The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyj a patchnak legalább negyed órát, 30mp nagyon kevés, egy csomó nagy fájlt kell kicsomagolnia szal idõ kell neki.
Ja és legyen pár giga szabad helyed a C meghajtón.

GamerAdams007
Hy!

Pár napja kezdtem az Obliviont, és akadt egy kis gondom. Elõször torrentrõl volt meg a game, de mivel már az elsõ benyomásaim nagyon jók voltak a game-el kapcsolatban, ezért megvettem a CDGalaxisban eredetiben az Obliviont.
Namármost a gondom az lenne, hogy gondoltam felrakom az 1.2 patchet, de 0%-ot ír a telepítéskor, és úgy 30 mp múlva feladatkezelõ szerint 'Nem válaszol', azaz ugyebár lefagyott. Szal a lényeg nemtom feltelepíteni a patchet, mert lefagy 0%nál, és ennyi. A játék mint mondtam eredeti, szal azzal nem lehet gond. Az UK pathcet szedtem le a hivatalos oldalról, elvégre azt írta az Európai playerek számára. Btw a másik angol (asszem North Americas) patch szintén nem ment ugyanezen okból.
Ha valaki tudna esetleg megoldást mondani nekem erre, azt megköszönném! Jah és mégvalami: mennyire fontos a patch felrakása? Úgyértem nagyon súlyos hibák/bugok vannak benne amiket javít, vagy csak 1-1 kisebb hiba, ami nem is túl lényeges? Elõre is köszi a segítséget...!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Szevasztok!Hol lehet megtalálni a játékban az unicornis-t?
A 100% resist disease constant effect se?

A cure poison-nak mi köze a betegségekhez? Ha már szunya elõtt akar valamit inni, akkor egy jó hosszú ideig ható betegség elleállást növelõ lötyit hörpöljön fel. De lényegtelen, mert ne mfog használni ha álmában harapják meg. Az ellen ugyanis nem véd semmi.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

tölts vissza egy olyan mentést ahol még nem vagy vámpír, menj el egy varázslós boltba ahol lötyiket is lehet kapni és vegyél egy cure poisont, ezt idd meg alvás elõtt és nem leszel vámpír elég hosszú ideig

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ha nem akarod hogy a nap égessen (amúgy nevettséges a sebzése de mindegy), akkor éjszaka táplálkozzál alvó emberekbõl és akkor a következõ 24 órában nem zavar a nap. Igaz minden komoly elõnyödet is elveszíted ami a vámpírléttel jár.

Ch_Slater
akkor lehet félreértelek, de ott összetevõk szerint le van írva hogy mit kell szerezni a Cure Vampirism potion-höz.

szerk.: nah közben látom meglett. meg a spoileres rész alatt is van lejjebb egy másik leírás róla.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

omg , most látom a spoilerezett cure vampirism rész , nem semmi , neki is ugrok , ha sikerül boldog leszek <#buck>

ott csak annyi a segítség mint amit az elõbb irtak 😞 , kipróbáltam a FAQsat de esélytelen <#rinya>

Valaki tudna küldeni 1 olyan végigjátszást ahol rohadt jók a skillek és ugy van végigvíve??Lécci!
A templom csak a fertõzés alatt hatásos, az átalakulás után már nem.

Ch_Slater
khm-khm. ott irta a #30128, hogy kattints a zöld feliratra a bannerban. a linken meg megnézed a 2/12. pontot...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

sWbFII
dehogy is! ne aggódj(én még ugyan nem játszottam a game-el),ha elmész egy templomba (este) akkor meggyógyulsz(pontosabban nem tudom) és minden a régi lesz😄

"Not Weaken.... Weeeaken"

Hát ezt nem hiszem el!!! tuti vámpírrá alakultam!! mikor elõbukkan a nap egybõl meghalok!
EMIATT kezdjem újra játékot ? Ha nincs semmi gyógymód akkor lehet uninstall lesz a végébõl ( amit nagyon sajnálnék igy 16 óra játék után )

Ha már piros szemû és "öregszik" akkor már vámpír a karaktered. Nézd csak meg a rajta lévõ határsokat. Amíg csak betegség van rajta, addig orvosolható ha nem alszol semmit elõtte. Vagy menj templomba és a központi oltárnál tedd amit tenned kell ,vagy használj gyógylötyit netán varázslatot.

