The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy all! Azt szeretném megkérdezni hogy kell modokat felrakni letöltöttem párat a www.tessource.net-rõl! Ilyen pl.: ren's beauty pack is! Sztem mindent jool csináltam ugy ahogy a txt fájlban le van irva de mikor elinditom a játékot még se müködik mi lehet a hiba?

Sir Quno Jedi
Mod nélkül sem nehéz 40+levelen legyûrni a monsztákat, csak érteni kell hozzá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én még életemben nemléptem 25 szint fölé😊18 szintre kimaxolom a karit és csak a játék kedvéért megyek végül el 20-25ig.Bár nem használok lények szintjével kapcsolatos modokat.Azután már ugyse nö a sebzésem meg az életem csak a szörnyeknek.
Melyik mod kell ahhoz hogy 50 szintesen rohangáljak és ne teljen 1 órába lezúzni egy szörnyet?
Ron Ragm
Ámen.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kössz, ezt idáig is tudtam. 😄 Asszittem vmi konkrétabbat mondasz. 😊

Panzerfaust
Morrowindes elõismeret nem árt. Meg az jobb játék is.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Ezt már akkor sem értettem amikor a hq-t böngésztem, de most azt hittem te tudod a megoldást. Ezek szerint nem. 😞

Fantusz
"Megtépázva tértem vissza saját síkomra, de így is elnyertem Boethia megbecsülését: rám testálta Goldbrand-et, a tûzsebzéssel felruházott mágikus kardot (22-es fire damage). Mikor a kezembe fogtam, és megsuhintottam, felmerült bennem egy gondolat: mi lenne, ha vámpírrá változnék és megfelelõ mennyiségû arany birtokában venném fel a kardot? Aztán elhessegettem, biztos nem sikerülhet." (Oblivion végigjátszás - Boethia)

Fogalmam sincsen különben, hogy miként lehet felturózni, nem vagyok vámpír <#crazya>
A Morrovindben egy csajnak kellett vámpírként egy küldetést megcsinálni õ válltoztatta át Eltonbranddá a kardot, az Oblivionban ez nem tudom hogyan mûködik (lehet sehogy?)...

Ha jól emlékszem igen, legalábbis mintha valamikor stoppereltem volna, hogy mennyi idõ alatt jutok el valahova ~130as és ~180as speeddel😊
koschwarz
ha a speed-et 100 fölé növelem, azzl gyorsabb leszek?

csak mert ha pl. a strenght-et 100 fölé viszem, az ugyan nem számít bele a fegyversebzésbe, de abba igen, hogy mennyi fatigue-om lesz és hogy mennyit tudok cipelni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sir Quno Jedi
Kihívásnak kihívás... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"de vámpír karakterek fel tudják turbóztatni némi aranyért cserébe... " Errõl mesélhetnél vmit<#nevetes1>

Fantusz
Legalább 20-as szint kell Boethia küldetésének teljesítéséhez (Daedra szivet kíván a Drága), a jutalmul kapott kard az egyik legjobb a játékban, 22-es tûz sebzéssel.
Nem változik, mint a Duskfang/Dawnfang, de vámpír karakterek fel tudják turbóztatni némi aranyért cserébe...

BlackShadow
na igen.. bele lehet mesélni, de én ha elkezdek vámpírozni (mert még nem változtam át) akkor nem fénybenjáró blade utánzatot csinálok.. éshát fõ vonalban elég sokat kellett nappal ügyködni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sir Quno Jedi
Nos egy bérgyilkos vámpír sem szeretné, ha a vadászterületét és az áldozatait/vacsiját felperzselnék a démonok és füstölgõ pusztasággá változtatnák a világot. Ez azért neki éppúgy nem áll érdekében, mint a grállovagoknak. Arról nem beszélve, hogy a demcsik vele sem kivételeznek, õ is megy a levesbe.

BlackShadow
de én gyorsan le akartam rendezni hisz a karakteremhez (bérgyilkos vámpír 😄) nem illene egy birodalom megmentése 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sir Quno Jedi
Én má nem emléxem, de bõven 40 felett végeztem. Kell az oda. Akkor már csak nyugis séta.

sevendoor
Tudod te 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

MerlinW
Azt a bugot már az elsõ patch-ben javították.

