The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az MMM3-bol az OOO-hoz jo verziot masoltad be a Data-ba?

Az MMM-bol az OOO-hoz valot pakoltad fel..?

nekem csak Oscuro's_Oblivion_Overhaul.esp van és az MMM3 nak meg *.esm file kell és sztem ezért nem indul
nem akar együtt menni az ooo1.3 és az mmm 3😞(
esetleg ha tudja valaki mi lehet a baj...
Na bejött, Köszi
hello nemtudna nekem valaki küldeni egy Oscuro's_Oblivion_Overhaul.esm file ot? FULL os verzió kellene
Egyébként ezek a modjaim vannak:
-ooo 1.3
-mmm 3
-brighter tourches
-living economy
-harvest flora
-callsteed
-horseturnfaster
-coloredenemyhealth
-survival suite hunger thirth sleep
-less creepy guild porters
-colored map mod
natural environments...
Bocs hogy hosszú lett csak nemtom melyiktõl lépkedhet ki....😞
Valaki fel tudné tölteni ezt a mappát valahova?: C:\Oblivion\Data\Data\Textures\menus\misc\sequence_dds?
Csak azért mert letöltöttem a Colored Enemy Health-t és azt ide kellett bemásolni én meg nem csinaltam másolatot az eredetirõl. Nem vagyok biztos benne de lehet hogy emiatt a mód miatt lépked ki a játékból hibaüzenettel ha két olyan ajtón megyek be egymás után ahol tölteni kell... ez igy egy kicsit hülyén hangzik...:S
jó, megnézem, 15 perc!
PiszkosFred
Esetleg ha megosztanad velunk, hogy megis mit ir ki? Az azert lenyegesen megkonnyitene a segitsegnyujtast...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hali

Föltettem a játékhoz a Shivering Isles-t de kiír valamit és nem jön be. Ha kitörlöm, az alap játék sem jön be.

Help<#help><#help><#help>
20 rúgós páncél a szekrényben? melyiik? hol?

Fantusz
Szóval megvettem egy vámpír-lakosztályt, koporsóval, vér-oltárral felszerelve 😊
A vámpírkodáa ugyan nem szerepel a terveim között, de kit tudja, talán hasznos lesz ez az odú...
A befektetés nem volt teljesen haszontalan, az egyik szekrényben találtam egy jó könnyûpáncélt, aminek úgy tünik hasznát tudom venni, igaz eladni nem is lehet, senki nem ad érte 20ezer aranyat 😊

Nah, elöször is nem ház, hanem titkos rejtekhely, ami félig vízben van (alighanem brvailtól dél-keletre). A méreg pedig a "gonosz" oltár legfontosabb kelléke, majd bele kell helyezni ahhoz h müködjön.

(A küldetés pedig azért van készen, mert minden összetevõjét megvedted a "háznak")

Fantusz
Ismét tanácstalan vagyok...
A Deepscorn Hollow küldetést csináltam meg (állítólag vége a küldetésnek)

Rowley Eardwulf volt akivel beszéltem, mivel semmit nem mondott, gondoltam biztzos meg kell tõle venni valamit.
Volt nála egy üveg méreg(?) Ichor of Sithis néven, több mint 5000ért, 0 súlyjal, gondoltam az kell nekem...
Semmi reakció, megvettem hát még a bútorokat is, ekkor írta ki, hogy küldetés befejezve - de hol van a ház, ahová bútorokat vettem, és mit kell kezdeni ezzel az Ichor of Sithis-sel?

Van valami weather-ring vagy ilyesmi nevû mod, azzal te szabályozhatod az idõjárást.
Tessource-on láttam, keress rá a "weather" szóra és ott lesz.

Adam II
Natural Enviroment Mod-ot használok és mindenütt esik télen de mindegy. Csak kérdeztem.

MerlinW
északon mindig esni fog a hó, délen soha

[merlinw.org]

Vazze, ez egy kulon vilag, nehogy mar ott is megunnepeljek a karacsonyt..😊

Adam II
Jól van tudom nem oszt nem szoroz csak kérdeztem.<#zavart1>

koschwarz
vannak itt komoly problémák, kéremszépen<#idiota><#fejvakaras><#miaz><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Adam II
Nincs valami mod amivel átlehet állítani a hónapot a játékban. Ugyanis a játékban most tél van és esik a hó és ez valahogy nem passzol ahhoz ,hogy a valóságban meg lehet sülni a melegtõl.

