The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minden mást beolvas,csak ezt nem... most bedugom a másikat,hátha mûkszik

PiszkosFred
Hat hja, varjuk a hivatalos bugfixet, a veglegest, addig egyetlen egy ember sem jatszik tovabb azok kozul, akik a vegigjatszast irosgattak. Az hogy Sainteknek vagy a Seducereknek segitettel az Oltarnal, az nem oszt nem szoroz. De hogy melyik varosreszt valasztod a Great Torch meggyujtasakor, az mar azert nem mind1, bar meg ez sem jar helyrehozhatatlan hatranyokkal. Szal ennek nem kellene a Duke/Duchess "levaltasba" beleszolnia, valami mas lesz ott a gubanc. Esetleg rossz az idoszak, vagy az NPC nincs ott egyelore akire varsz, stb. De csak tippelek, en szem.szerint a Great Torch gyujtas elott alltam epp, amikor jott a bug hire. Igy aztan leultem Sheo melle az egyik padra a templomban, es azota is ott farasztjuk egymast kolcsonosen az oreggel... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

AntiHero
Valmi érintkezés hiba lehet.sztem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

help me! a játék nem eredeti ha ez lenne a baj!mert: amikor berakom a dvd-jét,és be mountolom,elkezdem telepíteni,és majdnem a felénél leáll,és azt írja,hogy a fájl nem áll készen(data3)és megáll! amikor megjelent,már akkor is megvolt,és mindig mûködött,de mióta új dvd-írót vettünk,nem mûkszik😞 ha lehet gyorsan,mert akkor visszarakom a régi dvd-olvasómat...😊

AntiHero
Akkor bocsika<#rolleyes>

ezt már olvastam de én ezeken már túl vagyok , ez nem taljes végigjátszás tehát itt még csak az eleje van leírva amin én már túlvagyok, de azért köszi.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

AntiHero

hy elakadtam a sivering islesben ott amikor választani kell vagy a syl-t vagy a festõ csávót (a másik oldal grófja) bármelyiket választom dumálok az utcán egy emberrel , utána map makert kapok 2 emberre akik a trónaj mellett szoktak ülni a kiválasztott embernek, de bármennyit beszélek velük mindig kint lesz a zöld jel, próbáltam õket megvesztgetni, de semmi....jah az azelõtti küldiben az arany páncélos csajoknak segítettem eljutni ahhoz az oltárhoz. pls help!!

Nekem is csinálta ezt, újraraktam az xp-t és felraktam a sp2-t is (addig nem volt) azóta megszûnt ez a hiba.

BlackShadow
nálam egy szimpla alttab máris hazavágja a progit 😊

#30029: az .omod file-okat az OBMM (oblivion mod manager) kezeli. lényegében egy telepítõfájlként funkcionál, be kell tölteni a programban (load) majd aktiválni (ami kibontja, és létrehozza az .esp -t, illetve figyelmeztet, ha valamivel ütközik) utána mûxik 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

PiszkosFred
Most irjuk be egyenkent, hogy "bocs, de nincs otletunk"? Hidd el, ha lenne valami tipp, mar beirtam volna. Nem tudom miert fagy le. Az alt+tab-olast nem szereti a jatek, ekkor szokott leallni az egesz kezelofelulet. Mas okot nem tudok, nalam nem volt ilyen gond, csak egy-ket alttab utan.

Sir Quno Jedi
Hát ez bizony nem a tudakozó! Olyan válaszokat vársz, hogy gõzünk sincs?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azért fasza, hogy senki sem tud segíteni. Itt nyöszörgök már egy ideje, de senki nem méltat válaszolni.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

PiszkosFred
Az .omod fileokat ha minden igaz, az "oblivion mod manager" kezeli. En kizarolag az .esp verziokat hasznaltam a modokbol, igy ez csak tipp, ha tevednek, akkor valaki javitson ki.

kicsomagoltam a colr mapot és omod kiterjesztésben van, láma kérdés de ezt hova kell bemásolni??

köszi
BlackShadow, MrAndre és Piszkos Fred
igazából csak a színes mapra gondoltam de most h. így említitek kipróbálom azt a dark ui-t is.

Mi a megoldás arra, hogy ne fagyjon le a nyíl és az irányítás?

Valaki segítsen pls.