[merlinw.org]

Lunki88
Nekem már Kvatch ostroma is qrva nehéz volt, 31-es szinten. xD Igaz nekem nincs fent a Francesco nevû mod.
Probáld ki hogy ijjat felhuzod és még mielott kilonéd a nyilvesszõt elõhozod az invectory t rákattintasz 1 szer a nyilvesszõre utánna 1 tetszöleges itemet dobjál el és meglátod aztán bezárod az ivectory t és látod is az eredményt 😛

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

BlackShadow
na fõ szál kinyomva.. hát az utolsó részeken a hajamat téptem már.. jó h nem vertem be a monitort annyira ideges voltam 😊 olyan g*ci nehéz volt megölni a paradicsomban a faszit,hogy 6 próba után levettem a difficulty-t minimumra és úgy nyírtam ki.. gondoltam fellélegeztem.. de nem baeg mert a végén is van egy kisebb csata.. erre sorra ölnek azok a daedrothok 😄
következtetés: ne akarj végezni a fõszállal lvl15 ön Francesco-val 😊

koschwarz
<#fejvakaras>mirõlbeszélsz?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A dupolást ti tudjátok hogy kell ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

BlackShadow
én végignyomom a fõszálat, és utána nyomom ki a DB -s karimat vámpírral.. szedtem már le vámpír modot (ami ahogy olvasgattam eléggé szükséges, hisz az alap vámpírrendszer egy rakás ..) .. ami ad egy vámpír "tanácsot" (WoD style vámpír mod) több quest-el stb

Fantusz
Alapból tûz elleni sebezhetõséggel kezded a vámpírkodást, ami késõbb annyira elhatalmasodik, hogy a napfény is sebez, csak éjjel tudsz mozogni, illetve vért kell innod, akkor 24órán keresztül mozoghatsz nappal is.
Rosszlelkûeket a kilencek nem áldanak meg, így nem csak az oltárnál gyógyulás, de pl. az egész Knight of the Nine küldetéssorozat elérhetetlen, amíg vámpír a karakter (elõbb vissza kell válltozni).

Az elõnyöket akkor tudod élvezni, ha negatív a karid, mindenféle "szentjóságról" lemondasz ezt majd elmondják a vámpír-pártiak, mert azért vannak olyanok is ..

Olcsy
Köszi!Mi az elõnye és mi a hátránya ha vámpír vok?És hallottam vm olyasmit is, h lehet csapatot alakítani.Ez igaz?

Fantusz
Voltam lent én is, akkor még nem találtam vámpírokat, csak patkányokat, rákokat, goblinokat, de nem tudtam minden ajtót kinyitni - ott mentem le, ahol késõbb Baurussal, elképzelhetõ, hogy van másik bejárat is...

Sir Quno Jedi
Már az elején be lehet csámbizni a vámpírokhoz level1-en is, csak a városon kívülrõl kell bejutni a csatiba, meg nem mondom hol.

Fantusz
Ha jól emlékszem a csatornában csak azt követõen tudtam szabadon bolyongani, miután Baurussal lementem (fõküldi), addig zárt ajtókba botlottam, a vámpírok pedig a Tolvajcéh utolsó küldijénél voltak, amikor az Elder Scrolls-t kellett ellopnom...
Elég sok mellék-küldetésben is találkozhatunk vámpírral, legtöbb talán akkor volt, amikor valami kardot kellett megtalálnom (szép hosszú lopakodós-harcolós küldi volt, a nevére már nem emlékszem)

Fantusz
Vannak fajok, amelyek immunisak a vámpírharapásra, azokkal tudtommal csak a Dark Brotherhood küldetéssorozatban lehet békésen vámírrá változni...
Vicente Valtieri felajánlja, hogy vámpírrá változtat.
Nem voltam vámpír, szerintem több hátránya van, mint elõnye.
Egy negatív karakterrel ki lehet próbálni, csak nehogy sírás legyen, hogy nem tudsz visszaválltozni <#nevetes1>

Sir Quno Jedi
Hát én most Two Worlds-özök orrvérzésig, úgyhogy nincs idõm ilyesmire... 😄DD

Most hogy így említetted már egy ideje tervezem hogy lenézek oda is csak mindig elfelejtem <#vigyor5>

Sir Quno Jedi
Lent a fõváros alatti csatornarendszerben is vannak szép számmal vámpírok ám! Engem ott haraptak meg, pedig legyaktam mindet.

