The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és legyen pár giga szabad helyed a C meghajtón.
Pár napja kezdtem az Obliviont, és akadt egy kis gondom. Elõször torrentrõl volt meg a game, de mivel már az elsõ benyomásaim nagyon jók voltak a game-el kapcsolatban, ezért megvettem a CDGalaxisban eredetiben az Obliviont.
Namármost a gondom az lenne, hogy gondoltam felrakom az 1.2 patchet, de 0%-ot ír a telepítéskor, és úgy 30 mp múlva feladatkezelõ szerint 'Nem válaszol', azaz ugyebár lefagyott. Szal a lényeg nemtom feltelepíteni a patchet, mert lefagy 0%nál, és ennyi. A játék mint mondtam eredeti, szal azzal nem lehet gond. Az UK pathcet szedtem le a hivatalos oldalról, elvégre azt írta az Európai playerek számára. Btw a másik angol (asszem North Americas) patch szintén nem ment ugyanezen okból.
Ha valaki tudna esetleg megoldást mondani nekem erre, azt megköszönném! Jah és mégvalami: mennyire fontos a patch felrakása? Úgyértem nagyon súlyos hibák/bugok vannak benne amiket javít, vagy csak 1-1 kisebb hiba, ami nem is túl lényeges? Elõre is köszi a segítséget...!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
szerk.: nah közben látom meglett. meg a spoileres rész alatt is van lejjebb egy másik leírás róla.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
"Not Weaken.... Weeeaken"
EMIATT kezdjem újra játékot ? Ha nincs semmi gyógymód akkor lehet uninstall lesz a végébõl ( amit nagyon sajnálnék igy 16 óra játék után )
Ha aludtál a betegség megkapása után akkor mindegy mit teszel mindenképpen vápír lesz a karakteredbõl. Ami jó dolog. :-)
Ha meg még csak beteg voltál és utána azt írta a progi a templomban, hogy kigyógyultál, akkor azért nézd csak meg a rajtad lévõ hatásokat. Lehet hogy nem gyógyultál ki mégsem.
Ha meg nem akarsz vámpír áldozata lenni, csak a saját otthonodban aludj, netán céhek tagjaként egy céh házában.
Emellett nézd meg a bannerban azt a szép zöld feliratot. Ráböksz és megkapod a választ, miként gyógyulhatsz ki a vámpírlét elõnyeibõl, hogy ismét kis pondró halandóval ródd az utadat. ;-)
Megharapott egy vámpír ( piros szemem van meg öregszek ) , a templomban az oltárnál megszenteltem magam ( kiirta hogy az átkok elûzve ). Megszállok egy fogadóban és alszok 3 napot és a 3. napon ÁLLANDÓAN megharap egy vámpír !!!!!! van valami megoldás ez ellen ? esetleg valami ellenszer ( ha igen mi a neve , hol lehet megvenni ) ???
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ilyenrõl nem tudok de olyan van, hogy éhes, szomjas és fáradt leszel.
Ha nem alszol halucinálni kezdessz, stb.
Itt találod ha kell.
SURVIVAL SUITE HUNGER THIRST SLEEP
http://www.tessource.net/files/download.php?id=1871
#30112-re nem tud senki semmit?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
kifogytam a LOCKPICK-bõl , honnét tudok szerezni/venni ?????????
Most, hogy mondod ezt a munkaidõs dolgot eszembejutott, hogy éjszaka bóklásztam a Mages Guildben, tehát ez volt a probléma.
Csak nem vágtam, hogy az állandóan nyitva levõ házakon belül, mint amilyen a Guildek, a tagok külön munkaidõt tartanak.
Bár így belegondolva logikus a dolog.
Ha a csaj nem szolgáltat akkor annak az az oka hogy munkaidõn kívül mentél, reggel 8-tól dolgozik este 8(?)-ig
Chorroltól elindulsz IC felé, és Félúton találod a Fort ASH-t.
Fort ash tól dél-délnyugatra és az IC waterfronttal egy vonalban van a Fort wooden hand, nemmessze a Molag Bal szentélyétõl, ahonnan már lehet az erõdöt látni.
Szóval nem tudom vele újratöltetni a fegyóm. A "mágiával foglalkozó bolt" meg valahogy nem hemzseg minden városban. Most konkrétan csak a "Rindir's Staffs" ugrik be IC-ben.
Na mindegy, majd figyelek és elmondom mire jutottam <#hawaii>#hawaii>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De majd most jobban körülnézek.
Kösz a gyors választ.
Lehet, hogy blõdséget kérdezek, de hol/hogyan lehet a mágikus fegyvereket "újratölteni" ?
Beszéltem a Leyawin (ha jól írom) Mages Guild egyik tagjával, és azt mondta, hogy õ foglakozik "item recharge"-val, de a párbeszédnél alul, nem rakja ki a megfelelõ ikont.
Emlékszem pedig egy régebbi karakteremmel lehetett "újratölteni". Igaz akkor Battlemage-vel nyomtam és tagja voltam a Mages Guild-nek.
De az elég idiótán venné ki magát, ha az Ork barbárommal csak azért kellene belépnem a Guildbe, hogy tudjam tölteni a fegyómat.
Bemásoltam az OBSE_LOADER v0009b -t
SRC könyvtárát is be kell másolni valahova? Én csak a date mappába másoltam.
patch 1.2 fent van
DeadlyReflex 3 - Combat Moves.esp
Deadly Reflex 3 - Timed Block no other changes.esp -ket beikszeltem.
obse_loader.exe -vel indítottam a játékot.
Kért billentyûket megadtam neki.
Mást nem kell csinálni?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
#30100: nekem nincsenek.. a Let The People Drink modtól volt egy pár napja azóta fut minden.. (AMD 64 3000+ 2.13GHz ; 1GB RAM; ATI Radeon 9600XT)
1024ben medium felbontású ojjektumokkal játszom, minden kikapcsolva csak a vér van maxra rakva 😄 Franceso nélkül meg fut rendesen? mert ha csak hivatalos modokkal sem megy, az lehet, h vidikártya problem
Hogyan kell ezt használni, beállítottam a 2 billentyût ahogy kérte, az elsõ mûködik is, de a második nem csinál semmit.
A végtagokat se szabdalja.
más:
aki használja az amazon armor modot mondja már meg pls h merre van az a fránya erõd mert nem találom.. chorrol délkeleti részét már végigjártam de semmi 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun