The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A kérdésem az volna, tulajdonképpen mire jó ez a mérleg? (Scales of Pitilles Justice)
Nincs mit. Az nem én voltam, én is ott olvastam róla.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
azért a túl sok mod okozhat némi zavart<#ticking>#ticking>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
minden olyan nap,amikor nem eszünk (maximum 4 nap)5-tel növekszik a strength,willpower és speed tulajdonságok
jópár
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha iszol vért akkor a negatívunok nem érvényesülnek, de az elõnyök nagy részét is elveszíted ideiglenesen.
Ja és lépj szinteket, alacsony szinten szar a zsákmány viszont magasabb szinten már pillanatok alatt meg lehet gazdagodni a talált cuccokból.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez csak egy tip
Tarts meg egy ezüst fegyvert, azzal úgyis tudod sebezni a normál módon nem sebezhetõ lényeket. Nem kell ekkor varázsfegyver és nem kell rengeteg pénzt elkölteni az újratöltésre vagy soul stone vásárlásra.
Szerezd meg az Azura's Star-t és akkor lesz egy soha el nem használódó lélekköved. Igaz egyszerre csak egyetlen lelket tárol, de mikor elhasználod töltésre a lelket, a kõ megmarad.
Gyárts italokat és add el azokat. Ez a legegyszerûbb és legjobb módja a pénzszerzésnek.
Gyûjtsd be az összes Varla stone-t és Welkynd stone-t amint találsz. Elõbbi szép nagy fehér kristály, általában csak búra alatt található némelyik romban. 1000 aranyat ér, de ha felhasználod, egyszerre feltölti minden nálad található varázstárgyadat maximum töltetûre. Az utóbbi szintén romokban található kék színû kristály. Ez a varázserõdet tölti újra és nagyjából 250-et ér. Rengeteget lehet belõle begyûjteni és eladni.
Hullarablásból rengeteg cucc összejön amik szintén eladhatóak jó pénzért.
Feladatért említésre méltó mennyiségû pénzt nem igazán fogsz kapni. Tárgyakat igen, pénzt nem nagyon. Pénzes melókat amik tényleg jól fizetnek, a Brotherhood ad (gyilkosok kicsiny társasága). Ott sok pénzt össze lehet szedni ha mindent úgy csinálsz ahogy mondják és a bonuszra hajtasz.
Ha beállsz tolvajnak, akkor rablásból is szerezhetsz pénzt, ha eladod a lopott cuccokat a kijelölt orgazdáknál. Másnak úgysem lehet eladni a lopott árut.
Sok sok alapanyagot is el tudsz adni amit összeszedhetsz a mezõkön, erdõkben, barlangokban a növényeket begyûjtve.
Alkudozz mikor vásárolsz és fejlesszed a merchant skilled. Jobb áron tudsz eladni, olcsóbban vásárolni, bárkinek bármit el tudsz adni magasabb skillel, meg a pénzük mennyisége is növekedhet.
Hello World!
Sosincs pénzem, illetve soul gem-em! Hiába csinálom a munkákat és járom a barlangokat nem tudok annyi pénzt összeszedni hogy akár 1 trainerhez elmenjek. Álltalába az enchant-ok újratöltése elviszi az összes pénzem vagy ha az nem, akkor pár spell. Állandóan olvasom fórumokon hogy vettem 10 000-ért páncélt meg 5000-ért spell-t én meg csak lesek ki az agyamból, hogy honnan szerzett ennyi pénzt. Próbáltam Oblivion HQ-n utánanézni de ott se találtam semmit. Ha egy pro megtenné, hogy ad egy pár tippet azt nagyon megköszönném.
#1: van vmi olyan mod ami városokon belül "eltakarítja" a hullákat egy bizonyos idõ után? (pl katonák elviszik a hullaházba v hasonlo okkal..) mert kezd kicsit illúzióromboló lenni a fõváros h már ott rohadnak a csöves hullák pár hete 😄
#2: a thievery in the imp city modban, azt a küldit csináltam mikor el kell lopni a különleges borokat a kings and queensbõl, eladtam 2-t 3-at megittam.. és nem fejezõdik be a küldi :'( mi a prob? gamesfaq-ban azt olvastam h csak 2-t kell eladni.. lehet az volt a baj, h külön 2 társalgásban adtam el neki, és így bebugzott?
kösz
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Ugylatom erdemes elkezdenem,mert egesz jol all a honositas,ha jol lattam!! <#worship>#worship>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Nézz fel a www.tessource.net-re, kattints a Search gombra, majd a "In The Mod Name" és "In The Mod Description" mezõket pipáld be és írd bele, hogy "unicorn".
Kiad egy csomó találatot, töltsd le amelyik tetszik, aztán telepítsd.
Én nem használok Unicorn-t szóval nem tudom melyik lenne jó neked.
Na, ezt érdemes felrakni, a fûnek - alig észrevehetõen, de jelentõsen - csökkenti a poligonszámát, így sokkal gyorsabbá válik a megjelenítés. Ez akár 10-20 plusz fps-t is jelenthet.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem 😊
Lehet hogy nem válaszol de attól még dolgozik.