Keresel egy vámpírt és hagyod hogy üssön amíg meg nem jelenik a porphyric hemophylia" üzenet, romokban szoktak tanyázni.

Lunki88
Ha jót akarsz magadnak inkább ne akarj átváltozni. 😄
Olcsy
Sziasztok!Hogy lehet vámpírrá változni?

Fantusz
Kösz, megtaláltam <#wink>
Fogadókban, boltokban nem volt (legalábbis amelyikben kerestem) de az anvili harcosok kedvenc eledele lehet, elég sok volt az asztalon <#smile>

Hi all!
Nem tudja valaki mitõl lehet az hogy hiába viszem el a banyának a bloodgrass-t nem veszi el tõlem és nem változtat vissza vámpírból emberré(dunmerré)? Hiába vittem neki többet azt se veszi el. Minden mást elfogadott! Plz Help!<#szomoru1>
BlackShadow
ejej.. betöltöttem, egy lépést sem teszek máris crash 😞 próbálgattam mivel akadhat össze, de nem jöttem rá, így félreraktam. pedig jó lehet

koppim
A natural environment mod-ban is van ilyen, hogy sötétebb lesz az éjszaka, alig látni valamit éjjel az erdõben.

Ron Ragm
Egy péksütemény, legtöbb alkímista boltban és fogadóban lehet kapni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fantusz
The Coming Storm küldetéssel szenvedek továbbra is, sikerült felvennem a fáklyát, megtaláltam az amulettet, most azt nem értem a koldusnak mi kellene: hungry=szegény, éhes, szomjas, Sweetroll-t kérne ha jól értelmezem, de az mi?

BlackShadow
kipróbálom 😊 remélem mûxik azzal a moddal (nemtom most mi a neve) ami éjszakai "életet" visz a városokba, hogy néhol fény szûrõdik ki az ablakokon

Carmang
A Real Lights modot ajánlanám. Nem kifejezetten "éjszaka sötétítõ", viszont megszünteti az összes beépített fényt a a játékban, és csak a valódi fényforrások (fáklya, utcai lámpák, stb. a házakban pedig az ablakok nappal, tûz a kandallóban, gyertyák, Ayleid romokban pedig azok a "kövek") produkálnak fényt. Minden helyen amit nem ér ilyen természetes fény, sötét van.
Már csak a nappali templombelsõk miatt is ajánlom a modot. Egyszerûen gyönyörûek a hatalmas színes templom ablakok.
Az épület belsõk egyébként sokkal világosabbak lesznek így és normális "belsõ világítás érzés"-t kelt (hm. máshogy nem tudtam kifejezni <#buck>) Éjszaka persze nem, éjszaka tök sötétek az ablakok, és a szoba is sötétebb (mint a valóságban).

A minimum 10 lvl-röl meg még nem is tudtam..
Sztem tökmind1 hogy mennyi a skilled.Nekem 60-70 is bõven elég<#vigyor3>
Fantusz
A küldetés feltétele a minimum 10-es szint...
A Skeleton Key +40-et ad a Security képességhez (ráadásul törhetetlen).
Addig érdemes használni, amig elnem éri a kari vele a 100-as Security skillt, ami ugye igazából 60-as.Addigra már jóval 100 fölötti álkulcskészlet van a zsebben (nem szabad eladni az álkulcsokat) - a Skeleton Key mehet a vitrinbe, A Securityt lehet tovább fejleszteni...

A fáklyának meg a night-eye nak nem is a szabadban éjszaka veszed nagy hasznát, hanem dungeonokban.

Van ilyen mod csak nem ugrik be a neve, darker oblivion vagy valami ilyesmi <#fejvakaras>)