The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. erõsen ajánlott újratelepítésnél (ez az oblivion hivatalos oldalon is ajánlják):
1. defregmentálni a gépet
2. kötethiba ellenõrzés megcsinálni
3. újra defregmentálni, majd
4. telepíteni a gammát
ez tényleg sokat segít
arról nem is beszélve hogy pl. egy ccleaner nevû programmal nagyszerûen és gyorsan lehet megtisztítani a gépedet egy csomó szartól (ezt még az elsõ defrag elõtt csináld meg), ami szintén lassíthatja a géped, meg fogsz lepõdni mennyi felesleges file-t letöröl, és mennyi helyet szabadít fel (+ érdemes egyébként is rendszeresen használni)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Viszonylag elég szépen nézett ki persze szagatott, hiszen kissé már öreg ameg elavult a gépem, de nem ez az érdekes. Gondoltam babrálok egy kicsit a grafikával hogy szép is lgyen meg ne is szagasson...erre tönkre ment a játék. Egyszerûen nem tölötött be. Ha új játékot akartam kezdeni vagy vissza tölteni egy elmentést vagy 10-15 percig bámultam a töltõ képernyõt, és aztán semmi.
Újratelepítetem a dolog nem javult. Mégegyszerújra telpítetem, próba képpen feltettem egy pach-t és lám, ettõl mûködõ képes lett, most csúnyább mint az elején volt de mûködik gond nélkül.
Na szóval próbálom rövidre fogni, mi a fenétõl ment tönkre és mitõl javult meg? Halott már valaki egyáltalán hasonló esetrõl?
én meg lopakodni nem szeretek (más ilyen játékot sem játszom/játszottam soha-kivéve hitman-t, bár azt is sokféleképpen lehet játszani), ellenben inkább fogok egy kléjmórt és mindenkit kobakon vágok. a varázslás meg annyira nem jön be, bár lehet hogy egyszer egy pure mage karaktert is kipróbálok.
egyébként a nordom az atronach csillagjeggyel elég jó harcos-varázsló kombináció, sok mana, amit azért valahogy mindig utántölteni kell, 50% spell absorption is hasznos a gyengetestû varázslók ellen... úgyhogy tényleg sokfajta karaktert lehet csinálni.
Nagyon jók a Darkos küldetések, csak az a gondom, hogy miután elértem a Listener rangot csak a szoborhoz kellene mászkálnom, és be a bázisra - ez nem szórakoztat.
Persze a megszerzett képességek máshol is hasznosak 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Az endurance az életerõ pontokat is növeli, úgy godoltam nem árt, ha a mágusom azért kibír a csata közben néhány pofont - a másik megoldás, hogy a gyorsaságát kihasználva ne tudják megütni...
Az idézett páncélokat, fegyvereket nem kedvelem, de a nehézpáncélokat sem - könnyûpáncélos csatamágusom lett (szintlépésekkor elég jó szorzója lehetett volna a speednek is), aki elég jól tud mellesleg lopakodni, és a kardot sem ütik ki könnyen a kezébõl...
Mégegyszer mondom: ebben (is) van a játék szépsége, sokféle karaktert lehet létrehozni, amelyikkel élmény a játék, de egy elrontott karival bizony nagyon lehet szenvedni.
Nem tökéletes az én karim sem, vannak skillek, amiket egy új játéknál máshová raknék, de azért elég jól játszható.
endurance alacsony szinten nem kell a mágusnak, magas szinten meg már fölösleges, a full daedric mindentõl megvéd
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintem az is fontos, hogy major skill-be nem szabad a legjobb mágia képességet berakni, így talán hátrányból indul a karaktered, de azt 1-2 szint alatt felfejleszted, és utánna egy erõs, jól fejleszthetõ karaktert kapol, amelyik nem akar néhány varázslat után azonnal szintet lépni.
Az erõsebb varázslatokat magasabb szinten tudod csak használni, sõt a hogy fejlõdik valamelyik varázslat skilled, a varázslat is egyre kevesebb manába kerül.
Az egyetemen lehetõség lesz saját varázslatok készítésére, szerintem sokkal szórakoztatóbb azokkal nyomulni, mint a megvásárolt, vagy talált spellekkel...
Inteligence, willpower, endurance a legfontosabb egy varázslónak, de azért nem árt ha van egy kis erõ is mellé 😊
fajok: breton, high elf, dark elf
csillagjegy: mage, apprentice, atronach
szerintem a legjobb a breton a mage vagy atronach csillagjeggyel, de ez ízlés kérdése. a legtöbb manád talán a high elffel és atronach csillagjeggyel lehet (ennek hátránya hogy viszont hogy nincs manavisszatöltés, de 150-et ad a manához). bretonnal és atronach-kal alapból 300 manával indítasz, high elffel meg 350-nel. csak a high elf elég érzékeny az elemekre, míg a breton-nak eleve van 50%-os magic resistance-sza. a dark elf viszont fegyverekkel is jól bánik, jó battlemage lehet belõle.
szóval a lehetõségek adottak...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A játékhoz ha felteszem patch-ot akkor is el fog indulni a warez verzió???Bocs de nincs pénzem eredeti game-re de jó lenne.......😞
állítólag a curevampirepotin mod gyorsan megszabadít a vámpírságtól, részemrõl kipróbálva nincsen...
