The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, valszeg átlpétetek a kérdéásemen, úgyhogy megismétlem 😊 :
hol található a mpeg2dmx.ax fájl, amit át kell neveznem, hogy ne lépjen ki a játékból?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

baggins
Nincs valakinek egy jó tippje, valami igazán jó pénzkereseti lehetõségrõl (tudom, menjek dolgozni, de én a játékban gondoltam)? Állandó pénzhiánnyal küzdök, és millió dolgot kellene vásárolnom.

koschwarz
döntsd el melyiket szeretnéd: egy kicsit több hp az ellenfeleknek és több realitást, vagy azt hogy egy koszos bandita is deadric armorban rohangáljon és egy sima goblinnal is epikus küzdelmet kelljen folytatni<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Laza
Ez egy szep hosszu Magyar mondtat vala 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ollie
Valszeg egy - vagy több - mod ütközik a Shivering Isles-el.

Hi nemtudjátok melyik küldinénl tartok a fõszálon mert éppenséggel azt kell csinálnom hogy mindenegyes városban a groftol katonát kell kérni ja és nekem az elõzõ fõ quest az amikor azura csillaga kell neki (nem atdtam oda inkább mest de sztem azura csillagval nem értem el semmitmert egy 25% carázs elnyelös irha volt)na grofokhoz odamegyek ök aszt mondják hogy zárd be a város melleti kaput és ad katonát(nem mindig anvilnál ne kellet) na ez nem tudom melyik quest de nem a bruma védelme mert még az 2-3 questel arréb van angolul a quest cime allies for bruma
Teppik Amon
Jópár hét kihagyás után feltettem a SI-t +az új hivatalos peccset. Az elsõ meglepetés akkor ért amikor szembejött velem egy r*hadtangy sárga 4szög benne egy felkiáltójellel és megtámadott 😄 Mint kiderült valszeg egy útonálló lehetett mert volt társa. Neki láttam a páncélját meg a fejét 😊
Futottam tovább, erre kilépett. Elindítottam, megint arra mentem, megint ott lépett ki. Következõ alkalommal nem az úton mentem hanem árkon bokron keresztül. Most máshol lépett ki. Megint arra mentem, megint "ott máshol" lépett ki. Arra tippelnék hogy valami textúrát hiányol. Találkozot valaki ilyesmivel?
peccselés és SI elõtt pörfektül ment a játék mindenféle fagyás, kilépés nélkül!
van fent egy csomó mod. Valakinek alami 5let?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Laza
Az egy sziget, ahova egy teleport segitsegevel lehet eljutni az eredeti jatek vilagabol.
Kicsit utanaolvasol es minden szukseges infot meg lehet tudni rola pl a hivatalos oldalon.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hogyan(hol)indítom el a Shivering Isles kieget?
Fennt van az alap game+1.1-es patch+mod-ok+SI kieg.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Laza
Tudom skacok ezeket a hatbaszurasra hato ertekeket, a hozzaszolasom inkabb egy kis cinizmust akart takarni az OOO altal iszonyat mennyisegu HP-val felruhazott NPC-k es mobok fele 😊

De azert mindenkinek koszi 😊))

Nem veletlenul huzgalom meg mindig kifele az ut kozeli dungeonokbol az ellenfeleket, hatha arra jar egy patrol.
Volt mar hogy eleg sokat kellett szaladnom erte 😊

köszi a választ, megtaláltam a térképet 😊
a gyikben írták, hogy nevezzem át a mpeg2dmx.ax nevû fájlt. ez hol található? mert nekem mostanában mindig kilép..

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

ollie
Akkor peches voltál, nekem azért nehezebb volt a dolog.

