The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koppim
OBSE_LOADER v0009b
Ez micsoda, és honnan lehet leszedni?

Deadly Reflex 3 -hoz kellene.

kösz
MerlinW
Tele vannak a dungeonok vele.

[merlinw.org]

MerlinW
277MB... telepítsd újra a játékot, gyorsabb, és nem veszik el tõle semmi. Se mentés, se modok se konfig, semmi. Sima reinstall ugyanoda ahol most van.

[merlinw.org]

Deloi
Amúgy készülgetnek armorok az exnem-hez már, pl ez. Bár nekem kicsit túlzás, de szer. hamarosan lesz bõven.

Deloi
Vagy találni tudsz, vagy ha Thiefs guild tag vagy, akkor ott tudsz venni a megfelelõ embertõl. Vagy a megbízótól, vagy attól, aki átveszi a lopott árut, most nemtudom.

hell !
tudna valaki segíteni ? ha igen akkor elkéne küldeni egy oblivion.esm master file-t erre az e-mail c. re : [email protected]
elõre is köszönöm !
Hi all
Valaki megtudja mondani hol lehet lockpicket venni? mert én a kereskedöknél nem találtam vagy lehet nem nézrem jol 😄
köszi elöre is
Azokra a helyekre sehogy. Az Oblivion Cyrodilban játszódik így csak azt járhatod be. Vannak ugyan olyan modok amelyek a határokat átjárhatóvá teszik de akkor se lesz azokon a helyeken fákon kívül más. Az elõzõ rész a TES III :Morrowind az Morrowindban játszódott, gondolom a következõ rész, ami szerintem már készül elvisz majd ezek közül valamelyik tartományba.

hello nem tudjátok hogy lehet eljutni ezekre a helyekre:Hammerfell,Skyrim,Morrowind,Black Marsh,Elsweyr,Valenwood.Ha ezekhez akrok menni akkor azt mondja hogy forduljak vissza,vagy ezekhez kieg. kell?
koppim
Köszi!

koppim
Mercenaries 2.14 ezzel a moddal lehet a gulild-eknél bérelni társakat.

koschwarz
tényleg vannak nagyon jó szörnyek, de vannak sajnos nagyon elborultak is. nekem pl. alapból nem tetszik, hogy valamibõl kicsi és nagy is van, egyszerûn hülyén néz ki szerintem. vagy a repkedõ világító koponyák...<#wow3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

AntiHero
jaja. iszonyat jó mod!
Nagygon faja hogy minden ellenségbõl van többfjata(kicsi, nagy, közepes, ilyen-olyan.) és mellette kb 150 új szörny is van. Összesen 1500nál is több variáció van a összesen😊(összesen)
v2.01 vezziónál tart éppen.
Oblivion HQ Fórumára belinkeltem, képekkel megspékelve.

Amit még ajánlani tudok modot az a "Deadly Reflex 3".
Nagyon jó kis mod, kettélehet szabdalni az ellenfeleket. Kezüket, fejüket levághatod tekintélyes vérmennyiséggel megspékelve
<#eplus2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sir Quno Jedi
Ez készen van, próbálta már valaki?
Martigens monster mod

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AntiHero
Adok videókat róluk:
Az elsõ, ez annyira nem jó.
A második, nekem ez tetszik, csak az a baj hogy ló is tud varázsolni:S

A neveket a a videó címben megtalálod. Aztán egy ksi keresgélés és meg is van😊

AntiHero
DE

koppim
Nem tudtok olyan modot amivel lóró is lehetne harcolni?

s0n1c
köszi! kipróbálom
1ébként nálam is ezt csinálja de egészen más modokkal->Nálam nem ekll reset, mert regeditben átállítottam a waittokill bejegyzést, ami fagyott programok bezárására vonatkozik. XP tweak leírásokban találsz bõvebb infót.

Van egy OblivionModManager nevû progi ami kimutatja azokat a modokat amik konfliktusban vannak az alapfile-okkal, vagy egymással.
A gond az, hogy tessource behalt és most fogalmam nincs honnan lehet letölteni dolgokat. A legújabb cuccokat mindíg oda rakták fel.

a szadistább megoldáés h. leszeded az összes modot, és eggyesével kipróbálgatod h. melyik okozza a problémát, a másik meg az h. csak azt teszed fel amire nagyon nagyon szûkséged van.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

s0n1c
Üdv!

1 év után újra neki kezdtem Oblivionnak, izmosabb hardverrel most már 😊, felraktam elég sok modot:

- thieves arsenal
- darkui/btmod
- lockpicks
- md saddlebags
- natural faces
- no physics guard
- quarls texture pack v2
- realistic ragdolls and force v3
- ren's beauty pack 1.1
- reznod mannequins
- jog's stealth overhaul
- natural environment
- vaults of cyrodiil
- oscure's oblivion overhaul 1.3 + 1.31-es fix

Maga a game 1.2-re van patchelve. Elsõ nekifutásra tökéletesen szuperál minden, azonban hosszabb eltöltött idõ után, ha exitelek obliból kifagy, semmire nem reagál, egyetlen megoldás reset :/. Az lenne a kérdésem, hogy használ e valaki thieves arsenal modot ugyanis ez az a mod ami meghozta újra a kedvem a gammahoz, vagy van e rá valami mód, hogy megtudjam mi okozhatja a fagyást (a reseten kívül 😊.
Alap game, ha nincs semmi mod nem fagy, tehát ezzel nincs probléma.
OMG nekem kell ez a kararkter.. 😄
Ez alapbol benne van vagy ez mod? mert en PS3-on szeretnek majd oblivionnal jatszani es gondolom ott majd nemtudom modolni ...
koppim
Igen, ahogy mondod.

koppim
Bocs, hogy 2X ment, nem értem mért.
Igaz offline-ban írtam és lehet azért csinálta.

koppim
OOO (Oscuro's Oblivion Overhaul)

Megtaláltam a ranger-öket akiket a videóban mutatnak, de nem tudom rávenni õket hogy velem jöjjenek, pedig a videón együtt harcoltak a játékos karakterével.
Csak a rumors lehetõség jön elõ mikor beszélek velük. Valaki már találkozott velük? Egyébként Anvil mellett a Gold coast részen vannak egy táborban.

Az állatokat, hogyan lehet az oldalamra állítani?

koppim
OOO (Oscuro's Oblivion Overhaul)

Megtaláltam a ranger-öket akiket a videóban mutatnak, de nem tudom rávenni õket hogy velem jöjjenek, pedig a videón együtt harcoltak a játékos karakterével.
Csak a rumors lehetõség jön elõ mikor beszélek velük. Valaki már találkozott velük? Egyébként Anvil mellett a Gold coast részen vannak egy táborban.

Az állatokat, hogyan lehet az oldalamra állítani?

Fantusz
Éppen az az elgondolkoztató, hogy a ládák "nevesítve" vannak, rajta van a céhtagok neve, de az ikon nem vörös, hanem rózsaszín, elvileg feltörhetõ (tréning), de ha nevesítve van a láda akár lopás is lehetne.

AntiHero
A lényeg hogy Sithis haragja súlyt reád mindig ha rosszalkodsz<#idiota>

BlackShadow
eléggé egyéni magyarításom ^^ de a lényeg érthetõ

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lopni itt se lehet a tagoktól,de a lopásba csak a zsebmetszés tartozik bele,a láda feltörés nem, így azt lehet. (Mint ahogy lehet ezt a többi guildben is, a lényeg, h ne konkrétan az embertõl lopj. A tolvaj céh tagok házából is lehet lopni pl)

BlackShadow
asszem a bázison van egy könyv a szabályokról.. lényegében annyi, h ne ölj meg egy DB-set sem meg hasonlók 😄 hát én nyúlni a tesóktól nem szoktam, max a security-t tuningolni, h feltöröm a zárakat 😊

szerk:
Tenet 1: Never dishonor the Night Mother. To do so is to invoke the Wrath of Sithis.
Sose becstelenítsd Night Mother-t (nem jut eszembe semmi frappáns magyar verzio 😛 Éji Anya? 😊). Ha megteszed, Sithis haragja súlyt reád.

Tenet 2: Never betray the Dark Brotherhood or its secrets. To do so is to invoke the Wrath of Sithis.
Sose áruld el a Sötét Testvériséget, vagy titkait. Ha megteszed, Sithis haragja súlyt reád.

Tenet 3: Never disobey or refuse to carry out an order from a Dark Brotherhood superior. To do so is to invoke the Wrath of Sithis.
Sose szegd meg, vagy utasítsd el, amivel egy Sötét Testvériségi elöljáró megbíz. Ha megteszed, Sithis haragja súlyt reád.

Tenet 4: Never steal the possessions of a Dark Brother or Dark Sister. To do so is to invoke the Wrath of Sithis.
Soha ne lopd el egy Sötét Testvértõl tulajdonát. Ha megteszed, Sithis haragja súlyt reád.