Raptor 2
<#vigyor>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Ombika
Jaja ,de parbeszed kellene legjobban! 😞

PiszkosFred
Nem is meseltem meg, hogy vettem egy uj hazat, medencevel es jo nagy kerttel. Illetve majdnem, meg nem vettem meg teljesen, de a lakashoz mar megvettem a kulcstartot (nyulfarok is van rajta), illetve kaptam az anyosomtol egy vodor vizet a medencemhez. Halad a dolog, hamarosan meglesz a hazikom ;]

Mindenesetre kitartast a forditoknak, kesz lesz amikor kesz lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Alacsonyabb szinteken még nincs szükség igazán védelemre szal nem kell full armorban rohangálni, elég csak Iron kesztyût és csizmát hordani a többi lehet ruha is, ez még nem terhel le de ha ütnek akkor legalább fejlõdik az armor szkill.
Magasabb szinten meg már meg lesz a 75-100 armor szkill, onnantól már full armort is lehet hordani.

A ruha elõnyei:
- nem kell javítani

A páncél elõnyei:
- egyel több enchant slot, nem-páncél kesztyûbõl én csak a wristironról tudok ami kezdésbõl megvan, az elsõ dolgom hogy leveszem mert hõs nem mászkál bilincsben <#nezze>
- BÁRMIT lehet enchantolni hiszen a védelmet a páncél önmagában megadja
- Minden pajzs valamelyik páncélosztályba tartozik szal azok használatához is kell a szkill és a bloknak csak pajzsal van igazán fílingje
- 100 heavy szkillel 0 azaz nulla leterhelést okoz a páncél (és a pajzs is), a ruhának viszont örökké lesz súlya <#ravasz1>
- a páncélok dögösen néznek ki! <#buck>
- a kopácsolással fejlõdik az armorer szkill, ez az egyetlen lehetõség hogy a fegyverek megkaphassák a +25% sebzést plusz még bónusz szorzót is ad az Endurance-ra

Ombika
Pont a parbeszed a legfontosabb nem?

Raptor 2
Ha ismerõs a tes-obli-hun.uw.hu oldal, ami persze már nem létezik, ez még mindig az. Abból lett www.oblihun.extra.hu oldal, viszont a projekt átkerül hozzánk, (az Oblihunban is benne voltam) a PGH-hoz. www.pcgameshuns.hu

Jelenleg a párbeszádek, meg a Questek vannak hátra. Nemtom ismered e a Construction Set-et, de már megvan minden a Topics-on kívül (meg egy-két Conversatinon kívül) a Dialogsban. SZal haladunk.

Sir Quno Jedi
De míg nehézvértben végigcammogod a játékot, pont ki is hullik a hajad. Nekem már kihullott elsõre, most viszont lefutom a lovakat is, nincs ellenfél. Meg ugye tízszer csapom meg, mire õ egyet ütne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Kesztyû nincs, de vannak tárgyak, amik kézre mennek és nem minõsülnek páncélnak. Pl. a bilicsek, de van még pár csúnyaság. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ollie
Legalább lesz valaki, akin egész Tamriel röhöghet. 😊)

ollie
Ja hogy az Obliviont fordítjátok? Kb hol tartotok?
Még évekkel ezelõtt én is egy csapat tagja voltam, mely nekiállt fordítani a Morrowindet, de kb egy hónap alatt befulladt az egész (a projectvezetõ lelépett egy szó nélkûl, és elérhetetlenné tette magát).

100 szkillel a páncélnak már egyáltalán nincs súlya viszont maximum védelmet ad ezért egyáltalán nem kell már a shield enchantokkal szórakozni hanem akármi mást hasznosabb cuccot is bele lehet rakni pl fortify enchantokat + csak páncélkesztyû van a játékban ruha-kesztyû nincs, ez mégegy enchant slot amit csak páncélt viselõk kaphatnak meg szal semmi értelme ruhákkal foglalkozni.

(jó, tudom trendy bikiniben sokkal látványosabb nyomulni de mi van ha a srác egy ork barbárt indított? <#hehe>)

Raptor 2
Gondolom akkor neked is megvan a középfokú, akkor bizony tárt karokkal fogadunk, hogy segírs a fordításban, ha van hozzá kedved
<És akkor valamennyivel gyorsabban is végzünk><#kacsint>

Raptor 2
Iene, de a Morowind sokkal nagyobb project, és ahogy tudom, sokszor akadozott is a munka. ÉN annyit mondtam, két évet bizti nem kell rá várni, egy év az valószínû, és nem nekem kell megtanulni a középfokút, mert már megvan, és egyébként is én vagyok a játék projektvezetõje<#vigyor2>

koschwarz
attól függ milyen fajjal indulsz és milyen csillagjegyet választasz. pl. asszem a high elf-nek van a legtöbb magickája alapból, ha ehhez pl. atronach csillagjegyet választasz (vigyázat, mert ennél nem töltõdik vissza a magicka), kapásból bõven 300 felett indítasz, és ha az intelligence-re gyúrsz, akkor még növelheted természetesen.

egyébként minél magasabb a skilled egy adott mágiaiskolából, annál kevesebb manába kerül a varázslat. ha expert leszel pl. conjuration-bõl, akkor már nagyon ócón tudsz mindenféle dremórákat idézni...