Legyen 100 a sneak skill és akkor majd meghatja a jónépet, ugyanis ekkor lényegtelen már milyen páncél van rajtuk az nem fog érvényesülni. Azaz telibe megkapják a teljes sebzést, míg alacsonyabb érték esetén a páncél védelme még bizony érvényesülni fog így csökkent sebzést szenved csupán el a célpont.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

BlackShadow
stealth overhaul 😊

#30529: szintugy: stealth overhaul ^^ profi sneakes x36 os criticalt ad backstabre 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

A 6x sebzés igazán csak akkor éri meg ha van mellé 100 erõd, 100 blade skilled, 100 sneak-ed (master sneak-el már nem számít a célpont armorja ami rengeteget segít) meg egy daedric longsword-öd

ééééés

hosszan lenyomva tartod a bal egér gombot mert így normál sebzés helyett 6x power attackot kap az áldozat

ja és OOO-ban egyáltalán nem éri meg sneak attackozni mert általában mindenkinek túl sok életereje van :/

Sir Quno Jedi
Hátbaszúrás csak jópofinak van. A tõrre kell rakni minden elemre sebzést maxra, amit csak tudunk és utána difidöfi, kb. féltucatnyi max. varisebzést kap be, mielõtt megfordulna. Ezér jóak a kis és gyors fegyók, mer soxor lehet velük varázs sebzést/státusz effektet bevinni. A nagyok meg azért jók, mert ha nagy erõd van és jól nekihuzakodsz, akkor soxor egy csapásra agyon lehet vele vágni bárkit. Csak ugye ha hárítják...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
OOO-val hiaba tolok hatbaszurassal 6x sebzest, legtobb esetben szinte meg sem mozdul az eletero csikja az ellennek 😄

Laza
Lemaradtam 😊

Laza
Terkep: nyomj TAB-ot (inventory) es ott egerrel klikkelj az iranyture, ott az elso ket ful a terkep (helyi es world map)

koschwarz
1. van: TAB gomb, alsó csíkban a jobb oldali részre kattint ("iránytû"), és ott megkeresed az egyik fülön. biztos van gyorsgomb is de azt nem tom fejbõl.
2. a piros nyíl mutatja az íránytûn, merre menj, ha közel vagy, akkor zöldre vált.

koschwarz
de ooo nélkül, igaz?<#ravasz1>

hali mindenkinek!
most tettem fel a játékot, és két kérdést szeretnék feltenni:
1: van térkép a játékban, ami alapján tájékozódni tudok a világban?
2: elsõ küldetés, miután kiértem a barlangból, hogy találom meg azt a fickót, jelzi valami valahol, hogy merre kell mennem?

Sir Quno Jedi
Én 100% kaméleonban és full vértben lopakodgattam futás közben, mindenkit 'hátbadöfve' a plussz sebzésért, de kurva uncsi volt úgy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koschwarz
csak a kaméleon és a láthatatlanság között azért van különbség: ha láthatatlan vagy, akkor egy cselekvésre (kinyitsz egy ajtót, felveszel valamit) látható leszel, míg kaméleonnál azt csinálsz amit akarsz.

Laza
Igy is lehet mondani 😊
15%-nyira tunsz el szem elol ... 100% a lathatatlansag 😊

Deer
Hát azért mégsem volt jó annyira.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert csak 3 vadász volt, ebbõl 2 saját magát nyírta ki. Egy csapdába esett, egy meg vízbe fulladt. De legalább az ork megtette azt a szívességet, hogy eljött személyesen. 😊

Más. A cameleon 15% mit jelent? Mennyire növeli az esélyét annak, hogy ne vegyenek észre?

Abból már van 29 darab<#circling>
Hát ez szomorú<#sir>
"transcendent" a legjobb

17+ szinten adja a legjobbakat szal 18-as szinten már a legjobbakat kapod

Hány lvl kell ahhoz hogy az oblivion kapuk a játék legjobb sigil köveit dobják?Pl én 18 vagyok akkor halyigál olyat hogy 35 fire vagy stb. resist.
Ha 30 lvl volnék pl,akkor esne jobb?😊
koschwarz
<#eljen>

ollie
Hehe, erre emléxem. Lesz még meglepetés a quest végén. 😊

Laza
Mondjuk Morrowind ebbol a szempontbol (foszal kezdese) kicsit komplexebb volt ... ott a ficko kapasbol elkuldott, hogy csatlakozz vmelyk frakciohoz, es szerezz magadnak hirnevet. Ez egyenlo volt egy rakas kuldi megcsinalasaval.