BlackShadow
ha arra gondolsz h színes a térkép akkor az egy szimpla color map mod.. nemtom melyik, de én ezt használom : http://www.tessource.net/files/file.php?id=1950

ha az UI kinézetére akkor az meg DarkUI:
http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=oblivionmods.Detail&id=162
ami mellé ajánlott feltenni:
http://www.tessource.net/files/file.php?id=4970

szerk: mire kikerestem a linkeket már elmondta mindenki ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Help pls! A játékban bizonyos idõ után ( 2-3per múlva) megakadt a billentyûzet és az egér. Semmire nem reagáll a játék. Az irányítással vannak gondok. Segítsen valaki pls!

Ugyan nem nekem címezted a kérdést de azért válaszolok: Colour Terrain Map v1.0

Why so serious?

PiszkosFred
darkui

katt

MerlinW ez milyen mod???

MerlinW
tánksz

[merlinw.org]

Brush with Death

MerlinW
Melyik a festményes küldetés? Mikor a festményben kell tökölni?

[merlinw.org]

MerlinW
No, fel is öltöztettem a lányomat az alábbi kép alapján😊

Miért hibás? Ott van a ruha ahol írja.

[merlinw.org]

BlackShadow
nekem csak miután elvégeztem a küldetést és "bekapcsolt" a vízellátás a városban 😊 amúgy nincs most semmi textúra pack fennt.

#30013 ezt leszedtem énis .. ha nem a hibás mod felkutatásával szaroztam volna már rég meglátogattam volna a hölgyet és a szeretõmmé varázsoltam volna! ^^

AntiHero
Tök jól nézki<#merges2>

koschwarz
reméljük nem az <#beka3><#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MerlinW
Ez azért elég meleg😊

Amazon Armor DV

[merlinw.org]

AntiHero
Jöhetne már a patch, mert addig nem kezdek új karit<#merges2>
Na annyi nyugtat csak hogy legalább mire megjön a patch, addigra minden mod kompatibilis lesz a kieggel<#vigyor2>

koschwarz
ez nekem is fennvan, de nem okozott problémát. de szerintem egyébként a túl sok textúra mod azért biztos hogy összeakad.

Ha belegondolsz a legtöbb mod nem fontos, csak valamiképp javítja a játékélményt.

AntiHero
Sztem annyira nem fontos ez mod<#gonosz1>

BlackShadow
nah.. ha csak 1 mod tett nekem keresztbe akkor megvan a bûnös <#pias>
**dobpergés**
Let the People Drink!

kár érte <#szomoru1> tök szép dolgokat mûvelt a fõvárossal <#rinya>
elötte ment minden simán, bekapcsoltam.. kis idõ után kilépett.. visszamentem késõbb, majd idõ után megint kilépett.. kikapcsoltam, és most ment eddig rendesen.

valaki tud még hasonló modról? (imp city-be tesz szép kutakat, ill talos plazaban a sárkányos szobor vizetköp és szép szökõkút lett belõle)

Sir Quno Jedi
Én most lánypartyval nyomom! Csárlee angyalai+1!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BlackShadow
mondjuk én férfi karit használok 😄 a csaj test meg max annyira jó, ha nõstény nmy-rõl lehúzom a cuccát akkor ott virít alsónemûben, égnek meredõ mellekkel! 😄

Sir Quno Jedi
DE vaze! Összvissz két armor van erre építve (ennyit leltem én), az egyik meg nem is egykönnyen beszerezhetõ, mert lev14-rõl induló bosziról kéne leszedni! Noooormális! Nekem Eshme butikja a templom azóta, mióta használom! 😄 Mindenféle földi jóak rucikkal tömve! Ha hülye szõke nõ lennék, egész nap ott rohadnék! 😄

Ha nem tudom tisztességgel ruházni a lányokat, akkor mi légyen?!

Remélem jön ehhez is sok jó ruha/armor mod!

TÉNYLEG olyan jól néz ki a játékban is mint a szkríneken!

Sir Quno Jedi
Gondótam olyat adtok, amin már a ti karijaitok vannak beöltözve stb...

Ezek a "gyári" beállítások csalókák ám...

koschwarz
<#mf1><#mf2><#banplz>

BlackShadow
<#banplz>

--

én exnem underwearesét használom.. a nude nemigazán illik a világba sztem 😄

TÉK! <#hehe>

1

2

3

Biztos van olyan mod ami a követ rögtön a kapu túloldalán a lábad elé rakja <#hehe>

Ott a link a #29987-ben <#nezze>

Sir Quno Jedi
Ja, fõleg, ahol barlangászni kell, meg egyik torony, a kapcsoló, másik torony, ajtó, stb. Hiába rohansz. Végére már én is full álcázva átrongyoltam, mert ANNYIRA uncsi volt, de így sem elég gyors.