The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem azzal járnál a legjobban ha gyorsan lezavarnád Nocturnal questjét és azzal gyakorolhatsz amig jólesik<#wink>
Valakinek nincs véletlen meg egy olyan mod, hogy sötétebbek legyenek az éjszakák? Ha igen akkor pls irja le a mod pontos nevét mert már vagy 10 modot leszedtem de eggyik se jó<#vigyor3>
Engem idegesit hogy este ugyanannira jol látok mint nappal.Nincs értelme a hülye Night-Eyenek meg a torchnak se.
Ezt csak annyival egészíteném ki hogy meg kell várni amíg a pöcök a legnagyobb sebességel esik vissza mert ezt követõen MINDIG egy lassú esés következi 😊

Carmang
Imperiam City-tõl délre/dél-keletre van egy Daedra Szentély, asszem a Nocturnal-é. Ha teljesíted a küldijét, kapsz egy törhetetlen álkulcsot.
(ha rosszul írtam valamit javítsatok ki)

BlackShadow
-nyitni-
legelején úgy tudod, hogy (egérrel) addig pöcögteted felfelé az egyik bigyót, míg az a leg lassabban megy fel a helyére.. akkor kell rányomni balclicket. Ezt kell eljátszani mindegyik pöcökkel, s kinyílik. Ha már rászoktál, és a skill is fejlõdik, akkor lehet egy kicsit gyorsabbaknál is nyomni. Türelem kell hozzá, mert van amikor egy ideig nem akarja behozni a lassút.
lehet van más megoldás is, de én így "tanultam".
-szerezni-
általában banditáknál, meg ládákból lehet szerezni, de van egy két árus is akitõl beszerezhetõ. Pl. van egy IC fõbejáratától elindulsz balra (ha szembeállsz a kapuval) és a fal oldalában lesz majd egy pasas aki árul. Ha csatlakozol a tolvaj céh-hez, akkor az ott kapott kereskedõktõl is betudod szerezni.
Vannak még egyéb mod-ok, amik adnak még új lehetõségeket, pl Thievery in the imperial city (kegyetlen jó 😊), meg thieves arsenal

remélem segítettem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hali!
az lenne a kérésem, hogy valaki magyarázza el nekem, hogyan is mûködik ez az egész lockpick dolog, mármint, hogy hogyan kell kinyitni lockpickkal a zárt ajtókat, meg hol lehet venni locpicket. elõre is köszi a választ!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Fantusz
Valaki világosítson már fel, a The Coming Storm küldetésben mi a teendõm?
Ha jól értelmeztem egy gyûrût, egy amulettet, és egy nadrágot kell kerenem...
A gyûrût megtaláltam (nem volt nehéz), elvitte a macska...
Most egy romos területen bolyongok, lent találtam egy oltárt, vagy urnát, nem messze onnan egy fáklyát... A fáklyát nem tudom felvenni, az urna pedig nem nyílik ki (számora érthetetlen üziket kapok, ha megpróbálok hozzájuk érni).
Bejártam szinte az egész területet, semmit nem találtam, a városban a koldus ist csak annyit mond (ha jól értem) az amulet valaki másnál, a nadrág nála van ( gyûrût ugye elvitte a macskanõ)

Azér kell mod hogy legyen
Nem kell semmit se buveszkedni a gepen, es mod se kell, csak csukd be a szemed mikozben jatszol..<#hehe> Kesz is... Amugy ejszaka sosincs teljesen vaksotet...

Kösz így már sikerült.
Megy az install.<#vigyor3><#wink>
Nem kell ide mod, vedd le a brightnesst a monitoron 0 ra. xD Egyébként a tessource-ön bármit meg lehet találni, csak jól kell keresni.

Valaki betudna rakni egy linket arrol a modrol hogy igazán sötét éjszaka legyen a játékban?Elöre kösz!
PiszkosFred

Probald ki - szinten archivalas utan - ezt a fajta konzolparancsot, amelyett Haxoror kollega ajanlott anno. Hatha.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én föltettem ezt a formid-s modot(egyszer valaki belinkelte ide a fórumba), de semmi változás!