Tervezd 22-nél magasabb szintre, és akkor lesz már xiviliai is. Úgy sztem izgalmasabb, fõleg úgy h addigra nekem már a támadó skillejim rég maxon vannak.<#hehe>

koschwarz
hát igen de éppen ez a lényeg: az eredeti játékot akár lvl 1-esen is végignyomhatod, aminek nincs értelme. legalábbis a játékosok jelentõs hányada szerint. pl. kvatch ostromát én eleve csak olyan 15-20-as szinttõl terveztem.

Deer
Oblivion:Caught in the Hunt

Deer
Oblivion:Caught in the Hunt

Laza
Hat jah ... csak igy meg kiba nehez a jatek 😊
Mivel az OOO miatt ujra kellett kezdenem, most vagyok ezzel a karival lvl6-os, es a Kvatch elleni csata (miutan bezartam a kaput) olyan durva volt, hogy a veget, mikor vegulis szinte vegigfutottam az egeszen kill nelkul 😊
A kastelyban is elfutottam hatra, kiszedtem a gyurut a ficko testebol, es visszafutottam 😊

Mi a quest neve?

Deer
Van poén ebben a játékban. Van egy nõ, akinek a férje egy orknak tartozik és ezért az elfogta õt. Felajánlja, hogy ha elhozunk neki egy baltát, akkor elengedi a fickót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És innen jön a Running man effektus, amikor kiderül, hogy igazából részt veszünk egy vadász játákban, ahol mi leszünk a préda, mert az egész egy átverés volt. Most már a prédából lett a vadász. 😊 Az tuti, ha kikerülök innen, kinyírom az orkot, vérdíj ide vagy oda.

koschwarz
ooo vagy francesco alap. eccerûen ilyennek kellett volna lennie a gyári játéknak is<#nezze>

Laza
Nah, vissza is tettem az OOO-t.
Alap jatekkal bementem az elso, elvileg alacsonyszintu erodbe, es mindenki olyan minosegu cuccokban rohangalt, mint en ... not good.

Laza
Humm.. akkor folytatom a regi karakterem 😞

MerlinW
Nem hiszem hogy gondmentes lesz az életed. Az OOO-s mentésekben OOO-s paraméterek maradnak.

[merlinw.org]

baggins
OK, bocsesz, hülye vagyok, most olvastam a GameFAQS-on, hogy kell normálisan lockpickelni. Eddig ez valahogy kimaradt az életembõl (nem is vonzott túlságosan a dolog), de most már világos.

baggins
OK, kösz, megpróbálom. Mondjuk itt Easy zár van, csak fura nekem ez a zártörés: Very Easy-n ugyebár fellököm a nyelvet és nyitom. De Easy-n már 2 pöcköt kell fellökni, ám amíg az elsõ nem áll vissza alapra, addig nem tudok átmenni a másikhoz. Na mindegy, majd próbálkozok, a zárfeltöréssel eddig nem is nagyon törõdtem. Szóval kösz minden segítséget.

baggins
Próbáltam.

Laza
Ehh... ezt az OOO-t ha kikapcsolom, az addig ezzel mentett jatekom visszaall az eredeti allapotra?
Igazabol a jatekmenetre kihato modokat nem szeretem, es most is folyamatosan fusztral hogy fentvan az OOO, es megvaltoztathat olyan dolgokat, amelyeket a keszitok szandekosan maskeppen akartak 😞

Elobb is lent voltam egy vampir barlangban, ahol anno a nevesitett vampiron mindig jo pancel, meg varazsfegyver volt, most meg (gondolom a szint allitas miatt) mezei szar cuccokban rohangal.

Be kell menni a bedeszkázott ajtajú házba. Törd fel a zárat, akkor bejutsz. Ott meg le kell majd menni a pincébe és megleled a helyet ahol a jelszót kérik majd.

5%-os lockpickel is lazán fel lehet törni minden ajtót, csupán türelemjáték a pöckölgetés. Persze ha sietni akarsz és rengeteg lockpick áll rendelkezésedre, nyomogathatod a megfelelõ gombot is és egyszer majdcsak kinyitja neked.

A kúton keresztül meg nem fogsz lejutni. Legalábbis míg egy bizonyos rangot el nem érsz a szervezetben, nem kapsz kulcsot hozzá.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL