The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarosítás meg kb. 1 év múlva lesz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BattleTag: zydar#2910
megvan az oblivion! végigis vittem párszor!
na most itt van az uj kieg de nekem nem müxik
meyik pecsel müxik rendessen
help!!!!köce elöre is
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
tán hülye kérdés, de hol találok wellkynd követ?
A varázlatok, ajtók, liftek nagyon lassan(szaggatottan mûködnek).
Ez a régebbi karakteremmel van (263 óra), de tesóm karakterénél (113 óra) tökéletesen mûködik minden UGYANAZON a gépen!
A Shivering-nél volt az, hogy egy idõ után elkezd belassulni a játék.
Ez is ilyesmi probléma lenne? Tehát egy bizonyos játékidõ után elkezd szarakodni? De mi lehet az oka? Ötletek? Valaki?
BattleTag: zydar#2910
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Korábbi mentést meg emiatt nem akarok visszatölteni, mert jópár questet letudtam már. :S
amúgy most kipróbáltam a rhianna modot.. hát neeshka-val nemigazán illenek össze 😄 állandóan egymást csépelik.. ami nagyon idegesítõ volt, hogy bruma-i obligate-nél felváltva verték egymást és a kapitányt 😞 mindkettõre kellett nyomnom egy wait here-t azt menni csak a kapitánybácsival 😊
nameg nemtom mitõl, de hirtelen minden mob a lovamra izgult rá.. szegényt szétgyepálták gyorsan 😄
fahrenheit-re pedig: crack hiba / vidi kártya beállítás; driver; codec .. ezekre tippelek 😊
Van a Shivering Isleshez magyaritás?
ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki
A melléktoronyból olyan szintre jutottam, ahonnan nem volt tovább út fölfele, az alattam lévõ szinten volt a Rending Halls-ba nyíló ajtó...
Lenne egy égetõ problémám. 2-ik Oblivion kapumat akarom bezárni, az elsõ ugye ami a Kvatch-nál volt, nekem a 2-ikat a Shrine of Azura-nál találtam.Ezzel az a problémám hogy megvan a fõ torony (amiben megy felfele a vörös sugár)meg körbe van sok melléktorony az a gond hogy nem tudok felfele jutni, csak ajtókon keresztül a melléktornyokba ahol valamilyen Gateket, kapukat tudok kinyitni de nem tudok vele semmit sem kezdeni mert nem történik semmi a fõtoronyban.
Valaki segítsen már hogyan lehetne feljutni?!?!?!
Most meg nem hajlanó mûködni.
Még majd azt próbálom ki talán, hogy újból megszerezni a játékot, háta úgy jó lesz.
A windowst meg egyelõre nem akarom újra telepíteni egy játék miatt. Bár ha nem fog megjavulni, akkor biztos rá szánom magam.
De akkkor sem fogom fel, mitõl mehet tönrke csak úgy egy játék?
simán ment a játék, aztán arra lettem figyelmes, hogy, ahol mozgó építmények vannak (ajtó, lift) megakad, de nagyon, egy ajtó kinyitása akár 1 percig is eltart...
Volt, hogy betöltés közben semmi nem történt, csak rágta a memóriát - újra telepítetem a windowst, és a játékot, de változás csak annyi, hogy a betöltéseknél nem áll meg, de mostmár a varázslat effecteknél is eléggé beszaggat...
Lehet, hogy a játékban van valami bug, de nem tudok rájönni az okra, remélem megjavul, nem romlik tovább - érdekes, hogy harc, mozgás közben simán megyen, csak azok az ajtók, liftek ne lennének...
Nem és nem hajlandó mûködni a játék. Akár újat kezdek akár egy emntést töltök be : vagy 10-15 percen keresztül lassan megy a loading töltõ csík és aztán kész! A végére ér de nem tölt be a játék!
Hihetetlen. Régebben normálsan gond nélkül futtot. Ezen kívül minden más játék szabályosan normálisan mûködik.
Már mindent próbáltam: megtisztogatam a windoswt,a leg újabb video kártya driver van fönt, megnöveltem a virtuális memórát,...meg még vagy kismillió dolgot próbálrtam de semmi! Már töbször újra telepítem a játékot, ilyenkor hajlanó mûködni, de amint kilépek és újból be....ismét nem mûködik.
