The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Ha nem válaszoltok megértem, olvastam régebben hogy volt 1-2 ilyen kérdés már csak lusta vagyok már éjfélkor...
War. War never changes.
Mi dönti el, hogy mennyi Magicka-t kapok szintlépéskor?
Mert ugye a HP elég egyértelmû: Endurance/10, gondolom lefelé kerekítve.
Vagy bizonyos mennyiségû Magicka egyértelmûen hozzá van rendelve bizonyos mennyiségû Intelligence-hez?
ez szerintem eléggé feldobhatja a játékot, bár még én sem próbáltam.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Aki átbasz, az basszon bét is!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
A patkányok, rákok, farkasok, zombik, és hasonló lények okozta fertõzéssel el lehet játszadozni, bár természetesen megérzi a karaktered, a vámpírharapással viszont ajánlott rohanni a templomba, hacsak nem vágysz vámpír létre - aludni nem aludhatsz, a harapástól számítva 3 napig gyógyítható a vámpírharapás (Skingrad)
Amugy haladunk 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon köszi a segítséget akkor holnap madj megcsinalom így 😊
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Szóval te se X-eld be😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Megírom az epikus méretû válaszom, erre másvalaki 3 mondatból rendbe teszi a témát <#vigyor>#vigyor>
Az aktív effektek lapon pedig jeleznie kell.
Amúgy meg menj templompa, imádkozz a fõ oltáránál és már el is múlt a csúnya rossz hatás...
Az oltár rendbeteszi.
Ha az int és a willpower ment le az 100% hogy egy will-o-the-whisp volt, utálom õket... <#gun>#gun>
még pedig a következõ: 13 szintû vagyok is nem rég vettem észre hogy a tuljdonságaim melett a számok vagyis csak az intelegencia is az aakraaterõ melet a számok piros avagy csökkent vmi miatt. de miért? semmi aktív hatás nincs se méreg semmi vagyis az aktív hatások ablaknál nem látok ien jelegüt ez miért van? is mit tehetek elene?
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
VAGY az is lehet hogy rossz helyre tetted a fileokat. ha lehet (a legtöbb mod olyan) mindent általában alapból a bethesda/oblivion/data könyvtárba kel kicsomagolni, vagy oda betenni. vannak modok, amik exe fileosak, azokat csak el kell indítani legtöbbször.
de ekkor is természetesen pipálni kell...
Légyszi valaki segítsen, fel akarok tenni egy pár modot az Oblivionhoz, és tudom is hogy hogy kell, de miután bemásolom a modokat, és aktivizálni akarom, nem nyitja meg a .esp fájlokat, egyszerûen nem ismeri fel õket. Próbáltam egy csomó helyen nézni olyan programot amit le tudok tölteni és tudom vele megnyitni a .esp fájlokat, de nem találtam. Segítsetek légyszi!!!!!😊KÖSZÖNÖM
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun