelyik mod baszakszik.. kivettem az én oldalamon is az összes modot.. láss csodát most játszottam 1ó46p -et és minden oké 😊
úgyhogy most kezdhetem egyesével tesztelni melyik a szar (ezekszerint volt olyan mod amit közvetlen winreinstall elött tehettem fel? így nemtudtam tesztelni..)
az a baj, h ezek a kilépkedések randomra történtek, így mindegyik modnak adnom kell egy két órát .. el fog tartani egy ideig 😊 de legalább a reménység sugara erõsebb <#idiota>#idiota>
sry, h kicsit hosszú lett 😛 majd leírom ha megtaláltam mi volt a gond!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
JM's Bar Fights V.2.1
Akik szeretik folyamatosan csinosítgatni a játékukat, azoknak igazi gyöngyszemet ajánlunk. A JM's Bar Fights V.2.1beélesítése után, akár mókás kocsmai verekedéseket is provokáhatunk, hála a töménytelen boros palacknak, kenyérnek, sörnekés evõszköznek, melyeket akár fegyverként is használhatunk majd!
Telepítés: Másoljuk a fájlokat a játék könyvtárába!
#29973: jóvan most csináltam neki 3-at 😊 majd meglesem lassan mit produkál.. (tegnap este megint újraraktam az oblit 😛)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Még 1x FIXen.<#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A problémád szerintem inkább itt lesz, mindent felraktál ami korábban a gépen volt?
pl service pakkok, driverek ilyesmi?
virtuális mem nemtom perpill mennyi (suliban vagyok..) majd megnézem otthon azt max növelem <#eljen>#eljen> (mennyi kell neki kb?)
Virtuális memória elég? Mennyi van abból. Ez is okozhat problémákat ha kevés. De ezer és egy más oka is lehet.
#29967: de ha újrendszer elött ment minden amit használok az most lehet, h nem megy?
[merlinw.org]
feladom.
"Nem követni kell, hanem elõtte átmenni a festett kijáraton, mert ha õ megy át elõbb, akkor te örökre ott maradsz, lévén csak õ tudja megfesteni a kijáratot. Szóval ha nem festette volna meg, akkor ba**ogasd, hogy kijárat, kijárat, erre megfesti és neked csak annyi a dolgod, hogy átballagsz. Úgy mûködik, mint az Oblivion kapuk. Egyébként a kijárat olyan, mint egy festmény a szobájáról... "
Valami textúra hibával találkoztál, ezért nem látszik a kapu neked.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szerk: semmi változás a qrva annyát.. hát ezt nemhiszem el 😞<#falbav>#falbav><#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#confused>#confused><#rinya>#rinya>
Sajnáltam szegény félvámpír-orkot az Arénában, de, hát õ kért meg, hogy öljem meg, erre másnap ott ül velem szemben egy fekete csuhás...
Valami bérgyikkosságra akart rávenni, erre én hirtelen felindulásból lecsaptam.
Volt rajta néhány jó cucc, de most a házam közepén ott egy hulla (eltünik az valamikor?), a küldetést berakta a befejezettek közé - mégis csak gyilkos lettem, ott van a statisztikámban.
Ezek után retteghetek a Sötét Testvérek bosszújától, vagy csak a belépéstõl zártam ki magam? (nem volt szándékom bérgyilkoskodni ezzel a karival)
codecbõl ac3filter, divx, xvid van fennt
Segítsen aki tud légyszi, mert idegösszeroppanást kapok. <#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
(hétvégén tettem újra a gépet, azelött ment minden simán, és sztem nemigen változtattam semmin 😞)
Persze van mod ra, amely ezt a kisse szokatlan rendszert helyreteszi.
Egy kérdésem lenne. Most kezdtem a játékot, és amikor a kereskedõknél adok ill, veszek csak az én pénzem értéke változik a kereskedõé meg sem moccan. Azaz ha látom hogy van 1200 aranya mindegy hogy milyen tranzakciót hajtok nála végre nem mozdul el az 1200 aranyról. Gondolom ez így nem okés. Esetleg találkozott más is ezzel a problémával?
köszönöm.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.