ollie
Ja, valszeg hamarabb megtanulsz középfokon angolul, és nem kell több fordítás neked.

ollie
Abból kiindulva, hogy a Morrowind magyarosításra 5 évet vártunk, és még mindig nincs teljesen készen...

hali!
letöltöttem ezt a tes construction set-et, de nem tudom, hogy lehet a karakterem inventoryába felszerelést hozzáadni. tudtok nekem segíteni?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Sir Quno Jedi
Nem kell páncélt idézni. Sokba kerül és kevés ideig marad, nem is túl hatékony. Inkább sima rucikra, csuklyára, gyûrûre rakni shield varit, jó sokat és simán el lehet érni a legjobb nehézpáncélok védelmét laza ruházatban is. Így gyors is leszel, meg védett is és könnyû.

Carmang
Aham, értem. Kösz.
Na a következõ karim varázsló alapú lesz <#nyes>. Valami Conjurer féle. Néhány varázslat és az elegáns köpeny helyett máris páncélban, meg éles fegyverekkel feszítek <#hawaii>.
Bár ahogy érzékelem, még attól is messze vagyok, hogy az Ork barbárommal befejezzem.

Sir Quno Jedi
Vannak égjegyek és fajok, amik plusz magick-át adnak, akár 200-al többet is összben. Vannak varásztárgyak stb. amik szintén plusz magick-át nyomnak és mágiával is lehet idõlegesen növelni a max. magick-át, aztán feltölteni tyotyóval, avagy elszívni mágiát és bumm máris kasztolhatóak az 500mp-s mágiák is! 😄

Nekem nem, csak nagy ritkan.. Viszont ha eppen nyitott terkeprol alt+tab-ozok, akkor elkeni a terkepet, es egy szivarvanyszinu pacat csinal belole.. De egy vissza a jatekba, ujra terkepre akcio helyrerakja..

BlackShadow
alt+tabnál nekem világéletébe is crashelt az obli 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Na felraktam a modokat, finomhangoltam, new game, hajrá... megcsinálom a "traininget", alt-tabozok, majd visszalépek a játékba és crash <#idiota>

War. War never changes.

Carmang
Valóban, kétszer annyi Magicka-m van mint Intelligence-m.
Viszont akkor, hogy van az hogy némelyik varázslat több száz (500 - 900) Magicka-ba kerül? A max Magicka ezek szerint 200. "Fortify Magicka 1000pt" meg gondolom nincs.

Nagyon köszi, utánuk nézek. Egyébként nekem az ooo van és nagyon meg vagyok elégedve vele 😊
koschwarz
az én musthave-jeim:

horsesturnfaster (szerintem idegesítõen és valószínûtlenül lassan fordulnak a lovak)
less creey guild porters (ez csak annyit tesz, hogy a fighters guild portás nem követ mindenhová, ami elég hülyén néz ki szerintem)
no psychic guards harder fix (ha elkövetsz egy bûncselekményt, nem teremnek ott az õrök a semmibõl, hanem van egy bizonyos hallótávolság, + csökkenti az áldozat diszpozícióját irántad ha megtámadsz valakit)
BT mod + color map mod(ez sokkal kezelhetõbbé és átláthatóbbá teszi az inventoryt)
harvest flora (ha leszedsz egy növényt, akkor az tényleg el is tûnik)
illumination within revived optimised (ez éjszaka világító ablakokat ad , hangulatos, de nem létszükséglet)
natural environment (élõvé teszi a természetet, idõjárás, rovarok, pillangók, átlátható víz, szebb fák, stb.)
quest award leveller (a szinthez kötött jutalmakat mindig az aktuális szintedhez igazítja, tehát ha egy ilyet megszerzel 5-ös szinten, akkor ha eléred pl. a 10-es szintet, akkor a jutalom tulajdonságait hozzá igazítja. ezt fel lehet egyfajta csítnek is fogni (én is annak tartottam korábban), de igazából ennél rosszabb az, hogy egy küldetést azért kell elhalasztani, mert nem kapnál olyan cuccot, amit szeretnél)

és a legfontosabbak:

vagy az oscuros oblivion overhaul vagy a francesco féle mod: mindkettõ kiküszöböli azt,hogy a szörnyek a te szintlépésedhez igazodva szintet lépnek. ezt nem akarom részletezni, de vissza kell keresni a fórumban, mondjuk "ooo" vagy "francesco" szóra, rengetegszer volt szó róluk. valamelyiket használni KELL, ez alap.

MerlinW
quarl 3.1
Improved Trees and Flora
FPSFIX_Natural_Vegetation
Immersive Interface
natural feaces
beautiful people 2.5
Enhanced Water v2.0 HD
Illumination Within
Short Grass V2
Visually Enchanted 2.1