BattleTag: zydar#2910

PiszkosFred
A jelenseg majdnem pontosan illeszkedik a form_id neven elhiresult bugra, amelyet az 1.2es peccs orvosolt. A gond az, hogy a peccs csak megszunteti a hibas "scripteket", de nem javitja ki a mar meglevo hibat. Ezert a peccs mellett erdemes felrakni azokat a usermade modokat, amelyek "nullazzak" az id-ket, vagy legalabbis visszaallitjak egy olyan ertekre, amely "normalis".

Persze lehet, hogy ettol fuggetlenul, az altalatok tapasztalt bug egeszen mas okra vezetheto vissza, de egy probat meger (termeszetesen savegamek archivalasa utan)

Fantusz
Egy olyan kellemetlen buggal találtuk magunkat szemben, ami minden egyes karakternél csak sok-sok óra játék után jelentkezik...
Nem akarnak kinyílni az ajtók, a varázslat-effectek idegesítõen szaggatnak, de, ha ugyanazzal a gépen csinálok egy új karit semmi gond- tehát a játékidõ függvénye lehet, hogy kijöjjön ez a hiba....
A fõküldetésben elakadtam, nem tudom bezárni a brumai kaput, a lift sem mozog normálisan, és az is érdekes, hogy a kari mozgása, és az idõ nem lassul - így 15 perc alatt képtelenség bezárni a kaput.

Arra gondoltam, hogy a bug forrása a sok láthatatlan szemét (hullák, kinyitott ládák, stb.) lehet, amit ugyan eltüntet a monitorról a játék, de terhelõdik vele a memóriája , és egy idõ után besokall tõle.
Ez is persze csak egy tipp, lehet semmi köze az egésznek ehhez, de az biztos, hogy MOD-okkal, MOD-ok nélkül, patch-el, patch nélkül nálam ez a bug mindenhogy kijött, s azt is írtam, hogy semmi kedvem állandóan elõröl kezdeni a játékot, hisz csak idõ kédrése lehet egy másik karival is ide jutni (csak azt a brumai kaput zártam volna be idõben)

1.2.0416-os van fent!
De a probléma még bármilyen kiegészítõ fölrakása elõtt a szín tiszta obli-ban jött elõ.
Nem tudom pontosan, de úgy 150 óra játékidõ után jelentkezett és azóta is olyan.
Próbáltam mentésekkel buherálni, de semmi.

PiszkosFred
1.2es peccset felraktad?

Na én kipróbáltam a másik gépemen is és ott is ez a gond (7800GS,AMD proc), úgyhogy valóban bug lesz, ahogy írtad is!
Csak az a kérdés,hogy mi váltja ki? A sok játékidõ, vagy egy küldetés talán?
Nekem azt hiszem a fõküldi után jött elõ, de a többi küldit is tudtam taljesíteni csak egy csöppet zavaró a dolog: pl amikor menekülök egy Fort-ban és az ajtók nem nyílnak... stb.
A Shivering szigetre is úgy tudtam bejutni, hogy elkezdtem csépelni a szoba (amikor belépsz a kapun közvetlenül az elején) falát és nagy nehezen, percenként egy képkockával "elröpült" a fal...!

Sir Quno Jedi
sempron és integrált kártya... még finom voltál szerintem... köhhh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koschwarz
sajnos ez a gép a minimumok minimumának legalját súrolja. a játék elég gépigényes, ne várj csodát. ennél csak rosszabb lesz, ha erdõbe érsz, vagy még több ellenség támad rád agy csak szimplán sétálgatsz a városban. a dungeonokban van a legjobb fps-e mindnekinek. nekem általában 2-3x annyi mint szabadban.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Gnome
kártyából kéne neked jobb a többi eléglenne magasabb felbontáson is !élvezhetõ! futtatásra...ajánlom neked az extra low beálltást + rengeteg optimalizációs mod van fenn neten...a kettõt kombinálva normálisan mehet amíg be nem tudsz szerezni egy erõsebb kártyát...mert sajnos extra low-on nemigazán szép😞

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy megvan az Oblivion játék,és 800*600as felbontásban játszva eddig semmi gondom nem volt,de amint kiértem a szabadba a játék elején és jön 2-3 ellenség akkor eléggé belassul.
A gépem: AMD sempron 3000+,ASrock aliveNF6G-DVI alaplap,integrált Geforce 6100 256mb videókártya, és 1 giga memória.
A gépem szar ehez a játékhoz vagy én cseszem el a beállításokat?
Sajnos nem nagyon értek a számítógépekhez.
Elõre is köszönöm a segítséget.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Még 1 kérdés. Megvan minden hozzávaló az a szakatt **** mégse akarja vmiért átvenni a blood grass-t. Miért lehet ez?
Jól emléxel, de ezenkívül is lehet szerezni. Egyrészt alkimista boltokban, másrészt 2 daedra quest is van ami oblivion területén játszódik, ahonnn tonnaszámra gyûjthetünk.

Akkor uninstaláld manuálisan:
Elõször töröld az OBLIVION mappát, ahová telepítetted, bár ez szerintem megvolt.

Regisztrációs takarítás:
Startmenü / Futtatás… Feljön egy kis ablak, oda gépeld be: REGEDIT, majd okzd le!
Ha feljön a rendszerleíróadatbázis-szerkesztõ, akkor üss egy F3-at, majd írd be OBLIVION
Ezután amit talál, azt töröld ki!
Majd ismét F3, töröl, F3 töröl… amíg csak találsz bejegyzést.
Ha ezután se megy az install, akkor passz.

PiszkosFred
Ha minden kotel szakad, ott a wizard tower nevu hivatalos plugin, annak koszonhetoen orokolsz ugyebar egy Magus Tornyot, amelynek van egy botanikus kertje, tobbek kozott Oblivionban honos novenyekkel - na onnan esetleg tudsz szerezni. Vagy az egykori/bezart kapuk korul (tamrieli oldalon) is szokott lenni par darab, ha jol emlexem.

Hali!
Van 1 kis gondom! Vámpír a karim. Nem is ez a gond hanem hogy már végig vittem a játékot és a kigyógyuláshoz bloodgrass kell. Viszont az oblivion kapuk bezárultak. Honnan tudnék szerezni?
Lehetséges, hogy rosszul volt leírva a receptekben, mivel a Smock Leaves-nek meg az aloe veranak nincs egyezõ tulajdonsága. Lehetséges, hogy a Lady's Mantle Leaves kell hozzá. Na ez hol van?

Hol találok Lady's Smock Leaves-t? Mi ennek a magyar neve? Szívesen keverném az aloe vera-val...

BlackShadow
próbáld azt (ha már próbáltad akkor sry), hogy a cd-n ne az autorunt használd, hanem nyisd meg külön a setup.exe -t és kezd felrakni.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hát nem mûködött.
Megpróbálom.
Egyépként a windowst nem telepítem újra mert tele van a családtagok dolgaival is.
Fantusz
ha a játékod nem eredeti, akkor a patchelés után valószinüleg kell egy patch-el megegyezõ verzriószámú crack is (pl v.1.2 NoDVD Crack)...

Ha mentest töltöttél be, akkor valszeg az utolsót elcseszte a gép. Szal szerintem töröld az utolsót és helyette töltsd be az utolsó elõttit.

Hi!
Remélem ti tudtok segíteni. A helyzet a következõ újítottam a gépemen, és most nem indul el az oblivion:S Más játékok elindulnak, de hát az Oblivion az egészen más😄. Letöltöttem a legújabb drivereket, meg a legújabb patch-et, de továbbra is: az Oblivion hibát észlelt, ezért leállt.
Fantusz
Próbáltál valami rendszer-takarítót végigfuttatni? (pl. Ashampoo Win Optimizer)
Talán, ha sikerül megszabadulnod a regisztrációs bejegyzésektõl, hajlandó lesz újra feltelepülni a játék... - ez is csak egy tipp, végsõ esetre marad a Windows telepítés.