Meghallgatom mit mond a Szerncsés Hölgy, bemegyek a bázisra, kapok 200 aranyat ...
Magasabb szinten ez már semmit nem jelent - küldetés meg nincsen (vagy van?)
A Knight of the Nine küldetéssorozatban, amikor a próféta elküldött az oltárakhoz imátkozni különben is odalett mind a 47 hírhedség-pontom, azóta mjdnem szentként élek 😊
Készülök a szigetre, de eldöntöttem oda 30-as szint elõtt nem megyek...
A szigeten lehet házat venni, vagy cipelni kell a cuccokat magammal?
Az sem tiszta elõttem, hogy szabadon lehet ki-be járkálni, vagy, ha átmegyek ott is ragadok? (ezért is nem mentem még át)
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak akkor álltak velem szóba, miután kijöttem a börtönbõl.
A personality érték az elején még nem túl magas, valószinû ez is közrejátszott, no meg a magas angol nyelvtudásom 😊
A csatlakozás sem egyszerû - börtönbe kell kerülnöd legalább egy napra, szabadulás után kapsz egy üzenetet, hogy jeletkezz Armand Christophe-nál, ha céhtag szeretnél lenni.
A próbafeladatot, ha aktiválod, elõfordulhat, hogy Methredel megelõz, akkot tõle kell ellopni az iratokat, de nem bánthatod...
A sikeres küldi leszedi a vámpírságot, de az újabb fertõzéstõl nem véd!
Az én karimat is harapta meg vámpír, de mivel nincsen kedvem vámpírkodni, az elsõ utam ilyenkor azonnal Skingradba vezet...
Akinek vámpírkodni van kedve, annak érdekes lehet a Deepscom Hollow küldetés, kap egy jól felszerelt vámír-lakosztályt, az oltárnál talán még vért is kortyolhat, igaz az aktiválása költséges.
Sikeresen kirámoltam az ékszerboltot a fõvárosban, de nem tudom eladni a szajrét.. Kizárólag a thieves guildes arcoknak lehet lepasszolni a cuccot?
(még nagyon az elején vagyok)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként köszi a segítséget, megteszek mindent amit lehet!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
DE! Azt nefelejtsd, hogy akármilyen lélekkõ nem jó, csak grand soulgem és üresnek kell lennie, valamint azt se feledd hogy 5 darab kell, szóval nagyon megfogsz szendvedni ezzel a questtel. (Ha kezdõ vagy és nem akarsz bajlódni a questtel akkor szerintem tölts vissza)
Lenne egy problémám, jó lenne ha valaki esetleg tudna nekem segíteni!
Szóval vámpírrá változtam (de teljesen, 3 nap rég eltelt), gondolom ezzel nem én vagyok az elsõ. Elolvastam a faq-ot, meg amúgy a játékban is eljutottam az öregasszonyhoz, aki ugyebár megbíz ilyen soul bizbaz beszerzéssel. Kérdés: ezek merre találhatóak? Aki esetleg már átesett hasonló csapáson, az léci írja már le, mert már az agyvérzés határán állok!
Elõre is köszi!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Lenne egy problémám, jó lenne ha valaki esetleg tudna nekem segíteni!
Szóval vámpírrá változtam (de teljesen, 3 nap rég eltelt), gondolom ezzel nem én vagyok az elsõ. Elolvastam a faq-ot, meg amúgy a játékban is eljutottam az öregasszonyhoz, aki ugyebár megbíz ilyen soul bizbaz beszerzéssel. Kérdés: ezek merre találhatóak? Aki esetleg már átesett hasonló csapáson, az léci írja már le, mert már az agyvérzés határán állok!
Elõre is köszi!
errõl van szó
megnéztem a videókat róla és nagyon bejövõs...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Éppen ezért kerestem a csukját, mert adta magát, hogy az is tartozik hozzá, de sajna azt nem találtam.
Elképzelhetõnak tartom, hogy a csukjával (ha létezik) valósak lehetnek az általad leírt adatok, a páncél védelmi értéke 100-as szinten csak 26, de 125-nél valóban 30 (expert kovácsolás).
Ilyen szinten már szerintem a 30% sebzés visszatükrözés az igazi érték, annak nem tudom igazából van-e jelentõsége, hogy pl. a blade skillem 100, vagy 120, de az is igaz, hogy nincsen minden skillem maxon...
Fortify Agility
Speed 15pts
Fortify Sneak
Marksman
Blade 25pts
Reflect Damage 35%
és 30-at véd
Az az érdekes hogy mind ezt 25-ös szint vagy afölött tudja, a te értékeid pedig nem ezt mutatják.
Fortify ügyesség 11
Fortify gyorsaság 11
Fortify lopakodás 20
Fortify ijászat 20
Fortify penge 20
Sebzés visszatükrözés 30%
Meglehet persze, hogy alacsonyabb szinteken kevesebbet tudna, 25-ös szinten találtam, és azzal sem vagyok tisztában, hogy véletlenszerûen került oda, vagy a küldetéshez "jár", a lényeg, hogy ott volt...