The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
Ezt énis kérdezném, és nekem is olyan kéne, ami inkább javításnak nevezhetõ, meg esetleg grafikai tuning, és Quarl-on kívül!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Milyen modokat érdemes felrakni? Nem akarok sokat nehogy bezavarjon, épp csak az alap dolgokat...
Ha nem válaszoltok megértem, olvastam régebben hogy volt 1-2 ilyen kérdés már csak lusta vagyok már éjfélkor...

War. War never changes.

Pontosan, méghozzá az intelligence 2x-ese.

Carmang
Kérdésem lenne a Nagyérdemûhöz.
Mi dönti el, hogy mennyi Magicka-t kapok szintlépéskor?
Mert ugye a HP elég egyértelmû: Endurance/10, gondolom lefelé kerekítve.
Vagy bizonyos mennyiségû Magicka egyértelmûen hozzá van rendelve bizonyos mennyiségû Intelligence-hez?

Plz megosztanád velem a musthave-jeidet, csak mert nem igazán vagyok a modokban tájékozott és szeretném még jobbá tenni a játékot 😊
Raptor 2
Ezt te mibõl gondolod?<#lookaround> Kicsit eltúloztad... KICSIT<#ravasz1>

Ombika
😊)))))

1-2 év.

Teppik Amon
MAgyar fordítás mikorra várható? 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

GamerAdams007
Wohooo végre megjött az Oblivion Prima Guide-om amerikábó'!!! <#taps><#taps>

Még néhány kép:
1 - 2 - 3 - 4 - 5

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

koschwarz
mod managerrel tudzs variálni a modok betöltési sorrendjén, ez sokat segíthet, én is néha kínlódok a modkkal, de vannak olyanok, amik musthave kategóriába tartoznak.

ez szerintem eléggé feldobhatja a játékot, bár még én sem próbáltam.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hááát,nem tudom. Én nem kockáztatom meg az oblivion épségét, csak azért hogy kicsit izgalmasabb legyen a párbeszéd. (Mert nekem egyes modokkal kilép a játék a szokásos hibaüzenettel)

Aki átbasz, az basszon bét is!

koschwarz
ezt a modot néztétek már? nagyon jónak tûnik.<#taps>

innen tölthetõ is

ollie
Nekem ezek nem mûködtek.

GamerAdams007
Az OblivionMobile-t milyen telefonokra és honnan lehet letölteni? Nokia 7650-re kéne ha van valakinek...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Fantusz
A Cure Disease italok gyógyítanak különbözõ nyavalyákat, de a templom a biztos (ott sem mindíg mindegy melyikben próbálkozol).
A patkányok, rákok, farkasok, zombik, és hasonló lények okozta fertõzéssel el lehet játszadozni, bár természetesen megérzi a karaktered, a vámpírharapással viszont ajánlott rohanni a templomba, hacsak nem vágysz vámpír létre - aludni nem aludhatsz, a harapástól számítva 3 napig gyógyítható a vámpírharapás (Skingrad)

Ombika
2 Jim Beam utan orommel olvasom,hajraaaaa! 😊)

Raptor 2
Há most az Oblihnu csapat catlakozott a Pcgameshuns-hoz, szal a híreket ott keresd! www.pcgameshuns.hu

Amugy haladunk 😊

És ezt: mart's monster mod.esp (a sima oblivionhoz) betöltötted? 😊
Ombika
Szia!!

Hogy halad a honositas?

Raptor 2
www.oblihun.extra.hu --> Letöltéseknél keresd <#gonosz1><#vigyor>

PiszkosFred
Teljesen lemaradtam. Az elso reszt meg olvastam, neztem es lattam, aztan valahogy kimaradt a mobil temakor. Thx a felvilagositast ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

valaki meg tudja mondani, honnan lehet beszerezni ezt?>>tes costruction set. mert nem akarok vámpír lenni, ehhez viszont össze kell gyûjtenem öt ritka micsodát... ehhez nekem nincs türelmem és idõm...

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Sir Quno Jedi
Há van vagy 4, mind az Oblivionra épül: Oblivionmobile overview

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Miert, mennyi van?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

koschwarz
minek ha van jobb?<#nemtudom>

Sir Quno Jedi
Valaki tolja valamék mobilos Oblivion gammát?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ja és minden attributumhoz külön spell/pia van szal Restore Willpower, Restore Speed stb

Van restore attribute hatású pia, találni és venni is lehet egy csomó helyen és van ilyen spell is azt meg a templomokban árulják (a spellhez 50+ restoration szkill kell)

Deloi
Ezt a damage attributetot amúgy lehet valahogy máshogy gyógyítani? Tehát nem imával, hanem vmi löttyel? Én megittam vagy 10 félét, de nem jött össze, és rossz mindig elmászni egy templomig.

AntiHero
Ja nekem mûködik😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ugy értem hogy neked müködik e? ;DD
Nagyon köszi a segítséget akkor holnap madj megcsinalom így 😊
naon köszi a helpet bár elõtte épp megoldottam mikor kiírta a töltõképernyõn ezt az elméletet is mûködik szal ennyi de azé köszi szépen Nektek!! ui: Imádom ezt a játékot😄😄😄 is pont most van vizsgaidõszak lol sose növök fel 😄😄😄

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

AntiHero
jah.. elvileg😊

Ooo....Köszi ;D. És így is müködik?
AntiHero
Én nem ixeltem be az OOOval kompatibilis filét se mert úgy nem indult!
Szóval te se X-eld be😊

Carmang
Na tessék...
Megírom az epikus méretû válaszom, erre másvalaki 3 mondatból rendbe teszi a témát <#vigyor>

Carmang
Néhány mob képes megfertõzni téged. Ezek konstans hatások, ettõl piros az attribútum (és nem pedig a jobb felsõ sarokban jelzi, mert ott csak az "idõbe kerülõ" effektek vannak).
Az aktív effektek lapon pedig jeleznie kell.
Amúgy meg menj templompa, imádkozz a fõ oltáránál és már el is múlt a csúnya rossz hatás...

Ez damage attribute lesz, ilyenkor nem ír aktív hatást.
Az oltár rendbeteszi.

Ha az int és a willpower ment le az 100% hogy egy will-o-the-whisp volt, utálom õket... <#gun>

oh,oké!Köszi😊
Az gáz hogy nekem tényleg nincs oscuro's oblivion master file-om (.esm) annak ellenére,hogy használom az OOO 1.3at?Nekem csak ooo.esp (player file) van.
Ioles
Valaki?

sziasztok lenne egy problemám!!
még pedig a következõ: 13 szintû vagyok is nem rég vettem észre hogy a tuljdonságaim melett a számok vagyis csak az intelegencia is az aakraaterõ melet a számok piros avagy csökkent vmi miatt. de miért? semmi aktív hatás nincs se méreg semmi vagyis az aktív hatások ablaknál nem látok ien jelegüt ez miért van? is mit tehetek elene?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Sajna nem, nem Xszeltem be a francecsosat. Direkt figyeltem. Még azért próbálkozok 😉
koschwarz
esp fileokat nem kell megnyitnod. ha bemásoltad az esp-t a DATA könyvtárba, akkor ha elindítod a játékot, kijön az indítóképernyõ, kattints a data files opcióra, és ott pipáld ki a szükséges esp-t.

VAGY az is lehet hogy rossz helyre tetted a fileokat. ha lehet (a legtöbb mod olyan) mindent általában alapból a bethesda/oblivion/data könyvtárba kel kicsomagolni, vagy oda betenni. vannak modok, amik exe fileosak, azokat csak el kell indítani legtöbbször.

de ekkor is természetesen pipálni kell...

Sziasztok!
Légyszi valaki segítsen, fel akarok tenni egy pár modot az Oblivionhoz, és tudom is hogy hogy kell, de miután bemásolom a modokat, és aktivizálni akarom, nem nyitja meg a .esp fájlokat, egyszerûen nem ismeri fel õket. Próbáltam egy csomó helyen nézni olyan programot amit le tudok tölteni és tudom vele megnyitni a .esp fájlokat, de nem találtam. Segítsetek légyszi!!!!!😊KÖSZÖNÖM
Ha mar MMM 3.0... Az extra modok kozul mit erdemes felrakni hozza..?

AntiHero
Mert beixelted a OOO és Francescoval mûködõ filét is Van ilyen 3db is.(oldalt írja miket változtat ha be X-eled. oda kell figyelni)

Nem tudjátok, hogy miért van az, hogy letöltöttem az MMM v.3-at, amikor a Data Fileban kijelölöm, hogy az OOO mellett ezt is nyissa meg akkor a játékban kiírja hogy: Unable to load masterfile: Oscuro's oblivion overhaul.esm(ilyen fileom nincs is, és az OOO-hoz nem is volt nekem)... MMM-nélkül pedig betölti. Az számit,hogy a játék nincs patchelve? Légyszi aki tud segíteni az írjon.
MerlinW
amelyik oda van linkelve mellé..

[merlinw.org]