Ha aludtál a betegség megkapása után akkor mindegy mit teszel mindenképpen vápír lesz a karakteredbõl. Ami jó dolog. :-)

Ha meg még csak beteg voltál és utána azt írta a progi a templomban, hogy kigyógyultál, akkor azért nézd csak meg a rajtad lévõ hatásokat. Lehet hogy nem gyógyultál ki mégsem.

Ha meg nem akarsz vámpír áldozata lenni, csak a saját otthonodban aludj, netán céhek tagjaként egy céh házában.

Emellett nézd meg a bannerban azt a szép zöld feliratot. Ráböksz és megkapod a választ, miként gyógyulhatsz ki a vámpírlét elõnyeibõl, hogy ismét kis pondró halandóval ródd az utadat. ;-)

Van egy égetõ problémám amitõl nem tuod szabadulni! Légyszi segítsetek!!

Megharapott egy vámpír ( piros szemem van meg öregszek ) , a templomban az oltárnál megszenteltem magam ( kiirta hogy az átkok elûzve ). Megszállok egy fogadóban és alszok 3 napot és a 3. napon ÁLLANDÓAN megharap egy vámpír !!!!!! van valami megoldás ez ellen ? esetleg valami ellenszer ( ha igen mi a neve , hol lehet megvenni ) ???

köszi

kösz<#worship>
gamecopyworld.com és inkább miniimaget töltsél le az az összes patchel mûködik

hell nemtudnátok honnan tudnék letölteni egy cd cracket a shivering isles-höz?
BlackShadow
kösz! már töltöm is, te voltál aki obli hq-n is ajánlotta uezt? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

koppim
"nincs vmi olyasmi mod ami realisztikusabbá teszi a fáradtságo?"
Ilyenrõl nem tudok de olyan van, hogy éhes, szomjas és fáradt leszel.
Ha nem alszol halucinálni kezdessz, stb.

Itt találod ha kell.

SURVIVAL SUITE HUNGER THIRST SLEEP
http://www.tessource.net/files/download.php?id=1871

BlackShadow
kösszencs! meglátogattam, hát még elég erõs.. szétzúzott gyorsan engem meg neeshka-t 😄

#30112-re nem tud senki semmit?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Rossz idõpontban mentél oda. Nekik is van nyitvatartásuk amikor töltenek, kereskednek. De ez elég eltérõ is lehet. Van úgy hogy egy céh épületen belül is különbözõ idõpontokban tudsz venni varázslatokat a tagoktól. Sõt olyan figura is van aki csak mondja hogy tölt de nem tud tölteni, meg olyan is akad aki tölt ugyan de tényleg csak tagok számára elérhetõ a lehetõség. A többség azonban ha idõben keresed fel, akkor pénzért teljes lelkesedéssel feltölti neked a varázstárgyakat. Jóóó sok pénzért.

Banditáknál mindig van. A tolvajok céhében tudsz venni vagy a fõvárosnál a fõkapun ne menj be, hanem indulj el az istálló felé. Menj tovább és a harmadik vagy negyedik beugróban lesz egy manus. Tõle lehet venni általában 30 db-ot.

szeva.

kifogytam a LOCKPICK-bõl , honnét tudok szerezni/venni ?????????

Carmang
Közben sikerült újratöltetni a csajjal a fegyót <#vigyor>.

Most, hogy mondod ezt a munkaidõs dolgot eszembejutott, hogy éjszaka bóklásztam a Mages Guildben, tehát ez volt a probléma.
Csak nem vágtam, hogy az állandóan nyitva levõ házakon belül, mint amilyen a Guildek, a tagok külön munkaidõt tartanak.
Bár így belegondolva logikus a dolog.

Ne Rindirhez menjél hanem Calindilhez a Mystic Emporiumba, ugyan ott van a Merchant Quarterben.

Ha a csaj nem szolgáltat akkor annak az az oka hogy munkaidõn kívül mentél, reggel 8-tól dolgozik este 8(?)-ig

Nagyon messze van a várostól!
Chorroltól elindulsz IC felé, és Félúton találod a Fort ASH-t.
Fort ash tól dél-délnyugatra és az IC waterfronttal egy vonalban van a Fort wooden hand, nemmessze a Molag Bal szentélyétõl, ahonnan már lehet az erõdöt látni.

Carmang
Pont ez a bökkenõ, hogy mondja a Mages Guild-es csaj (igen, NPC), hogy foglalkozik újratöltéssel, de alul az ikonoknál csak a fejecskét (körcikkejes dumcsi), meg a bezáró X-et rakja ki.
Szóval nem tudom vele újratöltetni a fegyóm. A "mágiával foglalkozó bolt" meg valahogy nem hemzseg minden városban. Most konkrétan csak a "Rindir's Staffs" ugrik be IC-ben.
Na mindegy, majd figyelek és elmondom mire jutottam <#hawaii>

BlackShadow
nincs vmi olyasmi mod ami realisztikusabbá teszi a fáradtságot? ugyértem elfogy a nemjuteszembemim(zöldcsik) akkor ne tudjak még ugrálgatni mint egy bakkecske meg futkorászni? hanem meg kelljen állni/sétáljon egy ideig a kari? mint pl stalkerben 😄

PiszkosFred
Akkor valamivel osszekevertem, sorry. Majd holnap frissen es uden nekifutok ujra ennek a gondolatsornak magamban, aztan kibogozom, hogy mit es mivel csereltem fel...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tagság nélkül is lehet használni a szolgáltatásaikat.

PiszkosFred
Hat NPC es NPC kozott is van kulonbseg. A Magus Ceh tagjainak van egy olyan rossz szokasa, miszerint nem igazan dolgoznak minden jott-ment alaknak, aki beesik hozzajuk az utcarol. Vagyis vagy belepunk a Cehbe es akkor szoba allnak velunk, vagy maradunk kivulallok, es elhajtanak kedves szavakkal. De a varosi varazsboltok alkalmazottjai es tulajdonosai szeme elott nem lebeg semmi szakszervezeti megallapodas, sem ceh-szabalyzat, oket csak a profit erdekli. Es ebbol kifolyolag barkinek barhol barmit feltoltenek, legyen az koldus, orult isten vagy neadj'sten egy mezei kalandor...

Mér a "mágus céh egyik tagja" nem NPC? <#wow1>

Carmang
Hmm... az NPC-k általi újratölthetõség valahogy nagyon elkerülte a figyelmem.
De majd most jobban körülnézek.
Kösz a gyors választ.

PiszkosFred
Manualisan barmilyen toltott lelekkovel (soulgem), vagy Varla kovekkel (utobbi esetben fullra toltodik a targy, mig soulgem eseteben annyi toltet kerul a targyba, amekkora a ko es a lelek nagysaga). NPCk altal pedig a legtobb magiaval foglalkozo boltban van recharge opcio.

Carmang
Helló
Lehet, hogy blõdséget kérdezek, de hol/hogyan lehet a mágikus fegyvereket "újratölteni" ?
Beszéltem a Leyawin (ha jól írom) Mages Guild egyik tagjával, és azt mondta, hogy õ foglakozik "item recharge"-val, de a párbeszédnél alul, nem rakja ki a megfelelõ ikont.
Emlékszem pedig egy régebbi karakteremmel lehetett "újratölteni". Igaz akkor Battlemage-vel nyomtam és tagja voltam a Mages Guild-nek.
De az elég idiótán venné ki magát, ha az Ork barbárommal csak azért kellene belépnem a Guildbe, hogy tudjam tölteni a fegyómat.

koppim
58-as mind két szintem. Egyébként a dodge-ra 50-es agility-t ír.

