The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Valszeg rossz peccset használsz.
Pl. amikor én elõször próbáltam peccselni, akkor az "english" peccset szedtem le, de az félúton hiba miatt kiakadt. Na most ez jól elrontotta a talaj textúráit.
Utána az "USA" verzióval hiba nélkül peccseltem, és azóta jó minden.

Bár a te hibaüzenetedre azt gyanítanám, hogy a krekkelt exe-re akad ki. De írtad, hogy az eredetire is kiakad... több ötletem nincs.

BlackShadow
gondolom crackelted a játékot ami felülírt pár file-t ezért nem engedi patchelni.

szerintem:
-uninstall
-patch
-és ne crackeld, hanem szerezd be a FAQ -ból a mini image-t /v gamecopyworld/ és azzal használd

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

pls vki
grebber
Oscuro's Oblivion Overhaul 1.3-hoz tudni valaki linket adni ahonnan gyorsan lejön mert eddig kb 10 helyen probáltam 20k a max 😞 ?

Next PC upgrade: 2022

Fantusz
Maxon van, de mennyi az érték?
Használj charm varázslatot, esetleg megvesztegetheted elõbb, aztán charm...

hali, miért nem engedi a game, hogy felrakjam az 1.2-es patchet?? (az elõzõt sem engedi, pedig az régebben ment) Kiírja az Oblivion.exe fájlnál, hogy the old file was not found (vagy vmi hasonlót)... De a crackel és anélkül is kiírja 😞
BlackShadow
én listámból pár:
-days&months: hozzáírja a napok hónapok után a "földi" nevüket is
-harvest containers: ha kinyitsz egy ládát, szekrényt, akkor az ki is nyílik 😊 néha mondjuk elég hülyén
-spoon's sleeping blade: ad 3 tõrt, egyikkel az alvó ellenfeleket kitudod 1 ütéssel nyírni (van esélyük, hogy tûlélik) másik elvileg hátbaszúrásból öl (nekem nem mûködik) harmadik meg "kiüti" az emberünket (nem használtam)
-bank of cyrodil: betesz egy bankot a market districtbe. napi 10%-ot kamatozik, lehet kérni ládát is amibe pakolsz
-persuasion overhaul: lecseréli azt a bugyuta játékot, cserébe beszélgetéssel lehet kapcsolatot fejleszteni.
-thievery in the imp. city: betesz egy boltot a market districtbe, ha eladsz neki egy lopott cuccot, akkor majd tolvaj feladatokat fog adni (NAGYON NAGYON JÓ FELADATOKAT! storylineos)
-stealth overhaul: módosítja a lopakodást és hasonszõrû dolgokat. belehet állítani pár lehetõségbõl a backstab szorzókat snake szinthez kötve
-vampire ashes: ha kinyírsz egy vámpírt az elég 😊
-natural faces: arcokat cseréli le szebbre
-exnem body replacer+exnem armor replacer oblivion + si: szép nõi testek + lecseréli az alap ruházatokat, hogy jólegyen a modellre

kb ennyi amit most kiemeltem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hello!

Van egy kis problémám az Oblivionnal.Az a gondom hogy nem tudok bejutni a Arcane egyetemre.A Bravilicéhnél járok.Itt ugye ugye Varon Vamorivel kellne beszélni Ardalinnek a botjáról de csak annyit mondd hogy nem bántottam OKÉ??Ez mit jelentene???A végigjátszás alapján nem tudom megcsinálni mert akkor el kellene mondania hogy eladta Ardaline varázsbotját de nem mond semmi erre utalót.A viszony is Maxon van.....

Ilyen kor mit lehet tenni?????

grebber
A Shivering Isles-nek nem zavarnak be ezek a modok ha fenntvannak : pl ez a francesco mod meg az OOO vagy milyen mod???

"Realistic Physisc and Force Package"
Ez nem megy a kiegészítõvel, frissítened kell a fájlok létrehozási idejét hogy mûködjön.

"Realistic Arrow Flight"
A Francescoval jobban jársz.

grebber
De amiket leirtak csomo értelmetlen felesleges.

vicces vagy!nem segitenél inkább pár szóvl?uj faj esetleg?ja és hogy bukom e a régi karakteremet?
Próbáld ki és meglátod<#wink>
sziasztok!most szereztem meg az uj kiegészitõt,tudnátok pár szót mondani,h miket ad hozzá az alapgamehoz?thx
Én ajánlanám az Oscuro's Oblivion Overhault, a hatásait nem írnám le elég sokszor le lett már írva itt a fórumon a legfontosabb talán hogy az ellenségeket nem szintezi a te szintedhez, tehát lvl1-en is összeakadhatsz magas szintû ellenekkel. De ezen kívül is rengeteget változtat , sok plusz cuccot tesz a játékba. Szerintem sokkal hangulatosabb így a játék. Ezen kívül én is kinézetet javító modokat használok ( Quarl textúrapakk, Natural Environments, Real Lights) Meg néhány olyat ami plusz cuccokat ad, ezk közül szerintem jó a Myths and legends ( 14 egyedi fegyvert tesz a játékba), Lost Paladin of the Divines( ez pedig egy két nagyon jól kinézõ páncélt illetve fegyvert ad meg egy questet amin keresztül meg lehet szerezni õket ,nekem a páncél nagyon megtetszett azért használom ).
És használom még a TCR Shadow Rangert ez ad egy petet ( választhatsz farkas medve vagy párduc közül ) egy páncél szettet ,egy kardot, és rak a játékba egy Ranger Campet ahol van egy master szintû marksman trainer.

