The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olcsy
Köszi!És hogy tudok varázsolni?

Fantusz
1.2 verzió patch (nem béta, az hibás) és kell hozzá ugyanolyan verziószámú crack is, ha a játék nem eredeti - ezekkel mûködik.

Szerezz ezüst vagy valamilyen megbûvölt fegyvert (esetleg daedricet, de azt az elején még nem talász) vagy öld meg varázslattal. ( a fire és lightning jó, a frost az nem, mert arra immunisak).

Magyarosítás meg kb. 1 év múlva lesz.

Olcsy
Sziasztok!Én tegnap kezdtem el a játékot, és azt szeretném megkérdezni, h hogy lehet megölni a szellemeket?Ja igen, és hogy valamelyik oldalon van hozzá magyarítás?

PiszkosFred
<#banplz>

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Van egy kérdésem! Nem tudná vki megadni hogy honnan tudnám lerángatni a shivering isles-t mert sajna wanadoo-n nem találtam!😞 Vmeik nap felyeztem be az obliviont és kiváncsi vok rá. Elõre is thx!
De fel ám!

BattleTag: zydar#2910

soo277
szasztok kérdésem lenne:
megvan az oblivion! végigis vittem párszor!
na most itt van az uj kieg de nekem nem müxik
meyik pecsel müxik rendessen
help!!!!köce elöre is

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

BlackShadow
ayleid romokban (ilyen körös izé a jelük 😊)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

sziasztok

tán hülye kérdés, de hol találok wellkynd követ?
AntiHero
Legutólsó Javítást felraktad?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nekem is pontosan ez a problémám!!
A varázlatok, ajtók, liftek nagyon lassan(szaggatottan mûködnek).
Ez a régebbi karakteremmel van (263 óra), de tesóm karakterénél (113 óra) tökéletesen mûködik minden UGYANAZON a gépen!
A Shivering-nél volt az, hogy egy idõ után elkezd belassulni a játék.
Ez is ilyesmi probléma lenne? Tehát egy bizonyos játékidõ után elkezd szarakodni? De mi lehet az oka? Ötletek? Valaki?

BattleTag: zydar#2910

Sir Quno Jedi
Nekem volt, hogy +5 fõs lánycsapattal nyomultam (próbaképpen +7-ttel is), azok mindég egymást gyepálták, de legalább attól is fejlõdtek és nem volt uncsi az utazás. Néha rám is rámmásztak, ha segbbedurrantottam õket véletlenül a csata hevében (csak kifekteted õket és ha magukhoz térnek, már lenyugodtak általában)! 😄 Azóta csak +3 fõvel nyomulok, mert egy íjász, egy mágus és egy közelharcos elég, én meg csak freelancerkedek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BlackShadow
jovan :p

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lunki88
Már meg is van köszi. Otthagytam szegényt az egyik Daedra szentélynél. xD
Shadowmere halhatatlan 😉

Sztem viszont nézd meg hogy hol hagytad utoljára, mert valszeg ott lesz.

BlackShadow
sztem akkor meghalt, ha nem kapod meg fast travelnél

Lunki88
Sikerült elhagynom a lovamat, Shadowmere-t. 😞 Nem tom hogy tûnhetett el de egyszerûen nincs meg, hiába nyomok fast travelt egy-egy városnál akkor se lesz ott. :_(
Korábbi mentést meg emiatt nem akarok visszatölteni, mert jópár questet letudtam már. :S
BlackShadow
kemény 5 😊
amúgy most kipróbáltam a rhianna modot.. hát neeshka-val nemigazán illenek össze 😄 állandóan egymást csépelik.. ami nagyon idegesítõ volt, hogy bruma-i obligate-nél felváltva verték egymást és a kapitányt 😞 mindkettõre kellett nyomnom egy wait here-t azt menni csak a kapitánybácsival 😊
nameg nemtom mitõl, de hirtelen minden mob a lovamra izgult rá.. szegényt szétgyepálták gyorsan 😄

koschwarz
vérdíj van-e fejeden?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BlackShadow
kösz ez eszembe sem jutott 😊 amúgy 3x annyi fame-em van mint infame

Valszeg magasabb az infamed mint a famed, vegyél egy cure desease lötyit

BlackShadow
ejej, megfertõzött egy vámpír.. ez idáig nem is gond, sétálok be a templomba imádkozni.. noshát.. az istenek basznak rám 😄 aszondják bûnös lelkem nem áldják meg.. izémizé.. most akkor mivan?😄 (még) nem akarok vámpír lenni 😊

BlackShadow
tudtommal még a sima oblihoz sincs 😄

fahrenheit-re pedig: crack hiba / vidi kártya beállítás; driver; codec .. ezekre tippelek 😊

nincs

Hali

Van a Shivering Isleshez magyaritás?

ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki
Fantusz
Néhányszor elõfordult, hogy ahhoz, hogy felfele tudjak menni egy szinttel lejjebb kellett ugranom (akrobatika skill)
A melléktoronyból olyan szintre jutottam, ahonnan nem volt tovább út fölfele, az alattam lévõ szinten volt a Rending Halls-ba nyíló ajtó...

BlackShadow
hát igazából egyre feljebb kell kerülnöd 😊 mindig más a megoldás.. van amikor barlangon keresztül jutsz be, majd feljutsz a toronyban, vagy át kell gázolnod melléktornyokba amiben feljebbjuthatsz majd vissza a fõtoronyba 😊 a lényeg h olyan utat válassz ami felfele vezet 😊

Sziasztok! Feltettem a kings of Nine kiegészítõt és ott van egy olyan feladat hogy el kell menni Fort Bulvarkba. Ezt a helyet hol találom? Elõre is köszi
Hello!!

Lenne egy égetõ problémám. 2-ik Oblivion kapumat akarom bezárni, az elsõ ugye ami a Kvatch-nál volt, nekem a 2-ikat a Shrine of Azura-nál találtam.Ezzel az a problémám hogy megvan a fõ torony (amiben megy felfele a vörös sugár)meg körbe van sok melléktorony az a gond hogy nem tudok felfele jutni, csak ajtókon keresztül a melléktornyokba ahol valamilyen Gateket, kapukat tudok kinyitni de nem tudok vele semmit sem kezdeni mert nem történik semmi a fõtoronyban.

Valaki segítsen már hogyan lehetne feljutni?!?!?!

Én leginkább attól õrülök meg hogy régebben gond nélkül futott, vagy két hónapon keresztül folyamatosan nyúztam és semmi baja sem volt.
Most meg nem hajlanó mûködni.
Még majd azt próbálom ki talán, hogy újból megszerezni a játékot, háta úgy jó lesz.
A windowst meg egyelõre nem akarom újra telepíteni egy játék miatt. Bár ha nem fog megjavulni, akkor biztos rá szánom magam.
De akkkor sem fogom fel, mitõl mehet tönrke csak úgy egy játék?

Fantusz
Éedekes (és elkeserítõ), hogy nekem is hasonló dolog kezd kialakulni...
simán ment a játék, aztán arra lettem figyelmes, hogy, ahol mozgó építmények vannak (ajtó, lift) megakad, de nagyon, egy ajtó kinyitása akár 1 percig is eltart...

Volt, hogy betöltés közben semmi nem történt, csak rágta a memóriát - újra telepítetem a windowst, és a játékot, de változás csak annyi, hogy a betöltéseknél nem áll meg, de mostmár a varázslat effecteknél is eléggé beszaggat...

Lehet, hogy a játékban van valami bug, de nem tudok rájönni az okra, remélem megjavul, nem romlik tovább - érdekes, hogy harc, mozgás közben simán megyen, csak azok az ajtók, liftek ne lennének...

A figura nem menthetõ meg semmiképpen sem. Mikor kijöszz a dungeonból, csak nézheted ahogy a vezér megöli tenni semmit nem tudsz ( az irányítást is elveszi a gép, csak állni tudsz és nézni ). Így van megírva a történet. Csak a halálát tudod megbosszulni.

Üdv .Könyörgöm, mondjon valaki egy javaslatot.
Nem és nem hajlandó mûködni a játék. Akár újat kezdek akár egy emntést töltök be : vagy 10-15 percen keresztül lassan megy a loading töltõ csík és aztán kész! A végére ér de nem tölt be a játék!
Hihetetlen. Régebben normálsan gond nélkül futtot. Ezen kívül minden más játék szabályosan normálisan mûködik.
Már mindent próbáltam: megtisztogatam a windoswt,a leg újabb video kártya driver van fönt, megnöveltem a virtuális memórát,...meg még vagy kismillió dolgot próbálrtam de semmi! Már töbször újra telepítem a játékot, ilyenkor hajlanó mûködni, de amint kilépek és újból be....ismét nem mûködik.
Egyszerûen nem fogom fel hogy mi baja lehet. Ha valakinek van valami ötlete...

Nem, nem menthetõ meg. Amikor kijöttem a dungeonból a fazon még élt beszéltem is vele, aztán ha jól emléxem befagyott a kép és levágták, aztán nekem jött az a büdös ork.

Fantusz
Nem emlékszem már kivel beszéltem Bravilban, aki elküldött Ursanne Loche-hoz, szerintem õ a kulcsfigura a küldetésben, elég,ha õt megkeresed.

Nekem nem sikerült a küldi, bementem a dungeonba, kirtottam a banditákat, de amikor kijöttem a nõ férje (gondolom õ bóklászik ott) nem élte túl a badavezérrel folytatott csatáját, hiába öltem meg a vezért is, nõ nem örült nekem...

Valószinû megmenthetõ a figura, de nem volt kedvem visszatölteni az egész küldetés elejére.

Caught in the Hunt
Küldit hol lehet megkapni?
Fantusz
Lucient az alapjátékban (modok nélkül) meg lehet ölni, amikor elõször találkozol vele, késõbb már evidens, hogy nem tudod megölni, mert vagy nem látod többet, vagy csak akkor találkoztok ismét, amikor már a Sötét Testvériség tagja vagy, megfeltél a próbán...

Nem teszik. :-)
De az alap játékban (PC-n) nem lehetett megölni egyik olyan NPC-t sem, aki kiemelt fontosságú. Így például a DB toborzóját sem, Martint sem, a kancellárt sem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

BlackShadow
amugy lehet h respawnolnak az iyen fontosabb karik egy idõ után 😊 de nem vennék rá mérget

Pléjsztésönön kizárt dolog a MOD...<#szomoru1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Fantusz
Szerintem azzal, hogy Lucient megölted, lezártad a küldetést, lefejezted a Sötét Testvériséget, nem tudok módot a csatlakozásra.
Hasonlóan jártam és is egy régebbi karimmal, utánna nem volt semmi jel arra, hogy a Dark Brotherhood létezne.
Lucien egy fõkarakter, azzal, hogy megölted elvágtad a fõküldetéssorozat vonalát, ezért sem tartom valószinünek, hogy csatlakozhatsz - persze a MOD-ok világában sokminden elõfordulhat 😊

Fantusz
Százszor lerágott csont már a MOD-probléma, de most sajna nekem is gondojaim vannak vele...

A Ren Beautypack-ot próbáltam, a Mystic elfek kopaszok, bár a szemük szép. Megjeleníti a menüben a haj-stílust, de akármit választanék, marad a tar fej, más fajoknál sem változik a hajstílus, a szemeket pedig ott meg sem jeleníti.

Az Oscuro's Oblivion Overhaulnak pedig a kicsomagolásával nem vagyok tisztában: Bofra's Level Rates Modified, Content, Respawn_Esps Zip-eket külön ki kell csomagolnom, vagy azt csomagoltan kezeli a Full Oscuro's Overhaul esp?
Így most van egy félig mûködõ Mod-rendszer, de mitõl van, hogy az egyik mûködik, a másik nem?

Próbáltam kisilabizálni, de nem boldogultam vele, emlegetik még az INI-fájlt, azon is kell állítani valamit?

Kerestem volna a Francesco-modot (windows telepítés után kisérletezõs kedvem van), állítólag létezik egy 30 Megás, és egy 500 Megás verzió, de letölteni egyiket sem sikerült - fizetõs?

Jónapot mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok belépni a Dark Brotherhood-ba? A legegyszerûbb módot tudom, de azt elbaltáztam, mert amikor régebben felkeresett a csuklyás fószer, hogy gyilkosnak vegyen be, akkor én felkaptam a vizet, hogy minek néz õ engem, szóval ott helyszínen kinyírtam!<#hehe>
Más lehetõség van rá esetleg, mert azóta rájöttem, hogy tényleg vannak bennem bizonyos hajlamok a gyilkolásra?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Fantusz
Százszor lerágott csont már a MOD-probléma, de most sajna nekem is gondojaim vannak vele...

A Ren Beautypack-ot próbáltam, a Mystic elfek kopaszok, bár a szemük szép. Megjeleníti a menüben a haj-stílust, de akármit választanék, marad a tar fej, más fajoknál sem változik a hajstílus, a szemeket pedig ott meg sem jeleníti.

Az Oscuro's Oblivion Overhaulnak pedig a kicsomagolásával nem vagyok tisztában: Bofra's Level Rates Modified, Content, Respawn_Esps Zip-eket külön ki kell csomagolnom, vagy azt csomagoltan kezeli a Full Oscuro's Overhaul esp?
Így most van egy félig mûködõ Mod-rendszer, de mitõl van, hogy az egyik mûködik, a másik nem?

Próbáltam kisilabizálni, de nem boldogultam vele, emlegetik még az INI-fájlt, azon is kell állítani valamit?

Kerestem volna a Francesco-modot (windows telepítés után kisérletezõs kedvem van), állítólag létezik egy 30 Megás, és egy 500 Megás verzió, de letölteni egyiket sem sikerült - fizetõs?

Viszont az ajánlott programot kipróbáltam, jó kis dolognak tûnik. Namajd mindjárt meglátom az Oblivonnak használt-e.

Hát ez hihetetlen....tegnap sikerült valahogy megcsinálni hogy fusson, ma meg miközbe toltam a játékot, be volt közbe kapcsolva a net, ám az megszakadt és feldobotta az ilyenkor szokásos üzentet de nem az a lényeg hanem hogy ügye emiatt az Obliviont le rakta a tálcára...és ismét nem mûkdik. Tölt-tölt-tölt hosszú perceken át bámulhatom a betöltés felitratot és semmi!
Mindez pusztán azért mert le lett rakva a game futás közben tálcára! Ennyitõl megint nem mûködik! Õrület!

BlackShadow
én most tartom a purification résznél .. de itt pauzálom 😊 most a fõszálra koncentrálok, azt megakarom csinálni hogy lássam milyen, és utána folytatom a karakteremet a saját útján (nem illene egy orvgyilkos karinak megmentenie a világot nemde? 😄) és még mielött kinyírnám a vámpírt megkérem, hogy változtasson át, és onnantól kezdve egy izombrutkó vampi leszek 😊 persze beszerzek hozzá vmi épp aktuális sláger vámpír modot 😊

srácok.. egy év után végre olyan vasat rakok össze amin érdemes már játszanom..sajna egy évvel ezelõtt a gépem nem birta futtani, csak full low-n, ughyogy ujra nekiülnék..
a kérdésem az lenne hogy a tapasztaltabbak mit ajánlnának: melyik verziót, milyen peccsel?milyen mod-al?..pár szóban ha vki leirná, ha volt mostanában akkor elnézést, elég a hozzászólás száma is..fõleg olyan mód érdekelne ami szebb texturákat rak a game-ba, vaalami francesco vagy mi..köszönettel