The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mintha 1 sivatagba lettem volna, aztán 1x csak leestem a földszélén a semmibe😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
itt van 3 kép róla, de csak simán beirom mert nem akarom hogy csak békát mutasson
http://kepfeltolto.hu/2007/5/4/puf.jpg
http://kepfeltolto.hu/2007/5/4/pui.jpg
http://kepfeltolto.hu/2007/5/4/pun.jpg
SZóval aki tudja hol van hozzá a kulcs az légyszi mondja meg
1 csomó küldetésnek az uccsó felét nemtom megcsinálni, mert nem tom mit kell😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyengébb minõségû páncélt vagy akár ruhát + ékszert is fel lehet enchantolni 85%-os védelemre, a daedricet azért mondtam mert az már enchant nélkül is önmagában megadja a maximum védelmet.
Egyáltalán nem tápolok, 30 endurance-om van és nem is rakok rá pontot mert így is bõven elég HP-m van bármilyen ellenfél ellen.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
2# sztem ha akkor amikor találtad jobb mint ami rajtad van használd, ha találsz jobbat add el .. 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A deadric armorhoz 20-a szintre el kellene jutni legalább. De ha valaki jóval korábban észreveszi, hogy elszúrta a karakterét...
Én az elsõ két karim kb. 10-es szinten dobtam el, a harmadikat 17-en. Most a negyedik lett a király.
Különben sem fogok a barbárommal heavy armort viselni, mikor neki a light armor való. A barbár "életfilozófiája" a "gyorsan viszek be az ellennek maximális sebzést, majd elugrom/ellépek hogy ne tudjon megsebezni", a heavy armor pedig lassúvá tesz és a "had üssenek, úgy is maximális a védelmem" filozófiára épül. Nem mintha a töméntelen HP-m miatt bánnám hogy megütnek, de ezt a sok HP-t össze is kell hozni valahogy. Alacsony szinten pedig se sok HP, se daedric armor nincs.
Úgy meg csak nem fejlesztesz te sem karit, hogy "jaj, de kegyetlenül szívok ezzel az alacsony karival, de nem baj mert még 9 szintlépés és lesz tutkó daedric armorom".
ill (nemtom h van e alapból) nincs vhol olyan mod ami sleep varázslást ad? elég nagy szint kéne hozzá és elaltatja az ellenfelet 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ez nem az a játék ahol a tápolásnak bármi értelme lenne.
A power train ellenére viszont el kell ismerned, hogy magas szinten is erõs karakterhez igenis tudatosan kell fejlesztened a kari skilljeit, és szintlépésnél sem pakolhatod össze vissza az attribut pontokat.
testerlnx:
a tippem kari fejlesztéshez:
fõ skilljeid tekintetében viselkedj úgy, mint ahogy az a való életben is logikus, normális. Ekkor egyenlõ mértékben lépnek szintet a fõ skilljeid egy karakterszint alatt, így biztosan tudsz a fõ skilljeid tápoló (goverment) attribútumaira 2 pontot adni szintlépéskor.
Szintlépéskor csak ezeket a tápoló attribútumokat növeld!
Fejleszd tudatosan azokat a másodlagos skilljeidet, melyeknek ugyanaz a tápoló attribútumuk, mint a fõ skilljeidnek, így szintlépéskor 3-4 pontot is adhatsz a tápoló attribútumra. Ettõl lesz igazán erõs a karid már rövid távon is.
Aztán, ha felhúzod a fõ attribútumaid 100-ra... nos akkor szintén tudatosan kell tovább fejleszteni a karid, hogy a többi attribútomot is tudd növelni, legalábbis nekem most ez a célom.
Egy barbárral vagyok, elég rég felhúztam 100-ra a fõ attribútumaim (strength, endurance, speed), és utána átálltam íjra, megy egy kis varázslásra, hogy az agility-t, willpower-t és intelligence-t tudjam növelni. Ezek pedig mind másodlagos skillt tápolnak, szóval lelassult a szintlépési idõm, de nekem ez így tetszik...
Gondolom akkor ehhez fel lehet tenni az új peccset újratelepítés nélkül...(?)
És a javitó modot meg ki lehet kapcsolni. (ugye ki lehet?)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
[merlinw.org]
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
1. Valamilyen szkill amivel bántani tudod a többieket pl blade, destruction, marksman stb
2. Valamilyen szkill ami megvéd, ez a heavy vagy light armor szkill, válaszd az egyiket és azt fejleszd fel maximumra
Ja és a kiskapu az elszabott karakterekhez:
Harci szkill helyett egy tápos varázslóbottal is nyomulhatsz, Rindirnél lehet egy erõset venni (Apotheosis?), a töltése megoldható az Azura és a Umbra küldetésekkel, az egyik egy végtelenszer újratölthetõ lélekkövet ad a másik egy kardot amin soul trap enchant van.
A védelem megoldható sigil kövekkel, három oblivionkapuból összeszedhetsz 3 különbözõ fire, frost és lightning shield-et adó követ, ezeket beleenchantolod a ruhádba és máris oké vagy, ehhez persze minimum 17-es szintûnek kell lenni de ez alatt is megoldható maximum a védelmed kevesebb lesz.
Ments mielõtt elveszed a követ, ha nem olyat kaptál amilyet akarsz akkor töltsd vissza a mentést és próbálkozz újra.
Ne vedd sértésnek, de ahogy olvasgatom a hsz-eid, nekem az jön le, hogy te vagy nagyon nem értesz az ilyen stílusú játékokhoz, vagy állításod ellenére mégsem tudsz angolul. Mire jó a városban botorkáló NPC? (Nem Játszható Karakter)
Válasz(részben erre is): Megkérdezel tõle sok mindent, mert ugye új vagy, és nem tudod hol aludhatsz, hol találod a Céheket, stb...
Ennek a játéknak alapja a kommunikáció, úgyhogy én csak ajánlani tudom, hogy mindent olvass el figyelmesen, ha valóban tudsz angolul. Ha nem tudsz, nem égõ, sokan nem tunak, de mi pont ezért csináljuk a Magyar Fordítását a játéknak!!!!
Szóval sok sikert, és bocsi, ha a HSZ-em elején kicsit "megemeltem a hangsúlyom"
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Nah mind1 nem borzolom a kedélyeket, köszönöm az idáigi válaszokat!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
2. Mit jelent az, hogy "elcseszi" a karakterem?
3. a Oblivion Wiki skill improve-nak írja amit leírtam...