Tenet 5: Never kill a Dark Brother or Dark Sister. To do so is to invoke the Wrath of Sithis.
Soha ne ölj meg egyetlen Sötét Testvért. Ha megteszed, Sithis haragja súlyt reád.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Fantusz
A Dark Brotherhood küldetésekhez volna két kérdésem.
A csatlakozáskor Lucien Lachance elmondja az 5 szabályt, de sehol nem találom magyarul a neten - valaki felhomályosítana a szabályokról?
A bázison vannak lezárt ládák, amik a többi csapattagoké, de elvileg nem lopás, ha kinyitom - valóban nem az?
A többi céhnél kirugnak, ha tagtól lopok, itt mi a való, lehet nyugodtan ládákat feltörni?

Deloi
Akkor ha csak ki akarom próbálni érdemes egy mentést megõrizni elõtte, amire nem mentek rá, és akkor vissza tudom állítani, nem?

koppim
El nem rontja, de ha késõbb kiveszed, akkor már lehet gond, szólni is szok a játék betöltésnél, ha valami megváltozott (leszedtél egy modot).

koppim
>mûködik!!! jeeee! szar a dvd íróm jeeee!

Nem biztos, hogy rossz az íród, inkább az lehet a baj, hogy az írott DVD nem kompatibilis más olvasókkal. Nálam is volt már, hogy más olvasóval telepítettem és hibát írt ki indításnál, pedig az install rendben lement, újratelepítettem az íróról, és akkor már jó volt. Más progiknál is elõfordult.

Deloi
Ha felraksz pl egy exnem underwearet, akkor az beleszól a mentett állásokba? Nem rontja el, ugye? Ill. nemtud vki egy olyan modot ajánlani, ami pl. az npc nõk fejét cseréli le szebbre? Mondjuk vhogy reálisan, tehát ne legyen a 60 éves mamából is bombázó, de azért pár npc a játékbelinél lehetene szebb is sztem.

A framrate-et piszkálgató mod miatt hagyott ki a hang. A leírásban figyelmeztetnek is rá, de nem olvastam el elég figyelmesen.
Egyébként össze kéne dobnunk az ismereteinket, hogy melyik általunk próbált mod kompatibilis a shivering islessel.

íme a jelenlegi felállás: (még nem 100%, de modmanager progival tesztelve)

Capes and cloaks
movable bodies
no psychic guards 1.1
Smediguise
unnoficial equipment rarity patch 1.1
Kvatch aftermarth 3.0 (csak kvatch-kapu után szabad feltenni)

hát nem sok...
Kérlek titeket, hogy egészítsétek ki a listát, ha tudjátok!
Jah, és egy honlapcímet is passzintsatok pls., hogy honnan lehet letölteni!

Én az 1.2 patch után "megsüketültem" hátrafelé szal csak azt hallottam ami a látóteremben volt, ami mögöttem történt azt nem és a dialógusok eleje rendszeresen lemaradt, visszaraktam az 1.1-et azóta minden jó megint (várom a végleges patchet a Shiveringhez)

a rebulding the gatekeeper küldinél tartok, és van egy olyan problémám h. nem tudok se várni se teleportálni meert "when enemys are nerby"
de ellenségek sehol, ezt orvosolja az a patch amirõl lentebb írtatok???

Üdv!
Tapasztalt valaki hangproblémákat?
Emlékeim szerint mikor korábban játszottam a játékkal akkor is elõjött, de megoldódott. A probléma az, hogy már nem emlékszem hogyan. A probléma tünetei: A dialógusoknál a hang végét elharapja, tehát elkezdi lejátszani a hangfile-t, de nem fejezi be. Hardvergyorsítással próbálkoztam már minden állásban-> semmi változás.

Én most a képre mondtam h tetszik, de természetesen a kieg is nagyon bejön. 😊

nekem is, a játék eléggé perrverz, szadista, elmebeteg, elvont, de ponmt ez hiányzott az alapjátékból szal nagyon odavág.

nekem tetszik

akit érdkel annak itt egy map a sivering isles-hoz

jah már továbbjutottam az volt a probléma h. a gróf csicskáját délben kellett lefövetni , és csak utána lehetett azzalé a zöld szarral megmérgezni a csávót, de már értem.

BlackShadow
nem vok hw zseni, de vmi oyasmi rémlik (faterom mondottá), h nemmind1 hányszorosan volt írva a dvd, mert egyes dvd olvasók/írók nem tudják aztat olvasni

mûködik!!! jeeee! szar a dvd íróm jeeee!

BlackShadow
jónak hangzik ez a SI.. én még az alap oblit se toltam ki <#idiota>
épp DB -t ill mage guildet fejlesztem.. amikor meg unatkozok "esténként" a thievery in the IC mod-dal szórakozgatok.. berak egy boltot market districtbe és ha eladsz a faszinak lopott cuccot ad fasza tolvaj küldiket 😊