1 éve még számomra is az volt😊
De meguntam a játékot!😊És ott hibáztam,hogy nem hagytam abba,hanem sok hülye moddal telenyomtam,hogy legyen még mit nézni rajta<#integet2>
grebber
Hát az tény mindenkinek más az izlése de én ezekközül a két leirt modcsomag közül ezeket használnám:

Realistic Arrow Flight - valós sebességre gyorsítja a nyílvesszõket (ezt egy íjász csóka készítette szóval én elhiszem neki).

Realistic Physisc and Force Package - a hullák valósághûen esnek össze, a varázslatok is "normálisan" csapódnak be (nem úgy mint alapból, hogy a legnyomorultabb tûzpamacstól is métereket vetõdik hátra valami), stb...

A többi számomra jelentéktelen.

pl játssz és próbálkozz?

akkor mit csináljak? (már bocs h enyit kérdezek)
nem

és akor beszéd helyet kiszpoja a vérükket ?
keress alvó embereket

hell ezután érdeklõdnék h valahogy lehet e vértszopni vámpírockal ?
Ja és köszönöm az ötletet a mod editorra<#wave>
Nagyon pazar,de nem birok rájönni, hogy kell új kinézetû cuccokt csinálni<#nemtudom>
Valaki megsúgná?Hálás volnék.
Én is írok párat:
Unlimited death reload time- Addig nézegetheted a hullád amig tetszik😊

Capes and cloak- Tudsz vásárolni sokféle köpenyt magadnak

Frostrag- Ad egy varázsló tornyot ahol magad enchantolhatod a cuccaid soulgemekkel és kreálhatsz új skilleket is

House mapmaker- A házaid külön icont kapnak a térképen

Lost Paladi of the Divines- Kapsz egy menõ pala settet,kardok és naggyon jó armor

Natural Habitat/Vegetation/Water/Weather-Szebb lesz tõle a táj(nem kicsit)Realisztikusabb éghajlat és sok lesz a madár meg a rovar.

Polearms-Kaszákat,botokat és alabárdokat ad a játékba

Real Hunger- Kajálnod kell hogy ne pusztulj meg

Bloody mess- véres lessz az embered ha harcol.Minél véresebb annál kisebb a personalitije.

No more annoyning message- Többet nem ir ki idegesitö szövegeket a képernyõ aljára.pl:loading area

Advenced Companion- Mielött kijössz a csatornából kezdéskór csinálhatsz magadnak két segédet

Get wet- Az esõben megázol,meg ha úszol egyett.

Ezeken kivûl van még egy tonna mod amik uj fegyókat meg cuccokat adnak😊
Kb ennyi.
Ja és sötétségre meg OC_darker_night mod van.Nekem az is jó^^
Fogod és odaadod a szobornak ami kell neki.Rá clickelsz a szentélyre és odaadod neki a cuccost ha kér.
Carmang
Itt az én listám:

Reznod Mannequins - próbababákat pakolhatsz a házadba, amiket aztán felöltöztethetsz lootolt cuccokkal.

Less Creepy Guild Porters - Fighters Guild Porter nem követ.

Realistic Physisc and Force Package - a hullák valósághûen esnek össze, a varázslatok is "normálisan" csapódnak be (nem úgy mint alapból, hogy a legnyomorultabb tûzpamacstól is métereket vetõdik hátra valami), stb...

Jounks Polearms - kaszákat, alabárdokat, meg hasonló fegyókat ad (boltban is, meg drop-ként is).

Female Eyecandy-Bodyreplacer - a nõi karakterek "fincsi" nõi domborulatokkal rendelkeznek, ez fõleg akkor szembetûnõ, mikor levetkõzteted a hullájukat. Van "nude" és "underwear" verzió.

Smarter Mercantile Leveling - a Mercantile szintlépést változtatja meg. Az eladott/vásárlott cucc értékétõl teszi függõvé a szintnövekvést.

Realistic Arrow Flight - valós sebességre gyorsítja a nyílvesszõket (ezt egy íjász csóka készítette szóval én elhiszem neki).

Elven Map Redux - szép színes világtérkép, szép színes ikonokkal.

BTMod - a TAB-ra elõjövõ lapokon csökkenti a betûméretet, így több sor kifér, átláthatóbbak lesznek a lapok, illetve a térképbõl is nagyobb szeletet látsz.