Egyszerûen nem fogom fel hogy mi baja lehet. Ha valakinek van valami ötlete...
Nekem nem sikerült a küldi, bementem a dungeonba, kirtottam a banditákat, de amikor kijöttem a nõ férje (gondolom õ bóklászik ott) nem élte túl a badavezérrel folytatott csatáját, hiába öltem meg a vezért is, nõ nem örült nekem...
Valószinû megmenthetõ a figura, de nem volt kedvem visszatölteni az egész küldetés elejére.
Küldit hol lehet megkapni?
De az alap játékban (PC-n) nem lehetett megölni egyik olyan NPC-t sem, aki kiemelt fontosságú. Így például a DB toborzóját sem, Martint sem, a kancellárt sem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Hasonlóan jártam és is egy régebbi karimmal, utánna nem volt semmi jel arra, hogy a Dark Brotherhood létezne.
Lucien egy fõkarakter, azzal, hogy megölted elvágtad a fõküldetéssorozat vonalát, ezért sem tartom valószinünek, hogy csatlakozhatsz - persze a MOD-ok világában sokminden elõfordulhat 😊
A Ren Beautypack-ot próbáltam, a Mystic elfek kopaszok, bár a szemük szép. Megjeleníti a menüben a haj-stílust, de akármit választanék, marad a tar fej, más fajoknál sem változik a hajstílus, a szemeket pedig ott meg sem jeleníti.
Az Oscuro's Oblivion Overhaulnak pedig a kicsomagolásával nem vagyok tisztában: Bofra's Level Rates Modified, Content, Respawn_Esps Zip-eket külön ki kell csomagolnom, vagy azt csomagoltan kezeli a Full Oscuro's Overhaul esp?
Így most van egy félig mûködõ Mod-rendszer, de mitõl van, hogy az egyik mûködik, a másik nem?
Próbáltam kisilabizálni, de nem boldogultam vele, emlegetik még az INI-fájlt, azon is kell állítani valamit?
Kerestem volna a Francesco-modot (windows telepítés után kisérletezõs kedvem van), állítólag létezik egy 30 Megás, és egy 500 Megás verzió, de letölteni egyiket sem sikerült - fizetõs?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok belépni a Dark Brotherhood-ba? A legegyszerûbb módot tudom, de azt elbaltáztam, mert amikor régebben felkeresett a csuklyás fószer, hogy gyilkosnak vegyen be, akkor én felkaptam a vizet, hogy minek néz õ engem, szóval ott helyszínen kinyírtam!<#hehe>#hehe>
Más lehetõség van rá esetleg, mert azóta rájöttem, hogy tényleg vannak bennem bizonyos hajlamok a gyilkolásra?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A Ren Beautypack-ot próbáltam, a Mystic elfek kopaszok, bár a szemük szép. Megjeleníti a menüben a haj-stílust, de akármit választanék, marad a tar fej, más fajoknál sem változik a hajstílus, a szemeket pedig ott meg sem jeleníti.
Az Oscuro's Oblivion Overhaulnak pedig a kicsomagolásával nem vagyok tisztában: Bofra's Level Rates Modified, Content, Respawn_Esps Zip-eket külön ki kell csomagolnom, vagy azt csomagoltan kezeli a Full Oscuro's Overhaul esp?
Így most van egy félig mûködõ Mod-rendszer, de mitõl van, hogy az egyik mûködik, a másik nem?
Próbáltam kisilabizálni, de nem boldogultam vele, emlegetik még az INI-fájlt, azon is kell állítani valamit?
Kerestem volna a Francesco-modot (windows telepítés után kisérletezõs kedvem van), állítólag létezik egy 30 Megás, és egy 500 Megás verzió, de letölteni egyiket sem sikerült - fizetõs?
Mindez pusztán azért mert le lett rakva a game futás közben tálcára! Ennyitõl megint nem mûködik! Õrület!
a kérdésem az lenne hogy a tapasztaltabbak mit ajánlnának: melyik verziót, milyen peccsel?milyen mod-al?..pár szóban ha vki leirná, ha volt mostanában akkor elnézést, elég a hozzászólás száma is..fõleg olyan mód érdekelne ami szebb texturákat rak a game-ba, vaalami francesco vagy mi..köszönettel