The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem idegesit hogy este ugyanannira jol látok mint nappal.Nincs értelme a hülye Night-Eyenek meg a torchnak se.
(ha rosszul írtam valamit javítsatok ki)
legelején úgy tudod, hogy (egérrel) addig pöcögteted felfelé az egyik bigyót, míg az a leg lassabban megy fel a helyére.. akkor kell rányomni balclicket. Ezt kell eljátszani mindegyik pöcökkel, s kinyílik. Ha már rászoktál, és a skill is fejlõdik, akkor lehet egy kicsit gyorsabbaknál is nyomni. Türelem kell hozzá, mert van amikor egy ideig nem akarja behozni a lassút.
lehet van más megoldás is, de én így "tanultam".
-szerezni-
általában banditáknál, meg ládákból lehet szerezni, de van egy két árus is akitõl beszerezhetõ. Pl. van egy IC fõbejáratától elindulsz balra (ha szembeállsz a kapuval) és a fal oldalában lesz majd egy pasas aki árul. Ha csatlakozol a tolvaj céh-hez, akkor az ott kapott kereskedõktõl is betudod szerezni.
Vannak még egyéb mod-ok, amik adnak még új lehetõségeket, pl Thievery in the imperial city (kegyetlen jó 😊), meg thieves arsenal
remélem segítettem 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
az lenne a kérésem, hogy valaki magyarázza el nekem, hogyan is mûködik ez az egész lockpick dolog, mármint, hogy hogyan kell kinyitni lockpickkal a zárt ajtókat, meg hol lehet venni locpicket. elõre is köszi a választ!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Ha jól értelmeztem egy gyûrût, egy amulettet, és egy nadrágot kell kerenem...
A gyûrût megtaláltam (nem volt nehéz), elvitte a macska...
Most egy romos területen bolyongok, lent találtam egy oltárt, vagy urnát, nem messze onnan egy fáklyát... A fáklyát nem tudom felvenni, az urna pedig nem nyílik ki (számora érthetetlen üziket kapok, ha megpróbálok hozzájuk érni).
Bejártam szinte az egész területet, semmit nem találtam, a városban a koldus ist csak annyit mond (ha jól értem) az amulet valaki másnál, a nadrág nála van ( gyûrût ugye elvitte a macskanõ)
Megy az install.<#vigyor3>#vigyor3><#wink>#wink>
Probald ki - szinten archivalas utan - ezt a fajta konzolparancsot, amelyett Haxoror kollega ajanlott anno. Hatha.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BattleTag: zydar#2910
Persze lehet, hogy ettol fuggetlenul, az altalatok tapasztalt bug egeszen mas okra vezetheto vissza, de egy probat meger (termeszetesen savegamek archivalasa utan)
Nem akarnak kinyílni az ajtók, a varázslat-effectek idegesítõen szaggatnak, de, ha ugyanazzal a gépen csinálok egy új karit semmi gond- tehát a játékidõ függvénye lehet, hogy kijöjjön ez a hiba....
A fõküldetésben elakadtam, nem tudom bezárni a brumai kaput, a lift sem mozog normálisan, és az is érdekes, hogy a kari mozgása, és az idõ nem lassul - így 15 perc alatt képtelenség bezárni a kaput.
Arra gondoltam, hogy a bug forrása a sok láthatatlan szemét (hullák, kinyitott ládák, stb.) lehet, amit ugyan eltüntet a monitorról a játék, de terhelõdik vele a memóriája , és egy idõ után besokall tõle.
Ez is persze csak egy tipp, lehet semmi köze az egésznek ehhez, de az biztos, hogy MOD-okkal, MOD-ok nélkül, patch-el, patch nélkül nálam ez a bug mindenhogy kijött, s azt is írtam, hogy semmi kedvem állandóan elõröl kezdeni a játékot, hisz csak idõ kédrése lehet egy másik karival is ide jutni (csak azt a brumai kaput zártam volna be idõben)
De a probléma még bármilyen kiegészítõ fölrakása elõtt a szín tiszta obli-ban jött elõ.
Nem tudom pontosan, de úgy 150 óra játékidõ után jelentkezett és azóta is olyan.
Próbáltam mentésekkel buherálni, de semmi.
Csak az a kérdés,hogy mi váltja ki? A sok játékidõ, vagy egy küldetés talán?