Real Lights - törli az összes alapból beépített fényforrást, és elintézi, hogy csak a valódi fényforrások (tüzek, fáklyák, utcalámpák, stb...) adjanak fényt, illetve épületben az ablakok nappal.

aaasdd
hogy tudok áldozni a szentélyeknél?
grebber
Éppen azt kértem hogy irja le, ki mit használ mert amit használ csak tudja miért használja!

Az mindig a konkrét modoktól függ.

grebber
Gondolom sokan használtok itt modokat!
Páran leirnátok miket használtok egyszerre és mi a hatása?

PiszkosFred
http://elderscrolls.com/downloads/updates_utilities.htm

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja igen.Honnan lehet leszedni modkészítõ programot?Most nyár van és asszem ráérek szorakozni vele😄
Mind1 nekem igy is jo hogy ki-be kapcsolgatom😄
Ha a könnyûpáncélos változatát használod a modnak akkor 10000 nyílveszõt ad a cucchoz ha jól emlékszem, csak gyõzd elvinni. Íjásznak egyébként is a könnyûpáncél való.

Hát az a helyzet,hogy bárhol tallsz ha megvan a kellö szinted hozzá.
De talán a legtöbb Chorroltol északra van a mezõkön.Legalábbis nekem ott hemzsegnek.De ugytudom hogy medve pelt is jó neked(lehet tévedek és az más
daedra)
Lunki88
Valaki nem tudja merre találok hegyi oroszlánt? 😄 Na jó tudom hogy benne van a nevében de azért mégis kb. merre fordulnak elõ? 😊 Ugyanis az egyik daedra szentélynél lion pelt kellene. :S
koschwarz
azok az esp file-ok nyilván az általad felrakott modok esp-jei. ki kell pipálni azokat amiket használni akarsz. ezzel a programmal egyébként meg tudod határozni azt is, hogy milyen sorrendben töltse be a modokat, ami szintén nagyon fontos lehet hiszen az egyik ütheti a másikat ha mondjuk késõbb töltõdik egy másiknál. akár ezért is nem mûködik valamelyik modod, mert ütközik egy másikkal.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Itt a megoldás😊Ha enchantolom a modos cuccaim akkor már nem kell hozzá a mod és nyugodtan kikapcsolhatom,ezek után ha újra bekapcsolom még 200 arrow-ot kapok😄
Nekem is bejött egy darabig ez a mod hogy van 2 csicskád,de Kvachnál mindig elpusztultak😊
Megbuktak a nagy vizsgán😊
BlackShadow
nemtom most perpill 15-öt asszem (50es blade-em van) amúgy a dreadweave armorhoz van 😊

#30901: nézd meg a mod readme-t hátha írja, hogy vmelyik npc adja õket vhol

Tetszik a kardod.Mennyit üt kimaxolva?😊
Ezzel az a gond,hogy én olyan nyilvesszõt használok amit egy mod adott.Levágott nekem 200 darabot és ez egy idõ után elfogy😞
Ilyet nem birok kovácsnál venni.Azé kénye erre a modra valami másik mod😄
Carmang
A legtöbb esetben a leölt ellenfelek hulláiból vissza tudod venni a nyílvesszõket, kivéve ha enchantos.
Amúgy meg vásárolsz fegyverkovácsnál 50 nyílvesszõt, az bõven elég egy darabig.

BlackShadow
na végre beszereztem a csipet csapatomnak a megfelelõ ruházatot 😄

én magam meg dreadweave-ben nyomulok végre 😊

Ja és még valami.Hogy oldhatnám meg hogy ne foggyanak el a nyílvesszõim?
(ugy hogy használom is õket😊)
Nincs valami mod amitöl sose fogynak el?vagy valahogy nem lehet
megkétszerezni a cuccokat?Jo volna mert olyat használok amit egy mod ad és ha elfogy az gáz😞
Mod nélkül te mivel gyûröd mert nekem a legeröseb kard a gameben 33-at üt kimaxolva.40 lvl-en az már csak arra jó,hogy 1 óráig ütöm vele az ellent mire megdöglik.
és ha felrakom ezt a progit utána azokat az esp fájlokat kell be rakni amik a modok tartalmaznak?

Kösz a segítségett meg probálom hátha sikerül😄

koschwarz
le kellene töltened ezt programot, telepíted, elindítod, jobb oldalt utilities gomb, archive invalidation, majd a megjelenõ ablakban nyomj egy update gombot.

ez az oblivion mod manager, tulajdonképpen létszükséglet, ha textúra cserélõ modokat telepítesz. vannak más programok is, de azokat nem ismerem, meg lehetne kézzel is frissíteni az archiveinvalidation szöveget (bethesda softworks/oblivion mappában van), de az meg macerás.

ez lene az elsõ megoldási lehetõség (HA TÉNYLEG JÓL TELEPÍTETTÉL MINDENT)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"