Bemásoltam az OBSE_LOADER v0009b -t
SRC könyvtárát is be kell másolni valahova? Én csak a date mappába másoltam.
patch 1.2 fent van
DeadlyReflex 3 - Combat Moves.esp
Deadly Reflex 3 - Timed Block no other changes.esp -ket beikszeltem.
obse_loader.exe -vel indítottam a játékot.
Kért billentyûket megadtam neki.
Mást nem kell csinálni?

hy végigvittem a shivering isles fõ küldi sorozatás, és a végén kaptam egy valamilyen wather-es varázslatot , nem tudja v.ki h. mire jó az??

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

BlackShadow
ha elolvasod a readme-t akkor látni fogod, h a "kaszabolás" 50-es blade skill felett mûködik csak (a beállított százalékban), valamint a dodge is csak 40-es agility felett mûködik (lehet 50 de sztem 40 😄)

#30100: nekem nincsenek.. a Let The People Drink modtól volt egy pár napja azóta fut minden.. (AMD 64 3000+ 2.13GHz ; 1GB RAM; ATI Radeon 9600XT)
1024ben medium felbontású ojjektumokkal játszom, minden kikapcsolva csak a vér van maxra rakva 😄 Franceso nélkül meg fut rendesen? mert ha csak hivatalos modokkal sem megy, az lehet, h vidikártya problem

Nekem olyan hiba jott elo, hogyha Anvilban a Profeta kozelebol akartam gyorsutazni, akkor az uj helyszin betoltese kozben egyfolytaban kifagyott a progi... A megoldas az volt, hogy kisetaltam a varoskapun, onnet megy....😊

Nincsenek crashek mióta fentvan? Mi a konfigod? Nálam 2.4 Ghz, 512 MB RAM, Asus N6200 128MB (NVidia) és mostanában nagyon vacakol. A modmanager kritikus hibát nem jelez. Már szinte mindent levettem minimum beállításra, Gloomot, árnyékokat stb. kikapcs, 800x600-ban nyomom, de mégis, elindul aztán kis idõ után vagy restart, vagy fagyás. Fent van a knight és az új kieg.+a beta patch, de a síma 1.2-essel és a community esp-vel is ugyanaz a helyzet. Nemtudom mi lehet a baj. Nyomja még itt rajtam kívül más is 512 MB memóriával? Tapasztalatok? (már arra gondolok, hogy az kevés neki, a többinek stimmelnie kell)

koppim
Deadly Reflex 3

Hogyan kell ezt használni, beállítottam a 2 billentyût ahogy kérte, az elsõ mûködik is, de a második nem csinál semmit.
A végtagokat se szabdalja.

BlackShadow
mind a kettõ más :\ ooo nehezebbnek tûnt 😊 de most nincs kedvem kisérletezni, h h tudna egymás mellett menni a kettõ stb.. örülök, h végre tudok játszani 😄

más:
aki használja az amazon armor modot mondja már meg pls h merre van az a fránya erõd mert nem találom.. chorrol délkeleti részét már végigjártam de semmi 😄

AntiHero
Az OOO az jobb<#beka2><#vigyor3><#hawaii>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BlackShadow
én is most francesco-t használom.. nagyon bejön 😄 viszont felraktam a szörnyeit is.. hát majd beszartam mikor egy dino izé jött utánam a hegyekben 😄

Nekem is fent van a Francesco mod, de telepítéss után nem árt lecsekkolni a modmanagerrel, mert még saját opcióival is konfliktust jelez néha, az pedig = crash! Ami a legjobb, hogy van install, uninstall exe hozzá és a telepítéskor minden opcióra külön rákérdez, majd késõbb még mindíg átvariálhatod, részletes readme, egyszóval profi munka. Az extra szörnyeket és tárgyakat nem telepítettem pl.

koppim
Megtaláltam egy fórumban.