Nekem azt hiszem a fõküldi után jött elõ, de a többi küldit is tudtam taljesíteni csak egy csöppet zavaró a dolog: pl amikor menekülök egy Fort-ban és az ajtók nem nyílnak... stb.
A Shivering szigetre is úgy tudtam bejutni, hogy elkezdtem csépelni a szoba (amikor belépsz a kapun közvetlenül az elején) falát és nagy nehezen, percenként egy képkockával "elröpült" a fal...!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A gépem: AMD sempron 3000+,ASrock aliveNF6G-DVI alaplap,integrált Geforce 6100 256mb videókártya, és 1 giga memória.
A gépem szar ehez a játékhoz vagy én cseszem el a beállításokat?
Sajnos nem nagyon értek a számítógépekhez.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Elõször töröld az OBLIVION mappát, ahová telepítetted, bár ez szerintem megvolt.
Regisztrációs takarítás:
Startmenü / Futtatás… Feljön egy kis ablak, oda gépeld be: REGEDIT, majd okzd le!
Ha feljön a rendszerleíróadatbázis-szerkesztõ, akkor üss egy F3-at, majd írd be OBLIVION
Ezután amit talál, azt töröld ki!
Majd ismét F3, töröl, F3 töröl… amíg csak találsz bejegyzést.
Ha ezután se megy az install, akkor passz.
Van 1 kis gondom! Vámpír a karim. Nem is ez a gond hanem hogy már végig vittem a játékot és a kigyógyuláshoz bloodgrass kell. Viszont az oblivion kapuk bezárultak. Honnan tudnék szerezni?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egyépként a windowst nem telepítem újra mert tele van a családtagok dolgaival is.
Remélem ti tudtok segíteni. A helyzet a következõ újítottam a gépemen, és most nem indul el az oblivion:S Más játékok elindulnak, de hát az Oblivion az egészen más😄. Letöltöttem a legújabb drivereket, meg a legújabb patch-et, de továbbra is: az Oblivion hibát észlelt, ezért leállt.
Talán, ha sikerül megszabadulnod a regisztrációs bejegyzésektõl, hajlandó lesz újra feltelepülni a játék... - ez is csak egy tipp, végsõ esetre marad a Windows telepítés.
Ugyanez a helyzet nálam a glass sisakkal egyetlen egy volt, azt meg sikeresen elhagytam (lelopták a fejemrõl <#wink>#wink>), azóta sem találtam másikat...
Lehet vannak olyan cuccok, amiket "betart" a gép, majd késõbb elkezdi dobálni...
Még mindigcsak uninsralt ír és mégsem töröl le semmit.
Valami más ötlet?
Ez mitõl van? :S
Mostmár biztosra veszem, hogy ez egy bug, idegesítõ hiba...
Érdekesnek találtam eleve, hogy a szaggatásokkal együtt nem lassul az idõ a játékban, a brumai kaput képtelenség így bezárni (ott szaggat a legjobban), 15 perc alatt az elsõ toronyból sem juttam ki, vártam a liftet...
Most mindenféle dungeonokban, és a szigeten bóklászok, a fõküldetésben a vázolt ok miatt teljesen elakadtam...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Most elkezdtem leszedni a játékot de valamiért nem szedi le tejesen.
Tög gyorsan befejezi az uninstalt ki írja hogy finis de a játék fájlainak nagy része még fent van ezeket érzékeli és de azok a fálylok miatt amiket letörölt nem indítja el.
Az uninst meg már semmit nem ér mert nem szedi le. Újra rakni meg nem tom.
van valami mód hogy letöröljem?
A komolyabb varázsolgatáshoz magas Intelligencia és Willpower kell, különben hamar kifogysz a manából, még akkor is, ha kaptál egy kis bonust (breton, high elf,illetve Apprentice, Atronach, vagy Mage csillagjegy)
A Mage ad legkevesebb(50)plusz manát, kezdõ játékosnak mégis biztonságosabb, mint a másik kettõ, nincsen hátránya, azok szerintem már gyakorlottabb játékost kívánnak.
Azt nem tudom, hogy az Apprentice 100 manájáért cserébe megéri-e felvállalni a 100% mágikus támadás elleni érzékenységet, az Atronach fifikás csillagjegy, nem termelõdik vissza a mana, de szórakoztató lehet ilyen karival varázsolgatni😊
Mert át akarom másolni a mentést de valamiért nem találom hogy hol van.