Fantusz
Lehet nem véletlen, 33-as szintû a karim, több mázsa daedric páncélt összeszedtem, de sisak és kesztyû csak egy-egy darab volt közte, úgyhogy becsüld meg, ha egyszer találsz egy sisakot 😊
Ugyanez a helyzet nálam a glass sisakkal egyetlen egy volt, azt meg sikeresen elhagytam (lelopták a fejemrõl <#wink>), azóta sem találtam másikat...
Lehet vannak olyan cuccok, amiket "betart" a gép, majd késõbb elkezdi dobálni...

Menj le akármelyik marauderes romba és minden második faszin daedric sisak lesz.

Hát az se mûködik.
Még mindigcsak uninsralt ír és mégsem töröl le semmit.
Valami más ötlet?
Lunki88
Már 31-es szintû vok de egyszerûen nem akar esni oblivionban a daedric sisak, pedig már leöltem egy csomó dremora-t aminek sisak is volt a fején de a lootban nem adta be sosem. 😄
Ez mitõl van? :S
Fantusz
Nos, kíváncsi voltam, hogy egy másik karival hogy mûködik: megyen gond nélkül, csak semmi kedvem elõrül kezdeni, mert félek idõvel azzal is ugyanígy járok (no meg unalmas is ugyanazokkal a küldetésekkel bíbelõdni!
Mostmár biztosra veszem, hogy ez egy bug, idegesítõ hiba...
Érdekesnek találtam eleve, hogy a szaggatásokkal együtt nem lassul az idõ a játékban, a brumai kaput képtelenség így bezárni (ott szaggat a legjobban), 15 perc alatt az elsõ toronyból sem juttam ki, vártam a liftet...
Most mindenféle dungeonokban, és a szigeten bóklászok, a fõküldetésben a vázolt ok miatt teljesen elakadtam...

Fantusz
Írtam is, hogy az Atronach fifikás, érdekes csillagjegy, az Appentrice-nel nem tudom megéri-e kockáztatnia 100% mágia elleni gyengeséget a 100 manáért - persze abban a csillagjegyben is megvan a szépség 😊

koschwarz
a harcosomnak atronach jegye van, az 50% spell absorption igen hasznos, ezen kívül elég sok plusz manát ad, úgyhogy még komolyabb spelleket is el tudok sütni, pedig nem gyúrok intellingenciára, nyilván.

Fantusz
Töröld ki az egész mappát...

Megtaláltam.
Most elkezdtem leszedni a játékot de valamiért nem szedi le tejesen.
Tög gyorsan befejezi az uninstalt ki írja hogy finis de a játék fájlainak nagy része még fent van ezeket érzékeli és de azok a fálylok miatt amiket letörölt nem indítja el.
Az uninst meg már semmit nem ér mert nem szedi le. Újra rakni meg nem tom.
van valami mód hogy letöröljem?
Fantusz
Bizonyos szintet el kell érned az adott iskola mágus-tudományában, a varázslatokat (kevés kivételtõl eltekintve) meg kell venni, késõbb esetleg kreálhatsz saját varázslatokat is.

A komolyabb varázsolgatáshoz magas Intelligencia és Willpower kell, különben hamar kifogysz a manából, még akkor is, ha kaptál egy kis bonust (breton, high elf,illetve Apprentice, Atronach, vagy Mage csillagjegy)
A Mage ad legkevesebb(50)plusz manát, kezdõ játékosnak mégis biztonságosabb, mint a másik kettõ, nincsen hátránya, azok szerintem már gyakorlottabb játékost kívánnak.

Azt nem tudom, hogy az Apprentice 100 manájáért cserébe megéri-e felvállalni a 100% mágikus támadás elleni érzékenységet, az Atronach fifikás csillagjegy, nem termelõdik vissza a mana, de szórakoztató lehet ilyen karival varázsolgatni😊

PiszkosFred
doksett/profil/mygames/oblivion/saves

Valaki meg tudná mondani hogy a játék hova ment.
Mert át akarom másolni a mentést de valamiért nem találom hogy hol van.
koschwarz
válaszd ki az inventoryból (tab) a spellt, és nyomd meg a bal egérgombot<#idiota>